42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #23099
    Mulatós hangok nálam gané kategória!
  • amaximus
    én is csak a véleményem írtam le arra reagálva, hogy " minek megy bele ilyen hülye témába!!! "

az új Birizdo remix nem tudom miért most jött elő,mikor ez a 43 perces Casandra remix album már 2 hónapja kint van.mindegy, a 1p18mp-nél megszólaló szintihangtól én is menekülni szoktam, ha ezt bele sem tette volna sehová sem,azaz más használt volna, sokat nyerhetett volna az összkép (sajnos nem kérdezett meg erről sem ) , hisz a kapott Casandra vokál alapvetően tökéletes, nekem a DJ Garry & DJ Armand Van Henegouwen Mix jön be legjobban. az más kérdés, hogy ez sehogysem áll össze 80's italo mixnek, de ez már tényleg lényegtelen részletkérdés. szarnak nem nevezném túlzással sem, valóban nem tökéletes, de hát én sem vagyok az, megbocsátható.
  • rain70 #23097
    Végülis a szerző dolga, hogy milyen címet ad a szerzeményének én csak a véleményem írtam le, ami semmit nem ér gondolom.
    Zeneileg viszont elképesztő, nincs párja. Nem is lesz szerintem mostanában.

Viszont jött a mail hogy egy új dalt töltött fel BL, vagy átkeverte, de ekkora fost rég hallottam,mert ez tényleg az. Birizdo lala új mesterműje egy rakás gané.
    Mulatós zene, ócska szinti ???hangok, és ha jól hallom, vagy talán ilyen a kicsengése a hangnak, de kissé és néha hamisnak is tűnik. A csaj hangja kiváló.

valami remix
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.09.20. 19:13:34
  • amaximus
    mi jöhet még? szerintem ezt meg ezrek várják kíváncsian. majd elválik.
  • amaximus
    nekem nem a főtéma,inkább csak a címválasztás tűnik picit elnagyoltnak, vagy nem igazán passzolónak, a szöveg tartalma ehhez inkább csak költői, duplaátvitt értelemben. egy egyszerűbb,lazább cím talán jobban passzolt volna. zeneileg pedig újat mondani nem tudok, csak azt, hogy tessék parancsolni, lehet utánacsinálni ezt a zenei összetettséget.

a spojleres részhez: nyilván ennek háromnegyedét csak kevesen értik, de
  • Nastar
    Embertelen nagy zene lett az új Mflex nóta!!!!Egy fikarcnyi kétségem sincs affelöl, hogy jelenleg ő csinálja a legkorszerűbb italo disco zenét.Csak így tovább i love it!!!
  • rain70 #23093
    Sajnos elég kevés időm van a család mellett, de csak............................
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

...................most olvastam csak, hogy italocsöcshetvennél, hogy betalált az a kisfilm, amit (és ezt most is hangsúlyozom névtelenül kaptam ám ) 1 hónapja látni lehetett
    Mindenhova panaszt akar írni, talán már Brüsszelt is kilátásba helyezte, mert még orbánviki is leszarja italocsöcst, vagyis aki nem tudná, kápzsiegggyett, a volt házigazdát, aki azt is megengedte magának, hogy moderátorokat küldjön el a kurva anyjukba, mert akkora királynak tekintette magát a volt szarkupacán. Gondolom csak ő hitte el magáról azzal a rengeteg általános iskolai eszével hogyha álnéven, álreggel írogat ide, akkor nem derül ki semmi.

A moderátor részben olvasható a már-már égő firkálmánya, Gyuri pincsi kutya oldalán. Nem megy ez nektek! Leszerepeltél kaposi, azóta már egyre többen kiismertek, hogy egy KK vagy. Hogy mi a KK? Tudod az interjút, ahogy kezded: Én már a KK vótam Amaximus korrektül és legfőképpen HOVATARTOZÁS nélkül, semlegesen vezeti a fórumot, vagy topikot.

Zongoranputyin, te is áruld már, hogy minek vered itt a habos veszett nyálad, ha megnyitották már legalább ötödik, a világ nagy italo és synthpop embereket összefogó, vezető és hatalmas fórumókat, milliárdokat felemésztő ünnepélyes megnyitókkal, mely fórumoknak amiknek az értéke több, mint amit a google és a facebook együtt ér? Minek jársz ide akkor?

A választ mindenki tudja, mert nem fogjátok kiheverni soha, hogy innen kirúgtak sok mindenkit, mert azt hitte néhány hogy övé az SG, főleg káppzsiágyin new italo generálisszimusz istencsászár nem tudja, és ez yoooo!

Az új Italove dal ebben a retroremixben szerintem elqurták, az eredeti 100xor jobb.
    Mflex, az új zenéje megint brutális, qrva jó hangokat termel ki a csávesz, viszont nem értem minek megy bele ilyen hülye témába!!! A földet megmenteni már nem lehet, túl sok a hülye birka és ezzel szemben a hatalomra vágyó benne, vagyis, mint zene aljas módom pofánvág újra mindenkit a szépségével, rengeteg munka lehet mögötte ez biztos, de nekem a főtéma nem tetszik, inkább lett volna valami vidám. De lehet, hogy én nem értem az üzenetét.

