42869
-
retroshynter = retrosynther -
Szia AeroCool! Zenélnék én, de hát van aki jobb ebben nálam... 
Inkább őt hallgassuk most, de ha csak csoportos felkérés nem érkezik ellene,
egyszer majd én is kiteszem valamelyik zenémet..(csak nem ide, mert az nem new italo)
Szóljon hát az egyik kedvenc new italo zeném 2014-es retroshynter remix verziója
Még hogy nem ismerjük egymást...
...illetve izé...természetesen nem ismerjük egymást.
-
Na majd most...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Idézet a fórum alapítójától:
"..De ide nem csak kimondottan Italo zenék jöhetnek."
Ezt csak a rend kedvéért idéztem, tehát nem én találtam ki.
Egyébként megnyugtatlak (mielőtt még teljesen feleslegesen tovább idegeskednél) mint ahogy eddig sem, ezután sem fogok itt lábatlankodni túl sűrűn.
Ennek elsősorban az az oka, hogy a fórum szellemi atyjaként nem kívánok egy olyan közösség része lenni, aki ellehetetlenítette a fórum eredeti alapítóját (és még jó pár egyéb kollégát, akik mellé mertek állni) valamint elítélem a szabad véleménynyilvánítás bármilyen nemű retorzióját is!
Ezt értsd úgy, hogy ahogy neked jogod van valamiről elmondani a véleményed, úgy legyen joga másnak is elmondani a sajátját.
Az meg hogy néha elkanyarodik valaki a fő témától, bárkivel előfordulhat.
Van, aki azt hiszi, hogy egy márkás autó kormánya előtt készített zenei cd fotója is topikszoros téma
Szerintem (és nem kell egyet érteni velem ha nem akarsz) ameddig valaki azt kulturáltan és normális hangvitellel teszi,
akár építő jelleggel is hadd mondja már el a véleményét szabadon.
Persze más a helyzet, ha valaki szándékosan, káromkodva, szidalmazva és illetlenül viselkedik.
Én illedelmesen végigolvastam a véleményedet és elfogadom, hogy te így gondolod.
Ha bárki más ezt rajtam kívül nem képes megtenni, akkor lehet gondolkozni,
hogy ki vélekedik helyesen és mi egy topik lényege valójában.
Ritkán nézek csak be úgyhogy egy percig sem kell aggódj miattam.
Ha ez így neked is megfelel, akkor részemről téma lezárva.
-
Szia Zephyr! Szerintem keversz engem valakivel jelen esetben Zoránpityuval:-) Nem én készitettem a vidit nem ismerjük tudtommal egymást.Nem értem az irásod ,de nem is szeretném szerintem senki sem vevő erre itt.
Zenélj hiszen ez a fórum a zenéről szól! Köszi! Minden jót! -
zoranpityu #24311 Én is lenyitottam a spoilert
Emlékszem hogyne emlékeznék a régi időszakra és a videora a Nagy Durranás 3 -ra
Igazad van ezt csak az érti aki tudja ennek a videonak az előzményeit.... ugy gondolom hogy ezen nem sértödött meg senki inkább jót nevettek rajt.
Megtisztelő itt újra látni és köszi a feltöltést
Üdv: A nagy durranás 3 készitője
-
Nem sikerült rövidre fognod!
A lényegre térve,e topicnak vannak megjelölt zenei stílusai,azok bemutatására használandó,függetlenül attól ki a házigazdája,ettől te élesen elkanyarodtál.
Ne gyártsál összeesküvés elméleteket ,csak ennyi és nem több amiért válaszoltam a hsz-edre.
A többi dumád teljesen felesleges,lerágott csont a zene fórumon,és inkább abba ne menjünk bele kinek hány regisztrációja van,volt már egyéb okokból.
Biztos lehetsz benne nekem sosem volt másik. -
És hogy téma-kompatibilis is legyek..szóljon egy kis Casanova, Ken Martina kezei alól 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.20. 19:27:58 -
Röviden, tömören..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... a vidit kizárólag egy hirtelen ötlettől vezérelve tettem ki, mindenféle hátsó szándék nélkül. Ha törlik, akkor törlik.
Egyvalamire legalább jó volt: tegnap este 9 órától idáig 100-an tekintették meg (és még be sem nézett mindeni aki szokott)
Amúgy ez egy bullshit vidi (duma, rizsa, sóder, vaker) semmi több.
Pár eszement eldalolta (vagy olyasmi) a véleményét egy olyan SG-s időszakról, aminek te még csak részese sem voltál (a reged szerint) illetve akkoriban csöppenhettél bele...
Kivéve természetesen, ha egy megújított reggel jöttél vissza egy régi reged után (ez is előfordult már itt mással)..
Egyébként inkább ezt a véleményt fogják törölni hamarosan, ha nem sikerül finoman fogalmaznom..
A lényeg, hogy volt egy személy, aki nyitott valahol, valamikor egy topikot (amit mellesleg én javasoltam neki egyszer) erre felbukkant pár "irigy hónaljmirigy" aki tönkre vágta az egészet merő féltékenységből.
Én ezt így látom. Te pedig nem tudhatod, hogy most miről, kikről beszélek. Elvileg.
Amaximus pedig végképp nem, hacsak....
hacsak nem ő is egy visszaeső reges
Innentől fogva pedig egyáltalán nem értem a megsértődésedet.
