42868
-
necces voltál.
részben megértelek téged is, de nem várható el minden előadó minden új számától, hogy megújítsa a stílust vagy előrukkoljon valami eddig sosem látott-hallottal. sőt, alapvetően ugye minden zene mindenkinek mindig 50%-on indul (tetszik vagy nem) és csak ezután dől el, hogy a mérce mennyire változik és milyen irányba. mondd meg neki, nem is neked kell megfelelnie, de szerintem érzi ezt ő magától is.
-
Még gondolkodom, hogyan fogalmazzam meg, hogy ne legyen sértő, mert nagy zenéket dobált már ki, mindenesetre a hosszú írásból egyetlen mondat is elég lett volna.
[He is clearing his throat.]
Dear Mirko!
Sorry my friend, but we are not the same. ;)
A "new" Radiorama song....so I need it like a hole in the head.
My motto: For novelty charms!
So packed with Radirorama 80s sounds :) This is okay, but there is nothing new under the sun.
If the "Rhythm Of Love*"10 stars, it is maybe to 3-4.
I hope you don't mind i wrote this honestly.
Greetings
Rain
-
Na, látod, ugye megmondtam, hogy Mirko azért csinálta így ezt a zenét,mert ez volt a célja!
Sőt, részletesen taglalta is az okokat, ezt el kell fogadni és kész. Mindenesetre, rendkívül megtisztelő, hogy megosztotta velünk ezen infókat!

-
dehogy komolytalankodok, nem is mernék már,
csak te nem olvasol figyelmesen! :) nem kértem, hogy az utolsó évből csemegézz, abszolút 1000-ben addig mehetsz vissza az időben,ameddig csak tudsz (akár 78-ig is).
Mondjuk az utóbbi hat évből azért nehogy már csak egy 20-as listával gyere, mert az nagyon karcsú, 6 év azért bőven kitermelt egy bazi erős 100-as listát is, és párszáz igazán ütős italo nótát is, ezt 20-ra szűkíteni abszolút szemfényvesztés!
az ilyen listákra egy jó szavazórendszer lehet talán gyógyír,ahol többezren adják le voksukat,amikből majd kijönni valami, de szerintem még az sem lenne elég realisztikus vagy kellően átfogó.
-
Hi Mirko!
We thank you for all that you wrote and shared with us. I think more people will come to understand what this is all about.
I understand and accept it, of course, in fact, in many ways, I agree with you. We love your many songs, but there are many different needs, which can not be met 100%. Never.

I wish you all the best, and even more good Mirko's musics!
best regards
(sorry for my weak english)
-
MirkoHirsch #22164 Hi everyone!
I don't understand Hungarian but I often visit this site and use Google translate to understand it.
I've noticed that there is a lot of talk about my song "Mr Hyde" in Radiorama/Atrium style.
I would like to make some things clear:
ALL Italo/Euro artists of today copy a certain style. We don't do that because we are thieves and don't have new ideas
but because we love this style and miss it. The original artists don't produce songs like this anymore, so we artists of
the New Generation of Italo Disco do so. It's because we love that style and sound.
Just have look at all the Spacesynth artists: They copy the sounds 1:1 or all those Modern Talking-/Dieter Bohlen-style songs.
Or check out artists such as Kennard v.d. Bijl who uses tons of pseudonyms but in 90% of the time does the same thing
because he loves that sound and era.
I really miss Italo Disco songs that feature guitars, so I always try don't add some.
If you are worried that I only produce Radiorama style songs, here's some information:
On my forthcoming album POWER OF DESIRE, 3 of the 14 songs will be in Radiorama-style:
Save me (Just for tonight), Mr Hyde & Lady Mystery.
Here's a possible tracklist - random order and not final:
01 Video Night (feat. Trans-X) - Trans-X-"Living on Video"-1983-style
02 I'm your Doctor - J.D. Jaber/Albert One mid-80's style uptempo
03 Mr Hyde - Radiorama/Atrium-stomper
04 Save me (just for tonight) (feat. Elen Cora) - Radiorama/Atrium-stomper
05 Take me - uptempo - you may know that one
06 In your eyes (feat. Ira from Etolie Vipe) - Italo Sleaze Ballad
07 The Power of Desire - German Eurodisco style à la DJ's Project "Vision of Love"
08 Forever Tonight - Another Ballad
09 Agent of Love 2k15 - Mike Mareen style - Love Spy meets Agent of Liberty in a brandnew mix - not the bootleg version from the Internet
10 Fire & Ice - Maniac meets Synth Pop plus Melodic Rock
11 Remember September - Miko Mission style 3/4 beat
12 Lady Mystery - another Radiorama-Style stomper
13 TV Screen - mid-tempo
14 Bonus Track: Fire (The Original Demo Version) -> Many people are still asking for the original and not the re-recorded version.