"Jordan F új csajos fúziója"

Na ez csávesz viszont nagyon oda tette magát újra!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.09.20. 08:30:43
  • amaximus
    na ez már talán éppenhogy súrolja azt, hogy ez a hszed 'nem reklám', csak burkoltan.
    ennyi elég lesz, másik 47 helyen már eldobáltad a részleteket,aki akar,meg fog találni.
  • zoranpista
    Ez nem reklám de azért köszi tőled!!
    Szeretettel várunk téged is ma este 20h tol ha egy kis minőségre vágysz!!!!
    http://ustre.am/1dR84
  • amaximus
    A pistanak:
    Te, Pista!
    Nem tudom, még hány hivatalos, ünnepélyes, sorsolásos, betelefonálós fórum nyitásod lesz , ebben az évben már volt néhány, de az ezzel kapcsolatos reklámokat ne ide hozd,mert egyből törlöm. A "Star"-okhoz és a "Star" (ami magyarul emlékeim szerint = sztár szóval) fórumodhoz is sok sikert, ahogyan azt már kívántam párszor, megerősítem most is. Ide konkrét témába vágó zenéket hozz, öncélú reklámjogod nincs, a hsz-ed emiatt törölve. Megértésed köszönve, bár ezt szerintem megint elkiabáltam.
  • amaximus
    jah, duzzogi papa csak a szomszédba rakta dafke! de legalább jó zene.
  • amaximus
    tényleg jó remix!
  • wmallas
    NEON GAME - Take Care Of Your Life - 2015
    Nem láttam még erre ezt a zenét
  • wmallas
    Azért ez a zene se rossz szerintem.....
  • amaximus
    elfogadom! ezért van sokféle zene, lehet választani.
    vagy hozz olyat,ami neked tetszik.
  • zoranpista
    Bocsi de nekem nem igazán jön be
  • amaximus
    hát van benne minden, amitől döglik a légy , én is gratula, bár itt ez valószínű nem számít. tényleg baromi jó lett, legalábbis nekem is bejön.
  • wmallas
    Ez most olyan, amilyennek mindig is lennie kell egy Mflex nótának,remekbe szabott muzsika,csak gratulálni tudok hozzá
  • amaximus
    Mflex Sounds - Save The Earth

• amaximus
    holnap este 8kor érkezik,hogy mi azt még nem tudni, de biztos lesz visszhangja.
    Mflex Sounds - Save The Earth
  • amaximus
    nos, csak magamnak vagy a háttérben nézelődök miatt nem fogok zenéket ide rakni, tehát ezt még ajánlom, aztán ettől még nekem ugyanúgy meglesznek a zenéim ezután is, csak legfeljebb nem ajánlok semmit sem. ezt majd eldönti az aktivitás.

ma kicsit kalandozunk, ha valaki unja már a sok nyáldömpinget, amit sokszor italo disco stílusként elénk raknak, akkor azokhoz képest most jöjjenek igazi klub különlegességek, csemegék, kedvenc albumaim néhány zenéjéből szemezgettem, melyből azt hiszem talán egy járt ezen fórum környékén, de ettől még mindegyikben ott van az alapvető "italo" érzés.
    szinte mindegyik remix, de olyanok, hogy lazán körberöhögik az eredetit.

"kapzsi K1" emlékére és örömére is (hisz követi a fórumot)

az ütős kombinációk: ITALO DISCO + NRW + NU DISCO + INDIE DANCE + HOUSE

DL prelisten

Dr. Beat from San Sebastian - Leo's Shake (Ilya Santana Italo Version)

Foreign Boy - Dance Like a Light

Vitodito - When Italy Was Younger (Extended)

Foreign Boy - Dance Like a Light (SunnySunday Remix)

Kasper Bjorke feat. Tobias Buch - Rush (Brynjolfur Heygum Remix)

Telesketch - Lanarocka (A Copycat & Martin Brodin remix)

Vitodito - When Italy Was Younger (Michael Elliot Remix)

Foreign Boy - Dance Like a Light (Boysinadisco Remix)

Michoacan - Disco Sucks So Good (Dubka Remix)

Moullinex - Time and Tide (Original Mix)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.09.12. 17:40:20
  • amaximus
    egy már-már érdektelen (nem túl izgalmas) album zenéi közé volt elrejtve egy erős kakukktojás, már épp ki akartam dobni az egészet, de véletlenül rákerült egy pazar felvétel, ezt mg is tartom és ajánlom figyelmetekbe

Hey Saturday Sun feat. MS - VHS Heroes

• DJMIX
    ROLDAN LAW......BY SCRAZYDJ
  • amaximus
    a múlt évi EP-ről egy erőteljes synthwave NRW darab

lossless DL
    Roburai - Ion Drive

• amaximus
    ha már hozzám került a maxi, akkor ajánlom ezt, nem kifejezetten italo, az eredeti zene sokadik, de talán az egyik legjobb remix verziója,mely minden bizonnyal akaratlanul is hordoz némi italo disco-s energiát.

