42869
-
I agree with your thoughts,my opinion is similar!
Thanks for telling us these things! -
Hey Mirko!
Is ok,thanks for the rectification,and sorry for the mistake!
Then i would love to know ,which songs you wrote and made in your project from these : ? .... or we mistaken?
Peach Club Records
Of course,if you want to tell to me,i am just interested!
Thanks if is it possible!
Best Wishes! -
ItaloMucsacso70 #25723 Így tudnám megjósolni a lottó számokat már gazdag lennék! 
-
MirkoHirsch #25722 And one more thing:
I feel that the Italo/Euro New Gen scene is slowly destroying itself by releasing too many mediocre and interchangeable tracks by Modern Talking clones with always the same harmonies and sounds - not to forget certain labels/producers that always produce the same songs over and over again but under different names. ;)
Today's New Gen producers may have a high quality and perfect clean sound but unfortunately most of them cannot write memorable songs that hit you right in the heart and forget that a big part of Italo Disco has always been its imperfection (false English, heavy accents, too much delay/reverb, ...)
For me, it seems that almost no one produces the classic Italo sound from the golden age of 1983-1986 anymore.
Where are new songs in classic and 80s sounding Radiorama, Aleph, Gazebo, Albert One, Ken Laszlo style?
Only very few producers keep up the high quality standard and try to sound like in the 80s.
Today, it's mostly modern, soulless dance pop with 80s elements (just look at the Robin Gibb "Juliet" cover version below)
but no classic drum machines / synth sounds. That's really sad.
And believe me: No one does it for the money in these days.
Sales are usually poor and 95% of the artists/producers of the New Gen scene have got regular day jobs - just like me. ;)
Utoljára szerkesztette: MirkoHirsch, 2017.11.21. 19:47:54 -
MirkoHirsch #25721 Hello everyone! This is Mirko Hirsch. I'm sorry, but I don't speak/write Hungarian, so I have to write in English.
Just for your information:
I have got nothing to do with the Will House song posted on this forum and I am definitely NOT the composer, singer, writer, producer or video editor of this song. It is NOT one of my pseudonyms.
As you know, I love Italo Disco, Eurodisco, 80s Synth Pop / Wave and Melodic Rock but the Will House song is a totally different style and much too modern for me.
I hope I could clarify things up.
All the best!
Mirko
Utoljára szerkesztette: MirkoHirsch, 2017.11.21. 19:27:41 -
ItaloMucsacso70 #25720 Szerintem hamarosan ír ide pár sort Mirko és helyre teszi azt a téves információt hogy ehhez a valamihez bármi köze is lenne! 
Nekem már elmondta hogy semmi köze hozzá.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.11.21. 18:52:24 -
Most hogy mondod Miki tényleg hasonlít Clay fizimiskájára,meg ugyebár a fekete szemüveg ..... :) -
Egy tízes listára való jó new-italo zenét azért könnyen össze lehet szedni,egy kissé én is gyengébbnek érzem az idei évben a felhozatalt.
A mennyiség a minőség rovására ment! -
Tudjuk mindannyian akik kedvelik ezt a stílust milyen színvonalon képes zenéket komponálni,meg azt is hogy 80s italo-disco sztárokkal dolgozhatott együtt az elmúlt években,elérve a stíluson belül egy jó szintre,ehhez képest ezek a "PCR" zenék
....nem is tudom hogy minősítsem,talán egy hasonlattal,mintha egy élvonalbeli focista az NB III szintjére esne vissza.
Nem tudom mennyi pénz van a digitális értékesítésekben,de én a helyében elgondolkodnék azon hogy megéri e,ilyen zenei produkciókkal rombolni az eddig felépített karrierjét! -
Nekem tetszik. Meg jó a szerkó is rajtuk. 
De biztos, hogy az Miki Chieregato? Nem Clay?
-
wmallas #25715 Én nem érzem gyengébbnek a termést,,szerintem brutális mennyiségben ontják a new italo vagy annak mondott zenéket,,talán ez lehet az oka annak hogy lagymatagnak érzed az idei kínálatot.Top 10-es listába beszállok én is, a magam kis ismeretével..:) -
allada67 #25714 Az idei évben kicsit gyengébb a termés, ez valóban nem nekünk való.
2-3 hét, és ismét listázhatunk, ha van kedvetek egy top 10-est írni.
Emlékszem tavaly, egész jó zenék kerültek itt elő.
Pl. Stockholm Nightlife feat. Nathalie - Stay One Day ( Cliff Wedge Remix ) -
wmallas #25713 Én azt gondolom hogy totál ráment a pénzmagra....Lehet nagyon jól mennek a digitális értékesítések és meglovagolja a lehetőséget,,,Kár hogy már tényleg nem számít milyen zenével rukkol elő
-
mint ahogy ez is egy tök furcsa produkció......olyanoktól akiktől italo-disco volna az elvárás.
Tom Hooker & Miki Chieregato - Rain
-
Mirko .....
a címkézés nem helytálló,ennek sok köze nincs a new-italo stílushoz!
Nem tudom,nem értem miért jó az neki hogy amit felépített korábban,azt ilyen kommersz zenékkel tönkre vágja!
