42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #21119
    Egyetértek, Kcsaba alattam levő írásával és legyen ez a záró mondat is egyben.
    Boldog (fórum veszekedés,vita,nézeteltérés mentes) Karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórum látogatónak....
    New italo forever...

Na most. Ámen!
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.24. 09:00:14
  • kcsaba33
    Megjelent!!
    Space Holidays Vol. 6

egy kis izelítő.....

Mirko Hirsch - SOS (Reloaded Demo Version)
    Neon Dance - Santa Claus Is Coming To Town

Boldog (fórum veszekedés,vita,nézeteltérés mentes) Karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórum látogatónak....
    New italo forever...
  • atiapuka
    Akkor a 10-es listáról mégsem kell lemondani?
    El kezdtem ma írni ...
  • Musachy
    Nem (így) kellett volna véget érnie ennek a jobb napokat megért topiknak. Dehát az sg sosem állt a helyzet magaslatán, most már kezdem kapiskálni miért...
    Szerintem itt a vége, Ámen!
  • atiapuka
    Én próbálkoztam a zenével is...
  • sanyo71
    Gyerekek, tényleg nem tudom mi folyik itt,de nem való dolog ez,főleg nem ilyenkor....
    Kaposi Laci lassan a 'vérét' adja ezért a topicért,sokat dolgozott érte,nem hiszem hogy akkora 'bűnei' lennének hogy így kéne beszélni akár róla akár a barátairól.Én mondjuk bezártam volna az egészet a picsba,aztán mindenki menjen amerre akar...
  • musichunter65
    Szép napot mindenkinek.. hát csak nézek itt ki magamból mi van it??, kérem pont karácsony előtt ??? 5 perce olvasom a hírt ! jó volna ha mindenki a zenére koncentrálna.. többet most nem írok mert nagyon felmértek az itt leírtak!
  • night72
    Dehogy vágták ki most irtam neki priviben.Szerintem jól csinálja amit csinál és sok sikert neki!
    (zoranpityu)
  • fülcsimanó2
    Ezt nem értem!
    Mi az, hogy "kivágták az egész sg-ről" ?....
  • AeroCool
    PFFFFF :-((
  • atiapuka
    Ez most komoly?

De miért is? Mert nem viselte el a személyeskedéseket, vitákat, a másik ember semmibe nézését, alázását, mocskolódását???
  • Biatomi
    Ja azt elfelejtettem hogy Laci küldi mivel őt kivágták az egész sg-ről
  • AeroCool
    Szerintem sem indokolt a topik tulaj váltás, ugyanis más sem tudná jobban vezetni ezt az oldalt Lacinál.
    Egyébként meg magyar honban nem ismerek nála nagyobb New italo fan-t. Ha tévednék javitsatok ki.
    Ebben a topikban nagyon sok munkája van! Remélem még sokáig meg marad ez a topik, és végre a zenékről fog szólni (ha eltünik pár emberke).Tisztelet a kivételnek! Akinek nem inge ne vegye magára!
  • Biatomi
    pár újdonsággggggg!!!!!!!

lehet csemegézni italo fanok!!!
  • Biatomi
  • atiapuka
    De most úgy is újabb zenéket hallgatok (sajnos az utóbbi 3 hónapban nem igazán volt rá időm), és majd kiírok belőle pár kedvencet ...
  • riki19
    Ha úgy érzed a tömegek számára érdekesebbet tudsz nyújtani ,índits egy új topicot, akár itt az Sg-n. A konkurencia színesiti a képet. Szerintem a "diktátor" sem fogja bánni. Mindenki eldöntheti ,mit olvas mit halgat. Ha jobb leszel mint Laci ,az csak szinesíti a zenei látásmódunkat ,ha nem ,akkor el gondolkozhatsz ,hogy igazad volt e ? Én imádom a New Italot,ha még tágabra nyitod számomra a világot annak csak örülök. Ha nem akkor így jártunk. Én szeretek ide járni ,élvezettel olvastam a friss híreket ,ha megtehettem hozzájutottam egy egy kiadványhoz. Ezt a lehetőséget nem szeretném elveszteni. Amúgy meg hajrá Fehérvár.+ rádió.
  • atiapuka
    Szevasz cimbora!