There may be some changes but this is what you can expect.
I know that I can't please everyone and a second album is always the most diffifcult one to make
but I'm trying my best. :) If you don't like it - no problem. I don't like certain artists and songs either.
That's normal.
Best regards,
Mirko -
Ne vedd már ennyire komolyan az életet, nem mindennap ökörködünk. Havonta talán elviselhető, vagy nem? 
Igyál egy kicsit, neked is jobb kedved lesz, de nem is, majd én iszok helyetted is.
Ez jó zene és soha nem tudtam volna meg, hogy a Lengyel Galaxy Hunter énekesnője énekel, ha nem olvastam volna Mflex blogjában.
Kár, hogy már nem írogat, a csávesznek nem semmi infók voltak kezei közt naprakészen. Biztos K1 azt hitte majd ő folytatja, igaz még magyarul sem tud, de valamiért elhitte magáról a szentem,
hogy ó valaki lett italo disco-ban, 

az
angol tudás nélkül. Segget nyalni én csak az asszonynak szoktam, ha értitek mire gondolok. 
Na megyek iszok még egy whiskyit!
Szép lista, de egyetértek Amaximus-szal, nem tudnék ilyet csinálni, ahhoz túl sok a kedvenc. De nálam, Clay BG-je is bekerült volna egy húszasba mindenképp! Csak gyakorolja azt az angolt keményen! -
Annyira azért nem vagyunk elárasztva igazán jó new-italo muzsikákkal hogy érdemes volna mondjuk akár egy 100-as listát is írni :) (már megint komolytalankodsz),nekem nincs egy vödörre való kedvencem,80s italo zenékből annál inkább!
Jövö héten,talán vasárnap lesz rá időm és az elmúlt 6 évben megjelent dalokból jön egy best of twenty, hasonló körítéssel!
Hogy zenéljünk is ,itt van egy előleg ,a helyezését majd megtudjátok,gyakran hallgatom vezetés közben,top színvonalú italodisco!
Mention - No Changes
-
Én tudom hogy csak bohóckodtok,de egy bizonyos határt azért nem kéne túllépni!
Ami energiát ebbe beletoltál azt például az interjú előkészítésére is fordíthattad volna !
Több mint 2 hónapja kértem ,illetve ajánlottam valamit!
LADLOO
-
de szépen megcsináltad és linkelted ezt a listát! 
csinálhatnál egy ilyet best of ezerrel is!
-
ha beledöglök sem tudnék ilyen listát kreálni, nagyon nehéz úgymond rangsorolni akár csak az elmúlt egy évet is, így sosem teszem szívesen. most sem fogom. nálam az a helyzet, hogy van egy nagy vödör kedvenc és mindig az van előrébb, akikhez épp jobban alkalmazkodik a kedvem vagy hangulatom!
Meg fogom majd alkalmadtán keresni a "Lajost" is, de egyelőre örülük, ha a saját magán dolgaimra marad egy kis idő, mostanában nagyon elfoglalt vagyok és nála szintén nulláról kéne kezdeni a felvezetést, mármint részemről.
Emlékeztetlek, hogy ez még mindig egy nyílt fórum, nem pedig tudományos vagy jogi lexikon és szakfolyóirat, tehát néha belefér, bele kell férjen két idióta (ha esőemberünk kikéri magának,akkor meg csak 1) öncélú baromkodása is.
Azon kívül pedig csak tényszerűek és tárgyilagosak voltunk még ott is,ahol ez picit félreértető lehetett. 
-
A listám alatti csevegés egyes részleteit, mondjuk a face oldalon is leküzdhetéttek volna,értelmetlen nem idevaló,közönséges!
A lábujjatokra lépek ha nem moderáljátok magatok!
