42869
-
ItaloMucsacso70 #22089 ..."akik eddig is eléldegéltek a youtube rippek minőségén (mint pl. te is)"
Ez volt idáig a hónap legjobb beszólása.

Azért figyelmedbe ajánlanák egy icipici részlete mondjuk EBBŐL
Valószinü hogy se a youtube-n se máshol a világegyetemben nem fogsz róla találni rippet bár a hang azértmég neked is ismerős lehet.
Javaslom tedd be egy analizáló programba is hogy megnézd milyen szar minőség.
Életemben nem szedtem le semmit a youtube-rol az nem az én műfajom.
-
akik imádják,azoknak szerintem már rég megvan, valószínű jobb minőségben is. ez most a bandcampos 128-as mp3 192-esre feltupírozva,oh yeah, azoknak való, akik eddig is eléldegéltek a youtube rippek minőségén (mint pl. te is), bár az igaz, még egyikhez sem volt ilyen méretaránytalan kép.
-
ItaloMucsacso70 #22087 Ha már annyira imádjátok.
Mflex - Hear My Heartbeat (vol.2) 2015
http://junocloud.me/3ire5qsqv6vl/Mflex_-_Hear_My_Heartbeat__vol___.___2__2015.rar.html
Pass: fancy2202 -
A legjobbakat kívánom ,jó egészséget nektek! -
The Astronaut Arcade - Horizons
-
MS MR & The Northern Lights - Hurricane - (Free DL)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jó zene,jó lemez, 100% new-italo,én is ajánlottam korábban!
Apropó vinyl:
ItaLove – Too Late To Cry (Vinyl, 12") -
Elöljáróban,félreértés elkerülése végett ...sem Rain,sem Amaximus,sem senki nem a barátom,haverom,nem is barátkozni járok ide!
Sokadszor célzól arra meglehetősen álszent módon hogy a 'HG'-nak ezt és azt a hsz-t törölni kéne!
Én sem kértem az ex-házigazdát anno hogy törölje a hozzászólásaid,pedig talán lett volna rá okom,okunk!
Emlékeztetőleg néhány hsz-ed.:
Pityu 1
Pityu 2
Pityu 3
Nem szimplán csak az előadót mocskoltad,akiről tulajdonképpen semmit nem tudsz,de azokat a személyeket is súlyosan megsértetted akik lemerték írni,hogy tetszik nekik a legfőbb ellenséged alkotása,dalai!
Nem gondolod itt volna az ideje hogy túl lépj ezen a dolgon és a sértödötségeden?
Gyakorlatilag akkor léptél be és érezted szükségét hogy hsz-t írj,és falkában néhány ex-balfék taggal gyalázkodjatok amikor megjelent itt egy Mflex videó!
Ezek után én azt javaslom,ne kérj te senkin semmit számon,ne tegyél célzásokat hsz törlésre,előbb tarts egy alapos önvizsgálatot! -
Earth Angel #22081 Ez megint egy gyönyörű dal lett, de azt hiszem nekem bőven elég lesz majd egy jó minőségű mp3-ban is.
Nem vagyok sajnos olyan vájtfülü, mint Ti, van egy kis sony minitornyom, ami szerintem elég jól szól és nekem elég is. :-)
-
Earth Angel #22080 Ez a zenét viszont nagyon lagymatagnak érzem. Nincs benne az az erő, mint amit a 80-as években produkáltak. :-) -
Earth Angel #22079 Gratulálok! Nagyon jó zene, de angolul nekem sokkal jobban tetszik! :-) -
Earth Angel #22078 Mindig is nagy kedvenc volt! :-) -
Earth Angel #22077 Most olvasgatok vissza, sajnos a férjem egy hosszabb kórházi kezelésen van túl, ezért nem voltam mostanában és kedvem sem volt semmihez, de végre megint minden egyenes kerékvágásba zökkent. :-)
Én is megírom majd a véleményem ide, ez egyszerűen csodálatos lett. Valószinűleg sosem tudtam volna, hogy létezik egy D W N T W N együttes, ha nem készül egy ilyen zene.
Mike-ot addig zaklattam, míg végre megkaptam tőle egy igen jó 320-as minőségben. Csodálatos a zene és a hölgy hangja is így együtt, mint ahogy írják ott is és a facebook-on is, rengetegen. :-) -
Earth Angel #22076 Sikerült! :-) -
Earth Angel #22075 Sziasztok! :-)
Az előbb botlottam bele a Facebook-on, úgy látszik, Mike zenéi sok embert "megmozgatnak", mert már a sokadik ilyet látom.
Nyilván az eredeti nagyságrendekkel jobb! Remélem, nem szúrom el a beillesztést. :-)
-
Amit nekem címeztél,azt nem tudom értelmezni a korábbi írásom alapján, mivel én is azt írtam, hogy nem sértettél meg semmit sem!Tehát akkor most mit is akartál nekem mondani?? Mire kéne regálnom??? 
-
Na ez italo disco!
-
Dehogynem értem, éppen te vagy az, aki terelsz. De azt állandóan, ha kellene valamit mutatni haver! Ehelyett, szinte minden hozzászólásod egy rejtett fricska és egy becsomagolt szar, mindenki tudja, hogy kinek.