A "nagy durranás 3" és az első kettő is mellesleg csupán vicc.
Ahhoz hogy megértsd, ismerned kell az előzményeket. Ha nem ismered, akkor nyilván nem lesz vicces.
Ha ismered és mégsem találod viccesnek, akkor viszont csak egy magyarázat lehetséges:
te is egy "irigy hónaljmirigy" voltál valaha...
Vagy csak én is vicceltem: (mu)hahaha
Prológus: az üzi egyébként pedig AeroCoolnak szólt, nem neked,
sem pedig a többi 100 egyénnek aki lenyitotta a spoilert. Sorry.
..talán sikerült rövidre fogni. Mármint magamhoz képest
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.20. 19:21:31 -
Egy másik remix : Tobias Bernstrup - Utopia (Flemming Dalum Remix) snippet -
Juno Dreams - Be With Me
Juno Dreams - Be With Me (Free DL) BandCamp -
Nem tudom merre jár Amaximus,ezt a hsz-t én helyében törölném.
Egy szó jut eszembe : ízléstelen + nem a topic témája!
Meséld majd el ,de ha lehetséges tömören ,röviden ,milyen célból raktad ezt ide,ha poénnak szántad én ezen nem tudok nevetni! -
" Tisztes iparos munkának tűnik"
Ez jó szöveg ,tetszik,megnevetettél!
Itt egy másik verzió : Digitalo - Shining (Nu Disco Remix) (snippet) -
Ja. Csak nehogy nagy durranás legyen, mint közel 4 éve 
Ha még van aki emlékszik az ütős "nyú-itáló" csapatra..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.19. 21:09:23 -
Várjuk sok szeretettel! Ideje már hogy valami nótával előrukkoljanak,vagy esetleg mint jelen esetben egy Remixel! :-) -
wmallas #24300 Hamarosan!!!!
The Radio Star M D R Remix 2017..Hallottam belőle ezt-azt...mondhatom ütős lessz!!!!!!!!!!!

-
Biatomi #24299 nekem is tetszik ez a Digitalo -
Biatomi #24298 hiába a megfigyelés itt is zajlik
-
wmallas #24297 Tisztes iparos munkának tűnik,a vocalt lehet szeretni,nekem GUT!!!!!
-
wmallas #24296 Látom hogy sokan keresik már a lemezt,azért azt gondolom hogy az előadó neve sokat nyom a latba,,,,Többszöri hallgatásra egyébként jobban barátkozok vele...A remixelésben egyetértek,mert jó alapanyagnak tűnik!!
-
fülcsimanó2 #24295 Ez nagyon jó nóta, nekem is nagyon tetszik és pont azért, amiért Neked... 
-
Digitalo - Shining (snippet) (out soon)
:))) nagyon nem tetszik és a vokál az oka elsősorban! -
" persze ettől még lehet bejön a zene New Italo hívők többségének"
Igen úgy tűnik ,a new-italo hívőknek tetszik a dal. kattints ide!
Ez egy közepes tempójú,egészen kellemes italo disco dal,de nekem hiányzik valami extra a dallamvezetésből,talán egy jó remix acélosabbá tehetné.
-
DJMIX #24292 NEW WORK FROM ARTEMYSIA, SCENT OF A WOMAN, ENJOY FRIENDS -
Nastar #24291 A régi nótáit,meg se közelíti!
-
Brian Ice-On The Moon -
wmallas #24289 Hát nem tudom,,,nekem nem tűník valami acélosnak így elsőre ez az új Brian Ice,ez a Görög srác,aki szerezte a zenét, nem éppen sláger gyáros,persze ettől még lehet bejön a zene New Italo hívők többségének. -
Italoconnection Instrumentals Medley -
A 80s években készült dalaival olyan magasra tette a lécet amit nem egyszerű dolog újra megugrani,azokhoz képest a legutóbbi zenéi nem az a szint már.
A rövidesen kapható maxiján hallható újdonsága :
Brian Ice-On The Moon (SoundCloud)
Egy "flashback" Brian Ice (Fabrizio Rizzolo) vokáljával,nagy zene!
Valentino - You Are The Sunshine (1990)
-
zoranpityu #24286 Jó kis zenék
-
wmallas #24285 Várandós zenék lesznek ,abban biztos vagyok!!
-
Apoxys - Century Report (BandCamp)
Meglepően jó! -
Ráadásul névre szólóan dedikált..... -
Az eredetit nem fogja tudni felülírni semmilyen remix,az úgy tökéletes ahogy van,de ha már remix, jó kezekbe került a dal,Fred és Paolo jó munkát végzett! -
Includes remixes by ItaloConnection, Covenant, Flemming Dalum & 23rd Underpass (nagy nevek készítették a remixeket!)
2017.február első napján tudjuk megvásárolni. -
ItaloMucsacso70 #24280 
-
Ez már itt van picivel visszább, Laci! -
ItaloMucsacso70 #24278 Inkább majd ez Sanyi!
-
Biatomi #24277 Vaoooooo, gratulálok Sanyikám!!!!!!! -
wmallas #24276
Na igen,remek kis kiadvány,tudom ajánlani mindenkinek!!! :) -
Jó, jó, de az eredeti még mindig ütősebb. A felpezsdíti ma is az ember vérét.