42868
-
én csak az éneksávot nem tudom felfogni, zeneileg jó lenne ez egy normális vokállal, de hogy ezt egy volt Flirts-ös hogyan álmodta meg ilyenre, az rejtély, hisz ezt ő írta önmagának,de többnyire olyan,mintha julis néni dalolászna a tükör előtt.hát ez jött össze. -
Ez, már amit hallani belőle, szintén gagyi kategória egyelőre.
BBB 2015
-
Ez viszont nagyon jó! -
Hallgathatatlan, mást nem is tudok írni. Minden extra gáz ebben a zenében.
-
szerintem egy nagyon jól sikerült new wave ballada
Trevor Something - Do You Remember DOWNLOAD
-
tudom, hogy Conde-t én raktam fel, pont ezért is írtam, az sem azért került be,mert nekem tetszik,hanem mert újdonság és megjelenés várós. azért az általános, hogy Conde-nak rossz a hangja, hisz neki is van nagyon jó száma, de is túl általános, hogy csak a Flashback sc oldala alapján kéne megítélni a stílus vonzerejét. van még bő 2 tucat kiadó a stílusban (összefoglaló később), bár igaz megjelenés az sokkal kevesebb, de hát ha nincs benne nagy pénz, kicsi a tál is.
tény, hogy a fizető kereslet az annyira alacsony, hogy az is csoda, ha kijön bármi, de meghallgatást,szeretgetést, begyűjtést,megszerzést így vagy úgy egy viszonylag nagyobb, mérhetetlen réteg folyamatosan teszi, lásd az illegális letöltési oldalak hasonló zenéit kínáló linkjeinek letöltési számait és a hasonstílusú zenék milliónyi részben hivatalos vagy sufnicsinált válogatás lemezeit. ott ezek az adatok sok-sok nagyságrenddel nagyobbak. az igazán nagy zenékből meg igazán kevés van, ez a helyzet, de itt pont ezért nem csak újdonságok lehetnek, és nem tilos az ismétlés sem.
az elmúlt sok-sok évben voltak azért igazán jó zenék is és ebben az évben is várható legalább kéttucat slágergyanús eset.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.13. 20:29:22 -
Kristian Conde dalt én nem raktam ide #21535 elég egyértelmű negatív véleményem volt róla,de ha ez a vélemény nem elég akkor elmondom még azt hogy mikrofon közelébe sem engedném,semmi hangja nincs,nem tud énekelni!
Estimado > imádom ezt a zenéjét és írtam hogy David Lyme egyik dalára emlékeztett,meg erre :Scotch
Nem feltétlenül szükséges itt napi szinten újdonságokat bemutatni,főleg mert hogy annyi minőségi megjelenés és infó nincs,itt egy soundcloud link ,ez árulkodó mennyire kis réteget vonz a new-italo stílus! SAJNOS! Flashback Records -
Debra Gaynor - Living Through Another Day (extended) DOWNLOAD
-
Debra Gaynor - Living Through Another Day
-
ez jónak tűnik -
Sok mindennel vagyok én is így, de ha csak a te vagy én ízlésemnek mindenben megfelelőt raknék ki, akár csak ajánlónak is,akkor egy hónapban éves átlagban max. 1-2 italo disco lenne, nem több, az tuti!
Ezt elkerülendő dobtam be ezt, de hozzáteszem sem a korábbi Kristian Conde dalocska, sem az Est-imádó all together favoritod nem az én műfajom, de szavam nélkül befér ide.
A Sonic Projekt alatt született dalok sosem voltak túl jók, néha már fájdalmasan gyengék is,ez tény, főleg a gagyi vokoderizálás miatt, de ebben a kettőben némi italo alapelem és kisebb-nagyobb szakaszokban élvezhető dallamsor vonul végig,ezért mertem berakni. -
Bocs,de ezek nálam gagyi szint,hanyagolandó és kerülendő! -
Debra Gaynor - How Dare You (Preview)
debragaynor.biz -
őszintén? ehelyett jöhetett volna egy ajánló.
sok fórumon is bent vagyok, ott sincs napi 111 hsz, de sokszor még 10 sem, az oldal pedig benne van itt is az első 10-ben folyamatosan, de ha megnézed a következő 300 fórumot csak itt a zene topikban, akkor is toronymagasan elöl van ez,tehát itt akkor érdemes legközelebb megjegyezni, hogy mi nem sok, ha a többiben már végig írogattad ugyanezt!
persze csak őszintén és szerintem. A háttérből olvasgatókat és be-benézőket sajnos jelenleg nem nagyon van lehetőség mérni, csak a letöltéseket,és klikkelgetőket, az viszont szép számú és elég vegyes látogatókat takar.
