42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #24919
    Helló Zephyr!

Csak az elmúlt néhány napokban általam posztolt dalok közt hallhatsz olyan zenéket amik nem italo-disco újdonságok.
    Például : #24884
    Egyáltalán belehallgatsz a videókba?
    Az italo-disco nálam mindig az első számú lesz,abban igazad van hogy e stílus újdonságait előnyben részesítem.

E topicnak megvan adva a zenei témája,ha elkalandoznánk ettől,akkor elvész maga a fő téma.

Nem vagyok egy haragtartó típus,és nem igazán veszem komolyan ha néha valamin összezördülünk,a békejobbot elfogadom.
    Kellemes nyaralást kívánok Görögországban,én majd augusztusban megyek Franciaországba.

S ha már belehallgathattam a produkciódba,viszonzásul ajánlom magam :).
    Nem sok helyen vagyok jelen ,itt a profilomban elsősorban synthwave és elektronikus zenékből válogatok.
    Talán érdemes néhány zenébe belehallgatnod.
    RD Reynaud

• ItaloMucsacso70
    Hol vannak már azok a szép idők amikor ilyen remek ritkaságok kerültek megosztásra akár lossless-ben is itt az sg-n!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.16. 16:18:31
  • wmallas
    Frank Lozano - I Wanna Fly 2017
    Nekem majdnem mindig bejön ez a stílus....

• reynaud #24916
    Szia.

Egy dalban 80s-90s hangzásvilág együtt ,ez jól hangzik,érdeklődéssel várjuk.
    Köszönjük az infókat!

További sok sikert kívánok a zenei pályádon!
  • allacska
  • Zephyr Retiring
    Bocs, hogy csak most reagálok ékes szavaidra, de készülődöm a görögországi méltán megérdemelt nyaralásomra,
    így ide most kevesebb időm jutott..

Néha tényleg őszintén meglepődöm, mennyire korrekt is tudsz lenni. Pl:

"..szimplán elmondhatja mindenki a véleményét egy-egy újdonságról,a zene fórumozásnak ez abszolút egy fontos része,az előadók többségét is érdekli zenéik fogadtatása..."

Ezzel a kijelentéseddel abszolút egyet tudok magam is érteni, de viszont mint azt már többször is jeleztem feléd, itt nem ez a gond.
    Itt egyedül annyi a probléma, hogy új zenék helyett, kizárólag az új italo zenékkel akarsz javarészt foglalkozni.
    Nem azt mondom, hogy ide feltétlenül az új Metallica albumot kellene mutogatni és véleményezni (van erre egy másik totyik) de szerintem azért a diszkóhoz közelálló stílusok újabb zenéi is bőven elférhetnének itt. Persze kérdés az, mi számít újnak?
    A 2000. év utáni zenék, vagy csak mindig a legfrissebb kiadványok?
    És ezt megint ki és hogyan döntheti el?

Ezt a példát most spoilerezem, mert 1999-es zene, és biztos kapnék a fejemre a HG-tól, hogy ilyeneket mutogatok nyilvánosan,
    de szerintem az újabb zenékbe (a 80-as 90-es évekbeliekhez képest) ez még bőven belefér(hetne)..

És ha néha egy picit ezen irányba is el lehetne távolodni a főiránytól (ami természetesen az italo) amit magam is kedvelek,
    akkor egy kicsit (talán) felpezsdülhetne még jobban is a fórum.
    Nem biztos, hogy jól gondolom, de ha soha meg se próbálja senki, akkor úgysem derülne ki, mitől lehet még jobb egy fórum?

Békejobbom jeléül belehallgathatsz egy idén már 13 éves produkciómba, ami se nem italo, se nem új már, viszont akad akinek tetszik.
    Na nem a sample, hanem a teljes album, amit csak pár kivételesen szerencsés gyűjtő birtokolhat
    És ez egyelőre így is marad

További kellemes fórumozást

• amaximus
    ez is és az alatta lévő is szupi!
  • amaximus
    Szia Clay!

Duplán is meglepődtem, köszi az infókat és a mintát is! Bíztató, bár a részlet hangminősége miatt csak sejtésem van, kíváncsian várjuk majd a végeredményt.

• clayback
    Egy kis részlet nektek a long verzióból....
    https://drive.google.com/file/d/0B6W0t_TcRp9td01PUXdnQjVBVjg/view?usp=sharing
  • clayback
    Sziasztok. Ez a kép a Vinyl tervezet egyik része. Mint látható a dal két nyelven jelenik meg illetve a június 4.-én forgatott video klip is magyarul és angolul is megjelenik. Egy nagy horderejű kampányt szeretnék a dalnak. Bízom benne ,hogy elnyeri tetszéseteket :). Azon vagyok és leszek , a nagyérdemű megismerje és szeresse ezt a műfajt ismét. Ha azt kérdezitek, hogy ez most melyik síilushoz áll közel.... ? Szerintem ebben a dalban mindent megcéloztam 80s 90s világot. Magyarország és sajnos mondhatjuk , hogy az egész világ nem áll készen erre a stílusra de meg kell tenni mindent, hogy ez ne így legyen. Arra kérlek benneteket, ha úgy érzitek, hogy ez a dal "megér egy misét :)" akkor támogassátok amilyen formában tudjátok. Természetesen a gyűjtőknek készűl Long verzió is, a tárgyalás folyamatában van.
  • reynaud #24909
    IVERSEN - DRIVE // RIDE // ( OFFICIAL VIDEO )

