42869
-
allada67 #26414 Reynaud !
Köszönet a sok újdonságért,infóért amit eddig ide tettél.
Nekem hiányoznának a bemutatóid. -
Talán hp-t használ fórumozásra, azért lehet...
-
Ne forgasd ki a szavaimat, mert azt nagyon utálom.
Írhatnék én is regényt, hogy melyik szónak, mi a jelentése, de most ehhez nincs kedvem és később sem lesz.
A megítélés kérdése pedig abban merül ki, hogy - ez nekem nem tetszik - és tovább lépsz, vagy nem lépsz tovább, mint pl most sem és mindig előbújik belőled ez a HP kiakadás, bedurcizás és végül lelépés. Viszont itt rögtön "csak" három fórumozóval vesztél össze és/vagy oktattad ki, csak azért, mert bekerült pár olyan zene, ami szerinted nem ide való. Az egyik tényleg határeset, de már kitárgyaltuk.
Én, pl nem szoktam írni, hogy ez nem idevaló, hanem, hogy 10-ből kilenc kb tök unalmas.
Ami más kritika és át is léptem rajtuk.
Nos, be is fejezem, mert tényleg regény lesz belőle. Egy szó, mint száz, senki nem akarja, hogy lelépjél, meg besértődj sokadszorra, de ha ez neked valami öröm, akkor lelked rajta.

Szerintem, maradj és felejts el a picsába az egészet, mert kezdek pipa lenni!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.18. 19:28:51 -
allacska #26411 -
allacska #26410 -
Nem felejtettem el. -
Kedves Rain!
Ha nem az én tisztségem megítélni,mi tetszik nekem és mi nem,akkor kié?
Megkérhetlek hogy ezt a jogot hadd tarthassam meg magamnak,ugye engedélyezed,köszönöm.
Mint ahogy az útmutató ajánlásodat miszerint hogy kell viselkednem ,szintén köszönöm.
Ha az ominózus ,általam kifogásolt zenék stílusban elférnek itt,s ez alapvetően nem egy new-italo disco stílusra épülő topic,akkor én rossz helyen vagyok,semmi keresnivalóm a továbbiakban itt,s az általad kért béke ,remélem a távozásommal megteremtődik!
Ha a jövőben az én elvárásomnak ,igényemnek megfelelően alakul a topic zenei arculata,megfontolom a visszatérést,de most Reynaud kilép!
Élményekben gazdag, jó fórumozást kívánok minden zenerajongó tagnak!
Nem én volnék ha nem tolnék még zenét,merthogy én azért fórumoztam :
Egy újdonság :
BOYS IN SPACE - Universe of Love (STEVE BURBON REMIX) (2018) - New Gen Italo Disco / Space Synth
Egy régebbi Steve Burbon munkái közt.
-
Elfelejtetted a szemétdomb linkjét prezentálni,jó kapirgálást! -
Betonbiztos !
-
.
spacesynth
egyenesen a szerintem igencsak tehetséges DJ Filipe Santos-tól, aki egy új márkanév alatt ömlesztette el a piacot hasonlóan pörgős zenéivel. korábbi ajánlásaim tőle
ITT1 és ITT2
Mr. Rocket feat. Alpha Code - Kosmikality (Devil's Workshop Mix)
synthwave outro remek
Castroe - Laurel Palms Hotel
italo by Ian Coleen
Italo Prince - Heartbeat (Long Version)
-
mfn #26404 Azért nem árt néha visszapillantani 

Paul Parker - Don't Stop (Hi NRG Remix)
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.01.18. 14:35:06 -
Szerintem is, simán beférnek, bár a 26383 már tényleg határeset, a vödör és a szar között van valahol, de még az is elfér.
Ez itt nem italo disco topik, a fenti címekbe meg már-már nagyon sok műfaj belefér.
Reynaud!
Nem a te tisztséged megítélni és főleg ilyen kemény hangot adni, hogy mi tetszik neked és mi nem. Amaximus majd eldönti, illetve el is döntötte.
