42869
-
Hamarosan!
Cyber Space - Interplanetary Voyages (2015.09.18) -
SID64 - Future Nostalgia (Free DL - name your price) -
Hi-NRG Dance Classics (Megjelenés dátuma : 2015-08-14)
Alan Barry - Innocent (extended version) ha jól tudom először CD-n! -
ZYX Italo Disco Collection 6 - Megjelenés dátuma : 2015-08-07 -
BIRIZDO I AM - Just Tonight
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.24. 14:44:07 -
Peter Wilson - Utopia (album preview) -
Bad Mark - Crying For Your Love Again (Remix) 2015 -
Retronic Voice - Bessinia
Retronic Voice - Bessinia (SoundCloud)
Retronic Voice on myspace
-
El Replicante / No Feedback - Rhythm of Bones Remixes EP (Free DL) -
K∆L∆X - Golden Sky
K∆L∆X - Golden Sky - Single (Free DL - name your price)
K∆L∆X on SoundCloud -
synth pop retrowave
Housetronaut feat. Bon Vivant - The Takedown
-
kellemes hangulatú, kevert (szinti-pop,new wave,italo disco) stílusokat tartalmazó szösszenet Ausztráliából
DL
ABELARD-DANCE IN SPACE
-
az alapmű már lefutott, de egy csokorban itt van
DL 320
The Sweeps - The Last Dream REMIX COLLECTION
The Sweeps - The Last Dream (A Copycat Remix)
The Sweeps - The Last Dream (David Garcets Lost Memories Edit)
The Sweeps - The Last Dream (Flemming Dalum & Steen Gjerulff Remix)
The Sweeps - The Last Dream (Irregular Disco Workers Dub)
The Sweeps - The Last Dream (Occams Laser Remix)
The Sweeps - The Last Dream (Original Mix)
The Sweeps - The Last Dream (Statickman Remix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.23. 08:25:33 -
Occams Laser-Judgment Day
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.23. 08:15:44 -
LOSSLESS DOWNLOAD
remek synthwave instrumental / italo disco jegyekkel kombinálva
Renz Wilde - Bot Revolt (ft. Stilz)
-
ilyen, amikor a néhány évtizedes régi kazettás demó alapjai megelevenednek
jól szól!
LOSSLESS DOWNLOAD
Etienne Dalo - Pédalo Disco
Etienne Dalo - Pédalo Disco (David Hasselof Remix)
-
dario69 #22815 -
dario69 #22814 -
dario69 #22813 -
az előadó több hasonló produkciója után ismét csinált egy hasonlót 
DL
Palermo Disco Squad - Galactica
-
lehet vívódni rajta,de itt a helye
IRREGULAR DISCO WORKERS FEAT. HARD TON - DIMMI DI SI
-
ezt mellérakom, hogy később a keresésénél is legyen konkrét találat
"The Best Of Italo Disco New Generation Playlist" video music
1. Aldo Lesina - Leave My Mind (Extended Mix)
2. M@rgO Feat Mode One - My Love In Your Heart & Disco Version
3. Aldo Lesina - Together ( Extended Version )
4. Boris Zhivago - For The Love In Your Eyes 2015
-
zoranpista #22809 The Best Of Italo Disco New Generation
-
DL
Kristine - Heroes
-
a Chicago-i csapat egyik abszolút kötelező alapműve az NRW korai szakaszából némi VH szinti beütéssel.
Ghosthouse - Flat Line
-
The Foreign - The Getaway
-
stílusból elég lesz, ne kezdjük újra a múltkorit -
készült a lossless-ből NEM NEKED! 
csak egy kis ízelítő a görög hölgy hangjával fémjelzett új albumról teljes hosszban.
aki akarja letölti, aki nem, az csak meghallgatja! a lossless verzió fényévekkel jobb minőség (persze),ezt direkt jobban butítottam,mint egyébként 128-ban akár normálisabb is lehetne.
drágán fizetett tanácsadóim szerint ez annyira egyszerű probléma (meghallgatni? letölteni? átlépni? vagy mind?), hogy még talán neked is menne, Reynaud bácsi!
