42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25969
    Carino Cat zene vezérdallama úgy idézi meg a 80s évek italo-disco hangzását,hogy közben pluszban ott van a dal zenei alapjaiban az is amit manapság úgy hívunk new-italo!
    Kellemes vokál + nem túlbonyolított, dallamos, zenei alap,ez a varázsa ennek a dalnak,ami szerintem minden részletében jól kidolgozott,remek,igazi zenei élményt nyújtó darab.
    A mai italo zenéktől azért ne remélj olyan színvonat mint a 80s évek kiemelkedő zenéi,mint pld. egy-egy Miko Mission dal.

Peter Wilson dal alapjai "Stock ,Aitken, Waterman" egykori szerzeményeire emlékeztet,nagyon magas színvonalú vokállal megspékelve,és a dallamokat befűszerezve némi 80s italo hangzással is,szerintem ez a dal egy szuper produkció!

Ha Carino Cat további zenéire írod a csalódottságot,azzal egyetértenék,mert a folytatás laposra sikerült a Speed Undercover-t követően!
    Tiszteletben tartom a véleményed,te így gondolod,mások ,meg én is másként,két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló,mint az ujjlenyomat!
  • yblm

Ez sem rossz.
  • rain70 #25967
    Az év legjobb férfi énekese, előadója, album, feldolgozása, szokatlan, de ez nekem pont nem tetszik Mflex-től stb. "Haggyadmá"
    Írd már oda, hogy saját vélemény!
    Szerintem meg ennél sokkal, de sokkal jobb feldolgozás is készült, igazi mestermű feletti lett ugyancsak Mflex-éktől, ki mástól??? a Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) . Ez meg az én saját véleményem.
    A Moments-t meg már meg sem említem, amire nincsenek szavak. Egy új műfajt hajított ki a csávesz és próbálták utána a gitárt belecsempészni, pl Italove, amit írtam is, de jobb lett volna elvetni at ötletet, mert a tüptürüp dalukat még jobban szarabbá tette.
    Ehhez olyan hallás kellene legalább minimálisan, mint ezeknek a másik bolygóról jött DMC&MS bandának.

Synthwave stílusban a Memory Lane elsöpört mindent nálam.
    Carino Cat tényleg nagyon jó, de Allada jól leírta, bugyuta ének és hang is, bugyuta szöveggel, bár ez nem fontos és számomra egyáltalán nem oda illő a nagyon jó italo disco hangszereléshez viszonyítva az a hülye szaxizás inkább elqrta, vagy inkább kizökkentette számomra.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.19. 06:22:00
  • allada67
    Nekem pont ez,meg a Peter Wilson - Brokenhearted (Italo Connection Remix) az év csalódása.
    Ilyen szuper zenei alapokra ezeket ráénekelni, nekem nagyon nem passzol a zene,meg a vokál.
    Pedig nem hamisan,inkább profin énekelnek, csak maga a dallam egy közönséges popzene érzését kelti.
    Hiányzik a klasszikus italo disco varázsa.
  • reynaud #25965
    Az év legjobb feldolgozása (rework).

Mflex Sounds & The Immortals - The Ultimate Warlord

folyt.köv. a legjobb magyar nyelvű dallal,holnap!
  • reynaud #25964
    Na komolyodjunk,a visszapillantást 2017 legjobb férfi énekesével folytatom.
    A jóképű spanyol csávesz,Ismael Blanco Ramos jön,a szerintem legjobb dalával a 2017-es maxiról.

Magic System D.J. - Up and Down

• reynaud #25963
    Ki ez a jól éneklő gyévuska?

• reynaud #25962
    What? ... ... torrente,legend?

Erről van szó?

• ItaloMucsacso70
    Küld el nekem itt privát-ba.
    Ha a sorozat 6-10-es része benne van akkor nagy király vagy. ;-)
  • yblm
    Meghallgattam a legendet, Vannak benne elég jó zenék,Csak torrentel tudok szolgálni, Az meg neketek nemokés,
  • ItaloMucsacso70
    Engem érdekel, de csak losslessben.
    Hajrá tied a pálya. ;-)
  • yblm
    Fönök megvan 1-10ig , Ha kell szivesen adom, Még külön Mixben is,
  • yblm
    Eurocool téged külön üdvözöllek.
    Rég láttalak. szia.
  • yblm
    Nos keresek egy zenét jópár éve. Még anno grabbereltem,.Egy nöi duett énekel benne,a refrénje így hallásból így hangzik..
    Light light sity light, vagy night night sity night,És van benne egy kibaszott nagy gitárszóló.Italo disco az tuti. a 80s évekböl.
    Hátha valakinek beugrik. Köszi jóéjt.
  • yblm
  • yblm
    https://www.youtube.com/watch?v=tGVC8GlS0Kg
    Hátha valaki így nem ismerte.
  • yblm
    Elnézést, de még most ismerkedem az oldallal. majd egyszer sikerül az is .hogy itt legyen a nyíl is.
  • yblm
    https://www.youtube.com/watch?v=Eqs1Y_HfdaI
  • yblm
    https://www.youtube.com/watch?v=9JvBYXf1mT0
    Utoljára szerkesztette: yblm, 2017.12.17. 20:28:34
  • reynaud #25950
    Az év albuma,s arról a talán legjobb dal.

Peter Wilson - Brokenhearted (Italoconnection Remix)

• reynaud #25949
    Szia Allada.

Én idén nem írok listát,inkább csak kiemelek majd év végéig néhány dalt,amik valamiért kiemelkednek az átlagból.

Kezdésnek itt van ez ,mint " A legjobb új formáció 2017-ben a new-italo disco stílusban.

Carino Cat - Speed Undercover

• reynaud #25948
    Már jönnek a 2018-as újdonságok is,mint e dal új remixben,a nagyon belelendült "Maxi Music records-tól".

P.S. : Nagy tétben mernék rá fogadni hogy nem lesz jobb a 2013s verziónál,majd visszatérünk rá a megjelenést követően.
  • reynaud #25947
    Az a 2004-es dátum egészen jó tippnek tűnik,ha nagyon szigorúan vesszük akár e lemeztől számíthatjuk.
    De pont tíz éve volt Swan ‎– Shining Star ,ha az igazán nagy slágereket vesszük alapul.
  • reynaud #25946
    A "nagyon rossz " minősítésnek van legalább két tucat szinonimája,tehát ki tudlak cselezni.

Mivel hogy kedvelem a stílust ,viszonylag ritkán fordul tőlem elő hogy ennyire lehúzzak egy produkciót,és az a pár százezer túlzásnak tűnik.
    Annyi rossz azért nincs,s a lemezkiadók által felkarolt majd kiadásra érdemesnek talált dalok nagy általánosságban hoznak egy jó szintet!
  • amaximus
  • ItaloMucsacso70
    Nem is tagadom!
  • amaximus
    ez egy vágáselőkészített grafika, elég frissiben kaphattad, már megint közel vagy a tűzhöz!
  • amaximus
    inkább tegyen fel értelmes kérdést, produkáljon érdemi és szintén értelmes hozzászólást,valamint inkább újdonságot,mit egy halom torrent linket korábbi kiadványokból. ha meg linkel,akkor azt is tegye normálisan, és ne rakjon ide olyan torrent oldalt,ahonnan még véletléenül rossz helyre kattintva 8 másik kattintást kell csinálni 12 felugró ablak mellett, hogy elérhető legyen egy szerencsétlen torrent fájl.
    és ha ez mind megvan,akkor lehet önmagának tapsikolni.
  • ItaloMucsacso70
    A 2-est ma hallgattam végig.
    Nagyszerű kiadvány.
  • ItaloMucsacso70
    Ez a pár rész már régóta fent van a torrenteken.
    Tedd fel a az Italo Disco Lost Legend 6-10 részét.
    Továbbá a az Euro Disco Lost Legend 1-10-ig sorozatot.
    Meglátod arra más reakciók lennének!
  • yblm
    Egy 50kg os Gáz oldal ez,
    Utoljára szerkesztette: yblm, 2017.12.17. 12:10:52
  • yblm
    Háát ez jóó zene?
  • yblm
    Köszi a fogadtatást,
    Utoljára szerkesztette: yblm, 2017.12.17. 12:04:17
  • beva02
    Szia az elsőt most rendeletem meg 2 nappal később láttam a 2-t igy külön külön jön
  • ItaloMucsacso70
    Olyan az énekes hangja mint ha Tobias Bernstrup, a Twins-ből Ronny Schreinzer és a Retronic Voice-ból Daniel Pettersson lenne összegyúrva egy vocal-ban!

Szóval a végeredmény a fülemnek kellemes!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.17. 10:24:37
  • ItaloMucsacso70
    Igazad van !
    Magnus Kihlberg valóban a New Italo az egyik alapítójának lehet nevezni.
    Mellesleg az egyik legnagyobb kedvencem is.
    Lehet nekem is mélyebbre kellene ásnom a katalógusomban.

New Italo gyűjtőknek kötelező a 2-es CD is!

Italo Made In Spain ( Maxi Music Producciones ) CD 2 Spain 2017
  • amaximus
    valóban igényes, és normálisan összerakott dalok, de nekem valamiért mindegyik olyan, hogy elhallgatom a háttérben, de egyikre sem emlékszem igazán.
  • amaximus
    mood = tök részegek vagyunk és dalolászunk
  • amaximus
    átnéztem a listáimat, találtam korábbról is ebbe a vonulatba eső dalokat
    99-ből Cliff Wedge - Angel Eyes
    98ból Digital Toy - Your Love Tonight

akkor lehet már picit előbb is volt
  • ItaloMucsacso70
    És hogy ajánljak valami jót is akinek mindig szinte az összes zenéjük igényes és kellemes hallgatni való!

Exciting Valence - The Singles Collection

Album