42869
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ad1) inkább így empéjtrében remaszterelgessen a kolléga, mint (sokak szerint) a lossless-t "rontsa" el nem?
ad2) már megint magadat minősíted mások sértegetésével. a HQ szakértőn ha engem értettél, akkor pont hogy én említettem lentebb, hogy lesz aki "lát majd benne kinevetnivalót".
éppen ezt fejtettem ki virágnyelven, hogy felesleges volt egy gagyi 192 alatti empéjrét maszterelgetni és "eladni" 320-ként.
ad3) inkább azon gondolkozz el csendben és lehetőleg magadban, hogy kottamásolókat "szidsz" és lenézel, mflex zenéit meg az egekig magasztalod, miközben ő is csak (jelenleg még) csak egy kottamásoló szintjén jár.
a legtöbb zenéje eredetileg másé. amit csinált eddig azt nyugodtan nevezhetjük akár egy mesteri mashupnak is.
ne érts félre, tehetséges a srác, ez nem is vitás. vannak jó ötletei. és tuti, hogy egy nap olyat alkot majd, hogy még én is megemelem a képzeletbeli kalapom majd előtte. de ez a nap még nem jött el.
ad4) ha tudsz értelmesen reagálni akkor szívesen belemegyek a veled való kommunikációba (lehetőleg itt spoiler alatt, hogy ne zavarjunk másokat vele), de ha erre nem vagy képes, akkor ne is válaszolj. nem vagyunk semmiben sem egy szinten és ezt értsd ahogy akarod.
béke veled. -
Erasure - Love You To The Sky (Official Lyric Video)
Mintha megállt volna az idő,ez ugyanolyan jó mint pld.tőlük az egyik legnagyobb zene 92-ből.
Erasure - Breath Of Life (Aire Clarke Mix) -
Tudjuk egy jó remix csodákra képes.
Lana Del Rey Summertime Sadness - Retrowave Remix by Jessica Santo (SoundCloud)
Ha van SoundCloud fiókod,ingyen letöltheted WAV minőségben!
-
Mi ez? Lekaptad a netről, mp3 minőségben és azt remasterelted? :),s mindehhez HQ szakértő támogatását is megkaptad.
Nagyok vagytok ,ez jobb mint egy kabaré!
-
Szia! Ennél sokkal olcsóbban is meg lehet csináltatni akár svájcban is , ha megvan a masteranyag.
-
Sziasztok!
Dear Friends! A new single by THE CROSSLINES now is available at VINYL format :)
So if you are interested to buy it you can write a private message to Александр Безь (Alexander Bez)
Allright, there is "The Crosslines - Give Me Your Love" 7" vinyl, 45 rpm, containing two tracks:
1. Give Me Your Love
2. Never Let You Go (a new one)
And it sounds really amazing! Unfortunaly, my camera cant deliver a quality of sound, but believe me its superb!
I dont have enough money to set a serial production of it, so I've made a test one. And its already sold. I can make more vinyls, but it will cost 50$ per each. I almost get nothing from it, its just a price from production :) So if you are interested to buy it you can write me a private message
Ha valakit esetleg érdekelne. Sajnos csak 7-es,de aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.03.15. 22:11:55 -
Nastar #24508 Kössz cimbi!
-
Bár az eredetit nem hallottam még, de ennek fényében így mp3-ban ebben nem látok semmi kivetnivalót.
Igaz mások meg majd láthatnak benne némi kinevetni valót is akár
Csak így tovább mester
-
Nastar #24506 Üdv cimbi ok!
-
Úgy legyen. Meglesem én is.
-
Nastar #24504 Szép délutánt kívánok minden fórumtársamnak,viszonylag egy friss 2cds kiadvánnyal a ZYX Italo Disco New Generation 10-ről van szó, ami remasterelésben a legjobb lett eddig szerintem! cd1
cd2
-
Josep Xortó + The Congosound - Això Que Sona És Nostre_Limited Edition 7" Vinyl
Aki nem elégszik meg a digitális fájllal a dalból,itt a lehetőség vinylen. -
A51m Productions - D. White - Follow Me (Spaceialized Remix) - BandCamp -
INDEX CODE - Vengeance (BandCamp)
Track 3, erős anyag : INDEX CODE feat. GILLES - Vengeance -
Na....egészen igényes zene oroszoktól.
Daria Danatelli - Marion (mini EP) - Free DL (BandCamp) -
Eurotix - Conquer The Universe - EP (2017) -
Ezt elhagytad útközben 
Amúgy szép munka
-
lazzoo #24497 Peter Wilson - Overdrive (Deluxe Edition) 2017
CD 1:
01. Hold You Tight [03:55]
02. Brokenhearted [03:56]
03. Take A Chance On Loving You [03:55]
04. Overdrive [04:00]
05. Midnight Lover [03:52]
06. In The Distance [03:26]
07. Shadows Of The Night [05:37]
08. Systematic [03:56]
09. Love Me Tonight [04:35]
10. Together Alone [04:58]
11. Anxiety [03:40]
12. Satellites [04:06]
13. I Just Wanna Turn Back Time [04:10]
14. Never In A Million Years [03:40]
http://www108.zippyshare.com/v/JvGINFGj/file.html
CD 2:
01. Love Into Action [05:21]
02. Seven Days [03:27]
03. Sharper Than A Knife [03:50]
04. Brokenhearted (Italoconnection Remix) [05:48]
05. Satellites (Pete Hammond Station To Station Mix) [08:48]
06. Systematic (Matt Pop Jack Love And House Mix) [07:01]
07. Last Man Standing (Parralox feat. Peter Wilson) [04:26]
08. The Scene Of The Crime [04:05]
http://www108.zippyshare.com/v/bfA6zEby/file.html
Cover: http://www108.zippyshare.com/v/00xihkUd/file.html
Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2017.03.12. 14:21:24 -
Az első EP anyaga [ Los Angeles ] rendkívül jól sikerült,a folytatás már nem annyira,hamarosan érkezik az új kiadvány.
FM-84 - 2017 EP Teaser (SoundCloud)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.12. 13:36:03 -
23rd Underpass - You And I
-
Michael Oakley - Devotion
Személyes favorit,azoknak ajánlom akik zenei ízlése igényesebb a MT kottamásolatoktól bűvöletbe kerülőktől. -
Peter Wilson - Overdrive (Matt Pop's Full Throttle Mix, preview)
-
ERASURE - World Be Gone
-
Mike zenéit tényleg nem lehet senki máséhoz hasonlítani,egészen egyedi ,markáns synth dallamokkal ,olyan zenei atmoszférát teremt,ami sodor magával,minden hang,dallam teljes harmóniában szólal meg a zenéiben ,egy pillanatnyi unalmas rész nélkül,ezért is van az hogy egy 7 perces hosszúságú dala ,elejétől a végéig érdeklődést fenntartó tud lenni,ahogy ezt te is írod.
Szerintem neked felesleges mondanom,mert értesz hozzá,de azért megemlítem,rengeteg meló van egy ilyen dallal.
Ellenpéldaként mondhatom,gyakran 1 percnél többet képtelen vagyok hasonló stílusú zenékből meghallgatni,olyan primitív egyszerű zenei megoldásokat hallani.
A 80s kottamásolókról nem is beszélve,akiktől csak annyira telik hogy mások által szerzett dalok koppintásával próbálnak magunknak egy pillanatnyi népszerűséget szerezni,ezek nálam egyszeri meghallgatás után mennek a süllyesztőbe.
Egyébként ez az új Mflex zene nekem is kell! -
Ez valóban nagyon jó! -
Ezért írtam, hogy kár őt bárkihez is hasonlítani már, vagy hasonlíttatni. Amikor olyan zenét rakott ki, ami nem tetszett azt is leírtam, de ez a csávesz nem tud tévedni, annyira magas szinten van benne a muzikalitás, amit nem lehet tanulni. Sok évig én is zongoráztam, most az egészet kb megb...tom! Ennyi egyedi hang, dallam és végéig az érdeklődést fenntartó zenéket szerintem nem elfogultság, csak ő tud és ugye amit ő kidobál átlagban minimum 7 percesek. Az előbb írtam neki, kíváncsi vagyok válaszol-e. Kell nekem ez a zene és kész!!!!!!!!!!!!!! 
Érdekes hogy a csávesz mennyire háttérben van régóta. Szinten alig hallatja a hangját vagy már semmennyire, erre jön lát és pofánvág főleg a hallgatókat. Akarok még ilyeneket!