Kristine - Burning Fever
Kristine - Everybody
Kristine - Last Left Standing
Kristine - Modern Love
Kristine - Radio
Kristine - Sleepless Nights
Kristine - Summer Long Gone
Kristine - The City
Kristine - The Danger
Kristine - The Deepest Blue
Kristine - The Rhythm Of Love
Kristine - Wild Heart
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.18. 20:30:08 -
azon is filóztam, hogy nem kéne csak simán a létező összes, és stílusba belepasszírozott előadó hivatalos oldalát egyszer és véglegesen belinkelni és kész, hisz ott megvan minden mindenkinek és akkor végre nem kéne sem új linket ide raknod, sem pedig valamivel akadékoskodnod. hát nem maga lenne a gyönyör? 
OMG
-
tucatnyi kérdésen merengek, de az lenne a legjobb, ha csak simán lehuppannál rólam és keresnél egy másik játszópajtit a címzetes ökörségeidhez.
azt nem értem, hogy mi a fenéért nem osztogatod a hatalmasan jó zenéidet máshol mások boldogsáságra?
ha magadon kívül itt mindennel elégedetlen vagy,akkor nem értem,minek jársz ide? elégedetlenkedni?
b+ és ezt remélem már úgy érted,ahogy gondolom, a te általad idehányt zenei korcsok és kornyikációk, néha az alkalmadtán nekem is bejövő zenék szerinted nincsenek meg az ún. előadók hivatalos oldalán vagy akárhol máshol még egymillió másik helyen??? akkor te minek rakod ide? a magad kedvéért? vagy mert azt csak te tudod belinkelni és felfedezni,mert másnak lassú a nete hozzá? vagy miért??? talán te vagy direktben mindegyik általad hozott link kizárólagos kiadója és promótőre? ezt hiszed magadról? te most komolyan ennyire huppant vagy, vagy csak a kedvemért játszod el ezt totál hitelesen?
egy 128as mp3 az warez ízű? ezt a téma melyik oldaláról sikerült így megközelítended? egyedül ment vagy segített valaki?
tudom, hogy ezt viccnek szántad,mert épelméjű ember ilyet már le se merne írni és rajtad érzem, hogy százas vagy, igaz csak egészen pici százalékban, ezt már bizonyítottad.
az általad említett valamennyi hiperszuper oldalon a zenék 99%-ban 128-as mp3-ban vagy annak megfelelő minőségben vannak előhallgatásra!ez már évek óta sztenderd! nem warez és nem warez ízű! jó reggelt Reynaud papi, 2015-ben járunk már!
tudom, hogy ezt nem vagy képes agyilag feldolgozni, de kérlek, ne engem fárassz a rendkívül erőltetet és szerencsétlenül esetlen gondolataiddal.
a többire nem reagálok már én sem, hisz nehéz beszélgetésbe elegyedni a saját kis zárt világában élő és gondolkodó hiperérzékeny emberkével.
pont ezért lenne jó, ha elkezdenél mással beszélgetni, ha tudsz, és közben hozz valami olyat is,ami nem kell hátradőlve röhögnöm fél órát. mostanában elég sokszor megnevetettél.

semmivel sem csinálok másabbat,mint te, csak én másként! ezen már ne is kezdj el gondolkodni,mert egy hétre le fogja foglalni a teljes kapacitásodat a szövegtartalom megértése.a megfejtésedre meg igazából tényleg nem vagyok kíváncsi! -
Mit nem értettél?
Egyszerűen érthetően fogalmaztam,ha bemutatás szándékkal töltögetted fel ezeket a kommersz egyforma dallamú NRW zenéket azzal éppen te bonyolítod túl ,hiszen ezek a dalok az előadók hivatalos oldalain megtalálhatók,2 mp alatt lerendezhető hogy a hsz-ed része legyen!
Amit csinálsz az nekem olyan ócska warez ízű dolog!
