42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszer majd beállítom azt is de még az OLED-en is annyi a tanulni való hogy azzal sem bírok. Amúgy nekem nézési távolság miatt elég az 55"-os
  • amaximus
    tudom miről beszélsz,mert van plazmám is, de az lcd tévéket nagyon be kell állítani,hogy jó képet élvezhess,mert gyárilag -főleg- a samsungok, nagyon el vannak tolva az arányokban,ha viszont rászánod a fél-1 órát és mindenen végig mész, amiről tudod is,mi micsoda, mellé lehet rakni a régi plazmát is. bár a 7-es sorozatból én a 7500-ra teszem a voksom, de van 9-es szériám is,plazmából meg a 8-as. ettől még sosem lesz egyiknek sem olyan betekintési szöge,mint egy oldenek,ez tény. mint ahogy az is, hogy többnyire szemből vagy 60 fokon belül tévézek/zünk :)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.22. 17:27:09
  • Zephyr Retiring
    Akkor kölcsön adom a kedvenc mondásom neked is:
    "Sosincs túl nagy tévé vagy cici"
  • amaximus
    a plazma nem azért volt jobb vagyis inkább más szempontból jobb,mert melegebb tónusai voltak, de ez most nem is lényeg, a plazma kihalt, és a led - oled meg már felzákózott szinte mindenben, sőt,van amiben bőven jobb, így nem volt értelme tovább gyártani, és az eladások is többszörösen a led felé álltak jobban, az eddigi szemüveges 3D meg már most kihalóban van a tv fronton.
    még a legjobb plazmákban is mindig is idegesített a "képzaj" jelenség (a fogyasztásról nem is beszélve), bár ezt sokak szeme nem érzékelte, de ez is olyan,mint a hifi, van aki hallja, van aki nem, van akinek meg mindegy mit hall vagy mit nem.

• ItaloMucsacso70
    Szerintem holnap törölhető minden ami ezzel kapcsolatos de addig még......

Világ életemben nagytévé mániás voltam. Ez nálam egy fóbia. Először egy 3 millás Thomson Plazmával kezdődött olyan régen hogy már le sem merem írni mikor történt. Mindíg vágytam egy ilyesmire de esélyem sem volt hogy valaha is vehessek egy ilyet. Mikor elkezdtek terjedni a Flat TV-k akkor sikerült vennem egy Samsung 72 Cm-es síkképcsövest . Hú micsoda boldogság is volt az. Szolgált is vagy 10 évet becsülettel. Aztán jött egy olyan készülék ami máig megvan 10 éves és akkor volt EISA dijas 2006-2007-ben. Abban az időben bámulatos képe volt és a merevlemez csak hab volt a tortán. Tavaly év végén vettünk egy Samsung JU7000-est ;) de megmondom őszintén én csalódtam benne. Az aki évekig Plazmát nézett annak bizony az LCD és LED világa furcsa bizony. Kettő szempont volt a fő aminek meg kellett volna felelnie és bizony mind a kettőn elhasalt persze csak a későbbi OLED-hez képest mert amúgy az is gyönyörű ha nem teszel mellé a jelenleg a világ legjobb ivelt Tv-jének tartott C6-ot. Ezt nem tartom róla hanem a szakújságírók tesztjei. Utána lehet nézni. Szóval a kettő kritérium a kompromisszum nélküli FEKETE és az hogy a betekintési szöge a 0-val legyen egyenlő. Magyarul aki az ülőgarnitúra széléről nézi a TV-t az is tökéletes képet lásson . Ne legyen úgynevezett kifehéredés a képernyőn ami még mindig jellemző az LCD-kre. Nem akarom hosszabban ecsetelni de az amit az OLED nyújt az felfoghatatlan , ez tényleg a televíziózás új mérföldköve. Aki teheti nézze meg élőben mert ez így csak üres süketelés de a youtube-n számtalan videó van hogy mit is tud. Végezetül pár kép az elődökről maximuxnak talán ismerős lesz az egyik. ;) http://oi67.tinypic.com/1ze81si.jpg ,http://oi67.tinypic.com/110wy9s.jpg , http://oi65.tinypic.com/262ljzq.jpg
  • Zephyr Retiring
    Én először a Csaba Centerben 2011-ben a volt elektronikai bemutatóteremben (ez már nincs meg) láttam és próbáltam ki egy 3D plazmát egy haverral. Feltettem a szemüt, majd szóltam az eladónak, hogy hé, ez nem működik!
    Mire elmagyarázta, hogy az egy aktív szemcsi és be kell oldalt kapcsolni
    Csak lestünk. Valami 3D-s mese ment (vagy annak demója már nem emlékszem), de egy negyed óra múlva levettem a szemcsit és megkérdeztem az árát. 1,5 millió volt. Szerencsére csak forintban
    Épp nem volt nálam annyi, de eldöntöttem, nekem kell egy 3D plazma mindenképpen, csak jobb lenne 1 milla alatt jóval kevesebbért..
    Nem sokra rá kijött az a modell ami nekem pont megfelelt 50"-os ban.
    Még ma is örömömet lelem benne. Van crt is, led is és előbb utóbb lesz majd oled is, de még nem fontos.
    A közel 6 éves LG 3D plazmám a full besötétített nappaliban még mindig ott van a toppon, igaz nem 4K-ban, de egyelőre azért nem is hemzsegünk még a 4K-s filmekben tucatszám...
    Persze plazmát újonnan többé már nem veszel sehol, így aki az LCD-nél melegebb tónusokra vágyik az kénytelen lesz egy oled-et beszerezni majd..
  • amaximus
    nem rossz!
    tudom,hogy milyen a képe, láttam már jópár típusát, de egyszerűen sajnálok egy 55-ösre 7-800ezret.
    főleg úgy, hogy a fényereje kisebb mint egy lednek -erős napfényes szobában van csak jelentősége- és kb. 5 év múlva fakulni fog a színek intenzitása.legalábbis a tech eddigi állapota szerint, de az is igaz, hogy gyorsan fejlődik, akár nagyot is változhat a piac és lejjebb mehet az ára, vagy lecseréled egy újra 2 év után és neked ezek nem is vetnek fel kérdéseket.azért irigyellek picit! de én még egy darabig maradok ennél 75JU7000 :)

