42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• dario69
  • amaximus
    és ugyanez NRW remixben
    Major Lazer & DJ Snake feat. MØ - Lean On (Highway Superstar Synthwave Remix)
  • amaximus
    remek remix
    Major Lazer - Lean On (DJ Manuel Rios Italo Synth RMX)
    DOWNLOAD
  • amaximus
    Nikita Fomin - "My Paradise - Your Hell" (Long Paradise Mix)

• amaximus
    Cruel Summer (Guy Tallo remix) FLAC DOWNLOAD
  • amaximus
    sometimes a bit confused, but there are some good music! thx! (1-2 tracks distorted)
  • amaximus
    ez jó!
  • nájlony
    NRW

• DJMIX

http://www.mediafire.com/download/pm4qc9ek4ja37cd/PRODUCERS+MEXICO+15.rar
  • amaximus
    Aysyne - Sound The Alarm

1.57-től remek betéttel!

• Biatomi
    Én ma jutottam ide...,kellemes jó italo mnyúúúúzik
  • DJMIX

http://www.mediafire.com/download/je6ry5o7q77gawr/DJMIX+COLLECTOR+VOLUME+2.rar
  • rain70 #22572
    "jóstét" jó szurkolást, kaptam kimenőt a családtól, ezért benézek ide is
    Na ez állon vágott, végre igazi Italo Ismael-től, nem olyan buzis lagymatag, mint a múltkori.

Tudom én, hogy védeni kell a dalt, de az a tetves bunkó spanyol szöveg 5 másodpercenként kurvára túlzás volt.

22570

A készülőket??, igazi bennfentes lehetsz, én majd az év végény nyilatkozom erről.
    Talán elkészültet akartál írni, nem? Nagyon jó zene, de nálam akkor lenne tuti cool, ha lennének benne egyedi megoldások, de csak egy szép és klasszikus italo disco, ami viszont sokkal jobb, mint például Mirko, vagy Italove zenéi, mert ez a Branco csávesz nagyon jó hanggal van megáldva!

22564

Rá se ismertem a csáveszre, de kurva jóóóó

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.06.07. 19:32:25
  • ItaloMucsacso70
    Az igazi nagy durranás a Without your love 7:50-es verziója lesz.
    Ha egyszer végre publikus lesz legalább a demo belőle.
  • wmallas
    Sziasztok!!
    Páratlan tehetség ez a Ismael gyerek,evvel a zenével nálam levert minden mostanában készülő new italo produkciót....Ami még félelmetesebb a dologban, hogy szerintem olyan nagyon nem is kell megerőltetnie magát hogy ilyen dalokat prezentáljon,,Viva Espana!!!!!
  • reynaud #22569
    Azt írtad : ("A legújabb dala az Angels brutálisan nagyot ütött nálad") ..... jelzem nálam is!

Ez a zenéje tökéletesre van csiszolva,dallamában 100% new-italo,briliáns vokállal felénekelve,nagyon jól összerakott ,kitűnő dal!
  • nájlony
    Nagyon koszi! Igyekeztem am... :)

Annak kulon orulok, hogy az eredetit is meghallgattad (szerintem szornyu), mert igy meg aztan kulonosen "szembetuno" (vagy fulbetuno) a kulonbseg.
    Utoljára szerkesztette: nájlony, 2015.06.06. 19:00:44
  • ItaloMucsacso70
    ;)
    Akkor jó volt az infóm annó.
  • reynaud #22566
    Robert Parker - Money Talks
  • reynaud #22565

Magic System D.J. - Angels

Megígértem mára,kiváló new-italo muzsika!
  • amaximus
    ez csak azért,mert beszarás jó

Shia egy félórás zöldhátteres felvételén mintegy 3tucatnyi hírességet személyesít meg. Itt épp egy Joshua Parker motívációs tréninget mutat be! Nyilván már rengetegen fel is használták az epizódokat, az NRW-be így lett bedolgozva.