Tom & Hills feat.Jutty Ranx - Digital Love (Lifelike Remix)

aztán egy nu-disco erős slow house jegyekkel, kellemes
    Ben Macklin - The First (The Second)

és Jordan F új csajos fúziója

Jordan F feat. Dana Jean Phoenix - Mesmerised

• amaximus
    hasonlóan vagyok, bár nem annyira a műfaj vagy annak sajátosságai miatt, inkább csak ez a dallamsor nem jön be nekem, pontosabban nekem furcsa, szokatlan. hangzásilag semmi bajom, sőt, a felétől meg szépen is van megoldva, de vezérdallamnak kicsit "erősebbet" jobban elfogadnék, jobbat szoktam meg Ernesto-tól. hát kábé ennyi. :)
  • nájlony
    Nos, nem rossz, de... Ernestotol mashoz vagyok szokva. Spacesynthben nagyon jo, de ez a space disco... Talan a mufaj nem fekszik nekem. Szenzacios hangok, varazslatos hangzas, szoval a mar megszokott minosegi munka, de megis oly uresnek tunik. Erre a dalra nagyon kellene egy vokal sav (esetleg tobb hangszer?). Probatrack benyomasat kelti, de ezt tudjuk be annak, hogy valoszinuleg maga a space disco, mint mufaj allhat tavol tolem. Osszessegeben azert kellemes, ami koszonheto a jol megvalasztott hangoknak.
  • amaximus
    egy szuper , csodálatos szintikkel vegyített tipikus keen k dal

KEEN K - From the Outside

és egy újabb nu disco a műfaj egyik mesterétől

Aux The Masterfader - Dark Side Of Disco (Severino Remix)
  • amaximus
    nekem szokatlan picit, ez senkit se zavarjon , de olyan 2 perc után kezd összeállni

Ernesto - Legacy

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.09.06. 17:11:13
  • amaximus
    hogyne, ha jól emlékszem még itt is volt. de most persze nem találom, ha meg nem innen, akkor a linkelt csatornáról hallottam én is, de jó kis zene!
    Keen K - When The Moon Falls Down

• amaximus
    egy nem új, de kellemes, bő 7 perces nu disco a hangzást kedvelőknek
    Ichisan - Jugoton

egy nem is rossz, de nem tudom még mi lesz belőle italo disco és italo dance között lavírozó valami demója
    DJ Paulo Maia - Mad World (demo)

• johnlennon
    Sziasztok! Ezt ismeritek?
  • amaximus
    egy pici nu disco, future space disco, minimal disco

Orsun - Always Tomorrow
    Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Nude Disco & Broken DJ's Mix)
    Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Rimini Rimmers Remix)

• DFresh
    Már várom nagyon azt a hétvégét.
  • amaximus
    igen lehet tudni,
    ha végigkattingatsz az alapsztorin,akkor eljutsz hozzá, de nem a fórum témájába tartozik, ezért nem is akartam ezt a részt feszegetni, egy angol, nagyon beteg kislány megsegítésére ajánlották fel a bevételeket a résztvevők.a gyűjtés már megy enélkül is, igazából a csapat hozzácsapódott egy meglévő jótékony célhoz.
  • rain70 #23059
    Ki ez a Maya? Lehet többet tudni?
    Szép kezdeményezés az album is!
  • wmallas
    Hallottam róla hogy jössz,így több mint valószínű hogy nem kerülöd el velem a személyes "ütközést".
  • amaximus
    no meg ez is persze zsinórban, de legalább jó.
    BCR
    Captain Apollo - Love In The Stars (Vintage Mix)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.09.05. 19:38:33
  • amaximus
    végre megjelent a 79. név is a BCR jóvoltából, ezt most hagyjuk is, a lényeg, lett egy újabb tipikusan BCR-es nóta, tehát semmi újdonság, de egész normális valami a majdan megjelenő Italo Holiday Vol. 4 válogatás egyik előfutáraként.

Rynar Glow - Deep In Love

• rain70 #23055
    Jó zenének hallatszik, bár ahogy Amacsávesz mondta, BO az egész, de jó!
    Viszont hagyjuk már ezt a foggal-körömmel dumát.

Bent a stúdióban ez úgy működik, meg általában minden profinál, hogy addig senkinek nem mutatom meg, amíg nincs hivatalos megjelenés. És ha nem mutatom meg, csak annak akiben megbízom, akkor nincs mit védeni!!
    Utána szoktak menni haknizni. Profiknál. Nem előtte ellőni a puskaport.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.09.05. 19:37:16