42869
-
nekem eddig nem sikerült megértenem az úriember apokaliptikusan elcseszett videó és önimádó (lehet ezért lett estimado?) fotómontázs kreálmányait.
-
" dél-afrikából ritkán hozok zenét"
Érdekes ,úgy eltűntél,éppen arra gondoltam valami egzotikus országba mentél nyaralni,ahol nincs internet..... -
Jó hogy újra felbukkantál,talán valamivel közelebb kerültem ahhoz hogy megértsem a művész úr szándékát a videóval ! :) 
Talán ez annyiból érdekesebb annál mint mikor a fotóalbumából szemezgethetünk,hogy igazán jót lehet rajta röhögni,másra nem való.
-
143-as synthwave, nrw és italo rovat
7DD9 - Fantastic Voyage
Starfounder - Losing Sense
Mike Salta DJ - Cosmic Run
ezt csak azért,mert dél-afrikából ritkán hozok zenét.
MachineVision - CyberPunk2077
-
xD 
úgy gondolom itt egy rögtönzött werkfilmet látunk, hogy hogyan készülnek a rejtélyes és hollywoodi trükköket is felvonultató videói. a helyében ezt így biztos nem raktam volna ki, most minden ihletem elszállt. 
-
igényes!
-
Tom Hooker - double CD teaser "Back In Time"
Ahogy mondani szokták,megéri az árát!
Rendelheted :
Tom Hooker double CD - Back in Time
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.03.25. 11:44:14 -
Alberto Costa - Solitaire (DJ Funny 80s edit)
Itt megvásárolhatod:
Alberto Costa - Solitaire -
The Northern Lights - Wide Awake (Free DL) -
Arwelone Feat. High Fantasy - Strange Symmetry (Free DL) - BandCamp -
Ki az a Conrád ?
Ő volna?
Do not answer,because i know! -
Nocsak,nocsak még kiderül,az új Bunny X dal nem csak nekem tetszik!
Lehet ám véleményezni az itt bemutatott zenéket,nem tilos, ha mindenki csak az olvasgatás módot válassza,akkor logikus,egy idő után nem lesz mit olvasni a topicban! :-) -
Biatomi #24543
-
Én meggondolnám, hogy Abi vagy Conrad adjon egy nyelvest a szülinapomon, de ha neked mind1, nekem is . Happy Birthday to you ! -
ItaloMucsacso70 #24541 Igy van! Kösz a helyesbítést.
Végül is nem tök mindegy? -
Tudtommal a Conrád-tol kaptad nem a lányoktól.. -
The Riddle - Strangers (we know so well)
-
Kenny Thomas - Thinking About Your Love (Dim Zach Edit)
Dimos Zachariadis a görög LIEBE duó tagja.
Több munkája itt :Dim Zach (BandCamp) -
Valaki írja már meg neki,próbáljon meg összedobni egy jó videót mert ez mi? xD ,a zene annyira nem is rossz!
-
Felesleges, kösz 
Már tudom is a választ a kérdésemre, ennyiből is. -
ItaloMucsacso70 #24535 Boris Zhivago - Memories 2016 Album
Boris Zhivago - Lonely Lover BCR 2015
Boris Zhivago - Love In Russia BCR 2015
Boris Zhivago - Love Is A Memory Away BCR 2016
Boris Zhivago - That Was Yesterday 2016
Boris Zhivago - The Girl That Saved My Life BCR 2017
Ezek a ténykedései ezen a néven a Love In Russian óta.
Hogy milyen zenék fogalmam sincs se időm se kedvem meghallgatni maxinként azt a 7-8 verziót belőle.
De miért is lenne más a Boris néven futtatott project mint az összes többi fantázia néven futtatott dala?
De ha összeszámolod hogy az említett uriember az összes művében hányszor említi az előszeretettel használt Goodbye , Forever, Memory, Open , Heart és a Love szócskát ígérem megteszem hogy leülök és végighallgatom az összes maxit neked.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.03.20. 11:23:53 -
Ezek a nyulas fiúk mindig kitalálnak és kitálalnak valamit 
Konkrétan a Love In Russia óta eltelt időszakra gondoltam.