A többi megjegyzésedre inkább nem reagálnék,valószínű te erre izgulsz fel ,amikor másokat sértegethetsz! -
ZS-ZS-ZS-X-Y-Z Category NRW = 1 Reynaud Unit

Waveshaper - Fight Against Time
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.18. 16:51:43 -
jó hűsölést vele!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz az infót, végül egy ilyet vettünk. Többen mondták rá, hogy elég jó gép és valóban csendes és jól is hűt. Igaz drágább is, mint szerettem volna.
http://www.arukereso.hu/mobil-klima-c4178/whirlpool/amd-092-p42917213/#
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.18. 16:44:15 -
Nem teljesen értelek, de nyilván ez az én szerény felfogóképességem hibája,nem a te zsenialitásodé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amiket te hozol, tök mindegy, hogy miben és hogyan linkelgetve, azok szerény agykutató véleményed szerint nem találhatók meg bárhol máshol is, sőt ugyanazon helyeken,amiket nekem is összefoglaltál?? hmmm? Akkor meg mi a fenének rakod ide is a linkjét?elég lenne ennyi erővel egy darab link mindegyik főoldalára és akkor "menjél öcsém, aztán keresgéljél magadnak" címszó is. Nem?
Elnézést, hogy nem nyálazom át a világ összes zenei megosztó oldalát, a felsoroltakon kívül még 2 tucatnyit is, hogy a nálam már rég lossless-ben meglévő zenék után felkutassam, hogy vajon az épp melyikhivatalos zenei oldal vagy warez megosztó melyik részén található meg szintúgy. Nekem ezek kéznél vannak, míg te meg bújod az általad is felsorolt oldalakat és onnan linkelgetsz. Ez a Te egyéni bajod.
Aki böngészgeti azokat az oldalakat,azok rátalálnak szerény személyed nélkül is!
Én meg azért rakom ide ki, mert így nekem mindössze 2,azaz kettő db. klikkembe telik és nem kell 876 oldalt belinkelnem ugyanezekért.
Amit iderakok én,amit ideraksz te, az mind azért van, hogy bemutassunk, ajánljunk dolgokat. Gondoltam én, de megint tévedtem....Próbálj meg már nem megfeszülni azért, hogy rajtad kívül bárki más is iderak a fórum témájába vágó dolgot, és a zene az belevágó, nem úgy,mint a sajtófotók és (sokszor még csak megjelenésre váró) lemezborítók garmadája,amikkel sokszor elárasztod a fórumot értelmetlenül.
Ami neked kommersz,az még másnak lehet ugye érdekes? Megengeded?
Ha nem megy, akkor ajánlottam már régebben is, blogolj magadnak! Tudok ajánlani oldalakat is,ahol elkezdheted, és a kutya sem szól bele,miket és hogyan osztogatsz, dobálhatod tonnaszámra a borítókat, és csak a te kedvenceidet, ha szerencséd van, még lesznek hű követőid is,akik majd csak azt szeretik,amiket te osztasz meg, más zenét sosem hallgatnának meg.
Ha mindenképpen téged akartalak volna parodizálni,akkor ezt a sok borítóképet egyesével és min. 8 megapixeles méretben rakosgatom fel hozzázólásonként egyet, de voltam olyan rendes, hogy mások kedvéért ettől eltekintettem, ja és hogy nincs rajta az összes általad is "hitelesített" név?
Elnézést, ez nem egy reprezentatv ajánló, és ez csak egy fél nap termése volt (nem a mai napé, csak ma épp ezekről mazsoláztam 5 perc alatt),összerakhattam volna egy teljesen másik 30 lemezes ajánlatot is, mára ezt dobta ki a gép, felesleges rugóznod rajta, nem szándékoztam berakni az elmúlt 3-5 éve összes borítóját és előadóját sem (többszázas, vagy többezres nagyságrendben) csak azért, hogy észrevegyél benne még néhány olyan előadót is,akik épp benne vannak a Te egyedi kedvenceidben, mert egyáltalán hallottál róluk valaha is.
Az NRW synthwave témakörben többszáz eladó tolja a zenéket,napi min. 1-2 új megjelenéssel, (nyilván nincs időm és kedvem sem folyamatosan közvetíteni ide), csak azért mert te nem ismered vagy nem szereted, még másnak sok jó zene lát napvilágot,ezt fogadd el akkor is, ha belebetegszel ennek tudatába.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.18. 15:16:19 -
Ha bemutatni akarsz egy zenét,arra van több lehetőséged, Bandcamp,Soundclod,YT-on megtalálhatók ezek a dalok (de ezt te is és mindenki tudja),tehát felesleges 128kbps feltöltened,nincs értelme,de felőlem csináld a te dolgod!
