42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Nastar
    Látod látod, a nagyarckodás az megy, de mikor valami konkrét dologról lenne szó, akkor rögtön nem érek rá !
  • ItaloMucsacso70
    Én is ismerem őket.
    Igen veszteségmentes, az már más kérdés hogy a komresszálással megint túl lőttek a célon rendesen .
    Holnap küldöm ma már nem érek rá sajna.
  • Nastar
    Azt sem találom sajnos pedig nagyon tetszik!!!Ha ilyen penge vagy és valóban eltudod ezeket a notákat érni veszteségmentesen akkor ,felkéne vennünk a kapcsolatot EGYMÁSSAL nekem nagyon sokat megérnének!!!!
  • ItaloMucsacso70
    Még csak ígéretem van Miguel Cruz-tól rájuk , de ő idáig még mindig állta a szavát.
    Bár ami a nagyvad az szerintem most a Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix) tőle.
  • Nastar
    Sajnos ismerem őket!Leellenőrizted hogy valóban veszteségmentes e vagy sem!!!! Küldj már belőle egy két perces részletet !
  • Nastar
    Csak egy kétperces részletet küldj valamelyik az általam közzé tett két nótábol nekem losslessbe és megeszem a kalapom!
  • ItaloMucsacso70
    https://www.cdbaby.com/cd/italove11

"Available as MP3, MP3 320, and FLAC files."

Nekem is innen van meg.
  • Nastar
    Küld már el nekem a linkjét hogy az Italove maxit hol lehet megvenni losslessben!!!!!Én csak erről tudok https://www.discogs.com/Italove-Heading-For-The-Sun/release/8718373
  • ItaloMucsacso70
    Elolvastam egyszer kétszer háromszor az írásod és azon tűnődtem mit is írhatnék.
    Ha te így gondolod, neked így jó akkor csináld továbbra is így.

..."sőt a legtöbb mostani kiadvány sajnos már egyből mp3 ba jelenik meg (Italove - Heading For The Sun)"
    ezt nem tudom honnan vetted minden esetre a maxi digitálisan vásárolható lossless-ben és nem kell már soká várni
    a maxi vinyl-re sem amin lesz egy igazi meglepi is.

..."de ezeket a nótákat sehol nem találod meg veszteségmentesen"....
    van benne egy kis meló de azért nem lehetetlen a dolog még ezeknél a a valóban ritka daloknál sem a beszerzés.

• Nastar
    Semilyen felkonvertálásról szó sincs,javítottam a hangján már amennyit lehetett ezt jelenti a remastered, flacba csak azért lett mentve ,hogy a további veszteséget elkerüljem,hiszen mint azt sokan tudjuk, a flack az egy veszteség mentes audió codec ezt kb úgy tudnám neked elmagyarázni mint ha valamit zipbe csomagolnánk de ha kicsomagolom attol még ugyan olyan marad csak a mérete változik.Ergo ha a végeredményt mp3 ba mentettem volna el, akkor bizony mégtovább romlott volna a minősége!!! Egyébiránt én is lossless párti vagyok de ezeket a nótákat sehol nem találod meg veszteségmentesen, sőt a legtöbb mostani kiadvány sajnos már egyből mp3 ba jelenik meg (Italove - Heading For The Sun)ha hallanád azt a forrást amiből ezt a két dalt kikevertem, hogy így szóljon, garantálom hogy hanyatt esnél majdnem sz.rból kellett várat építenem!Ha kiváncsi vagy a losslesses munkáimra nézz be a 80-as 90-es fórumba ott találni fogsz egy két linket és garantálom neked ha letöltöd és megis hallgatod természetesen nem szokol rádión akkor többet nem fogsz kételkedni abban amit csinálok!Röviden ennyi további szép napot.
  • ItaloMucsacso70
    Hello!

...."egy ismeretlen mp3 forrásból származik,"....
    És azzal hogy felkonvertáltad Flac-ba most már lossless lett?
    Komolyan , semmi kekeckedő szándékkal de tényleg érdekelne a miértje!
    Mire jó ez?
  • Nastar
    Zárásképpen még mindig Mexico, a jól ismert Digimax is készített egy remek remixet, Victoria Mus - Universo De Amor című dalához!
    Sajnos a forrás egy szintén ismeretlen eredetű mp3 volt, de amit lehetett azt kihoztam belőle!Innen:Victoria Mus - Universo De Amor ((DIGIMAX 80's) Mix)Remastered unknow mp3 forrás
  • Nastar
    Ezek a MEXIKÓIAK nagyon kenik a High energyt és az Italot,ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a következő remix.A remasterelés egy ismeretlen mp3 forrásból származik, de szerintem egész jó lett!Innen vihető:Foreigner - Urgent (Gerson Tellez Italo remix 2016)Remastered unknow mp3 forrás
  • DJMIX
    alexander gc in the mix
  • mfn
    Nem is tudtam,hogy van új felvétele az Italo Disco egyik nagy egyéniségének.Nem is rossz ez a mix
    Savage
  • amaximus

Ian Coleen feat. Videodrama - Affraid (Extended)
    Love In Progress - Electro Lovers Inn
    Ian Coleen feat. Paul Keus - Believe
    Euroyayerman - Under Fire (instrumental)

• amaximus
    ez jól összekutyulta Сергей!
    és nem is lett rossz.
    Estimado - Believe In Me

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.07.28. 09:06:43
  • amaximus
    remek felvétel!
  • rain70 #23569
  • rain70 #23568
    Háááát ha a nyigenyugen lóvéra van szükség, ami nem hinném, hogy millás sztárgázsi inkább filléres dolgok és hogy emiatt TQ táncolgasson a háttérben és fel legyen véve 27 kamaraállásból, hogy elsétál, akkor hajrá. Mert az eddigiek alapján a hangjával inkább elrentette a nagyobb közönséget.