Nagy kedvenc még ma is nálam tőle:
-
ItaloMucsacso70 #24533 Pontosan nem egészen értem mire gondolsz mivel Boris Zhivago = Ken Martina-val vagyis az egész BCR-el szőröstül bőröstül! 
Szóval ha konkrétan valamelyik közelmúltban kiadott Maxijára kérdezel akkor talán tudok rá válaszolni.
Most nézd milyen kedvesek ezek a "nyulak" EZT a hamarosan megjelenő maxi vinyl rippet tojták nekem priviben a köszöntésemre priviben.
-
Olyat fel sem tételeznék rólad, hogy valami csak 1 lemezről legyen meg 
Meséld el inkább, hogy Boris Zhivago hozze e még a régi formáját?
Az már engem is érdekelne. Nagy kedvenc volt régen... 3 - 4 éve..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.20. 10:58:39 -
ItaloMucsacso70 #24531 Kemény 320 mp tré ahogy látom. 
De írtam én olyat hogy nekem csak a ZYX válogatásról van meg????
-
Amúgy meg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..a 4. szülinapra még nem jár nagy ajándék...
4 x 3 az 12, tehát 12 másodpercre belehallgathatsz, hogy nálam hogyan is szól ez a digitális másolat :)
Bár tudom nem szoktad, azért kukkantsd csak meg a spekit a CEP-pel is
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.20. 10:38:34 -
Az a baj, hogy túl régóta ismersz, így átlátsz rajtam, mint bogár a szitán 
Először is, boldog születésnapot és majd legközelebb talán egy pezsgővel is beállítok majd hozzád, de most nagyon el vagyok havazva.
Másodszor is meg kell mondjam, hogy VM-ben azért mérföldekkel jobban szól ez az Endless Love mint empéjtrében,
de ha az embernek ilyen barátai vannak mint te is, akkor elvisel némi kellemetlen ellenségeket is maga körül ha muszáj ..
(Remélem érted miért írom.)
Druszámat üdvözlöm ha rádír, vele még ritkábban értekezem mint veled.
Szép hetet és jó zenéket neked is

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.20. 09:53:10 -
ItaloMucsacso70 #24528 Bár nekem kellene ma ajándékokat kapnom , de egye fene.
Ha valaki trükközik megérdemli hogy az ember nem tetszését nyilvánítsa ki
akár egy nyilvános megosztással is.
Nem véletlenül írtad ezt gyanítom!
"Kíváncsi lennék, hogy az eredet ZYX kiadványon eléri e a 20 kHz-et a freki ennél a zenénél.."
Én nem szoktam tesztelgetni minden egyes track-et minden kiadványról amit kapok.
De te valószínűleg már tudtad hogy a 2 CD. 10-es trackje
bizony csak akkor éri el a 20kHz-t ha kicsit rásegítettek ebben.
Mivel van egy külföldi barátom aki Beachclub Records-tól is szinte mindent megvesz a megjelenés napján és ezekkel napi szinten boldogít
ezért az Endless love is befutott olyan 7 óra tájban.
Hogy lásd mennyi utómunka van még benne mire úgy néz ki a lejátszóba ahogy azt illik ezért ITT VAN nyersen ahogy azt a BCR-es fiuk megálmodták!
Hallgatni lehet hogy soha nem fogom őket de cserealapnak még jók lehetnek.
Na béke legyen veled!
-
Amíg várok, hallgatok egy kis Miko Vanilla zenét..
Ez az Endless Love..
Akinek bejön, és kell is, pár napja innen a Beachclub Records-tól viheti jobb minőségben is..
Nekem leginkább az In The Night extended jött be, de sajnos zsugori vagyok.
Sajnálok 1 eurót kiadni egy zenére.