Max te meg inkább azon fáradoznál hogy felvedd a kapcsolatot Lajossal (Birizdo I Am) és megkérdezd tőle ,remek,nagyszerű italo-disco zenéjét "Mademoiselle" mikor adja ki vinylen,egy példányt vásárolnék én is és szerintem sokan mások is belőle!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.29. 14:29:21 -
Az elmúlt cirka egy év legjobb new-italo zenéi az én rangsorolásom szerint.
1. Mflex - Rock My Heart
2. ItaLove - Too Late To Cry
3. Victor Ark and Magic System D.J. - Be My Lover
4. Miko Mission - Universal Feeling
5. Hélicon - The Net
6. Fred Ventura - Don't Give Up
7. Lenroy - Give Me A Night
8. Birizdo I Am - Mademoiselle
9. Mirko Hirsch - Mr Hyde
10. Amaya - Car Crash
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.29. 13:44:48 -
én is várom a fullos verziót,elhiheted! 
a tapasztalatok alapján nagyon nem lesz elhúzva, ők nem szokták hónapokkal előtte beharangozni,szerintem max. 1 héten belül lehetünk -
Most felcsigáztál rendesen!
-
namegja azéis ahoty mondodkifele
-
ha már belekérdeztél, van pici morzsám, még aznap a hír után próbáltam keresni Mflexet meg a DMC-t is többször is, de 2 napig nem jött egy betű válasz sem tőlük, majd ma reggel talán a 2-3 kérlelgetés után kaptam egy 90mp-es részletet mp3 128ban, hozzá életveszélyes fenyegetéssel, ha kikerülne tőlem,
nekem annyi, tehát kaptam, de ezek szerint nem osztogatósat, hanem mert mint írták, foglalkozunk is és publikáljuk az Mflex megjelenéseket. így egy véleményt mondhatok.
a megjelenés időpontját nem tudom,nem kaptam infót,csak amit tudni, hogy hamarosan...valamikor. :)
a zenétől én sokat vártam, mint synthwave rajongó. persze fingom nem volt,mit fogok hallani, a hossz pedig rövid egy komolyabb értekezéshez, de amit hallottam,attól én tényleg izgalomba jöttem, viszonylag lassabb ütem, de végig lüktető hangzás, több helyen kegyetlenül brilliáns megoldásokkal, kellemes dallamvonal. én nagyon várom, és arra esküdni mernék, hogy neked is nagyon be fog jönni, remélem többeknek is tetszeni fog, itt lesz helye,az biztos.
a többi meg remélhetőleg hamarosan kiderülhet.
szóval várjuk.
-
nemcsakk leírrtamm hotty nemleszjolígy irvavad ugy aza szav vagy szo a lenyegmeg azhotty "szarokbelehatszaz" ahogy regen a ruszki katonak monddák mikoormárcsakk 2 ev volt vissza az oteves katonnai szolgalatbóól
-
most ez mentegetőzés akart leni? +1N
tuttyuk, hogy tucc hejesen irni, mások csak erőltetni próbálják ezt az egész nyelvtant és írástudatlanságot, és engem is sokáig baszogattak, amikor még ékezeteket sem tudtam írni, mondjuk most sem mindig sikerül,mint ahogy gépelési okokból a nagybetű sem.
-
én is, csak még nem tudom melyik mezőgazdasági vagy bányászati segédeszközzel tegyem.
-
Odavalló- 1 L
Pedig most nem is telefonon vagyok, amin utálok gépelni.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.29. 11:51:40 -
Megdugnám!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.29. 11:45:10 -
Nekem ez "saccperkábé" nem jön be, ez nem (saját) stílus, és vajon miért lett hirtelen az, hogy 6 - 7 perces lett a zene, ami nála általában, illetve majdnem mindig 3-4 perc körüli szokott lenni? 
Van benne kitérő is, hangszeres táncolható rész, ami úgy egyébként nagyon unalmas, és van benne már gitár is, ami szintén itt és most teljesen hülyén hangzik, valahogy nem odavalló, olyan érzésem van, mintha másolgatna a csávesz, kiről is?
Mirko hangszíne nekem egyre unalmasabb és erőltetett, hallatszik rajta, hogy rendesen használta a hangmérnök a keverőasztalt. Néha meg olyan érzésem van, mintha hamiskás is lenne, de lehet, hogy direkt ilyen.