• amaximus
    pár napja jelent meg a holland csapattól egy kellemes NRW

LGHTNNG - Sharks/ Run

• amaximus
    A még februárban (Reynaud által) is felfedezett és ide rakott januári megjelenésű Italo Holiday 3. album annak ellenére egész jól sikerült, hogy én sokszor már rosszul voltam a BCR alkotásoktól, de ebben próbált icipicit megújulni önmagához képest az alkotó, legfőképp újabb énekhangok bevonásával. Tehát már nem újdonság, és azóta persze minden számát egyesével is kijátszottak mindenhol, én most ezt a 2-t rakom ide,ha jól látom, még nem voltak.

Elisa Rovetta - Fire In My Heart (Last Remix)

Dean Corporation - A Night in Love

• amaximus
    Természetesen gyorsan fellapoztam a gyűjteményemben az eredetit, hisz akinek lövése sincs az italo disco-ról vagy épp a 88-93-95 eurobeat vonulatról (mint pl. nekem),annak mindig van egy G&Q is a tarsolyában.

tehát ez végre REMIX, nem csak valami buta szerencsétlen és érdemtelen próbálkozás (mint amit néhány hozott szám esetében már Reynaud szemére vetettem).
    Szeretnék nagyon Gratulálni hozzá, remek és profi munka, bármikor szívesen látok-hallok itt hasonlót!
    Ez a számod szerintem szépen fel fog futni, igényes alkotás!
  • amaximus
    most viccelsz , ugye?!!

hát ez nagyon szuper!!!
    bővebben nemsokára.
  • nájlony
    Ha mar igy rakerdeztel... :)
    Akkor belinkelnek egy eurobeat muzsikat, ami nem tul gyors (138BPM), s egy regi (1992-es) Gipsy & Queen muzsika ujragondolt valtozata.
    Az eredeti verziobol csak az acapellat hasznaltam fel. A zene teljesen egeszeben sajat.

Szoval, ha valaki nem nagyon szereti a eurobeat stilust, akkor atlepheti ezt a linket, a tobbieknek remelem bejon:

Utoljára szerkesztette: nájlony, 2015.06.06. 08:12:17
  • amaximus
    ugye, hogy ugye?

valamiért abban a hitben ringattam magam, hogy azért kérdezted az eurobeat-et,mert valamit mutatni akartál! talán egy újabb szerzeményt?!
  • nájlony
    Ajj, de rendben van ez a forum! Nem csak jofele zeneket lehet hallgatni, hanem megannyi okossagot lehet itt tanulni. :)
  • amaximus

Gyuri jó haver volt. Remélem, nem nyeltél le egy bölccsétevő pezsgőtablettát!

...semmivel sem lehet jobban elmúlatni az időt, mint azzal, ha fáradhatatlanul foglalkozunk egy eszmével...(G.Flaubert 18xx)

...Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem... S. Dali

...Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.... Mahatma Gandhi

...Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől... P. T . McIntyre

Jó éjt,mára ennyi, holnapra hozz majd megint valami csámcsognivalót.
  • reynaud #22555
    "A stílus maga az ember" (Georges-Louis Leclerc) (1753)

• amaximus
    Köszönöm Reynaud a kioktatást!
    Szerintem neked van valamilyen mély értelmi beütésed, de ezt nem biztos, hogy itt és most ki tudom gyógyítani belőled, viszont vedd figyelmeztetésnek azt a hsz-t,amire ezt reagáltad, aztán mehetsz panaszkodni a magasabb fórumokra!
    A múltkori törlésről és okáról is tájékoztattalak, csak sajnos kezdődő amnéziában szenvedsz, ezt ne itt kezeltesd, ha lehet, ott is ugyanez a gond volt, hogy kétpercente ismételgeted ugyanazt,mint valami fakutya.ÁJJÁL LE VELE! ENNYI.
    Ne rám szánj időt,isten óvjon ettől engem, hanem arra, hogy ne ismételgesd önmagad agyvérzésig!
    Gyűjtsd össze egybe az infókat és oszd meg, vagy szólj valami értelmeset, az általam összeszedett hszeid minden, csak nem lényeges vagy hasznos. Szeretem az ilyen "én tudom mi az italo disco"' dumás srácokat (mert hisz a másik biztos nem tudja), olyan ismerős a szituáció, csak nem együtt kávéztál k1-el?! Az a problémád , hogy neked fingod sincs rólam, nem hogy az "italo discomról", de ennek alapvetően örülök, nem szeretem a mentális rizikófaktort.

