42869
-
Biatomi #24717 Italove - I Trust You (Like I Trust Myself) (Extended)
-
ItaloMucsacso70 #24716 Én a negyedikre leszek igazán kíváncsi mert Magic System DJ is lesz rajta.
-
Ezt külön kiemelném.
-
Tracklista hamarosan.
Analog Language
-
Szia.
Mindenekelőtt köszönöm a korrekt választ.
A helyesírási dolgokat pakoljuk félre,koncentráljunk a zenére.
Az általam linkelt zenéd,stílusában abszolút idevaló,kellemes synthwave.
Naponta a stíluson belül,úgy nagyjából egy tucatnyi új dalról kapok infót ezek közt sajnos,egyre kevesebb az igazán kiemelkedő produkció.
Rengeteg a próbálkozó,és a kommersz minőség!
A spacesynth kiadványoddal hoztál egy jó átlagos szintet,de én nem igazán vagyok egy spacesynth rajongó.
Italo/eurobeat : Van érzéked hozzá,ezt bizonyítottad,és én arra gondolok,énekes hiányában,remixekkel kéne próbálkoznod,a lehetőségeket nem ismerem,csak tipp.
80s évek végi,90s évek eleji italo zenék feldolgozásával nagyot kaszálhatnál,persze tudom a szerzői jogok,acapella stb. szóval nem egyszerű történet.
Sok sikert a továbbiakban! -
ItaloMucsacso70 #24712 Lehet hogy később elnézést kell kérnem a kételkedésért
de egyelőre ezen csak röhögni tudok!

Az biztos hogy ezzel a négy nótával meglenne az év Maxi-ja cím! :)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.16. 18:12:09 -
nájlony #24711 Jogos, hogy nagy kezdobetuvel illik irni a Teremto nevet, de akar ezt is irhattad volna:
“Ne mondd ki hiába Istenednek, az Úrnak a nevét, mert nem hagyja az Úr büntetés nélkül, ha valaki hiába mondja ki a nevét!” (1Móz 20,7)
Na de majd valami vallasos vagy helyesirasi forumon tovabb elmelkedhetunk azon, hogy Isten nevet miert kell nagy betuvel, a satan vagy ordog nevet meg kicsivel irni. Csunya volna, ha ilyen buta dolog miatt borulna fel a vilagmindenseg egyensulya.
Igazad van, hasznalom a nagybetuket, de pusztan esztetikai okokbol. Tobbnyire: ELOADO - Szam Cime alakban, de itt egyszeruen csak nájlony vagyok, csupa kisbetuvel.
Koszi a reklamot, de nem ereztem annyira idevalonak ezt a muzsikat, igy itt ezt valoban nem mutattam be. Valaki erdeklodott iranta, igy felnyomtam a Bandcampre. Ott aztan kiderult, hogy masnak is bejon...
En is jobban szeretem az italo disco/eurobeat vonalat, de most azt egy picit pihentetem. Nincsen enekesem, a stilus meg igenyelne erosen.
A spacesynth mufaj eletkepes emberi (Homo sapiens sapiens) hangok nelkul is, igy most ebben probalok szerencset. -
zoranpityu #24710 Taníts Mester
-
Nem kell olyan komolyan venni a helyesírást,én is elvétem néha,de ha mondjuk Pityu vagy István nagybetűvel írjuk,azt hiszem alap hogy Isten nevét nem kis betűvel írjuk le.
Bocs, de ez nekem nem oly vicces!
De ha már itt vagy,miért nem az új zenédet mutattad be,hasznosabb lett volna,amúgy látom előszeretettel használod a nagybetűket!

ZSG - Falling Star (BandCamp)
Nekem jobban bejött amikor "eurobeat" pörgősebb italo disco stílusban utazgattál! -
nájlony #24708 Itt komolyan kell ám venni a helyesírást, az Ördögbe is! 

