42869
-
Rövidesen kapható lesz !
-
ez a zene 100% hogy volt, de gondolom megint nem volt rendesen címezve,ennek apropójából
DL 320H
Magic System DJ - If You Really Love Me
-
Peet Need - Slow & Easy
-
Ember! Pista bácsi!
Te itt egy szalmaszálat sem raktál nagyon még le, értelmeset pedig egyáltalán nem, de ahhoz volt eszed,meg arcod is, hogy ide gyere és bedobj egy linket a reklámozásodra,majd én nem hogy egy rosszindulatú, hanem kifejezetten tényszerű véleményezés után teljesen jóindulattal bent is hagytam ebben a fórumban az egyáltalán nem idevaló linkedet!
Ezek után a sokadik álregeddel te beszélsz tiszteletről, részemről meg annak hiányáról? Te biztos egy vicces kisfiú vagy,
A szenzációs new italo fórumod kb. annyira new italo,és szenzáció mintha Bangladesben indítanál egy texasi marhapásztoroknak szóló német nyelvű harci helikopter szerelő rajongói fórumot.
Mivel már van új fórumod, ami szenzációs, népszerű és új is, így szerintem töltsed ott nyugodtan mindazon sok áldozattal és erőfeszítéssel járó idődet is ahelyett, hogy bármilyen ide szánt hozzászólással gazdagítanád ezt a fórumot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a fórum annyira aktív, hogy sok régi tag is visszajár, ha másért nem,akkor leskelődni
, vagy néha beszólogatni, a normáisabbak pedig még értelmes zenei hsz-t is tudnak kreálni, ha akarnak, de nem kell hozzászólni sokaknak feltétlen ahhoz, hogy valami népszerű legyen, sok a letöltés is,az is mutatja, mennyien aktívak, kíváncsiak, érdeklődőek a háttérben és sem nekem, sem a néhány hsz-előnek nem célja, hogy megváltsa a világot vagy a világ első számű akármilye legyen.
Szavaiddal élve, hallod, figyelj már, leírom még egyszer CSAK NEKED: SOK SIKERT ÉS SOK-SOK LÁTOGATÓT A FÓRUMODHOZ!
Ránéztem, azóta gyomorpanaszaim lettek a röhögőgörcseimtől.
-
zoranpista #22989
Ilyen rosszindulatú hozzászólást tudsz irni akkor inkább meg se szólaltál volna.Amúgy meg jelentem neked hogy beindult a topic mint a rajzszakkör és nem úgy mint a tiéd itt ahol csak kb 2-3 emberrel és magaddal beszélgetsz.Nagyobb tiszteletet ! hallod nagyobb tiszteletet annak a pár embernek.
-
azért annyira nem egyértelmű ennek a megítélésée, alapjaiban jó ötletek vannak benne, bár azon lehet szívózni, hogy mihez képest és hogy tetszik-e, de én úgy érzem,jelenlegi állapotában is kb. 8x ötletesebb és érdekesebb, zeneibb,mint pl. az FM Attack Hot Girlz In Love c. száma.
és szerintem nem vagyok egyedül,aki így érzi.
-
FM Attack – Dreamatic - Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, EP, Limited Edition
FM Attack - "Dreamatic" Vinyl 12" EP (Mothball Record) - SoundCloud
A 2009-es albumról 4 dal vinylen,vásárlós történet! -
Stellar Dreams - Parallel (Free DL)
Stellar Dreams - Dimensions
A zenei alap jó,de a vokál agyoncsapja az egészet !
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.24. 17:25:15 -
LOL !
What is this ?
Throw it in the trash ! -
Önálló alkotótól ritkán hallott, hát még írott szerény, és nagyra értékelt önkritika! 

Az utolsó mondatot kivéve,mert az egy erős csúsztatás,esetleg azért túlzás is!
A lényeg, a szoftvereddel mára már bizonyított szimbiózisban éltek, csak nehogy valamilyen Mátrixba kerülj vele a végén.
-
nájlony #22983 Alapvetoen en hibaztam azzal, hogy idaig hezitaltam ezzel a videoval kapcsolatban. Egyreszt orulok, hogy most felszinre kerult, mert ujra meghallgattam es eldolt a sorsa. Masreszt a sorrend sajnalatos. Amiket idaig idelinkeltem muveimbol, szerintem fokozatos fejlodest mutattak ezzel a legutobbival ellentetben. Azert mindent osszevetve, annyibol hasznos az anyag, hogy hallhattatok, egy ev alatt mennyire sikerult osszecsiszilodnom a zeneszerkeszto szoftveremmel. Nem utolso sorban szolgaljon tanulsagul minden magamfajta mukedvelo szamara, hogy mennyire fontos egy monitorhangfal! 