Őszintén bevallom, nem nagyon tudom az idei kínálatot. Biztos volt nekem is kedvencem az idén, de most egy sem jut eszembe. Azért ilyen még nem volt, minden évben volt pár ...
    De majd ha más ír, úgy biztos beugrik. Mondjuk azt megfigyeltem az idén, hogy általában pont azok a zenék nem jöttek be igazán nekem, amiket általában sokan szerettek itt. De hát biztos egyedi az ízlésem.
  • Biatomi
    """Tényleg nem akarok beleavatkozni a dologba"""""--csak a saját véleményedet írtad le,nincs ezzel semmi baj
    teljesen egyetértek veled,kiegészitve azzal :::
    hogy a Topic Inditó és Házi Gazda Laci szerintem JÓL végzi a munkákáját.Tehát itt ebben az setben véleményem szerint MINŐSÉGI CSERE ILLETVE VÁLTÁS NEM INDOKOLT.

Clay Production & Energy Voice - Baby goodbye
    csak azért mert nekem nagyon tetszik
  • atiapuka
    Szerintem ez rohadt jó!

Vagy a zene itt már nem lényeg?
  • allada67
    Heló Srácok !
    Idén akkor elmarad, a kinek mi tetszett legjobban az új generációs diszkó zenékből ?
    Jó kis 10-es listákat szoktunk írni. Valaki még nagyobbakat is.
    Kár.
    Nekem az egyik legtöbbet hallgatott 2014-es zene a 23rd Underpass - The Boy Within volt.
  • rain70 #21098
    Dehogy tudta! Egy idegroncs diktátor, akinek az életében nem sok jó dolog történhetett Italove-val a karjaiban, mert a dühüket itt adták ki, és mindenkit pocskondiáztak, aki nem az ő seggüket nyalta. Én meg mondtam, hogy nálam emberükre találtak, mert leírom a véleményem, de ez meg nem tetszett neki. Szinte mindent törölt. Most gondolom, valahol sírtatja magát, hogy ő micsoda nagy diktátor ember volt.

Visszaolvasva több héten át a fórumot, a legnagyobb warezoló volt itt amikor regisztrált, több éven át. Most meg Istent játszik, meg ő a minden tudó new italo ember, Ne röhögtessenek már.

Részemről meg a továbbiakban nem érdekel sem Kaposi sem a többi kedves barátja!.
  • riki19
    Sziasztok.
    Tényleg nem akarok beleavatkozni a dologba,de ha én egy forumba, be szeretnék kerülni ,elfogadom annak feltételeit. Ha én úgy érzem jobbat csinálnék ,nyitnák egy másikat. A neten rengeteg ezzel a témával foglalkozó topic van ,ha nem tetszik át lehet ballagni. A trollokat meg sehol sem szeretik. A moderátornak meg nem az a dolga ,hogy beavatkozzon a forum életébe ,csak akkor ha a házigazda nem tudja uralni a helyzetet. Itt pedig tudja.
  • atiapuka
    Minden jó végeszakad egyszer ...

Pedig régen, évekkel ezelőtt milyen jó is volt. Mindig itt lógtam, meg Breki topikjában.
    Emlékszem, rengeteget dumáltunk, nosztalgiáztunk. Megosztottuk egymással azt az időszakot, mikor még fiatalok voltunk, leírtunk egy-egy emlékképünket, ami bizonyos zeneszámhoz, videóklipphez fűződött ...

Nem mondom, akkor is támadt időnként 'zavar' az éterben, átment személyeskedésbe, kötekedésbe, de nem ilyen arányban, mint 1-2 éve ... Véleményem szerint nem hiába maradtak el a régi emberkék, ahogy én is anno sokkal aktívabb tag voltam.