De kíváncsian várjuk a szombat estét! Mire számítsunk?
a meglepin kívül.
-
night72 #21546 Őszintén....nem sok ember mocorog az oldalon.
De majd most szombaton este felpezsditem itt az életet -
Logikal Beat - Magic Mistery
Dancities - Listen My Song
-
Neon Game - The State Is Stealing My Life '2015
-
Retronic Voice - The Awakening (Remix)
-
Planet R - Förlåt
Planet R on bandcamp -
DOWNLOAD (mp3)
Mario Moretti - Multiverse
Mario Moretti - Spaziotempo
-
Fred Ventura - The Years (Go By) (Italoconnection Remix)
A favorit verzió ez marad: Fred Ventura - The Years (Extra Special Remix) - 1988
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.11. 17:00:15 -
CLASSIC OF THE WEEK:
Scala – Macchina Nera
-
és bő két hét múlva megjelenik Mflex Sound-tól is valami, de még semmi más infó nincs.
Mflex - Rock My Heart (comin soon)
-
ha akarod,ha nem, akkor is megjelenik!
-
ez hivatalos klippnek komoly! de olcsó és ötletes.
off: ken+ken=too hot -
Erre röviden csak annyit: Köszönöm NEM!!! 
-
Eurotix - When You Are In My Dreams
Eurotix - Into The Future -
hamarosan kidobja vm-ben is, addig itt van valós 320-ban, de a lossless,sem lesz egetverően jobb (mármint hivatalos verzióban).
Estimado - All Together
-
Ha jól tudom MT egyik fele tegnap Budapesten járt ,a követőktől egy dal ami volt már itt s71-nek köszönhetően ,de az a link már nem él!
Red N Ready - Hold On Tight
-
Igen van e zenében néhány a 80s évekből már ismert dallam,leginkább David Lyme egy nótáját idézi fel bennem!
A 'Help Me' esetében sem zavart Savage dal mintájára épített muzsika, a vokál mindkét zenéjének esetében extra és nagyon jól illeszkedik a dallamokhoz!
Nekem ez nagyon bejövös,totál 80s italodisco hangzás,csak azt tudnám hogy lehetne lossless minőségben megszerezni! -
Foreign Boy - Dance Like A Light (SunnySunday Remix)
Kristian Conde - Don't Give it Up
X-Plosion - Dancer
Kill Me Softly feat. Jane Elizabeth Hanley - Catch (Ben Macklin Remix)
Kill Me Softly feat Jane Elizabeth Hanley - Catch (Original Mix)
Orsun - Always Tomorrow
Sometimes - Syndrome
-
Kristian Conde - Don't Give it Up
kicsit dance-esre véve
-
Ez a dal nálam az "aranyos" kategória (lásd mondat vége), bár van benne néhány már ismert bevált hang, sőt igazából csak az van benne, de a Yes You One-t azt nagyra értékelem!
A fickó viszont teljesen szerelmes önmagába, szerintem nincs is olyan fotója,amit még nem láttunk róla.
-
egy kis elektronikus ismétlés
DOWNLOAD (mp3)
Antilles egy csodálatos balladája itt is elfér, a Disco Travolta pedig az itt megjelent korábbi 'italszerető' hiedelmekkel ellentétben nem 2012-es, hanem úgy 7 évvel korábbi :)
Keen K - Free Space Limit
Hyboid - Martians Do It Better
Antilles - Seconds
Hyboid - Space Age Gigolo
Divider - Disco Travolta
-
TQ - KICKSTART
Videó premier. -
TQ 2015 -
stellay #21524 Italove - Too Late To Cry (Matt Pop Radio Version),Birizdo I Am - Maybe Baby ('Ep' Radio Edit) -
Szerintem ezzel a hanggal már rég világsztárnak kéne lennie!
-
Már azt hittem " Help Me "dalához hasonló szintet nem tud megugrani újra,tévedtem,végre ismét egy jó zene tőle!
Estimado - All Together
Estimado Official Site
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.08. 13:55:10 -
Engem se érdekel, csak az egyébként szuper videót nem értettem.