Ha nem tetszik, ugor át a hozzászólást, vagy ha nem megy, akkor itt lehet nyitni saját szemétdombot, ahogy a kolléga írta előttem és ott akkor lehet keményen fogalmazni, sőt káromkodni, tiltani és főleg hülye szabályokat hozni, hogy mit szabad és mit nem.
Béke legyen már csesszétek meg!

Rain kilépett, mert "sok dóga' van.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.01.18. 12:27:04 -
Akár ez a #26383 jöhet is a "zenei szemétdombomra", ott elfér. Meg kapirgálhat is ott, aki akar, én nem vagyok olyan finnyás és válogatós, és korlátozott sem.
-
donicsfan #26401 
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 23:05:09 -
szerintem kitárgyaltuk, és én elfogadom az álláspontod, az ízlések meg tudjuk, hogy másoknak pofonok :) de mint írtam, felőlem maradhatnak, mert bár határeset, sajnos nincs rá egy dekóder tábla,ami 100% pontosággal megállapítja, hogy mi is az italo disco valójában?
csak többnyire érezzük. mint a vajaskenyér ízét is.
sok mindennek örülnék én is, de sok előadó nem fogadja meg a tanácsaimat,hogy mikor mivel mit csináljon.
mára ezzel a kis csöppséggel búcsúzom.
MeTaMoRpHoSiS
-
donicsfan #26399 Nem azt írtam hogy nem találtam italot, csak nekem igazán tetszőt nem. Ez nem a fórum és a feltöltők minősítése volt, inkább csak az hogy most nem készültek olyan nóták amit én annyira kedvelek. Általában csak a jó alap érdekel ezekből, kb olyan mint amit linkeltem de kérlek töröld mert valóban off itt. Van amikor egy oldalon találok itt 5 olyat is amit azonnal megszeretek. Most nem olyannak tűnt egyszerűen a felhozatal.
Nem állt szándékomban piszkálódni sem és vitát szítani sem, írni sem szeretnék többször, sajnálom ha félreérthető volt a stílusom.
A link jó szándékkal jött, de ha nagyon gáz menjen innen valóban, töröld légyszíves. Sajnos nekem nagyon tetszett az alapja én örülnék ha lennének ilyenek valami emberi énekkel is new-italo ban is, de már sokan mondták hogy nem jó az ízlésem, főként mert a szűk környezetemben egyedül vagyok az italo ( főleg eurodisco) szeretetével.
( A vajaskenyér zene nálam = étel, ha éhes vagy megeszed, de nem igazi jó kaja)

Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 22:00:27 -
ha belelendülsz,valóban elcseszett zenéket tudsz berakni,nem csak ide,hanem bárhová, utána napokig keresem az értelmét, de még sosem jöttem rá, hogy (és miért) csinálod?! 

-
a nyílt neten ezt az infót még sehol sem láttam leírva. ha ez biztos infó,akkor világpremier!
-
ha jól megnézed a fórum címét, láthatod, hogy legalább 4-5 féle stílusirányzatot fog át, és ha te az utolsó 20 oldalon nem találtál semmit,ami italora emlékeztet,akkor egyszerűen nem tudod,mi az italo vagy csak leszűkítetted az általad kedvelt vagy ismert irányzatokra, aminek miért kéne irányadó lenni bármiben, vagy csak írni akartál valami olyat,ami odaszúrkálós. ezzel biztos nem fogod a bárkitől vagy a fórumtól hiányolt nagy barátságot és megértését elnyerni, ha pedig nem is kerested, semmi okod vagy alapod megemlíteni annak általad vélt óriási hiányát itt.
