42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wmallas
    Ez nem rokonság,be szokott nézni ide is a művész úr
  • amaximus
    Mr. D - This Night
    kellemes!

• amaximus
    demo
    MIRKO HIRSCH - Mr Hyde

• amaximus
    ez most ?
    névrokonság?
    vagy ?
  • clayback
    Üdv mindenkinek... a Nagypapi megérkezett :D az unokáimat nem láttátok? .... Hol a szemüvegem.... !?
  • amaximus
  • amaximus
    az ízlésem? hát azt nem, de a tippet köszi! a 2 dalból valószínű 10:1-hez voksolnék Cora javára és ezen dalára! persze ez döntőbizottságon kívüli voks lenne csak.
  • ItaloMucsacso70
    Clay - Baby Goodbye (Official music video)

• reynaud #22041
    Örülök hogy e "nagyszerű" orosz dallal célba találtam az ízlésed!
  • amaximus
    ez nem bohóckodás, ez zenetörténelem! ha nincs humorérzéked, akkor ne nézz vígjátékot,és ne hallgass vicceket sem, mert úgysem értenéd! :) szerintem teljesen rossz oldaláról közelíted meg ezt a dolgot, de ha pont ettől lesz komolytalan ez a fórum,akkor meg lennék lepődve.
    bár azt sem értem, hogy ennek a témakörnek miért is kéne véresen komolynak lennie???
    persze nem ígérek semmit a jövőre nézve, de ha el akarsz köszönni,akkor csak azt mondhatom,mint a többieknek,akik önként zarándokoltak el innen: Viszlát! Te vagy a leggyengébb láncszem!
  • amaximus
    hát a Synthgo - Bella Bella-hoz képest ez az ajánlat szerintem mérföldkövekkel jobb,még így oroszul is. és igen, jól emlékszel, én szeretem az orosz (és több szláv) nyelvet és az orosz nyelvű dalokat is.
  • reynaud #22038
    Nem kéne bohóckodni,komolytalaná teszed a topicot,még egy ilyen húzásod van,és én elköszönök innen,nyítok egy saját topicot!
  • reynaud #22037

Mi ez a fejvakarás? ez egy tök jó zene,egyszerű de nagyszerű!
    Nem izzadtságszagú, 80s évek dalaiból másolt!

De ha nem tetszik akkor hallgass ilyen zenéket,neked emlékszem a HQ topikból bejövös az orosz! :)
    Tessék csak neked!
  • amaximus
    ez most egy picit kitérő lesz, bocsi érte, de gondolom sokaknak kimaradt anno 1989-ből, amikor a finnek épp H. Törpikék hangszíneset játszottak italo alapokon. ez a zene, az alapok és dallamvonal is egy rendes vokállal szerintem elég jó kis zene lehetett volna akár pár országgal lejjebb is.
    audióban persze fent van jobb minőségben is pl. itt, de a klipp képanyaga alább viszonylag jó.

Bat & Ryyd - Ehtaa tavaraa

• amaximus
  • reynaud #22034

Synthgo - Bella Bella

Jó zene!
    Letöltés link 320kbps a YT-on a videó alatt!
  • amaximus
    Kid Machine - Space Renegade

remek italo disco betétekkel

• reynaud #22032
    Tolmácsot kérek!
  • reynaud #22031
    Jól van na.....kiváncsi voltam érted e a szöveget,ezek szerint igen ,persze hogy a 'him" a helyes a 'her" nőnem-re utalás!

• Musachy
    "him", ha kérhetem. Grazie.
  • rain70 #22029
    Я знаю, что он неправильно понял!
  • reynaud #22028

Albert One - Turbo Diesel

P.S. : Készül az új dala : "Face to Face" ( I Venti D'Azzuro Records ) remélem hiteles az infóm!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.12. 20:13:50
  • reynaud #22027
    Keep calm Rain!
    Why are you so nervous?
    He is an impartial kind man,do not hurt her!

Thanks.
  • amaximus
    ha jól emlékszem és fentre klikkelve az interjúban meg is kereshető valahol, utalt rá, hogy elég kreatív korszakban van vagy volt, és vannak bőven úgymond zenei tartalékok, ebből adódóan nem nehéz elképzelni, hogy van ott a háttérben már bőven egy újabb albumnyi zene, de több részletet én sem tudok,a zon kívül,amit most bemásoltam, ettől én sem kaptam pontosabb infókat,ami gondolom nem véletlen.