Italosyntwave, elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet, de majd kiderül. Több infó nincs? Mikorra várható?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.29. 11:43:00 -
-
szupi kis DigiMax remix!
bár áldott szegény Pete már vagy 30 éve nézett ki 'ilyen jól'! az elmúlt 15 éve inkább hasonlít egy szörnyre,mint valamikori önmagára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Glam with Pete Burns - Sex Drive (Digimax Feel The Energy Remix - Awakening Version)
-
Dream Shore - Thoughts of Choice (Maxi Single) - ( Free DL )
Dream Shore - Thoughts of Choice EP ( Free DL ) -
Gazebo,egyik legnagyobb favorit előadó nálam,de nem 'I Like Chopin' miatt ,annál inkább pld. e zenéje,vagy a számos verzióban,remix-ben kiadott és megunhatatlan 'Lunatic' amiket én inkább favorizálók tőle,és volt nem oly rég egy egészen kíváló new-italo dala is "Queen of Burlesque.
Matt Pop mashup-ból leginkább az Ő vokálja hiányzik,nekem sem jön át,unalmas az egész,talán ha egy verse helyett kapott volna a Love In Your Eyes dalból,az feldobta volna ezt a mixet! -
Ez mirkohirsch-es
, ez tény, az oooo-oh és a dallam bármelyik másik számából is átjöhetett volna, úgymint a hangszerelés és egyéb megoldások is, de hát ez meg az ő stílusa, ő ezt tudja, ezért szeretik, szerintem itt is csak a formáját hozza.
Ellenben nemrég jött ez az infó, szokásosan igényesen tálalva, na erre kváncsi leszek, italo és synthwave keverék? Sok ilyen hasonlót se hallhattunk még, kivéve a nagyon dallamos synthwave-nél.... Mibe csap bele megint? Mind a 2 stílust imádom, izgatottan várom mi lesz ebből?
Mflex - In My Room
-
teljesen egyértelmű, hogy a fikázás volt a cél, a többi szöveg csak egy gyenge ideológia akart lenni. -
+1! szupi!
-
zeneileg egész jó lenne, vannak benen kifejezetten jó megoldások, de a 2 ének dallamvonala valahogy túl összeerőltetett, nem igazán tudom átélni, pedig önállóan mindkét számot szeretem. -
Depeche Mode v. Gazebo: Puppets In Your Eyes (Matt Pop mix)
-
Ahhoz képest hogy "Hangmérnők" :) azzal sincs tisztábban hogy mit nevezzünk,nevezhettünk paródiának!
-
Hangmérnők!
Most a nők hangjait méred, vagy pontosan mi is vagy? Én sok hangmérnököt ismerek az országban, de azok le is tudják írni rendesen, mert alapvető ahhoz a szakmához a helyesírás, ha már ki kellett hozzá járni pár kemény sulit. De ha mégis az első, akkor meg nem egybe kell írni. Ált isk. harmadik, negyedik osztályban már írattak velünk ilyen dolgokat, szóval ez karó, fiam!
-
Első mondat: *van = "vagy " akart lenni. -
Akkor rólad biztos nem fog készülni trendifiú! Gyere adj egy csókot! Milyen "forró" nick név ez? 
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.27. 16:10:42 -
Ha ilyen véleményed van róla ,akkor áruld már el nekem,miért vetted a fáradságot hogy feltöltsd aztán linkeld?
Szerinted ki a fenét érdekli ez a megosztásod?
Változatlan a véleményem,próbálj legközelebb valami hasznosabb hsz-t írni,ha képes vagy rá!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.27. 16:06:24 -
A zenei alap egész jó,kellemes,a vokált viszont gyúrni kéne az nagyon gyenge színvonalú! -
Meghallgatad egyáltalán,van csak írogatsz badarságokat?
Ez nem paródia,egy célzott gúnyolódás,az előadó és annak rajongóinak ízléstelen minősítése,nem az a baj hogy sz@r,a szöveggel van probléma amitől ez semmiképen nem nevezhető paródiának!
A te szegénységi bizonyítványod hogy ezt nem hallod ki ebből a rém rossz minek nevezemből,ha pedig a személyt is ismernéd aki ezt elkövette,akkor talán-talán még nyilvánvalóbb,érthetőbb lenne számodra is!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.27. 15:43:49