De hát ez van, azért csak a jóra emlékszem.
  • DFresh
    ...Ennek a topicnak annyi...
  • kaposi1
    "De én fogok ide járni, sőt nagyon is sokat! "

Roppant kíváncsi leszek mit fogsz itt csinálni már alig várom a New Italo újdonságok prezentálását.
  • kaposi1
    Neked az agyadig még az sem jutott el amit kértem tőled.
    Vagyis hogy nem szívesen látott vagy a topikban.
    Tök mindegy mit írtál volna akkor is töröltelek volna.
    Az csak szerencsétlen véletlen egybeesés volt hogy éppen Clay-ről írtál akkor.
    Fogd már fel nem az miatt töröltelek amit írtál, hanem úgy gondoltam nincs helyed ebben a topikban.
  • atiapuka
    ... és én barom meg mertem hozzá fűzni szerény véleményt, amiből az jött le, hogy íráskényszerem van. Meg lehet nézni, az utóbbi 3 hónapban mennyit írtam ... még hogy íráskényszer.
    Na bocsesz a belepofázásért!
  • italove
    Majd a haverjaiddal, akikkel egymást szopjátok a másik topicon is!
  • rain70 #21090
    Neked akkora üldözési mániád van, hogy abból orvos nem tud már kigyógyítani, mert szóba sem került a neve. Itt Clay-ről volt szó, amint leírtam, hogy a zene nagyon jó, az angol kiejtése meg EGYENESEN GÁZ! És emiatt van gondolom effektezve, elhajlítva, szintetizálva.
    De mivel az akkori HG annyira elfogult irányába, ezért rögtön törölte a hozzászólásom, kb vagy 50.szerre már. Ennyi.

De én fogok ide járni, sőt nagyon is sokat!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.23. 09:43:02
  • italove
    Muahahahahahaha. Igen tisztelt rain, vissza lehet fáradni a HQ is a retro lótúró nevű topicotokba, ahol is az általad megnevezett emberekkel továbbra is élhetetik egymást. A kutyát nem érdekli. Igen, megengedtem magamnak néhány keményebb kommentet, de mindezt csak az általad megnevezett egyedek fröcsögő, személyeskedő hangvételű hozzászólásaira válaszul tettem! Nagyon nem mindegy!
    A magam részéről azt nem értem, hogy mit kerestek itt egyáltalán. Utál mindenki téged is és az említett barátaidat is a stílusotok miatt. Ezt tudod te is és ennek megfelelően csak fröcsögni jársz ide. Kérdem én, minek????
    Mflexet lehet imádni amoda is, ehhez nem kell feltétlenül ide járni...
  • rain70 #21088
    Köszönöm! Neked is boldog ünnepeket.
    Kb, az egész topiktevékenységed jellemző ezzel a megnyilvánulásoddal.

Egyébként a vivának és főleg Kanadának ehhez semmi köze, gondolom kisebb gondja is nagyobb annál, mint a te szánalmas életed és vele együtt a "barátaid" kriminális tevékenysége ebben a topikban, de ne félj semmi gond, ez még lehet attól nagyon jó topik sok kedves emberrel, akik csak ti miattatok nem jöttek eddig ide. Sőt igazán majd csak ezután lesz kiváló fórum!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.23. 09:36:08
  • kaposi1
    RAIN te egy büdös gyökér vagy.
    Te VIVA dolgozó!!!!!!!
  • atiapuka
    Éljen a karácsonyi hangulat!
  • rain70 #21085
    Én többször kértem a (már nem) HG-t, hogy ne törölje a hozzászólásaim, mert következménye lesz. Nem hallgatott rám.

Ha KAPOSI nem törölte volna a hozzászólásom, akkor látni lehetett volna, hogy semmi személyeskedés nem volt az írásban, ergo ti folyton egymás karöltve pocskondiáztok mindenkit, aki nem tetszik nektek. Főleg te is idetartozol Italove, mivel ez a kaposi gyerek már nem tudja törölni a hsz-eket, bármikor visszalehet olvasni, hogy milyen hangnemet engedtél meg magadnak minden esetben, amikor nem egyezett valamiben az én, vagy sok másik felhasználó. (amaximus, reynaud, ltaloforever, vagy épp Ági személyében), csak a személyeskedés ment mindig itt tőletek és diktátor módjára törölt a "főnőköd" mindent. Én az ő nevükben (is) írtam, mert elegük lett belőletek. nem kell itt a mártírt játszani, meglehet nézni, az egészhez, hogy viszonyul az alattam lévő kaposi írása egy adminhoz!

