42869
-
night72 #21079 Szivjál gaázt
-
Hagyd a fenébe Laci, Trollok mindig is lesznek, ne foglalkozz velük.
A törzs csapat tudja, hogyan működik a topikod, Ők nem is veszekednek, csak élvezik a lehetőséget. A többi nem számít. -
Jonnyka először is ha valahová írok az az első hogy beköszönök.
Szerintem ez alap.
Ne akarj te ide senkit keresni mert úgy gondolom hogy kicsit többet tettem ezért a topikért a négy év alatt mint te.
Kicsit furcsállnám ha elvennék tőlem a házigazda jogot de tudod már annyira nem fájna mint mondjuk egy évvel ezelőtt.
Mert hogy már a saját topikomba nem érzem jól magam mert jöttek olyanok akiknek semmi sem jó, és ezt nem egészen kulturált ember módjára közlik.
Sokáig nem szóltam semmit mert hogy szeretem kerülni a konfliktusokat ameddig lehet holott többször le gyökereztek , meg egyéb jelzőkkel illettek.
Még ha nem is a saját topikomban, de értesültem mindenről.
Szóval a helyzet az hogy kicsit betelt a pohár.
Akinek nem tetszik az ne járjon ide ,nem kötelező.
Én senki miatt nem fogok könnyeket ejteni elhiheted.
Az elmúlt hetekben figyelgettem hogy az új megjelenésekből mennyi került be ide. Hát mondhatom nagyon szegényes volt a
felhozatal abból ami valójában bekerülhetett volna már amik megjelentek.
Nem vagyok én senki ezt már többször megkaptam ,de érdekes módon az infók több része még is csak elmaradt mióta nem voltam.
Ennek a fórumnak az volt a hivatása hogy az összes újdonság legalább infó szinten egy helyen legyen.
Ebből már vajmi keveset látok itt sajna. Csak az állandó viták amit már rettentően unok.
Szóval még egyszer mondom akinek nem tetszik az legyen szíves ne látogassa ezt a topikot tovább.
-
atiapuka #21075 Most én sem értem az egészet. De végül is tök mindegy ... -
italove #21074 De most ki kért fel téged, hogy keress ide házigazdát? -
ok, többiek: ki legyen az új házigazda? ha nem sikerül találni, találok én -
Nagyon egyszerü. Törlöm mert semmi köze a topik tartalmához.
RAIN hozzászóládait meg élből törlöm.
Talán észreveszi hogy számára megszünt ez a topik.
Elég volt az udvariadkodásokból.
Én nyitottam a topikot ha tetszik ha nem .
Egylőre még én vagyok a házigazda azt törlök amit akarok.
Ha ez valakinek nem tetszik és diktátornak tart akkor szépen nem látogatja ezt az oldalt.
Ez van .
-
meséld már el nekem hogy hova tűnik ennyi hozzászólás, és milyen okból -
Tévedsz! Kivágni te innen nem tudsz, csak diktatórikus módjára törölni a hozzászólásokat, ha éppen nincsen fényezve pl Clay!
De ha egy másik zenész van felhozva, akit a többi barátod kritizál, akkor persze bent hagyod és a háttérben örül a májad, ugye?
Ebből is látszik, hogy mennyire nem vagy tisztában, hogy a HG semmivel sem különb egy fórumozótól.
Tulajdonképpen miért is lettek törölve a hozzászólásaim, amiben nem volt semmi személyeskedés, csak leírtam, hogy az angol énekhez az angol nyelv ismerete is szükséges? Mert csak közröhej tárgya lesz az egész. Mi az ami ebben annyira zavart téged? -
atiapuka #21068
-
Mondtam RAIN neked itt nincs helyed.
Mehetsz panaszkodni az atyaúristenhez is, de akkor is kiváglak innen.
-
atiapuka #21066 Ez tudom már volt, de ma többször is meghallgattam. Marhára fülbemászó dallama van:
Program 4 feat Mark Brandy-Bam Bam (again mix)
-
night72 #21065 Köszi szépen! -
laco64 #21063 Szép estét,ez tényleg szuper nóta,és ha lesz még folytatás is.............. -
Biatomi #21062 Én már nagyon várom "Clay Production & Energy Voice - Baby goodbye" hatalmas bulizene. Sőt úgy érzem ez a legjobb eddig......
De a hivatalos megjelenés(sek)után derül ki majd csak igazán.
