42868
-
allacska #27302 -
ItaloMucsacso70 #27301 Raffaele Fiume-nek vannak nagyon jó zenéi de ez a gyöngyszem 50 Copy ide vagy oda most ingyen se kellene! 
Infó
De biztos lesznek lelkes gyűjtők akinek egy kincs lesz a polcán ez is.
-
ItaloMucsacso70 #27300 Meg kell venni vagy a CD-t vagy a digitális verziót.
Érdemes, előbb hallgattam végig. -
laco64 #27299 Szép napot zene rajongók.Peter barátunk lemezét hogyan lehetne letölteni,mert innen nem nagyon megy,köszi
-
ItaloMucsacso70 #27298 Pihizzél és hallgass sok zenét talán segít a gyógyulásban. 
-
Köszönöm.most csak egy rövid választ irtam,majd alkalomadtán irok hosszabbat is. -
ItaloMucsacso70 #27296 Én is küldtem neked egy kisebb Stylove érdekeltségű csomagot.
Stylove albumot már felajánlotta neked Sanya barátom.
Amúgy vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy az összes kiadott és ( kiadatlan) Maxi Music Producciones legyen az maxi vagy album megérkezik hozzám már megjelenés előtt.
-
Ez jó volt.
-
Sanyi, Te egy úr vagy! -
Köszönöm,rendben,ezek után tudni fogom ha Te kérsz bármit akkor csak a megfelelő bolthoz kell irányítsalak.Végül is erre van ez a fórum.Kereskedők összehozása. -
irtam. -
ItaloMucsacso70 #27291
-
lazzoo #27290 Peter Wilson - The Passion & The Flame (Deluxe Edition) 2018
Disc 1 - Red - The Passion
1. Careless Nights
2. Diamond Eyes (spoken words by Fancy)
3. Angel Of Love
4. Take Me Over
5. Don’t Throw It All Away
6. No Sadness No Regret
7. Kiss The Sky
8. Surrender
9. Border Of Devotion
10. Until The Day
11. Verona (duet with Sean Smith)
12. Angel In Disguise
13. Every Day Every Night
14. Whenever You Want Me
15. Like Dynamite
Disc 2 - Yellow - The Flame
1. Careless Nights (Flashback Ri-Mix)
2. Verona (RetroTeque Retro Remix)
3. Kiss The Sky (Italoconnection Remix)
4. Shadows Of The Night (Italoconnection Extended Play)
5. I Just Wanna Turn Back Time (Marco Di Luna Space Of Time Remix)
6. Until The Day (Extended Version)
7. No Sadness No Regret (Extended Version)
8. Never In A Million Years (Luke La Barre Linn Mix)
9. Every Day Every Night (Extended Version)
10. Doing What They Said Can`t Be Done (Dub)
11. Take Me Over (Italoconnection Remix)
12. Don`t Throw It All Away (Extended Mix)
https://yadi.sk/d/Yefnk71b3Z9j3T -
wmallas #27289 Ha holnapig nem kapod meg mástól,írj egy privit, és feltöltöm...:)
-
Mintha olyat kérnél tőlem,csaljam meg a feleségem! 
Thomas tényleg a barátom,nem kamu ,viszont tabu! Elnézésed kérem,de tőlem nem!
Tom Garrow - Come back ! (bandcamp)
Tom Garrow on bandcamp -
Na ha ez a Garrow megvan neked losslessben megdobhatnál vele..ő is egy mp3-ban kiado valaki sajna.Bár a remixeit szeretem -
Lemezbeszerzésekkel kapcsolatos dolgokkal képben vagyok,már úgy 2005 körüli időszakban,egyes lemezek,maxik rendelésével kapcsolatban falakba ütköztem,gyakran kaptam a megrendelésre,nem teljesíthető választ,
Folytathatnám az általad leírtakat bizonyos minőségi problémás vinylekkel,mp3 minőségben kiadott CD lemezekkel,egyes digitális fájlok minőségének kielemzésével etc. !
Ez utóbbiból ha egy példát kiragadok egy bizonyos zene kapcsán,a digitális fájl a bandcamp-ról,nyers hangzás,CD-n mp3-ban pakolták fel,de érdekes úgy is jobban szól mint a fájlként beszerzett,vinylen lett tökéletes a minőség.
Peter Wilson zenéi ,egykori nagy kedvencem Jason Donovan dalaira emlékeztetnek,Wilson úrral néhány éve egy bizonyos site-on voltam live chat-en,így alkalmam volt gratulálni neki.
Egy találkozás a magyar rádiózás legendájával,megér egy elázást !
Nagyon irigykedem rád hogy személyesen ismerheted,jó egészséget kívánok neki.
New-italo zenék közt az etalon számomra ez,jó barátom ,Németországból,Tom Garrow dala,ez tényleg minden szempontból az új vonalat képviseli.
Come Back ! (Tom Garrow) -
Miért ne szeretnék New Italo-t is,igaz azt észrevettem,hogy ami nekem tetszik az másnak kevésbé és forditva.A másik nagy bajom,hogy ezek java része nem jelenik meg lemezen csak mindenféle netes feltöltőoldalakon,ritka kivétel,ha esetleg a kiadotol vagy más uton meg tud az ember szerezni vaw-ban bármit pénzért,de inkább ez sem jellemző.Mondjuk ugy, hogy nem követem mik az ujdonságok,lehet hogy ami nekem uj másoknak már régen megvan,de ha valami megtetszik,mert valahol belebukkanok,akkor azt ugyanugy megprobálom begyüjteni a kollekcioba.(márha egyáltalán kapható,lást pl.Anabel Lee-t akit régen nem kedveltem,de ez a két ujrakevert dala jo.és persze fizikai formátumban nem találkozni vele,ki sem adták talán,ki tudja,igy csak letölteni tudom,megvenni nem.Nekem a Stylove dalok tetszenek nincs velük semmi baj,igaz koppintás az egész de legalább jol,és stilusosan csinálja,ha nem ismerném a lenyulás forrását egy egy taktusból,talán még akkor is tetszene a legtöbb dala.(persze neki is van nemszeretem dala,nyugi).Ugyanigy vagyok a Matt Pop keverésekkel is,,sajnos az Energise record is csak néha jön ki egy egy válogatáson ilyenekkel a többi a zárt rajongoi oldalakra kerül csak fel.(és ő még nem is nagyon küldi el a dalait vaw.-ban,szemben mondjuk Pete Hammond-dal akitől legalább privátban megszerezhető egy része).Gondolnád megveszed a discogs-on de ott meg ezeknek a new italoknak a java meg sem jelenik,vagy tiltolistán van a forgalmazása....szóval néha sokkal könnyebb egy-egy nyolcvanas-kilencvenes évekbeli lemezt beszerezni,mint a mostaniakat.Peter Wilson-t mindig is szerettem,a nagylemezeinek nagyobb részét megvettem,egy kettő hiányzik még.(legyünk rá büszkék,hiszen felerészben magyar vér csörgedezik az ereiben).Oka pedig ennek is egyszerű,ha megnézed a netet akkor az Energise kiadó lemezeinek többsége csak a kiadotol beszerezhető,sem Amazon sem Discogs nem forgalmazza,és a letöltőoldalak vagy a youtube is a kiadó dalainak nagy részét nem tartalmazza vagy csak teaserben.Gondolom megvan ennek is az oka.
Nagyjábol igy vagyok jelenleg a Maxi Music spanyol kiadványaival is,azzal a különbséggel hogy itt még a kiadoi netoldal sem működik,tehát kénytelen vagyok abban bizni hogy esetleg valakik megvették ezeket a cd-ket valahogy és igy be tudják jo minőségben rippelni.(most soroljam melyeket keresem?Italo made in spain 2 illteve 3.válogatása, Stylove 2017-es cd-je,tb,stb.Emlékszem régebben amikor még jártam Spanyolországba minden évben a Max music meg a Blanco y Negro kiadványaival is igy voltam,ha nem vettem meg Barcelonában,máshol ezeket már Bécsben hasonlo,nem igazán lehetett beszerezni igy joelőre felkészitettem magam minden ut előtt anyagilag.Most már itt lenne a net....de ezeket meg nem lehet megvenni a netes lemezboltokban, ez a 21-.-es csapdája.(de azért az is megér egy misét,hogy az Italot-t miért spanyolbol kel megvennem,vagy a SAW lemezeket Ausztráliábol):
Ja hogy mit keresek itt?Bevallom nem igazán jöttem eddig,igazad van,de azt is tudom,ha a 80-as topicba irom be ezt a kérésemet,akkor azonnal átzavarnak ide,nemde?
Gyuri bácsi megvan köszönöm,bár nagyon beteges,de elvan,mult hét elején jártam nála,jol el is áztam,elkapott a zuhé. -
i Venti D'Azzurro Records kiadványa vinylen ,szeptemberi megjelenéssel.
J.D. Jaber - I Want You
a végén a legjobb résznél dumáltak rá,figyelemre méltó produkció.
-
Igyekszem nem személyeskedni,rossz szokásom,és látom van ki rossz néven veszi ... de el kell mondjam megleptél,már azzal is hogy e topicban megjelentél, s te hallgatsz new-italo zenéket ??? (nagyon helyes,tartsd meg e jó szokásod :) ! ) akad az új italo vonalon jó produkció szép számmal,bár az utóbbi időben egyre kevesebb.
Érdeklődés Komjáthy úr hogyléte felől és egyéb majd privát,Stylove style nem az én világom,de biztosan megvan néhány tagnak,kérdés akarnak é segíteni neked,remélem igen. -
Nálam elő volt rendelve,ittvan igy ha kérsz belőle rip-et........ -
Keresem Stylove 2017-es nagylemezét,de lossless(mp3-ban bárhol elérhető),ha valakinek megvan priviben elküldené,nagy köszönet.
-
Anabel Lee nekem is az uj kedvencem,függetlenül attol,hogy az eredeti dalok 2013-asok,ezek az uj átiratok nekem is kedvenceim. -
mfn #27279 Digitális kiadás -

ez rip vagy a digitális kiadás? -
mfn #27277
Maxime Duvall - Err On The Side Of Love (original mix) -
Future Pegaz - The Power of Spacesynth (name your price) bc -
csillaghullás & szívecskehullás valamint konfetti eső nélkül,azt mondanám,ez egy ábszolút ,ötletes,szórakoztató videó lenne,e három vizuális effekt sajna számomra tönkre vágja az élményt.
Személy szerint elegem van,hánynom kel a szívecskés,gejl,szirupos vidikből,mint ahogy a félmeztelen rúdtáncos bigés,csilli-villi ,millió színben pompázó klipszerűségekből is.
Ez remek lett volna a fent említett 3 "jelenség" nélkül.
Italobox .... Every Day,Every Night = világszínvonal ... olyat remélek Clay-től,újra. -
mostanában az egyik legitalósabb átirat,ami egészen jól sikerült a már-már borzalmas eredetihez képest
Giuseppe Alicata - Mamacita (Tu Sei La Mia Vita) (Tom Payle Italo Rework)
és még néhány tipp
Leonardus - Rimini
Anabel Lee - A Story Remember
Anabel Lee - A Question Of Words
Neon Prism - Beneath a Steel Sky
-
jó látni, hogy egy alacsony költségvetésű előadó egy normális klipbe is energiát fektet!
a klip nekem tetszik, kifejezetten jók a csajok is, a táncok és ez a bolondozós koncepció is rendben van,
határeset, hogy az egyszerű videós effektekbe szánt csillaghullás,szívecskék és konfettieső tömege majdnem tönkre vágja a vizuális élményt, pedig a videó anyaga is profi háttérre utal. a következőbe vagy semmit vagy sokkal kevesebbet kérek.

a szöveg jó, a zenei alapok is rendben, de az ének dallamait tekintve összességében italoboxtól jobbhoz vagyok szokva. -
wmallas #27272
Mark Ashley - Hot like fire (Juan Martinez Remix) -
ábszólútpremier !!!
Augusztus végén mentek a stúdióba vinyleket pörgetni? -
wmallas #27270 Premier official video, 

Italobox - Tiéd az élet 2018 -
-
A legfrissebb "PCR" ... Ghost in the Dark
-
Mandy Mancini - Please Don't Go (Maxi Version)
-
ez is kellemes
AM 1984 - Red Sunset
Victoria Mus - Universo De Amor
Andy Fox feat. Vanna - Daydream
és flashbackék is kijöttek
Verona - Life Will Never Be The Same
-
ezt most láttam, egy halom demo zene,ha jól látom 18, melyben találtam pár nekem érdekeset (demo 2,3,4,6,9,13,15,16,18), remélem hallunk még belőle majd egészet is.
Mflex Sounds - Demos of unreleased tracks
-
faxa, így a több vokál trance zenének is beéneklő orosz anastacia hangjával együtt tényleg nagyon jó, bár nem titkolva, a sikerhez kellett még a gazebo-hatás is.
-
ItaloMucsacso70 #27263 Ismerve a hölgy korábbi munkáit remélem ezt a stílust választja és még sok ilyen remek koprodukciós dalra összebútoroznak!