42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25244
    Tom Garrow - Angel Of My Heart

Tom Garrow - Angel Of My Heart (BandCamp)
  • reynaud #25243
    Orchestral Manoeuvres in the Dark - The Punishment of Luxury

OMD
  • reynaud #25242
    Rég nem vártam ennyire egy új stúdió albumot mint most tőlük,rövidesen érkezik.

The Twins
  • allacska
    Köszönöm a jó tanácsot ..... bár én sok embert ismerek akiknek azonos a zenei ízlése .... legalábbis eddig ezt hittem .... de most már tudom ez nem lehetséges .....
  • reynaud #25240
    Jön hamarosan a vol.11

• wmallas

МакSим - Штампы (Alexander Pierce Remix) [Italo Disco New Generation]
  • wmallas
    Dario Silver - Lonely in the name of Love (2017)
  • reynaud #25237
    De hát ez pont egy komment.

Ha ezt a választ vártad,örülők hogy nem okoztam csalódást.
    Egy jó tanács : soha ne várd el senkitől hogy egy zene megítélésében egyetértsen veled,a zenei ízlés olyan mint az ujjlenyomat,sok hasonló van,de nincs két azonos!
  • allacska
    Köszi, pontosan ezt a választ vártam ........ no comment
  • reynaud #25235
    "(remélem egyetértetek )" .....nem!!!

de ha már ez az album amiért én egy fillért nem adnék,a legjobb rajta,talán még az eredetit is felülmúlja :

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.07.29. 11:06:07
  • amaximus
    igen az, van pár jó remix még azon a shanghai ballerina feldolgozás albumon. az elején még fura volt, de már elég jól megszoktam az öklut brünkölgiskel tájál szülá féle nyelvfordulatokat. :)
  • allacska
    Ez mekkora zene te jó ég ..... (remélem egyetértetek ) ..... az év eddigi legnagyobb slágere nálam :)

• allacska

Utoljára szerkesztette: allacska, 2017.07.26. 20:10:11
  • reynaud #25231
    Akinek kell,már megszerezhető a Mirko Hirsch remix.

Sweet Summer Love - Mirko Hirsch remix by Steve Burbon (bandcamp)

• reynaud #25230
    Úgy ám,ez Fred Venturáék műve,egy nagyon jó "Italoconnection" zenei alap.
    Szintén meghallgatnám Fred Ventura vokállal.
    Elsősorban a spanyolok körében ez így is nagyon népszerű,elképesztő mennyiségű kommentet olvasni a videómegosztón a dalhoz!
  • amaximus
    tudom, hogy TG haver, :)
    rendben, várjuk a folytatást.
  • amaximus
    de szép fiú!
    egy jó italoconnection zene transzveszti előadásban,
    Fred Venturától is meghallgatnám ezt, angol verzóban persze. :)
  • reynaud #25227
    s ha már a spanyolok és a spanyol nyelv......

La Prohibida - Baloncesto

• reynaud #25226
    Szerintem is jó,s mivel a dalban érdekelt egyik személy távbarátom, vannak további infóim, majd ha aktuális lesz visszatérek rá.
  • amaximus
    érdekes ez a tinypic, egyik pillanatban elen cora ep-ét mutat, a másikban meg most egy ugrató lovast!
  • reynaud #25224
    That was a first-hand information again to Mr.Wind.
    Thanks for this!

...a kiadó jövőbeni kiadványai közt ,ez is hamarosan.

Merthogy ezt elkapkodták ,azaz elfogyott,csúnya elírással ! (A spanyolokat általánosságban nem igazán izgatja az angol nyelv,az indok az övék is világnyelv)
    infó 2
  • amaximus
    szerintem nagyon jó!
    reméljük a végén kap egy normális masterelést.
  • Wind 67

• reynaud #25221
    Steve Burbon Project feat. Tom Garrow - Sweet Summer Love (Mirko Hirsch remix)

Érdekel a dallal kapcsolatban a véleményetek.
  • reynaud #25220
    "Ebben nem is kételkedem, mert ezt eddig is magasan hozták és tudták."

Igen,8 perc illetve a körüli játékidejű zenéket (lásd & hallgasd), Mike szokott tudni úgy megkomponálni hogy nincs "pause" a dal meghallgatása közben,inkább a "repeat" gomb megnyomása!

Rain,te nem elfogult vagy hanem Mflex rajongó,ez teljesen rendben lévő dolog,s ebben a zenei stílusban minden egyes rajongóját nagyon meg kell becsülnie az előadóknak.....
  • amaximus
    nem tudom, hogy pontosan mi lesz, hisz egy csomó stílust írtak, én inkább valami vegyesre számítok, ebből is, abból is.
    francba, látod a moments-et nem is kérdeztem, a borító alapján nem nehéz kitalálni, majd később lesz valahol. :)
    sem katiról, sem dmc-ről nincs fotóalbumom, de mflexről sincs.