• ItaloMucsacso70
    Igen , nem olcsó , de valami elképesztő képminőséget ad. Elmondani úgy sem lehet sajnos. http://oi64.tinypic.com/ixxoon.jpg
  • amaximus
    van oleded? az sajnos még nagyon nem olcsó! egy 55-65-ösért veszek egy fél jobb autót.
    én még csak mobilon láttam, és csak hd kijelzővel, de ott tökéletes!

ha meg hd, akkor ez van, láttam már ott fullhdékat is azon a csatin, gondolom sok minden befolyásolja, hogy milyen lesz kirakva.

a vidi is szuper, de ez a zene frenetikus felújítás vagy remix lett
  • ItaloMucsacso70
    Nem bánnám ha Dióka áttérne az 1080p-s videókra mert akkor biz isten csak az OLED-en nézném ezentúl.
  • amaximus
    csak futtában, még épp hallgatom, egy régi óriási zene vadiúj köntösben, eddig zseniális

Mflex Sounds - Return of the Ultimate Warlord

• DJMIX
    Ez egy könnyű TOUCH HIGH ENERGY!
  • Zephyr Retiring
    Én el is köszönnék egy idén már két éves "old school" new italo muzsikával.
    Ez pedig egy Spatial Vox alkotás..

• Zephyr Retiring
    Kedves tőled, de nem hinném hogy ezzel mindenki egyet is ért
  • ItaloMucsacso70
    Talán egyszer majd mindenkinek lesz jobba is.
    Okos ember vagy te , a többit kitalálod....
  • reynaud #24340
    Aleph - Fly To Me (2017)

Erre merje valaki azt mondani hogy nyálas italo-disco!
    XTRA!
  • Zephyr Retiring
    Ilyen a többszörös hibázás esete. És a lustaságomé is, mert bár javasoltad, nem ellenőriztem még akkor.
    Alef jó, őtet szeressük
  • amaximus
    "Összekevertem a hsz.-ek sorszámát, ennyi történt."
    de ilyen sokszor? pont ezért borzalmas a szövegértésed, bármennyire is szajkózod az ellenkezőjét, mert a javasolt sokszori átolvasás és újraértelmezés után sem esett le.

akkor a kedvedért hagyjuk az összetett mondatokat és zenéljünk!

demo már volt, most legyen az első, nem truehd extended verzió

Aleph (Dave Rodgers) - Fly To Me (Italoconnection Remix 2017)

• Zephyr Retiring
    Én hallgatnám szívesen, de ez még empéjtrében mérve is foscsi hangminőség

A zene egyébként tetszene...
  • ItaloMucsacso70
    Kolléga akkor hallgasd ezt igaz "kissé " megkurtítva de ez még biztos nem lerágott csont.