Ahhhhh ,milyen szép borítóképek, Timecop1983 , FM-84,Kristine kiemelkedően jó kiadványok,a többi kommersz egy kaptafára készült NRW!
Nem látom a minőséget : Jordan F ,FM Attack ,Trevor Something.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.18. 13:30:49 -
Semmi bajom a Lajos úrral, valóban fejlődik, ez a normális menet sok olyan előadónál is,akik nem profiként robbantak bele a zenevilágba, csak itt most épp egy kis stílusmeghatározós eltérés volt, erre ajánlottam amit, de mivel nem élsz vele, így tud maradni a Split Mirror is. 
A banner és környékén is sok minden volt,ami most épp nem látható, ennek technikai okai vannak, várok egy magán infóra, és amint megkapom,annak függvénye a visszakerülés lehetősége. Türelmet. -
Birizdo Lajos az elmúlt majd két évben egészen jó eurodisco ill. new-italo disco zenéket dobott ki,töretlen fejlődést látok nála!
Ezért neki amíg én itt leszek helye van a topicban,ezt a szerzeményét éppen a stílusa miatt csak 'url' linkeltem!
Split Mirror zenével azt kezdesz amit akarsz, de talán szerencsés volna eltávolítani,nagyon nem idevaló!
Kösz a törlést!
A banner ? -
A kért YT hsz-t töröltem.
A Split Mirror #22788-at tudd be a Lajos féle #22790 hsz. max. szintipopnak hívható zenédért cserébe.
Lehetne elmélkedni, hogy a Split Mirror zenéje épp melyik stílusok keveréke, szerintem csak téged zavar, dafke alapon, de komolyan, viszont nagyon szívesen letörlöm (CSAK A KEDVEDÉRT!!!), amennyiben a Birizdo féle valamit is eltávolítjuk együttesen.
Szeretnéd, Kedves Reynaud?
és megnyugtatásodul közlöm, hogy sokakat érdekelnek a zenék, persze ha te is kutyául érzed magad,akkor a hozzád hasonlókat nem, de hát nem mindenki vau-vau.
gondolom azt sem gondolod komolyan, hogy most számoljam össze, hogy ebben az évben hány YT videót szúrtál be ide????
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.18. 12:52:06 -
synthwave pack DOWNLOAD
Kifejezetten Reynaud kedvéért szemezgettem!!!
hogy azokat akiket nem érdekel az általa hozott , és "csak az ő kutyáit érdeklő" zenék, azoknak legyen más szórakozási lehetősége.
Mindvégig abban a hitben és tudatban voltam, hogy ez a fórum szólhat másról is,nem csak Reynaud által kedvelt zenékről, megint tévedtem. 
igen, a minőség csak bemutató jelleggű, annyira nem vagyok hülye, hogy ide a sok "kutyának" (Reynaud után szabadon...) ezt és az összes albumot (azt a napi 10-et,ami átmegy rajtam) mind felrakjam lossless-ben!
és arra ne legyen Reynaud sem büszke, hogy meg tud találni néhány FREE leszedhető lossless cuccot. Aki benne van ebben a körforgásban az napi 2-4 ilyet megkap automatikusan.
Aysyne - Nite Life
Dreamtime - Magic Beat
Dreamtime - Phantasm
Exemia - Highspeed Chase
Level -1 - Street Braw
Lost Years - Phoenix Rising
Lost Years - West Side Lane
Mitch Murder - Kung Fury
Mitch Murder - Power Move
Mitch Murder - The Final Stretch
Noizz Factor - Seaside Disco
Noizz Factor - Sleeping On The Sand
Robert Parker - Greed is Good
Robert Parker - Money Talks
September 87 - Exile
Slasher Dave - Stranger
Sunglasses Kid - Last Days of Sun
VHS Glitch - Into The Space
Waveshaper - Our Time (feat. Blooded The Brave)
Zone Tripper - Cyber Dream
Zone Tripper - First Contact