Mi a véleményetek? -
wmallas #25710
WILL HOUSE - Sunset Love (2017) - NEW GEN ITALO DISCO / AMBIENT / SPACE VOCODER
-
mfn #25709 Egy remek felvétel az új Italoconnection albumról 
Humanize
-
rövidebben ... amihez Mike hozzányúl abból mindig valami jobbat kapunk mint az eredeti!
merthogy az original nekem sem tetszik,az Mflex remix viszont igen! -
kicsit minimál instrumentál, az eleje is puffog, de benne van az italo érzés 
Ben Businovsky - Vapoury Door
-
Giusy Dej - Walking in the Night (Flemming Dalum remix)
-
én fotelben ültem és moziztam.
szerencsére nekem nem csipog esztelenül, de talán még nem vagyok késésében.
na igen, ez már remix! nem csak valamiféle szemetelés az eredetivel. a deszpaszítótól rosszul vagyok, de a szó-fija
egy picit talán zeneileg alapból is jobb, annak aki kedveli a lationos pop zenét. én nem. ettől még az eredeti mondhatjuk, hogy világsláger. ki érti a tömegek ízlését? 
viszont ez a remix szerintem ütős lett, igen kellemes és már nekem is hallgatható diszkó közegbe rakja ezt a dalt. -
ItaloMucsacso70 #25704 Na mi van a fületeken ültök?
Nem csipognak még a telefonok a sok üzenetektől?
Mflex Sounds feat. Alvaro Soler - Sofia (flashback dance synths remix)
-
..... maradj inkább az AC/DC - nél! .... abban a stílusban jobban mozogsz!
-

-
szerintem még a csapat sem tudja,milyen jó synthwave dalt csinált, elvégre ők inkább pop punk stílusban ténykednek,de nagy ritkán becsúszik valami hasonló. 
USA, Greenville
Eleventyseven - Inside Out
-
Ezt most találtam, érdekesség .... 
-
Modern Talking - Rouge Et Noir (80's Maxi Version 2015)
-
fülcsimanó2 #25698 Egyetértek, örök kedvenceim, ekkora tehetség előtt fejet hajtok!!! -
NAGY!!!
-
Moonraccoon feat. Thunder Porpoise & Straplocked - Into the Night
Moonraccoon - Sunset City (Free DL) BandCamp
Full igényes! -
Véleményem szerint is ez így van,teljes mértékben egyetértek! 
Rain, kattints ide ,több mint 4 éve írtam ezt Robin Gibb szóló albumáról.
Nem is ragoznám tovább,azok a jelzők amiket leírtál ,helyén valók Bee Gees és Robin Gibb zenéire! -
Egyszerűen csodálatos, fantasztikus, ahogy ez a csávesz meg a fivérei énekeltek. Olyan könnyedén ugrál oktávok között, hogy beleborsózik még most is a hátam. Az összes Bee Gees lemez megvan, meg a szólók is.
Bármikor hallgatható és padlót fogok tőlük.
A remixre nem írok semmit, mert ha megtenném, utána rögtön ki kellene zárnom magam innét!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.15. 17:30:30 -
Inkább hagyjuk, meg sem akarod érteni amit írtam. -
....de ha csak ennyire telik tőle mint feldolgozás,akkor inkább hallgassa továbbra is az eredetit,mint azt tette gyerekkorában!
Vannak dalok amikhez nem jó ötlet hozzányúlni,mert az eredetin csak rontani lehet,ez éppen olyan. -
ezt meg tudom érteni, csak jó sokat várt vele! 
nincs vele gond, csak valamiért másra számítottam újdonságként és remixként pedig többre a minimálnál. sok volt ez a 2 nem túl rózsás remix pár nap különbséggel. de kiheverem!
-
Ez úgy szokott lenni, hogy gyerekkorában kedvenc száma volt és "mindig is nagy vágya volt, hogy egyszer feldolgozza"... -
tényleg nem szeretem a legeket. 
személyesen ahogy írtam is, én is maradok a Gibb előadásnál, a feldolgozás ettől még hallgathatóra sikerült,tehát nem gondolom rossznak.
a paic majd eldönti,siker lesz-e vagy bukás.
a jelképesen nagyobb gondom inkább az volt, hogy hujanmartinezauréliószancsosnak miért kell egy frissen megírt valóban újdonság helyett egy 34 éves számot elővenni és feldolgozni?!
-
az agysejteid számának ehhez van köze: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol te olvastál olyat a tudományos tanulmány témájában, hogy szubjektív megítélés?
ahány helyen találsz ilyen nyomot,na pont annyi agysejted van.
ettől persze még lehetsz szubjektív, lehet szubjektív hallásod is és intelligens is lehetsz a magad szubjektív módján.
persze nnek semmi köze ahhoz, hogy melyik a jobb?!
szintén szerencsére.
-
Én csak a kérdést tettem fel. A választ te döntöd el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen témakörökben (szubjektív megítélés) felesleges bármilyen tanulmány. Ez pont olyan, mintha azt kérded: ki a jó nő?
Ezekre a kérdésekre nincs egyetemes jó vagy rossz válasz. Válaszlehetőségek vannak, amit egyenként mind szubjektíven döntünk el.
Amúgy az agysejtjeim számának semmi köze ahhoz, hogy dönteni tudjak két hangzás között.
De még a benne rejlő intelligenciának sincs. Naponta több millió pusztul el és születik meg folyamatosan, ezáltal a mérési eredmények is ingadoznának ha többször mérnéd. De neked felesleges ilyesmit tenni.
Válogass inkább kedvedre mp3 és lossless között ahogy szoktad, ahhoz legalább értesz..valamennyire
-
allada67 #25686 Az 1996-os Farina-Crivellente féle (Factory Team Remix)-re hasonlít jobban,szerintem abból is
merítettek ötleteket. Pl. minden refrén végén ott az " oh-ozás",meg a szinti is azt a dallamot adja.
Nálam olyan 4-es alá.