Hallgatom inkább empéjtrében ingyen, én ugyanis sosem mondtam olyat, hogy mp3-ban nem hallgatok zenét..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.20. 08:50:53 -
Lássuk. 
De még mielőtt vér folyna feleslegesen,
egyelőre elég lesz csak a 2. cd 10. trackje veszteségmentesen.
Azt ugyanis Laci eddig még nem küldte át nekem priviben, pedig tudja, hogy mennyire szeretem.
Még rám sincs ideje soha
Kíváncsi lennék, hogy az eredet ZYX kiadványon eléri e a 20 kHz-et a freki ennél a zenénél..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.20. 08:30:40 -
Ugyan honnét veszed, hogy nem eredeti a vinyl?
Minden további nélkül lehet az...
A lemez az igen. Ami a címke szerint rajta lévő zenét illeti, azzal már lehetnek némi gondok...
Mert ugyebár ha az eredeti Sunloverz feat. Rosette féle Fire (Digimax Italo Fever Remix)-ről van szó, akkor csak a cím hibás.
Én mindenesetre (ha ennyire érdekelne a dolog) felvenném a kapcsolatot Digimax-al és megkérdezném tőle, hogy ő mit tud a dologgal kapcsolatban..
Nekem ugyan nincs meg vinylen csak digitális formátumban, de nekem elég így is..
-
ItaloMucsacso70 #24524 Hát nem! És elég amatőr is szerintem.
-
Csak nem vinyl? :-)
-
Ahogy te mondanád erre:
-
Exciting Valence - Human Company
Exciting Valence on BandCamp -
Eurotix - When Did Your Heart Grow Cold?
-
Ez egy fórum,alap dolog ha valamiről más a véleményem mint pld. neked ,akkor azt ha úgy tartja kedvem,leírom.
Én nem gondolom hogy okod volt megsértődni,olyan dolgot bátorítasz ami szöges ellentétben van azzal amiről gyakran írsz.,erre utaltam.
Zenehallgatáshoz számomra az mp3 nem játszik.
Ehhez a témához mi köze Mflex zenei ténykedésének ??? , illetve annak hogy én mely előadók zenéit tartom magas színvonalúnak?
Igazából semmi közöd hozzá,de segítségül annyit, ha visszalapozol a topicban, több zenész ,előadó kapott már tőlem rendszeresen nagyon jó kritikát (ItaLove,Magic System D.J,Mirko Hirsch, vagy éppenséggel egy magyar formáció :Nouvelle Phénomène.
Mashup : 2 vagy több zene összekeverése,egy dal instrumentális verziója,egy másik vagy akár több dal accapella (vokáljával).
Mflex nagyon sok saját dallal,szerzeménnyel rendelkezik,és sokunk örömére remixeket (nem mashup)!!! is készít.
Itt tanulmányozhatod a kiadványain található zenéit : Mflex Sounds on BandCamp
Aztán innentől kezdve ha kérhetem hanyagoljuk egymást,nincs sem energiám sem kedvem, önbálványozó,csak saját maguk igazát hajtó emberekkel vitázni,illetve meggyőzni nyilvánvaló dolgokról olyanokat akiket lehetetlen.
-
Laci! A saját értelmezésében értette :-) 
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.03.17. 19:10:50 -
ItaloMucsacso70 #24517 Miért vágna már eret? 
Úgy gondolod hogy az olyan nagy szám?
Megjelenés előtt már egy héttel elküldte nekem a ZYX!
-
Nastar #24516 Semmilyen remast nem történt a lemezzel,úgy tűnik hogy a szövegértéseddel is gond van!!!
A legjobb remastot, az idáig megjelent ZYX Italo Disco New Generation kollekcióbol, a tízesre értettem, ergo a studió remasterelése csillagos 5-ös!Ha pedig nem fejezed be a kekeckedést, akkor a teljes veszteségmentes ZYX Italo Disco New Generation vol. 10-et is megosztom itt a fórumon és akkor bizony te tuti hogy eret vágsz!
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2017.03.17. 17:32:39