Utoljára szerkesztette: nájlony, 2017.04.15. 12:39:39 -
Isten minden esetben nagybetűvel !!!
Ejnye ! -
mfn #24706 Egy remek hármas
!!!
Ryan Paris - It's My Life (Eddy Mi Ami Remix)
Brian Ice - On The Moon (Vocal Version)
Odessa - Privat Disco Show
-
zoranpityu #24705 Hála isten nem EX mivel hamarosan még a nyár előtt jön a Systems In Blue 3. albuma
-
Biatomi #24704 kb fél órája hallgatóztam meg itt,és a zárójeles is dettó
-
Ha valakinek rajtam kívül tetszik az Italove dal,a további verziókba belehallgathat,és meg is vásárolhatja.
Matt Pop club mix (Yazoo hangzás) egész jó!
Italove - I Trust You (Like I Trust Myself) - (cdbaby) -
Amaximus, bocs az OFF-ért ,de ezt mivel az italo-disco kedvelők elsősorban ezt a topicot figyelik [ remélem! :) ] ,ezért a vinyl gyűjtőknek itt ajánlom e 4 hamarosan elérhető,megvásárolható lemezt.
M & G – When I Let You Down (Dark Entries – DE-159) Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue, Remastered (2017)
Joe Garrasco & M.M. – Action (Dark Entries – DE-160) Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, Reissue, Remastered (2017)
Flying – Marilyn (Dark Entries – DE-161 ) Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue, Remastered (2017)
Tony Moore D.J. – Tonight (Dark Entries – DE-162 ) Vinyl, 12", 45 RPM, Reissue, Remastered (2017)
-
ez alapvetően minden szempontból ritka, ritkán talán egymásra az európai fülnek is hallgatható japán dallam és ének a synthwave-ben,most, azaz 1 éve ez sikerült, de talán nem is saccolnék mellé, ha azt tippelném, nem sok ilyen volt,van vagy lesz. 
bár ennek a csapatnak vannak még hallgatható zenéi.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.04.14. 12:24:30 -
mfn #24700 Jó ebédhez szól a nóta
!!!
Lian Ross Feat. Mode One - Game Of Love
-
Ezt a dalt nem lehet kihagyni a visszatekintésből,Monika Novak a legjobb énektudását ebben nyújtotta,és ez a dal megérdemelt volna a kiadótól egy klassz videoklipet.
Mention - No Changes
-
Na...ritka pillanat a topicban.
Music from Japan!
Annyira nem is rossz!
Satellite Young feat. Mitch Murder - Sniper Rouge (Free DL) - BandCamp -
ha már picit visszatekintősdi volt a közelmúltból mostanában,leporoltam, ez talán még nem volt itt
a dal forrása szinte nyilvánvaló egy, a szerzők oldalán 80asból megmaradt demo anyag volt
Giusy Dej - Follow Me (Hysteric Extended Edit)
aztán bocsássuk meg Ryan Paris gyengeségeid, mondjuk ezzel
Ryan Paris feat. Valerie Flor - Yo Quiero Amarte Una Vez
és egy ötletében remek újdonság italo disco+hip-hop+rap (persze hogy ismerős taktusokkal, homemade stílusban)
JK-Rock - Tonight
-
....és nem csak a 80s években voltak Tom Hooker vokáljával jó zenék.
A 90s eurodance dalaiban is jól tolta. -
Ebben a dalban Linda vokálja nyers,felesleges rossz a zenében. -
Kalax : teljes egyetértés,top quality synthwave! 
Ryan Paris : A 80s években gyártott dalai közül talán egy zenéje, de nem a dolce vita ami számomra említésre való.
Az elmúlt években viszont volt 2-3 jó zenéje ,"Parisienne Girl" talán a legjobb ezek közt.
Italove : Nincs túl bonyolítva,egyszerű dallamvezetés,de mivel némi Bobby Orlando 80s hangzás hallható a dal zenei alapjában,nekem tetszik,Martin Blix meg egy nagyon jó énekes!
Ryan Paris-el kapcsolatban miszerint a csúcson kell abbahagyni,nekem inkább egy másik előadó jut eszembe,aki amit felépített a 80s és 90s évek végéig,azt sikerült a 2000s évek-től teljesen lerombolni,ha valami újat látok tőle inkább gyorsan kattintok el onnan,nem tudom még meddig vezet és hová a lejtmenet,de tényleg ideje volna visszavonulnia.
Az egyik legnagyobb favorit volt anno nálam : Fancy
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.14. 11:27:38 -
ItaloMucsacso70 #24693 Természetesen a CD kapcsán igazságtalanság lenne ha nem említenénk meg
Michele Chieregato nevét.
Nagyban hozzájárult hogy ez a kiadvány ilyen jól sikerült.
-
ItaloMucsacso70 #24692 Tom egy nagy bohóc és igen , tele van kicsinyes bosszúval a múltért, de ha ha odateszi
magát akkor számtalanszor bizonyítja hogy ő bizony nagyon is tud zenélni.
Az új Dupla CD-je is ezt bizonyítja .
Az egyik kedvencem róla a King Of The World.
De szerintem az egész kiadványon érezni a profizmusát a zenéhez.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.14. 10:39:32 -
Akárhogy is, azért Tom zenéi igen jók szoktak lenni!
Ez tényleg olyan '80-as érzés.
-
allada67 #24690 Ebből a sima, csak Tom Hooker vocal verzió, ami még jobban tetszik. Az év végén nálam ott lehet a top 10-ben. -
allada67 #24689 Hi NRG kategóriában meg állja helyét, de pont 1 percig hallgatva, nem tudnám lepontozni......de a fefrén megmenti ezt a zenét. -
A véleményem ugyanaz, ötlettelen, 1 perc után már dög unalmas és a végletekéig verejtékszagú.
R. Paris új szerzeményére meg inkább nem is írok semmit, talán annyit, hogy létezik régóta olyan lehetőség, hogy a csúcson kellene abbahagyni, ezt meg elrakni egy szekrénybe jó mélyre.
Kalax, meg nem tud tévedni!
-
ItaloMucsacso70 #24687 Ez még így ebben a formában elég gyengus szerintem is. -
Nekem is elküldte Ryan csak nem tudtam innen kimásolni csak meghalgatni :-)
-
Köszi! Reméljük még a mixmesterek kicsit finomitanak majd az összképen picit :-) -
Meghallgathatod,meghallgathatjátok itt. (20-ik fentről) -
Italove - I Trust You (Like I Trust Myself)
Nekem tetszik,és nektek...? -
Ezt jól összerakta Mirko H. Jó hallgatni tényleg!
De mi ez a hülye videó a zene alatt?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.13. 12:14:30 -
Ez meg egyszerűen fenomenálisan qrva jó zene!
-
Elég izzadságszagú ez a demo és gondolom ez már sokat nem is fog változni.
Fut egy BO hasonmás alap és a felcsendülő refrén meg kimondottan gagyi.
Persze lehet, hogy a csáveszektől ennek ellenére jön egy ejakulációt kiváltó zene, de nem hiszen, hogy emiatt átírják az egészet!
Ha mégis, elnézést fogok kérni. Vagy valami ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.13. 12:09:30 -
allacska #24679 -
ItaloMucsacso70 #24678 Italove szösszenet az új dalból!
https://www.facebook.com/weareItalove/videos/1319852204757710/