De a lenyeg, hogy az itteni minoseghez szokott kozonseg idegeit ne borzoljuk mar ilyenekkel!
-
DL 320
DJ Kramnik - New Day (Pozitivchik 2)
-
kicsit kapargattam a szemétdombon (italos mucsacso szavait idézve)
Guy Tallo - Carlight
The Sweeps - Never Let Me Down
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!e két felvételt ma kl , kápzsi1 és legújabb itteni alteregó polgártársnak is ajánlom
-
igen, ezt levettük, hogy korai demo, azt is megértem miért hagytad fent nyilván, a YT néha érdekes fordulatokat tud mutatni a népszerűség és tetszési arány vonatkozásában is, tehát megalapozott , hogy ott legyen továbbra is, pont ezért viszont azt nem értem, hogy most meg miért vetted le,miért tetted priváttá?! ez nekem kellemetlen, mert nehéz nem összekötni az előzményeket az esettel,még akkor is, ha már te is filóztál rajta korábban.
. Szerintem RAKD VISSZA!
népszerűség: kétségtelen és vitathatatlan,az utóbbi műveid profi lettek! a megtekintések és tetszések indexe pedig többnyire terítés mértéke és reklám kérdése, majd segítünk benne. -
kiváló! szeretem! 
igaz, alapvetően is nagyon bejönnek a csapat zenéi. -
nájlony #22978 Costas Andriopoulos
-
nájlony #22977 Egyetertek minden kritikaval a Dan Newman atdolgozas kapcsan. Az volt az elso ilyen probalkozasom, csak proba szintjen futott nalam ez a projekt, s mivel nem lattam ra garanciat, hogy ennel tobbre is kepes lennek, feltoltottem a youtube-ra. Akkor meg monitor hangsugarzom sem volt, fulessel kevertem. Olyan is... Talan egy honapja meg is fordult a fejemben, hogy lekapom, mert elegge kilog a sorbol, de egyenlore fenthagytam. Maig nem tudok mit kezdeni azzal az adattal, hogy azonos megtekintesnel, hogyan kaphatott 50%-al tobb "tetsziket", mint a legujabb -erzesem szerint- lenyegesen szinvonalasabb es mindenkeppen jobb hangzasu feltoltesem. Igazabol ezert is hagytam eletben idaig.
Az instrumental verzio fent van a soundcloudon, de a keverese annak is pocsek.
Azert a borito szerintem jol sikerult.
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2015.08.24. 00:05:14 -
-
Extragalactic - Supersonic -
ez már inkább synthpop futurepop,de azért berakom,mert egyrészt dallamos, másrészt remek remixként kapcsolódik az USA duó nagyszerű munkásságához
Wrongchilde - Gold Blooded (EchoDroides Nebula Clusters Mix)
-
NRW SYNTHWAVE CSOMAG (ajánló szintű minőségben) pár újdonságból, és néhány régebbiből
DL
Dance with the Dead - Nightdrive
Gianni Rossi - Theme From Star Vehicle
Grum - Power
Inad - Dreams
Dance with the Dead - Poison
Todd Terje - Delorean Dynamite (Disco Mix)
YTCracker - Imprisoned by the Syndicate
Dance with the Dead - Spacewalk
EchoDroides - When We Were Young
Monomer - Warden
Dance with the Dead - Signals
Dance with the Dead - Take Me There
-
aki lemaradt róla az év végi csetepatéban
, most pótolja
DISCO DIGITALE - ELECTRONIC PASSION
Disco Digitale - Aurora
Disco Digitale - Ghost Of A Robot
Disco Digitale - Luna Cafe
Disco Digitale - Night Sky
Disco Digitale - Nova Express
Disco Digitale - Synthetic Man
Disco Digitale - The Future
Disco Digitale - The Secret
Disco Digitale - You Tell Me
-
Érekes helyett, érdekes igen! 

Azért tartom érdekesnek, meg ÉRDEKES, de én is ezeket a stílusjegyeket éreztem benne.
A feleségem hallgatta. Kérdem tőle mi ez, mert egész jó, sőt nagyon jó.
Azt mondja csak úgy rákattintott a facebook-on, egy ismerős személy rakta ki az oldalára.
Én se ismertem. Eddig!