• rain70 #25218
    """"az Mflex Sounds megpróbálta a legszebb melódiákat és dallamokat összegyúrni, törekedve arra, hogy a hosszú dalok hosszú élményt is nyújtsanak. """"

Ebben nem is kételkedem, mert ezt eddig is magasan hozták és tudták, de akkor ezek szerint a vol3 is italo disco lesz mind?
    Kate-ről és DMC-ről esetleg van fénykép?
    Őket még nem láttuk!

Csak egyvalami zavar, hogy a MOMENTS NINCS RAJTA!!!! Az mikor lesz elérhető, a legjobban az a dal érdekel?!!!
    Ma is hallgattam, de most is tartom magam ahhoz, amit írtam: Mesterek feletti mestermű!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.24. 12:55:49
  • amaximus
    italo remixes

JUST DO IT
  • amaximus
    spacesynth

Vovich-Ghost Rider

• amaximus
    nocsak, bő 4 nap után jött válasz, idézgetek belőle:

az alapkérdésem az volt, hogy mikor és miféle lesz a vol3 és naívan reméltem, gyorsan kapok egy csomó sample-t, de azt pont nem kaptam.

"..........kérdésedre reagálva pár konkrétum az Italo Essentials Vol. 3 EP-vel kapcsolatban, ami már teljesen kész van jó ideje, és további zenék is be vannak tárazva, de megjelenése mégis legkorábban 10-15 nap múlva várható, többnyire valóban új zenékkel. Az sem elképzelhetetlen, lesz addig youtube ízelítő a tartalomból.
    A sorban következő album hosszúságú EP-énk is követni fogja az Mflex Sounds-féle italo vonalat, de leginkább stíluskavalkádra kell számítani, italo disco, disco, ballada, chillout és ambient elemek váltakozására, de a Vol. 3 különlegessége talán az lesz, hogy kifejezetten hangulat manipulatív a tartalom, amiben az Mflex Sounds megpróbálta a legszebb melódiákat és dallamokat összegyúrni, törekedve arra, hogy a hosszú dalok hosszú élményt is nyújtsanak. Nagyon bízunk benne, hogy ez az EP még szélesebb rétegekhez fog szólni vagy eljutni, mint a korábbi zenék vagy albumok...........A tervek szerint pár hétig valószínű csak a bandcamp-en lesz megvásárolható, mielőtt a többi zeneboltban elérhetővé tesszük.....akit érdekel, kövesse nyomon a megjelenő hivatalos információkat.

Köszönjük.

Mflex Sounds Team
    Kate"

eddig a néhány részlet, sokkal okosabb nem lettem, csak pici infóval gazdagabb, és mivel beleolvastak a fórumba, Rain neked küldtek egy külön üzenetet , priviben átnyomtam.
  • amaximus
    nekem is tetszik, csak visszafogottabb vagyok, na. nehhogy az legyen, hogy elfogult vagyok,mint te!
    neked nem kell.
    amit eddig láttam, az tényleg elég sok zene, azért is írtam pár napja, hogy nyári dömping jön.
    lehet az a baj, hogy sokat írtál, én meg 2 év alatt csak 2x. és az is valószíű,más téma miatt.
    csak 1 email címet ismerek, a hivatalosat, csak arra tudok írni, hisz nem FBzek, ott csak a nyilvános oldalt látom, de eddig még nekem sem válaszolt senki, tehát a csordogálás még várat magára.
  • rain70 #25213
    Ez viszont nagyon betalált!
  • rain70 #25212
    Teljesen egyetértek. Nagy várakozással kattintottam rá, de az egész olyan semmilyen.
    Pedig jól indul, aztán kipukkad.
  • rain70 #25211
    Másképp megfogalmazni nem lehet. Most valahogy azt értelmezem, hogy akiről jót írnak az elfogult?
    Baromság, ne írj már hülyeségeket. Ha lesz olyan darabokra szedem őt is, ahogy jó párszor megtettem már.
    De a csáveszekről tudjuk, hogy nem földlakók! Ennyi új zene meg honnan jön már? hogyan?
    Másrészről már én írtam neki 4-5 levelet is, de választ nem kaptam! Az sem biztos, hogy az az email címe még működik, amit én ismerek.
    Vagy működik, de nem olvassák. Tehát, hogy is van ez, hogy Neked csordogáltatnak infó, vagy infókat?
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.07.22. 12:49:12
  • amaximus
    így szebben mutat, egyébként pofás darab, ha ez a 90es évek fénykorában jelenik meg, biztos, hogy megvettem volna

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.07.22. 12:14:31
  • reynaud #25209
    Bingo!
    Nem okoztál csalódást,jó a memóriád!

• amaximus
    az agyon egy kicsit túlzás, amax megemlítettem. a philips audio cd felvevődre gondolsz?
  • reynaud #25207
    egy kis help.....agyon piszkáltál anno miatta!....persze nincs harag!
  • amaximus
    ne szivass már,bökd ki,
    ua lemez és kétféle oldallal,vagy kétféle lemez vagy poros a polc? áruld már el inkább! :)
  • amaximus
    nem akartam ennyire kritikus lenni, én a vokált okolom az unalomért, de az is igaz, ez elég lett volna 5percben is.