42869
-
ItaloMucsacso70 #24879 Akkor ma szoríthatsz nekik az Eurovíziós elődöntőben is.
Mint ahogy én is teszem este.
-
wmallas #24878 Nagy zene,,,nekem nagyon bejön!! 
-

Fred Ventura,Ken Laszlo,Brian Ice,Roberto Zanetti ,Vince Lancini ,Stefano Brignoli,Marcello Catalano,Linda Jo Rizzo,Larabell,Martin Blix,Romano Bais,Giuseppe Mauro etc.
Meg is van a tucat !
-
néhány??? 
inkább úgy egy tucat! -
A videóban feltűnik néhány italo-disco sztár.
-
Igen,MT stílus,de egyébként nem rossz!
Vokál nagyon erős! -
premiere -
Így van, "Children" és az első albuma "Dreamland" alapművek a stílusban!
R.I.P. ROBERT MILES
-
eddig kimaradt, egész hallgatható, köszi!
-
megint egy M.T. -
ha egy új zene lesz addigra rajta, már akkor is csak retro válogatás lesz.
-
sok remek felvétel, valódi és igényes remixek, nem csak fingfűrészelés. 
-
az elején elég meghatározó volt a stílusban, szinte ő alkotta meg.
szomorú
-
R.I.P ROBERT MILES
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.05.10. 17:24:14 -
Mflex Sounds - Revised Complexities Vol.1 (Bandcamp)
Mflex Sounds - Revised Complexities vol.2 (Bandcamp)
Mflex feat. Rosette - Fire (Italo Fire remix)
Mflex Sounds official
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.09. 11:31:00 -
Tom Hooker - I Don't Want To Fight - (official italo disco video)
-
Retro Futurism - Italo Is Still Alive (CD, Compilation) 2017.06.23 -
Mindjárt kezdődik... ma este és minden hétfőn 21:00-tól www.radiostaddenhaag.com LIVE
- Gwen de Bats közleménye alapján. -
Nem szokott, most sem (nekem) volt. Ettől függetlenül érthető volt, remélem, hogy másoknak az is, amiről és amiért én írtam. ;) -
Neked nem szokott szövegértelmezési problémád lenni.
Megtévesztő szándék nélkül,arra utaltam, szerintem a lemezvásárlással jobban jár,de ha fájlként szeretne egy dalt akkor mindenképpen lossless minőségben érdemes.
" Miért ne lenne már az mp3 alkalmas a belehallgatásra"
Én ilyet nem állítottam!!! azt írtam ,az mp3, jó minőségű otthoni zenehallgatáshoz alkalmatlan,pláne egy komoly hifi rendszeren.
Igen,az mp3 pontosan arra alkalmas hogy belehallgassunk egy zenébe.
Aztán felőlem ki-ki igénye szerint.
Remélem érthető voltam.
-
Másként jön át az, ha egy szövegrészt kiragadunk a szövegkörnyezetéből. Sokszor alkalmazzák ezt a politikában is megtévesztésre.
"Ha tudom, belehallgatni megszerzem mp3-ban, ha nem , akkor ahol tudom meghallgatom, és ha tetszik akkor megveszem lemezen is."
Fontos a "belehallgatni" és a "megveszem lemezen". Miért ne lenne már az mp3 alkalmas a belehallgatásra, manapság már lassan ördögtől való lett ez a formátum egyeseknél...
Pedig mennyire más az értelme így a szövegnek! -
ItaloMucsacso70 #24857 Végre ez a remek nóta is kapható lesz!

Spatial Vox
-
Koit Toome & Laura - Verona (1985 version )
Koit Toome & Laura - Verona 12" EP single vinyl -
Now Forever Tonight by Vincent International -
Fury Weekend - Sunset Overdrive (Free DL) Bandcamp -
"megszerzem mp3-ban"
A "megveszem lemezen" ez sok szempontból előnyösebb,gondolom én.
De ha már fájl ,egyik általam itt a fórumon nagyra tartott tag aláírását veszem kölcsön.
"Csak a WAV peregjen."
Sokszor leírtam már ezen a fórumon, az mp3 ,jó minőségű zenehallgatáshoz alkalmatlan,pláne ha van egy komoly hifi rendszered.
Arról nem feltétlenül vitázni kell hogy kinek mi tetszik,szimplán elmondhatja mindenki a véleményét egy-egy újdonságról,a zene fórumozásnak ez abszolút egy fontos része,az előadók többségét is érdekli zenéik fogadtatása.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.08. 17:38:54 -
DJMIX #24852 enjoy, GERSON TELLEZ -
ItaloMucsacso70 #24851 Ez volt a csomagban. 
Kicsinyíteni nem volt kedvem.
-
Baccarát mindig is szerettem. Már a kezdetektől.
De...nagyobb képet nem találtál róluk?
-
" Amennyiben feleslegesnek tartod bármit tudni az új italo zenékről.."
Nekem pontosan elég annyi infó, hogy melyik előadótól milyen zene létezik. Ha tudom, belehallgatni megszerzem mp3-ban,
ha nem , akkor ahol tudom meghallgatom, és ha tetszik akkor megveszem lemezen is.
Ezzel a gondolatmenettel, remélem nincs probléma.
Apropó információk..azt, hogy ki milyen infóval tud szolgálni egy egy italo előadóról, természetesen szívesen átfutom érdekességképpen.
De arról vitázni, hogy kinek mi tetszik és mi nem, én értelmét jelenleg nem látom.
Ha lesz változás nálam ezen a területen, azonnal jelzem
-
ItaloMucsacso70 #24848 Kettő oldalt visszanéztem .
Nem tudom volt -e már itt de nálam az "öreg hölgyek" beszálltak az év albuma címért.
Pazar albumot hoztak össze!