Egy gitárszólót meg így berakni egy illyen nem is tudom milyen stílusba, hát brutál. Ahogy írod is, mintha mindig is odapasszolt volna.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.03.11. 12:19:36 -
Hát igen...mint azt jól tudjuk mind:
Minden nagyágyúnak nagy a ..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..szele. Zefnek meg a szövege..

De a viccet félretéve, hogy lássunk végre valami a topikhoz illő érdemleges és hasznos témát is,
ha már szóba került a neve, régi ismerősünk Flemming Dalum egy 2008-as igen jól sikerült interjúját itt elolvashatjátok.
Angollal való inkompatibilitás esetén ajánlom figyelmetekbe szokásos nyelv és igazságügyi szakértőnk segítségét. (alias: musachy from sg.)
Legyen szép hétvégétek, én most ennyit mondhatok.
A többi már rajtatok múlik..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.11. 08:57:25 -
Kazetta....
Ami minket erről érdekelhet:
A1 State Of Art - Dreamers (Italoconnection Remix Radio Edit) snippet -
Szép pakk! :-) -
Itt a videó is.
Bunny X - Lasers & Lace (Extended DJ Edit)
-
Épp a napokban volt egy üzenet váltásom Flemming Dalum-al,a téma egy nagyon ritka vinyl volt.
Ez a korong "It's Time" (Flemming Dalum remix) ? -
úgy néz ki,hogy új, de nagyon jó 80-as hangulata van. 
Male Stripper (Bronski Beat Edit) is egész jó remix lett végre, bár az eredeti BB-hez semmi köze.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.03.10. 16:21:08 -
Mert megérdemlem
-
-
Azt hiszem ez a legjobb remix az új verziók közt.
Man2Man - Male Stripper (Bronski Beat Edit) (sc) -
Eurotix - Bang Bang (Heart On Fire) (sc)
Kapcsolódó anyag :Ballerina - The Tribute to Shanghai [Release 2017-04-28] -
Bunny X - Lasers & Lace (sc) -
Nem tudom ez egy 80s dal vagy új?, tetszik.
Dylan Mars and Vandal Moon - Dark Dancer
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.10. 14:34:45 -
Nagyon jó ez a remix,ahogy azt Mike a SoundCloud-on címkézte ,több zenei stílust érint a dal,elképesztő profi megoldásokkal,szinte minden hangnak,dallamnak pontosan ott van a helye ahol lennie kell,a gitárszóló meg ......hmmmmmm 

Sziasztok!