szerintem az általad linkelt zenék bár alapjaikban tényleg tartalmaznak itt-ott italo elemeket (az alapokban, aztán másban nem,a vokál az egyikben diszkóshit,másik fele eurodance vonal), de ettől még így is messze van egy átlagos értelemben vett régi vagy új italo disco-tól és hát ahogy te sem találtál semmit, ezzel a 2 zenével te sem vitted a fórumot most közelebb álmaidhoz vagy elvárásaidhoz. ettől felőlem még elfér itt, végülis még nem metál, nem techno és a diszkó szóba ez is belefér. mindez nem barátságosság vagy megértés kérdése, csak stílusjegyek érzékelése. ha már megengeded magadnak, hogy jellemez itt bárkit vagy bármit,talán be kéne dobni valami jogalapot a fórumba hozzá, 2 necces zenén és egy "megmondtam" esszén kívül is, aztán lehet haverkodni. mert enélkül a te írásodban is csak a marakodás jegyei bugyognak fel, még ha te észre sem a veszed, semmivel sem vagy különb másoknál, akik ide írnak esetleg offot vagy féloffot. szerintem. és ezt nem marakodás miatt írtam le, csak azért, hogy szélirányba állítsalak, merre az előre. aztán megy az élet tovább.
-
Sok türelmet hozzá :)
Én léceltem, mert 6 óra múlva kelés..
Béke. -
Gyere nyugodtan máskor is illetve gyakrabban,csupán az volna a kérésem maradjunk a topic zenei stílusainak vonalán.
Ez mindannyiunk játszótere akik kedvelik az italo-disco stílust,s ha az alap dolgokat betartjuk nem lesz belőle egy zenei szemétdomb.
Az általad linkelt videókban hallható zenéknek,zeneileg inkább van köze a 90s eurodance illetve mai elektronikus zenékhez mint az italo-euro disco stílushoz.
Az hogy te mit kedvelsz,milyen stílusú zenéket szeretsz hallgatni az privát dolgod,nekem nincs közöm hozzá,az viszont érdekes ha ilyen lesújtó a véleményed a mai italo zenékről,miért ebben a stílusban keresgélsz.
Van egy nagyon jó ,találó mondatod a hsz végén:
Pedig anno még azt hittem aki ezt a stílust szereti és abban nőtt fel azok legalább egymással kijönnek. Sajnos tévedtem.
Mielőtt feljöttem és aktiváltam magam e zenei fórumon,én is ezt tapasztaltam ,sajnos én is tévedtem! -
donicsfan #26393 Dehogy veszem magamra, csak csevegek :) Peace van
-
Ne vedd magadra morci úr morgását ;)
Ma kakasost játszik, de amúgy arany szíve van. Holnapra majd lenyugszik és bedob valami (szerinte) jó kis italo mjúzikot..
Mi meg vagy egyetértünk vele, vagy sem ;) -
donicsfan #26391 Köszi, tudom hogy kicsit off de az alapja még mindig jobban emlékeztet egy italo-euron felnevelkedettnek a new italo- és régi euro-italo-ra mint sok más itt található vajaskenyér darab. Visszaolvastam vagy 20 oldalt mert régen jártam erre és szinte nem találtam semmi olyan alapot ami kicsit is emlékeztet arra amit szeretek, gondoltam legalább belehallgat valaki pihenésképpen még ha a szöveg és a származás érthetetlen is. Annyi offot találni itt szerintem hogy elkophatna a billenytűd ha mindig írni fogsz :) Ne félj nem rakok többet nagyon, eddig sem raktam ide semmit, nem bántom a játszótereteket :)
Max olvasni jövök néha ( illetve olvasni nem csak megnézni a linkeket, mert italo-hoz kapcsolódó topikhoz képest nem éppen a megértés és barátságosság jellemzi régóta a topikot sajnos így nem szívesem olvasom az állandó marakodást :( )
Pedig anno még azt hittem aki ezt a stílust szereti és abban nőtt fel azok legalább egymással kijönnek. Sajnos tévedtem.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 20:43:24 -
Hogy engem mi zavar vagy mi nem zavarna,ahhoz neked semmi közöd!
Amíg itt vagyok aktívan addig a zenei "offokat" nem fogom szó nélkül hagyni!