Baccara - I Belong to Your Heart (2017)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.07. 15:52:36 -
Ez a topic elsősorban az italo-disco aktuális kiadványairól,újdonságairól szól,ezek bemutatásában nem jeleskedsz,ezt én így értelmezve céloztam feléd.
Amennyiben feleslegesnek tartod bármit tudni az új italo zenékről,ez a stílus iránti érdektelenségedet mutatja,így aztán nem is értem miért érzed fontosnak e topicban a jelenléted,egyébként mielőtt félreérted nem áll szándékomban innen távol tartani téged,sőt ha végre valami számomra is hasznosat tudnál hozzá tenni,annak még örülnék is.
Nem akarnám offolni a topicot a 2000s elektronikus ,(trance,house) zenékkel,de ha már Tiësto és Armin Van Buuren,egy lemez kivételével a fotón,a két DJ lemezei,DJ mixek nagyrészt más előadók zenéiből válogatva,mixelve.
Kattints a tracklistáért.
Tiësto
Armin
Egyébként igazán színvonalas 2000s club zenék,a "Ministry Of Sound" kiadványain vannak és akár tízszer vagy 20x ennyit is mutathatnék a gyűjteményemből ,lehet néhány téged is érdekelne,és ajánlanám is meghallgatását,lehet változna a véleményed,de nem e topic zenéi,és csak azért tettem említést a dologról,mert talán éppen tőled érkezett a kritika hogy engem csak italo disco zenék érdekelnek...nemcsak,de főleg!
-
ItaloMucsacso70 #24846 Az Analog Language-nál kicsit termékeny lesz a Május - Június! 
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.07. 09:56:27 -
ItaloMucsacso70 #24845 Végighallgattam mind a kettőt de nem fog különös nyomot hagyni a hallójáratomban.
-
Az, hogy belekapkodnék szerintem túlzás, de ahogy érzed.
A jeleskedés hiányát sem érzem, mivel nekem felesleges is bármit tudni az új italo zenékről (hacsak nem magukról a zenékről és nem a zenei tudásról beszélünk) hiszen én csak hallgatom, és nem készítem vagy terjesztem őket üzleti jelleggel.
Club zenékből is van ami tetszik (mondjuk nem Brumi bá és nem is Tiesztó bá) például ez..de szegény trance hangzás olyan messze van az én ízlésemtől, mint a csillagok tengere a tengeri csillagoktól
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.07. 08:25:11 -
wmallas #24843 Tony Costa és Birizdo Lajos első közös munkája!! Vagy nem,,:) Egész jó lett,bár kicsi soknak tartom az ismerős dallamok számát....:)
https://www.beatport.com/release/better-world/2006398 -
Nagyszerű zene
,Reynaud ezt is bemutatta már anno aktuálisan!
#23906 -
ItaloMucsacso70 #24841 A beszerezhetőnél klasszisokkal jobb!
-
Széles zenei skálán mozogsz,mulatóstól a metál zenéig,az italo-disco stílusba is csak belekapkodsz,ezáltal nem meglepő hogy nem is tudsz jeleskedni e zenei műfajban.
Tudod szokták mondani ami nem megy azt nem kell erőltetni.

Nálam ez úgy alakult hogy folyamatosan megmaradtam a club zenéknél,80s években = euro-italo disco,90s években = eurodance, 2000s években = trance,house stílust hallgattam,illetve vásárolgattam lemezeken,de az első számú favorit mindig az italo-disco volt,van és lesz.
Egy kis példázat a fotómon,milyen lemezeket,stílust is hallgattam illetve vásároltam a 2000s években.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.06. 21:17:13 -
Mondhatom, tetszik: