42870
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• wmallas
    Maximálisan egyetértek veled
  • reynaud #25846
    Itt van már az ideje hogy e kiváló énekes,zenésszel meginduljon a szekér!
    "Hold Me" még mindig nagy favorit,és ez a dal szintén jó az új remixben is.
  • wmallas

Vincent International - You're My Love (You're My Life)(Extended New Version)
  • reynaud #25844
    Sok inkább szemétbe mint pörgetőre való italo helyett ajánlom!

Night Drive Records present Midnight Voyage Episode One Teaser Medley

+

discogs
  • reynaud #25843

Valerie Dore ‎– Get Closer 2017
    Valerie Dore - Get Closer (Tiger & Woods Remix & Gerd Janson Edits) bandcamp
    Akarsz belehallgatni ? ... kattints
  • AeroCool
    So happy to announce the first release for 2018 from AMD records... more infos to come soon!

• AeroCool
    AMD 028 - Eddy Huntington - Warsaw In The Night (Cinderella)
    Coming soon...

• amaximus
    végre a déli szomszédainktól is van valami
    synthwave szerbiából, Isidor Bobinec elgondolásában

Isidor - Stardust
    Isidor - Soldier Of Fortune
    Isidor - Sentinel

• reynaud #25839
    Tom Garrow - Valerie

Tom Garrow on bandcamp
  • reynaud #25838
    Ez nagyon más mint amit a new gen stílustól kapunk mostanság,eltudnám képzelni "Italoconnection" remixben!

Josep Xortó + The Congosound - Port de la Selva

Ha tetszik itt megvásárolhatod!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.12.02. 15:46:44
  • reynaud #25837
    I think so,this is better remix from Gerson!

Anika - Precious Love (Gerson Tellez ) High Energy remix
  • reynaud #25836

• DJMIX
    ENJOY
  • allacska
  • reynaud #25833
  • reynaud #25832
    Stylove feat. Vincent International - You Are Bambina

Ez jó zene,a vokál minősége sokat dob az összképen!

Az énekes vonatkozásában egy új CD album!
  • reynaud #25831
    Felhívom a figyelmedet ,aljas szándékú véleménynyilvánítás kerülését kértem!

A többesszám indokolt,legutóbb éppen te akartál a gondolataimban olvasni,és feltételeztél olyant a véleményem alapján,mely teljességgel téves következtetés volt.
    Ne tégy úgy mintha nem tudnád az elmúlt években mi folyt itt,aminek a csúcspontja az gyalázkodó videó volt,amelyben a zenészt és rajongóit is porrá alázták,mindezt paródiaként beállítva,meg ha jól emlékszem úgy idedobva "kaptam egy videót,ismeretlen a feladó" :) ,akkor most az aljasságra itt van egy példa!

Én nem gyártok összeesküvés elméleteket,nincs ilyen szándékom,mint aktív tagnak a zene fórumon,csupán az a kérésem,ahogy te is utalsz rá,ne melegítsük fel ezt a dolgot!
    Én elfogadom ha valakinek korrekt véleménye van,de enged meg hogyha nekem arról más gondolataim vannak,azt én is elmondhassam és következményként nem jössz sem te,sem más "Mflexezéssel"! .... nem unjátok még,dedós játék részetekről!

A nyálcsöpögös ajnározásoddal kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a legutóbbi 3 Mflex dallal kapcsolatban:
    #25510 (meg sem szólaltam!)
    Ezeknél lényegesebben nagyobb jelzőket használtam,akár Italoconnection remixekre,vagy Magic System D.J. dalokra!
    Tehát én nem érzem magam elfogultnak,nekem sem tetszik minden zenéje!

Itt most tegyünk pontot a téma végére,bár ha késztetést érzel válaszolni,tedd azt!
    kattints ,5X5 csillagos minősítés,lemezgyűjtőktől,örömmel látom,és a stílusban tevékenykedő hazai előadónak, Clay-nek is sok sikert kívánok,magyar nyelven még inkább tetszik az általam tegnap linkelt dal,jó zene!
  • Zephyr Retiring
    Francba. Pedig én akartam :)
    De ha egyszer felesleges..
  • Musachy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom mi a többesszám jelentése, kinek szánod még a nekem címzett szöveget, de még egyszer elmondom, hogy semmi aljas szándék nincs, nem kell összeesküvés elméleteket gyártanod. Egyébként sem én emlegettem, csak megjegyeztem valamit. Korábban is írtam már, hogy ti még itt sem voltatok, amikor még Mflex meg Dióka itt kommentelt és az előbbi úriemberrel kapcsolatban semmi rossz érzésem nincs. Jó idők voltak azok.
    Ami nekem nem jön be (amúgy szerintem ők is mulathatnak rajta), az az a nyálcsöpögős ajnározás, ami néha előfordult vele kapcsolatban. Nem gondolom, hogy erre volna szüksége. De ezt is mondtam már, lerágott csont ez a téma, az a hisztéria, ami akkor tör fel, ha valaki nem abban a stílusban meri megemlíteni a nevét, ami neked/nektek tetszik. El kell fogadni, ha valakinek más a véleménye, sehol nincs kőbe vésve, hogy csak magasztalni szabad. M.H-nek más a véleménye és kész. Vagy ki kell írni a fejlécbe, hogy ez itt főszabály.
    felesleges reagálni
  • amaximus
    abszolút
  • reynaud #25827
    Én pedig annak örülnék,ha végre az aljas szándékú "Mflexezést" befejeznétek!
    Feltételezésekbe én is belemehetnék ha tovább gondolnám, mit miért tesz valaki,s milyen érdekből.
  • Zephyr Retiring
    Ez azért egy fél fokkal jobb, mint a #25810 alatti kukoricaszár :)
    De ismered a dörgést: kinek a pap..
  • AeroCool
  • reynaud #25824
    Szerintem stílusában bevágható ide!
    Nincs benne semmi különös,egyszerűen csak kellemes,hallgatható!
  • amaximus
    korábban gondolkoztam, hogy berakjam-e ide,aztán valamiért nem tettem. zeneileg ez is nagyon jó lett, mint sok más remixe is a japó fazonnak.
  • amaximus

sehogy nem új italo, de ha már itt is szóba és egy hete megjelent a remix cd,akkor jöjjön majdnem valami róla :)

Some Bizarre - Don't Be Afraid (Flemming Dalum remix)

a másik kedvenc a Also Playable Mono Vocal Remix, majd máskor
  • reynaud #25821
    Dua Lipa - New Rules [Initial Talk #80s Rules Remix]

Tényleg nincs igény a stílusra ,kattints és olvasd a kommenteket,lásd a nézettséget!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.11.30. 18:26:33
  • reynaud #25820
    Clayback - A Vágyak Hajnalán (MDR. version)

• Musachy
    Ennek szívből örülök!
  • rain70 #25818
    Neked is üldözési mániád van már?
    Értelmezni kellene a sorok között. M H magyarázkodik folyamatosan, közben még arra IS rávetemedik, hogy degradálja magát egy sírós amatőrré.
    Attól, hogy Mflex-et megemlítette, vagy BCR-t, egyiket sem védem, mert, ha olyan volt mind a kettő megkapta már tőlem a magáét.
    Csak éppen nem az számít, hogy neki tetszik-e, hanem a hallgatóközönségnek. És ebben Mflex-ék, nem pedig MFlex szépen úgy elhúztak
    a többi mai előadótól, hogy kár is összehasonlítani. Elég csak a csatornájukra és a nézettségekre pillantani. Amúgy meg nem is csodálom, DMC és Mflex más kategóriát képviselnek és nyilván rég nem csinálnák, ha nem menne a szekér. Ráadásul, Én még sehol nem olvastam olyat a fent említett két-három előadótól, hogy neki nem tetszik MH, aki konkrétan most már elhúzhatna a halál náthás ...ba, - ha már egy sima átlagember lett belőle - ezzel a dedós sírdogálással egy átlagfórumon. Egyetértek, Reynaud-dal.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.11.30. 07:20:32
  • amaximus
    a kamu plázsig én is jó voltam. ez az ének hang egyedi.p
    C.D. ez nagyon jó! és a video is remekül van összevágva.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.11.29. 18:45:22
  • reynaud #25816
    A beazonosítás megtörtént,igen ez az!
    Bitang jó zene!
    Grat. a nagy fekete koronghoz!

Thanks for the help Mr. Musachy !
  • Musachy
    Természetesen ismerem, amennyiben a szöveges rész utánira gondolsz. Nagy kedvenc, meg is van szép nagy fekete korongon. Camouflage - That Smiling Face
  • reynaud #25814
    Az alábbi linken a play gombra kattintva az első dalt ha valaki ismeri.....mondja el nekem a címét!

El laberinto - Maxthor 80's Mixtape - 11/03/17
  • reynaud #25813
    Anoraak - Outcome (Absolute Valentine Remix)

Nem tudom a limted free dl wav vagy mp3 ,aki letölti dobjon egy infót!
    Anoraak - Outcome (Absolute Valentine Remix) - (sc)
  • reynaud #25812
    1 kis hi-nrg
    Charly Danone: I live in my dream (videoclip oficial) 2017

• reynaud #25811
    Jajj !
    Akkor már inkább ez,ebben a vokál is hallgatható,sőt....
    Stylove Feat. Vincent International - You Are Bambina (sc)
  • reynaud #25810
    1 fokkal talán jobb ez a new gen,bár a fene se tudja,ebben a kukoricaszárban talán több fantázia van akár zeneileg is,s még mulatni is lehet rá!
  • allacska

• Zephyr Retiring
    " mert sokat foglalkozom az otthoni zenei hangminőséggel.."

Ne foglalkozz vele, hanem hallgasd
    Csak neked, csak most és csak a spoiler alatt 5 percben..

A Marantz-ot ne irigyeld
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.29. 11:50:45