Minden bizonnyal te szeretsz szemétdombon kapirgálni,én nem!
Nem vagyok vaskalapos,mindenkivel meg pláne nem,aki marad a topic zenei stílus vonalán azzal örömmel dumálok,ha van egy jó téma.
Az tudom ha rajtad múlna e topic zenei színvonala,egy nagy halom szemétdomb lenne a mulatóstól a metálig.
Tedd magad hasznossá,és linkeld a tagnak Musachy topicját,mert eltévedt,ezzel kellett volna kezdened és nem engem megtalálni,pláne úgy hogy jól tudod nem kívánom a társaságod! -
Le ne szedd már a fejét csórikámnak 
Azt nem mondom, hogy nekem is nagy kedvencem lesz ez a két orosz? bolgár? nyelvezetű mjúzik, de ha picit lazítunk a gyeplőn, még mindig jobbak ezek itt, mint azok a majdnem mulatós dizsi előadók, akiket én hozok
Vagy ha a Metallica legújabb zenevideója miatt értetlenkednél, még az is érthetőbb lenne
Talán csak nem ismeri mucsácsó mester legutóbbi zenetotyikját, azért tette ide..
Ha ilyen vaskalapos maradsz mindenkivel, a végén egyedül maradsz.
Bár lehet, hogy téged nem is zavarna
-
Fred Ventura ,1962.07.16. napján született Milánóban,azaz idén júliusban lesz 56 éves!
Maxika barátommal ,nagyon közel jártunk ahhoz hogy telibe találjuk a helyes születési évszámot! -
Bingó !!!
Igen , Ken Laszlo !
Gratulálok Allada !
-
Dupla off !
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO
-
-
allada67 #26384 Gianni Coraini lenne az én tippem. (Ken Laszlo) -
donicsfan #26383 New Tone feat FolkBeat - Po Kamenu (Martik C RMX)
-
donicsfan #26382 DJ.Val - I like it (Original mix)
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2018.01.17. 01:34:09 -
fülcsimanó2 #26381 Egy régi kedvenc új köntösben:
Jan Demis - Preludio (Flemming Dalum Rework) 2017
-
Night City Tribute - The Songs of Secret Service (Format: CD, digital + possibly a special remix 12" vinyl. )
Alakul a tracklista :
- Matt Pop & Martin Blix (of Italove) - Let Us Dance Just A Little Bit More
- Rational Youth - Flash In The Night
- Parralox - The Dancer (Remix)
- Italoconnection - Night City
- Johan Baeckström Music - Cry Softly (Time Is Morning)
- Evan - Oh Susie
- Electric City Cowboys feat Mia Moilanen - The Way You Are
- GLAS - Bring Heaven Down
- Stockholm Nightlife - Where The Wind Blows
- Leaderboard - Dancing in Madness
- The Real Parakeet - Aux Deux Magots -
Nem Fancy,de köszönöm a tippet !
-
wmallas #26378 Manfred Alois Segieth....azt gondolom -
Aksuli - Ruusu-Maaria
Óriási zene !

Lossless letölthető ingyen : (itt !) -
A spoilert nyitva egy fotó,van é egy olyan éles szemű tag,aki megtudja mondani , kicsoda balról a harmadik személy ?
Természetesen egy italo-disco énekes,zenész,ennyit segítségül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.01.16. 17:23:39 -
57-58 évesnek tippelem Bonaventura úrat!
Amit az én esetemben tippelsz ,néhány évvel 52 évesnél fiatalabb vagyok,és általában egy olyan 8-10 évvel szoktak még annál is fiatalabbnak nézni.
Okos meglátás sok függ a genetikán,a jóképűség meg egy szerencsés adottság,ami pld. a munkámmal kapcsolatban (idegenforgalom,vendéglátás) a hosszú évek során sok előnyt jelentett!
De zárjuk is ezt,viszont ha valaki tudja Fred pontosan hány éves,kérem közölje velünk.