• reynaud #22553
    Csak röviden nincs időm rád!!!

Egy lemez megjelenésről infók teljesen normális menete amit felsoroltál!
    Nevetséges az a megjegyzésed hogy én a posztért cserébe kapnék egy ingyen példányt,szerencsére nem szorulok rá,megtehetem és meg is teszem hogy rendelek és kifizetek egy darabot e cd-ből!

Egy hozzászólásomat nem oly rég törölted,elegánsan szó nélkül hagytam,de próbáld meg újra,annak már következménye lesz,azt megígérem neked!
    Egyébként figyelmeztetlek az hogy "HG' vagy semmilyen joggal nem jár,inkább csak felelősséggel,ne játssz itt főnököt,már csak azért sem mert halvány fogalmad sincsen az italodisco stílusról,ezt az elmúlt hónapokban bebizonyítottad!
  • amaximus
    ha jó zene, felőlem metál is lehet!
    de az eurobeat is befér ide, végülis félvállról rokon (csak ne japcsi belpiacos 160bpm superEB csihipuhi legyen ) .
  • nájlony
    Ehhh... Apropo promo!
    Itt eurobeat nem jatszik?
  • amaximus
    akkor majd ezt ne olvasd el, én meg azt kérem, hogy 'majd akkor meg ne csodálkozz'

-adtál róla infót egy YT klippel 6 napja,
    -aztán 1 nappal később egy fotótöredéket, hogy JÖN,
    -aztán 4 nappal később egy lemezfotót, hogy már NAGYON JÖN,
    -aztán 1 napra rá, még egy fotót, hogy már kapható.

-egyrészt ez már önmagában is vicces így, és még most sem bírod abbahagyni!
    -másrészt nem akkora szám ez a megjelenés, hogy minden nap megemlékezzünk róla fotókkal és mondat foszlányokkal. (már a borítóról is sugárzik a gagyi mexikói dj kiadás)

-ha a gyártástól mikulásig online marketingkampányt szeretnél nyiss egy valós időben nézhető csatornát és közvetíts ott percről percre!

valamiért úgy érzem, ha én vagy más ezt csinálná bármilyével, akkor Te lennél az első,aki agyfrászt kapna tőle, de megmondom mit csinálok legközelebb, KI FOGOM TÖRÖLNI A TELJESEN FELESLEGES ISMÉTELGETÉSEKET.

(persze gondolom megígértél némi túlcsorduló népszerűsítést egy tisztelet példányért, de ha mégsem, azért 'akkor se már' kéne ezt így tolni)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.06.05. 21:53:53
  • reynaud #22549
    Ez a cd a mai naptól rendelhető,ha már elővezettem az elmúlt napokban,nyilván infót adtam aktualitásáról!

Terveim szerint holnap vagy holnapután, ismét szerepelni fog ez a nagyszerű cd válogatás egy hozzászólásomban!
    Az lesz a negyedik! ......és akkor mi van?
    Bár ott a kérdőjel nem várok és nem kérek választ!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.06.05. 19:16:16
  • amaximus
    ugye többet már nem fogsz ennek hsz-t szentelni?! már ez a 3.!
  • amaximus
    eddig ígéretes
  • amaximus
    én is így érzem! ha megkérdezi, megmondtam volna neki, hogy egy max. 5 perces legyen! de nem kérdezte.
  • reynaud #22545
    Adrian Enescu & Vanello - Crosswords (promo)