A stílus meg éppen olyan, hogy éppen kinek mi jár, ha nem bírod, lépj le és ott "verd ki" a balhét, ahol erre nyílt egy fórum és a többiekkel karöltve megértitek egymást...ergo hangnem.
Amaximus!
Most akkor döntsük már el végre, hogy ez kislányok érzékeny gyülekezete, vagy egy kicseszett fórum? Senkit nem küldtem el a kurva anyjába, nem volt személyeskedés, átolvasva a szabályzatot pedig nem leltem olyan irományra, de még eldugott apró betűs részre sem, ahol tiltanák, hogy valaki, vagy valakik zeneileg abszolút hozzá nem értése végett nem kérem a véleményét, főleg irányomba, mert az egész ember maga egy dedó, irigy és ostobaságok tömkelegének a vicckategóriája!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.18. 08:24:45 -
na, ez bejön!
-
Sziasztok még a ZYX-es CD-é megjelenése előtt egy gyönyörű hölgy és annak lenyűgöző hangja halható ezen a videón ami nem is régen látott napvilágot Extended verzióban. Ha valaki kedvet kap a lemezhez megvásárolhatja Flashback Records-nál vagy megvárja az agyonkompreszált ZYX-es válogatást. Hogy legyen erről egy hiteles kép is íme....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amaya - Car Crash ( Extended Version ) 5:30
-
Momento - Deep In The Night (album) - (Beach Club Records) -
DYVA - UNBELIEVABLE
DYVA - ALONE AGAIN
-
PityU!
A stíluson és kultúrán lehet vitatkozni, viszont Rain70 jelenleg semmi olyat nem írt, mely miatt nekem a korábban már többször vázolt feltételek alapján beavatkoznom vagy törölnöm kell. Kérlek, ha csak nem érzed feltétlen kényszerét,akkor (SE) ne utalgass arra, hogy milyen szinten és mikor kell beavatkoznom bármibe. Amint ez szükséges, észre fogják venni az érintettek.
Egyébként én sem érzem, hogy Rain a legmegfelelőbb hangnemben fejezte ki (megint)
magát, ámbár veled sem értek egyet, hogy pont az a demo nem az italo disco stílus,hanem más jegyeit hordozza, de nem éreztem szükségesnek ezt elmondani.
Remélem normál mederbe kerül a kommunikációtok, akkor is, ha nem egyezik a vélemény, hisz a véleménykülönbség sem tiltott, tehát lehet, Rain, ezt meg TE (is) fogadd el!!
Megjegyzem azért, hogy önmagában csak a nézeteltérés (eltérő nézetek) vitatása teljesen normális dolog, semmilyen szinten nem büntetendő vagy korlátozandó! Most is csak arra kérem a hasonló adok-kapokban részt vevőket, hogy a lehető legkulturáltabb módon fejezzék ki álláspontjaikat!
-
A stílus maga az ember..
Bár gondolom ezt sem érted... Remélem ezt az írásod is eltűri a házigazda, lehet tényleg igény van az efféle kultúrára is..
-
Valahogy, haver nem tud érdekelni a véleményed, se az, hogy nem tetszik, se az, hogy tetszik.
Közöd nincs az egészhez, az egyik kislányom többet konyít a zenéhez, pedig az csak 8 éves és 2 éve tanulja, mint amit te itt leröfögsz néha.
Írtam már, dobj ide valamit, amit te csináltál, és utána a lábaid elé borulok, ha ugyanazt érzem, mint pár hasonló zenétől, ami néha, vagy gyakran itt megfordul. Addig meg semmit ne kritizálj, vagy "pozitívozz" itt, legalábbis nekem ne.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.16. 11:33:09 -
Óriási zene!! Mondjuk egyáltalán semmi köze az Italo műfajhoz, sokkal inkább synthwave vagy retro wave de ettől függetlenül hatalmas zene.
Ami jó az jó, sok más harmatgyenge zenétől eltérően ez kiemelkedő alkotás. -
Fuzgati - Grand Prix
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na erre lehet azt mondani, hogy ITALO DISCO! Gyönyörű demó, egyedi hangzás és felhergelt rendesen! Ebből is látszik a csávesznek vannak bőven muzsikák a batyujában. 

-
Épp most akartam linkelni, nagyon durva zene! 
https://soundcloud.com/killstarr/ocean-club -
Vadiúj!
Killstarr x Dream Fiend - Ocean Club -
Heaven42 - Angels Of The Night (Demo Teaser)
-
Az egyik aktuális favorit nálam,többször posztoltam már infókat FM-84-ről!
Volt már a VIDEO is,de elfér mégegyszer!
FM-84 on soundcloud
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.15. 17:52:23 -
FM-84 - Los Angeles
-
FM-84 - Outatime
-
Neon Talk - Overachiever
-
Lemez ajánló!
Szerezd meg! -
Mirko Hirsch hozza a tőle megszokott színvonalat,ez egy jó zene!
-
wmallas #22052 Nem egy napi szinten bejelentkező látogató az biztos,de most kedvet kapott úgy látszik
Talán sokat lett most emlegetve és megérezte
-
nem tudtam, hogy Clay is itt bóklászik néha.
-
Mflex Sounds Italo demo (album explicit?)
igényes
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.15. 10:53:29