De lehet, hogy ennyi szünet után már egy Christina Aguilera-t is simán lenyom, akinek egy nukleáris bomba van a torkában?
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.07.23. 13:19:02
  • amaximus
    nem is rossz! tetszik! lehet megtartom tartalék névnek!
  • Earth Angel
    Elnézést Amaximus, a mobilom önkényesen át írta a neved Amazonas-ra és nem vettem észre elküldés előtt. :-)
  • Earth Angel
    Mike új zenéjére tényleg nincs értelmes szó. Én azt gondolom, hogy Rain nagyon jól látja, hasonló alkotások még csak a közelében sincsenek. Ezért egyáltalán nem furcsa Amazonas részéről a mestermű hasonlat.

Vannak jó zenék, de olyan, mint Mflex Sounds, nos olyan nem volt és nem is létezik. Ezt csak ők tudják. :-)
  • nájlony
  • amaximus
    a csáveszka?
    hát igen, összességében pazar lett, elég kevesen dobnak ki mostanában olyat, ami ekkora érdeklődést vagy nézettséget mozgat meg mostanság,
    zeneileg, kidolgozottságában pedig már-már mestermű , még akkor is, ha ez erős túlzás lehet egyeseknek, de ha azt nézzük, mit tudnánk mellérakni egálba a mai darabokból (1-2-3-at?), akkor már egyáltalán nem, ez egyedi,mint eddig szinte minden Mflex dal.
  • amaximus
    hogy miért kell hozzá, az valószínű kiderül.
    mondjuk mert a producere ezt tartotta jó ötletnek, és beleölt némi ösztönző pénzt Italove-nak is.
  • rain70 #23561
    miért kell ehhez TQ? miért nem megy Italove-ként simán? Az előző scifi daluk is baromi jó volt.
  • rain70 #23560
    Azt hiszem ha valaki én jogosult vagyok véleményezni ha az esőről szól.
    A csáveszkám magasan tojik unottan mindenki fejére. Utolérhetetlen! Még nem mostam fel magam a padlóról akkora zenét hajított ide megint.
  • amaximus
    derült égből

Mflex Sounds - Love in the Rain

• amaximus
    aham, eddig az, csak TQ el ne rontsa.
  • amaximus
    nagy köszi én is!
    elég olcsón adod alapból is, de kíváncsi lennék, hogy csak az SG tábor,az most hirtelen milyen nagy lett?
  • rain70 #23556
  • rain70 #23555
    Ha valaki hiányolta volna, jön TQ újra. végreeeeeeee
    Jónak hangzik eddig.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.07.21. 19:43:45
  • nájlony
    Grat es koszi a kodot!
  • Blasta
    Megjelent az uj EP-m Uraim!

Itt pedig pár ingyenes dowload kód csak az SG-s tábornak. Aki kapja marja ;)
    (A kódot ezen a linken tudjátok beírni és megkapjátok az ingyen letoltést)

1. ht9h-xjjj
    2. 4uys-ey8y
    3. qwkp-33uf
    4. 9syg-w4mm
    5. 34uz-cpyg

In Synth We Wave!
  • amaximus
    Cristina Manzano - Paradise

• amaximus
    épp terveztem írni Rain-nek,hogy ne nekem gratuláljon,mert nekem könnyű volt belinkelni,és amúgyis lehet, hogy előkerülsz,mert mintha korábban is láttalak volna itt 1-2 fórumban, erre tessék. nekem nyilván tetszik, különben nem is ajánlottam volna itt, és ahogy látom,másoknak sincs ellenére egy jó synthwave. akkor ha már lehet direktben, gratulálok! soha rosszabbat! a szöveg is jó,érdekes, bár nem teljesen egyértelmű, hogy miről is akar szólni. de ez igazából nem is fontos, az érzés és lendület meg van.
  • Blasta
    A vocoderem megint bezsongott :)
    Koszonom szépen a megosztást és orulok nagyon, hogy tetszik ;)
    IN SYNTH WE WAVE!
  • rain70 #23549
    Ma viszont lesz egy nyugis napon talán. Melózni nem kell és a család anyóséknál egész nap. Hirtelen nem is tudom mit kezdjek magammal, talán bekéne záratni egy-két topikot!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem kell komolyan venni, de talán mégis vagy mégsem, de mégis vagy inkább nemis!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.07.17. 08:56:36
  • rain70 #23548
    Az, hogy valami nem pont olyan, mint az eredetiben nem von le belőle semmit, hogy a csórás onnét van, különben első hallásra miért pont ez ugrott volna be? Ettől függetlenül jó az rész, nekem a vágások tömkelege és talán ötlettelensége, ami lerontotta a végén az egészet.
    Ki mit és hogyan hall meg külön téma!

Neon Droid, vagy Blasta új zenéje meg tényleg odabasz! Grat!