Szeretem a "rég ismert hangokat"
-
vaskó ferenc #21061 MarcelDeVan - Around Of Life [ Special Edit ]
-
vaskó ferenc #21060 Thousand Island - Montage
-
vaskó ferenc #21059 Clay Production & Energy Voice - Baby goodbye ( **Aristokrat** remix )
-
atiapuka #21051 Belehallgattam, de nekem ez sem tetszik. De azért hátha valakinek bejön... -
atiapuka #21050 Van egy 2. része is ennek, de a címek alapján azt nem szedtem le.
Tracklist:
01 L.O.V.2012 (Final Album Version)
02 I Feel The Passion (Remix)
03 I Want To Be With You Tonight
04 A New Life On Video
05 Into The Light
06 L.O.V. (Starlab Club Mix)
07 I Want To Be With You Tonight
08 L.O.V. (Ultimate Version)
Feltegyem? -
atiapuka #21049 http://www64.zippyshare.com/v/51589798/file.html
-
atiapuka #21048 Ez tetszik nekem is.
-
thango #21044 Itt nézzetek szét !!! -
italoboys72 #21043 
Végre egy igazi nagy zene!!!
Várjuk a következő hasonló jó zenéket!Gratula neked!
-
night72 #21042 Köszi ez nagyon ott van!!!!
Ez az igazi italo nagy zene kék vonal!!
Rakjál még fel ilyen sokat!!!
Köszi!!! -
gyula1971 #21041 Maxthor - Colony -2014
-
kcsaba33 #21039 Whitney Houston meet Modern Talking - I Wanna Dance With Somebody in Atlantis (DJ Radcliff Remix) 2014
Miket össze nem kevernek...
-
thango #21038 Tonschatz – Midlife Dreams (simple M.I.X. by thango version) -
italove #21035 A műfajt meghatározó, ritka kiváló nóta!
Vanello - Get Ready For Spacesynth
Lehet nyomni lefelé!
-
italove #21034 Nekem is az In Shock tetszett a legjobban a kiadványról!
-
italofan95 #21033 Becsülendő, hogy nem az ezerszer lerágott zenéket dolgozták át újra (Flames Of Love, Bolero, Slice Me Nice, stb...), ráadásul a hasonló kiadványokkal ellentétben ez egész hallgatható. (az In Shock pl. egész jóra sikerült) -
italove #21032 Köszi! Pont tegnap néztem ezt a nótát, hogy nem lehet-e letölteni még valahonnan, de nem találtam!
-
kcsaba33 #21031 Marcel De Van - High Energy (Extended Version) 2014 -
lazzoo #21030 Fancy - Shock and Show (30th Anniversary Edition) (2014)
01. A Voice In The Dark (Bringing The Light Mix) [06:48]
02. In Shock (Shock & Show Mix) [08:15]
03. Seven Sins (The Last Sin Mix) [05:15]
04. Blue Eyed Lady (Twilight Mix) [06:20]
05. Follow Me (Have A Celebration Mix) [08:03]
06. Spy In The Night (Good Evening Mix) [06:18]
07. Sail Away (Standing Alone Mix) [06:04]
08. Go Cha Cha (We Came To Dance Mix) [05:53]
09. Moscow Is Calling (On The Line Mix) [07:16]
10. After Midnight (Behind The Night Mix) [07:52]
http://www74.zippyshare.com/v/5860848/file.html
-
gyula1971 #21029 Shio-Z feat. Claudia Ortolani - 32° Fahrenheit [Italo-Disco 2014]

-
retroboys #21028 -
italove #21027 Egyetértek, szerintem sem gond. Mindenkinek más tetszik, ezt el kell fogadni. Nekem sincs gondom az ellenvéleményekkel, ha normális, emberi módon teszik azt. Majd az idő eldönti, kinek lesz igaza.
Az pedig, hogy ki milyen kulturális szinten áll, már egyéni szoc. probléma. Ha ezt nem trollkodással nyomja az arcomba, akkor nem tud izgatni ez sem.
-
Szerintem nem gond, ha van ellenvéleménye valakinek, de a stílus nem mindegy. A kapanyél lóg ki a szájából annak, aki így beszél. -
kcsaba33 #21025 Marcel De Van - Around of Life (Maxi-Single) 2014
-
Szerintem stellay téged nem tom honnan szalasztottak, de jobb ha befogod a csőröd és csendben figyelsz.Mindenki jobban jár vele,ne rontsd a légkört.Menj máshová más fórumokra fikázni.