• rain70 #22025
    Tehát van olyan infód is, hogy egy teljesen új albumra való anyag is létezik már?
  • amaximus
    a magyarokban biztos vagyok, a többi feltételezés.
  • amaximus
    Srácok!
    Nyugi legyen!Mindenki megmondta a magáét, zenéljünk tovább.
  • Musachy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom mennyire... Csak úgy, mint viszont.
  • rain70 #22021
    Most számoltam, kap 15 db! zenét és amiatt fanyalog valaki, hogy régebbi is van rajta? Gondolom csak is valami tirpák magyar lehetett aki ezt felhozta!
  • rain70 #22020

Dehogynem tetszik, pont ez a lényeg, mindenki azt mondja többet nem jövök, aztán mégis mindenki visszajön, te annyiból vagy más, hogy felvállalod az eredeti neved, de most miért kell bazmegozni? Én szeretlek!
  • Musachy
    "csipöböl": tényleg, mintha írtam volna ilyet valaha... hazudtam b'meg! Nem tetszik?
  • amaximus
    Felröppent, mondjuk úgy szárnyra kapott néhány kérdés az Mflex Vol. 1 és Vol. 2 kiadásokkal kapcsolatban, hogy tartalmaz régebbi számokat is. Azon kívül,amit én is tudtam, és egyértelmű, még kicsit utánajártam.
    A hivatalos válasz:
    "Igen, tartalmaz. Nyilván, akik követték a megjelenéseket, azoknak ez nem új infó, hogy látnak benne régebbi zenéket is. Olyan zenéket, melyek album szinten és lossless-ben sem, csak videókban jelentek meg (hivatalosan). A Volume kiadás 2 része elsősorban az elmúlt időszakok megjelenéséig bezárólag korábban lemezre nem került felvételekből kerültek válogatásra lossless csokorban és legfőképp azoknak, akik nem a videó rippekből gyűjtögetnek. Már megvan a teljesen új album zenei összeállítása is, tehát egy csokornyi új zene, melyek eddig még sehol nem kerültek kijátszásra, de publikálásának sorsa, módja és ideje még nem dőlt el."

• amaximus
    Memphis Raines - White Lotus DL

• rain70 #22016
    Véleményem szerint, ha ennek az együttesnek nem lenne egy ilyen csodálatos hangú énekesnője, aki csipöböl bármit képes gyönyörűen kiénekelni, ezek sehol nem lennének. A kisasszony a hátán cipeli az egész bagázst röhögve.

'Mindig van egy olyan, akiről ugyanez elmondható, nem?'

Nem tudom, most nincs idiótákkal teli diktatúra a topikban és törlés hegyek, ami nem tetszik, de mást engedünk fikázni, mert én vagyok a fasza csávó, én vagyok a HG, AZT CSINÁLOK AMIT AKAROK, és minden admin benyalhat csontig szituációk. Most nincs ilyen. Késztetést éreztél arra, hogy megkérdezd? Egyszer már olvastam olyat, hogy többet ide nem jövök, tőled is!

Gyere adj egy csókot!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.12. 15:27:50
  • reynaud #22015
    Infinity Night - Winter
  • reynaud #22014
    Cristina Manzano - Stay With Me

Csak mert Squash Gang! :)
  • reynaud #22013
    Electric Youth - We Are The Youth

• reynaud #22012
    She's Not Real - American Cities (Emil Rottmayer Remix) Free DL
  • reynaud #22011
    A magam részéről ezt a cinikus megjegyzésedet ,miszerint Ádám,lossless rakja ki ide a lemezt nem tudom hova rakni,nem kéne gúnyolódni,értelmetlen!

Engem speciál nem zavar ha a haveri körödböl,még néhányan home képen megmutatják ,van egy példányuk e lemezből,én beérem a borítóval mert egyetlen dal sem tetszik a lemezről,ennek ellenére az ajánlóim közt aktuálisan szerepelt a VINYL !

Figyelembe véve azt hogy Clay magyar,egy olyan stílusban próbálkozik ami hozzám nagyon közel áll,eddig elegánsan kikerültem a véleménynyilvánítást,most is csak annyit szeretnék mondani, 80s évek disco zenei alapok,dallamok helyett szerencsésebb lenne 2015-ös egyedi hangzást találni a zenéihez, ez többé-kevésbé egyszer már sikerült,e dalában,ezen az úton kéne véleményem szerint tovább haladnia,ha legalább hasonló szintű dalt sikerül újra alkotnia,elsők közt leszek aki gratulál!
    Az pedig hogy a dal a videó premier és a lemezmegjelenés előtt már kikerült YT-os kontárok kezébe ,amatör ,óriási hiba,pedig egy profi nevét látom a stábban ,Haluska Imre.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.12. 14:25:31
  • Musachy
    Mindig van egy olyan, akiről ugyanez elmondható, nem?