De ezt majd megírják a többiek is. Szánalmas banda vagytok. Tényleg, miért nem a night72 alregeden írtad ezt?
    De majd a többiek is megírják a véleményüket. Szép napot mindenkinek.
  • kaposi1
    j0nNyKa & te is leszophat csontig.
    Csak úgy jelzem kúrvára nem tudjátok ti az előzményeket.
    Ne ilyenkor legyen nagy a moderálási kedv.
    Mert amúgy meg szart se csináltok.
    Mi az RAIN elsírta magát privátban hogy bántják a szegény kicsi lelkét mert nem hagyom a trollkodást?
    Ember tudod te hogy miket töröltem PL: tegnap? Vagy csak hasadra ütöttél.
    A másik félt, a házigazdát nem kellene megkérdezni erről?
    Olyan dolgokat töröltem ami nem a topik témája volt egy OP-rendszer hibájával kapcsolatban.
    De már mindegy is, úgy látszik kis "barátomnak" messzire ér a nyelve ti meg szívesen odatartottátok neki a seggeteket.
    Az meg más kérdés hogy RAIN összes hozzászólását töröltem.
    Nem a hozzászólása miatt hanem magát az embert rühelltem.
    Nekem aztán tök mindegy ki fogja vinni tovább a topikot de valószínűleg ezzel a húzásotokkal halálra is ítéltétek.
    Végezetül azt kívánom nektek így a szeretet ünnepének derekán hogy nyaljatok be egymásnak csontig aztán még a meleg szaros nyelvetekkel közösen nyaljatok fel egy bélyeget Kanadába és mehet az örömködés hogy sikerült elérni a célt.
    Ja hogy te erről sem tudsz kedves Moderátor?????
    Akkor olvasgass kicsit vissza hátha megvilágosulsz.
    Ez a a topik egy normális emberekből álló közösség volt amíg ide nem jöttek ezek a takonyóru trollkodók.
    Hogy jössz te ahhoz hogy egy 21ezer hozzászólással bíró topik házigazda jogát elveddúgy hogy csak egy oldalról kapsz fals információkat.
    De lelked rajta biztos kúrva jól végzed a "munkádat."
    Na pá most pedig tiltsál ki a az egész SG-ről te nagy MODERÁTOR !!!!

• italove
    Egyébként pedig jobban tennétek, ha egy normális keresőmotort írnátok inkább, mert ami most van az gyalázat, mint kívülről beleszóltok abba a topicnak az életébe, ahol még sosem jártatok!
  • italove
    Szerintem hülyeség, amit mondasz, mert a topic házigazdájának igenis van joga moderálni, és törölni azokat a hozzászólásokat, amik tartalmilag nem vonatkoznak az oldal témájára vagy a jó ízlésbe ütköznek! CSAK az ilyen témájú hozzászólások kerültek törlésre! Egyik ilyen emberke ez a rain fedőnevű illető. Egyszerűen egy normális hozzászólása nincs, mindegyik csak a személyes gyűlölködését tartalmazza. Milyen jogon panaszkodik az ilyen a moderátoroknál?????? Talán először meg kellene tanulnia közösségben viselkedni! Itt nem arról van szó, hogy valamiről más a véleménye, hanem arról, hogy ezt milyen formában hozza nyilvánosságra. Még annyit, hogy a részegeket a kocsmákból is kilökik, pedig ott mindenki iszik!
  • Efreet
    "Én nyitottam a topikot ha tetszik ha nem .
    Egylőre még én vagyok a házigazda azt törlök amit akarok."

A topicnyitás nem jogosít fel semmire.
    A hozzászólás törlése nem "amit akarok" módon megy, hanem véletlen hibák törlésére, ilyesmire használatos. Ha kiskirálykodni szeretnél, mehetsz a saját fórumokba, az van fenntartva ilyesmiknek. És már nem vagy házigazda.

j0nNyKa pedig ugyanúgy moderátor, mint én, úgyhogy illene ennek megfelelően kezelni.
  • atiapuka
    Pont ma találtam. Más megosztása, nem az enyém.
    Program 4 feat. Mark Brandy - Bam Bam 12''

A Bam Bam (Bam Bam Mix)
    B1 Bam Bam (80's Again Mix)
    B2 Bam Bam (Rainbow Mix)
    http://www51.zippyshare.com/v/68392680/file.html