• reynaud #24908

Mental Minority - Never Forget (Free DL) bandcamp
  • reynaud #24907
    Ha mégsem jönne erre ,akkor majd te ellátsz bennünket infókkal.
    Gondolom aktuálisan a face oldalára is felkerül majd amire kíváncsiak vagyunk.
  • reynaud #24906

A teljes infó:
    Maxi Music Records
  • rain70 #24905
    A feleségem van fent, együtt használjuk.
    Az előbb ránéztem, annyi van már most, hogy abba is hagytam.
    Tényleg, így elnézve a 70-80% biztos nő, nagy puszikkal meg szívekkel tarkított hozzászólásokkal!
  • amaximus
    szerencsére az enyém FB miatt nem csipog,ellenben csörög másért eleget, nem vagyok fészen, eddig elvagyok nélküle, elég a többi mobilos sm app, ha nagy ritkán bármi kell, akkor ismerősöket kérek meg közreműködni. akik meg mindig azzal noszogatnak, hogy regeljek.
    remélem csak jó hszek mennek rá
  • rain70 #24903
    Tudom én, hogy mikor durrant valamit.
    Jön, kivágja a faceasztalra aztán eltűnik a csávesz hónapokra, mintha ott sem járt volna.
    És a mobil az őrületbe kerget a másodpercenkénti csipogásával, ahogy mennek rá a hozzászólások!
  • rain70 #24902
    De még milyen jó!
  • amaximus
    nőverés szerencsére nincs benne, de szerintem aki még nem látta,annak érdekes vagy épp furcsa lesz egy más körökben megismert Italobox-Clayt látni. én pupilláztam, hogy biztos jól látok-e, de igen.
  • amaximus
    oké, hülye vagyok , nem néztem bele a leírásba, csak itt ablakon belül játszottam le.
    az új dalhoz sokat én sem akarok mondani,mert csak téged ismételgetnélek.
  • amaximus
    ez is egész jó remix lett

Mark Ashley - Hot Like Fire (Dj Ikonnikov E x c Version)

• rain70 #24898
    Durva 80-as hangulatom lett a zenétől!
    Nagyon jó!
  • rain70 #24897
    "nem tudom mi készül, "

A leírásban az van, hogy új album.
    Mflex lentebbi részlete meg ez powerflash dal valóban egy baromi nagy saller megint.
    Elképesztő hangok ötletek mint mindig! Továbbiakban közhely, nem tudok újat mondani kegyetlen[up]

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.05.13. 19:40:00
  • rain70 #24896
    Tényleg?! Melyik film ez?
    Izé, várjál csak próbálom összerakni a jelenetet.
    A csaj bevall valamit, erre Clay lenyom egy nagy sallert és annak a vége van ollózva? A keze épp befejezte a lendítést!
    Eltaláltam?
  • amaximus
    nem tudom mi készül, de ez a jelek szerint már kész, és első hallásra az állóvíz felkavarására eléggé alkalmas.

Mflex Sounds - Plays to Light (powerflash remix)

• amaximus
    annyi biztos, előtte már filmszerepet vállalt, jó kis sztori

• amaximus
    ide? az biztos, meglepne.

• wmallas
    Szerintem jön majd erre és talán mesél a terveiről és az újdonságairól is...
  • amaximus
    szuper zene, mellette imádom ezeket a retro reklámfilmeket!

és érdemes belehallgatni a munkásságukba, ugyanis már legalább 30 éve a pályán vannak.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.05.13. 11:56:11
  • amaximus
    nekem biztonsági okokból egy hete azért már rákerült a lossless a gépemre, így nyugodtabb vagyok,mint a műanyagra várni.
  • reynaud #24889

Francisco - Spotlight (Single) Free DL (bandcamp)
  • reynaud #24888
    Furcsa dolog,amikor valaki így próbálja eladni a zenéjét,de legalább adott hasznos infót ,a Flashback records -nál hamarosan kiadásra kerülő vinylre fog majd felkerülni a dal.

Carino Cat - Speed Undercover
  • reynaud #24887

Ha valakinek van több infója ezzel kapcsolatban,majd mesél nekünk.
    Azért Clay hogy az érdeklődést fenntartsa ,illetve fokozza ,egy rövid részletet közzé tehetne a dalokból.
  • reynaud #24886
    Látom,láttam amiket vásárolsz,dobd félre a szerénykedést.
    Például...a teljes "New Generation Italo Disco" kollekció,a nem fillérekért beszerezhető Ryan Paris maxi vinyl,Brian Ice greatest hits,hogy csak néhányat soroljak.
    A zene fórumozás sem érdekli már a tagokat,ezért is jó dolog látni ha valakinek van még igénye lemezvásárlásra!
  • wmallas
    Rendben...Iparkodom,,De New Italo-ban nem vagyok annyira aktív mostanában...
  • reynaud #24884
    Shatoo - Movies (Official Music Video)

Shatoo - Movies (Single Version by Angst Pop feat. Technomancer) Bandcamp
  • reynaud #24883
    Ballerina - The Tribute to Shanghai [Promo snippets]
  • reynaud #24882
    A face oldaladon ,már a képeket sem tudom megnyítani,amit látni lehet reg. nélkül,továbbra is jeleskedsz lemezvásárlásban,ide is feltolhatod néhány új szerzeményed fotóját.
  • reynaud #24881
    Olyan ritkán nézzek tévét,ha nem szólsz nem tudtam volna róla,odakapcsoltam,de közben néhány dal alatt elaludtam.
    Amit láttam abból két dal tetszett,a bolgár és természetesen az észt produkció,hogy utóbbi nem jutott tovább az ennek a dalversenynek erős kritikája,vicces az egész.
  • reynaud #24880
    Készül valami új...