-
hogy mi az érdekes benne azt nem tudom, de nekem tetszik! lsőre dallamos synthpopnak éreztem, másodjára vokál trance, synthpop és edm elemeket hallok keverve, nem felrázva! 
hogy nehéz? én tök könnyedén és élveztettel hallgattam
, nem ismertem a csapatot, köszi a tippet! sok jó zenéjük van,ez hogy maradt ki eddig nekem? 
(bár a stílus nem new italo és nem is synthwave- nrw,nekem belefér)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.22. 15:01:10 -
Érekes és nehéz dal szerintem nem volt még
VNV Nation - Space & Time -
"MK Ultra" tényleg nem az én zeném erre jól ráéreztél ,bár nem volt nehéz dolgod ! 
Enolion dal zenei alapjában látok fantáziát,tovább gondolva ,plusz dallamok hozzáadásával,ebből egy jó kis Hi-NRG instrumentál dalt lehetne készíteni,ez az accapella valóban nincs teljes összhangban a dallamokkal .
Viszont ,megismétlem, a zenei alap szóra érdemes,szerintem említésre méltó!
Hajrá Enolion! -
egy kiemelkedően remek felvétel a synthwave NRW stílusban a londoni székhelyű magyar Neon Droid munkásságából.
FLAC DOWNLOAD
NEON DROID - HELLO SYNTHBOY
-
ebben biztos voltam,mármint, hogy MKultra nem igazán jön be neked. 
ez a Nájlony zene számomra kicsit fura, és remélem ennyi csendes kritikát még elfogad tőlem az egyébként nagyrabecsült alkotó, bár a zene alapokkal az égvilágon semmi bajom, tetszik, de ebben a rövidke egészben többször van olyan érzésem,mintha a zene és a vokál is külön életet élne, külön utakon járna, valahogy nem olvad egységes egésszé, legalábbis ebben az állapotában.
-
az MK Ultra hangzását alapvetően régóta szeretem, talán hoztam is ide már korábbi műveket tőlük.
ez is egy kellemes darab, de igazán csak annak áll össze a zenei teljesség, aki rendesen végighallgatja.

-
Ez jobban tetszik ,talán ismerős lesz neked ! 
Enolion feat. Dan Newman - It Isn't Up To You
-
nájlony #22963 NRW!
-
nájlony #22962 GOLDY PUSH - Laser Juice (demo) -
kellemes, tényleg hajaz az EY-re, de a korábbi zenéik közelebb állnak hozzám. -
Chronica - Light As Air
Chronica - Light As Air (SoundCloud)
Megszólalásig sőt még azután is teljesen Electric Youth style,mintha a formációból ismert szép hangú énekesnő vokálozna,na majd kinyomozom! -
Pulse 80 orosz formáció jó ideje ténykedik, közös gyökereik valahol a Project-A táján keresendők,most egy synthwave újdonságából és néhány régiségéből szemezgettem
Pulse 80 - Laser Light
Malchishnik - The Night (Pulse 80 Remix new version)
Pulse 80 & Quasars - Ride To The Darkness
Pulse 80 - L.A. Syndicate's 2019
LMFAO - Party Rock Antheme (Pulse 80 Synthwave Remix) -
ezt csak azért,met van benne 1-2 eddig soha nem látott új fotó! 

most komolyan, én is nagyon szeretem magamat, de ennyire nem lehet önimádó estimado valaki.
Estimado feat. Valerio - I Miss You
-
sonik project
úgy látszik mostanában erre a fickóra is rájött az '1 zene 1 új név' BCR típusú agyfrász roham!
Davoox - Moments
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.21. 07:52:05 -
összekaptam néhányat a NP kedvenceimből (2012-ből), igaz 'Phenomenális' módszerrel lebutítottam
, hogy ne legyen nagy az öröm
, de sokaknak a neten még ez is sok
Nouvelle Phenomene - All Away
Nouvelle Phenomene - Au Fond De Mon Coeur
Nouvelle Phenomene - Caresse
Nouvelle Phenomene - Cruel Game
Nouvelle Phenomene - Glory Of Romance
Nouvelle Phenomene - Stay With Me
Nouvelle Phenomene - Hello Michel -
jó lett! tetszik!
szerencsére az eredeti is teljesen jó anyag volt a maga nemében.
azért remélem, ha véletlen nem tetszett volna,attól még nem számítok igénytelennek.
-
nájlony #22954 "Az orosz Modern Talking kotta másolatok helyett..."
Na igen...