ISMAEL
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.01.21. 17:52:16
  • Zephyr Retiring
    Egyébként gondolom itt már rég lerágott csont ahogy errefelé mondják a D. White banda is.
    Pedig véleményem szerint ők is elég közel állnak a korabeli italo disco-hoz.
    Korabeli alatt értsd: 80-as évek, mint az italo disco aranykora..

• Zephyr Retiring
    Szerintem én már így is elég laza vagyok. Aki nálam is lazább, az már festi magát.
    Vagy ahogy egy régi kolléga mondta: "Dombon ülő vadászkutya legyek ha (én) nem."
  • Zephyr Retiring
    Kösz a segítséget.
    Összekevertem a hsz.-ek sorszámát, ennyi történt.
    Szövegértéssel eddig nincs gond, talán Bár ami késik, az nem múlik...
    Apropó Eddy...

Huntington bácsi nekem mindig a U.S.S.R.-t képviseli mindenhol és mindenkor.
    Ez a Cinderella nekem nem gyere be, de ez csak az én véleményem...
  • zoranpityu
    Szerintem felesleges itt egymást csipkedni mi is szeretjük nagyon a new italo zenéket.A videót meg döntse el mindenki hogy tetszik e neki vagy számára alpári érdektelen stb.....Legyünk már lazák és még az is lehet hogy készül az aktuális nagy durranás 4 video nektek
  • reynaud #24331
    Téma zárva!!!
    Nem is igényeltem tőled újabb választ,leírtad itt újra ugyanazt amit korábban.
  • reynaud #24330
    Segítek ,mert úgy tűnik Zephyr csak olvassa a betűket,de a szavak értelmezése valamiért nem sikerül neki.

Eddy Huntington videóját ami az én egyik tegnapi hsz-em része volt, a feltöltő törölte,azaz már nem volt megtekinthető,ezt törölted,helyesen,jól tetted.
    Nem kell cenzúrát kiáltani,az ez esetben nem volt.

Időközben újra feltöltötték a videót ,javítva ,változtatva a címkézésen .(Eddy Huntington neve volt helytelenül írva a törölt videóban!)

Eddy Huntington - Cinderella

• amaximus
    szerintem ma megint sokat ittál, pedig jeleztem, hogy az már neked árt! hatalmába keríti az elmédet.
    tovább már nem erőltetem,vannak dolgok,amikre kár időt pazarolni, még nekem is.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.21. 10:44:21
  • Zephyr Retiring
    Elgyengültem és elolvastam amit nem nekem írtál...
    Most meg mitől van deja vu-m?

Á, ez csak egy mellékzönge az elmémben...ilyet más sosem tesz
  • Zephyr Retiring
    Egy emberként állsz mögöttem.
    Hihetetlen bátorságra vall ezen a lőporos aknamezős területen
  • amaximus
    "-Reynaud: a 24307-est törlöm"
    de mivel a mondat így kezdődik, ugye ebben nem ismersz sem magadra, sem a videódra?
    már csak fohászkodni tudok a helyes válaszért!
  • Musachy
    Szerintem világos volt ez az asszociációja Zeffnek a zoranpityuékkal. Én jót mosolyogtam a produkción most is, ráadásul meg is vagyok említve benne... javasolnán Pityuéknak, hogy csináljanak egy "Nagy durranás" topikot és ilyen illetve ennél azért jobb videókat rakjanak fel.
  • Zephyr Retiring
    Már megint a bolhából csinálsz porcelánbabát
    "törlöm,mert a teljes tartalmat jelző linkelt videót eltávolították."

Mikor és ki és honnan?
  • amaximus
    nem. én arra gondoltam, hogy:
    -nem távolítottam el semmilyen videódat,
    -nem volt cenzúra,
    -nem gondoltam a beágyazásra (csak reggel, felkelés után,akkor is csak egy pillantra),
    -engem nem zavart (azt is leírtam,h. miért,most nem idézem fel újra a kedvedért sem),

hogy mindezek miatt te öreg vagy-e vagy bazári majom vagy-e vagy esetleg mind2,azt döntsd el önmagad vagy esetleg döntsék el mások!

• Zephyr Retiring
    Ja, hogy a "beágyazásra" gondoltál?
    Jól van na! Öreg vagyok én már bazári majomnak
    Mutass inkább valami jó kis new italo zenét és már lépek is innen
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 09:19:52
  • amaximus
    szerintem fuss neki mégegyszer annak,amit írtam! (ha kell, még sokszor, csak lassan,mert akkor több marad meg)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.01.21. 09:13:18
  • Zephyr Retiring
    Mint említettem téma részemről zárva.
    Amit akartam elmondtam, a spoiler alatt, akit érdekel majd átfutja. Akit meg nem, én azt is megértem
    De korrekt attól még lehetsz nyugodtan mellébeszélés nélkül is.
    A linkelt vidit nem távolították el továbbra sem (602 megtekintés jelenleg), csak téged is zavar és kész.
    Éljen a cenzúra és a new italo, ámen

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 09:07:11
  • amaximus

Figyelem az eseményeket, csak csendben. Gondolom mindenki életének vannak olyan szakaszai,amikor vannak fontosabb dolgok a netnél és a fórumoknál is, ebben az évben picit arányt váltok, de emögött csak a személyes dolgaim állnak csupán,aminek terheivel vagy okaival nem fárasztok senkit.

Üdvözlet az errefelé igen rikán látott tagoknak.

-Zeff: valóban bármilyen zenét kirakhatsz,ami a fórum címében is benne van, bár azt a 4 évvel ezelőtti nem tudom milyen előadást én sem tudom értelmezni, mert sem a zenei, sem a lényegi témáját nem vágom, de nyilván maradhat,mert szpojlerbe raktad, ha valaki nem nézi meg , szerintem nem zavaró,de azért próbáljunk meg a fórum fővonalára koncentrálni.
    A többi szpojleres okfejtő írásodra meg már egyszerűen nem is kívánok reagálni (ahogyan azt egy ideje meg is ígértem neked), mert üldözési mániád van (ahogy én gondolom, üldöz a múlt, az emlékek, a rémképek és látomások stb.), de nekem meg nincs bizonyítási kényszerem, ettől még nagyjából megérthetjük egymást sok téren, hisz a jó zene többnyire közös érdeklődés és ha épp nem kényszeres újságírósdit vagy szakértősdit játszol, még jó zenéket is szoktál ajánlani.Mint pl. ez a dontlemigo,pedig a BCR zenéktől többnyire falra mászom, de ez kifejezetten jó lett!

-Reynaud: a 24307-est törlöm,mert a teljes tartalmat jelző linkelt videót eltávolították.
  • Zephyr Retiring
    don't let me go 2017

Ezt meg csak úgy önszorgalomból, mert jelen pillanatban ettől jobb minőségben úgysem hallgathatja itt senki sem...még

Have a nice day
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 07:06:48
  • Zephyr Retiring
    Lassan kerek egy napja hallgatom már a Don't Let Me Go-t is.
    (Régebb óta ha akarnám sem tudnám)
    zoranpityunak küldöm, mint követendő jó példa

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.21. 06:38:39
  • Zephyr Retiring
    Ezt inkább csak spoiler alatt..
    Hadd gratuláljak így utólag is
    Kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok agyament néha, de örömmel látom, hogy vagyunk még páran ezzel így
    Szívből kívánom neked, hogy zeneileg a fejlődés útjára lépj mihamarabb és akusztikailag is egy jobb produkció részesei lehessünk a közeljövőben...vagy akkor amikor itt lesz az ideje

A humort is fejlesztheted még, mert bár én értem és vevő is vagyok rá mindig, azért látod, ezzel nem mindenki van így..
    Kitartás kedves zoranpityu! Lélekben veled vagyok (ha gondolkodásban nem is mindig)