42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    A bő 3 és fél évtizeddel ezelőtti eredeti sokkal jobb, a Rational Youth-tól.
  • gyula1971
  • reynaud #27338
    Pontosan ezért gondoltam arra hogy remélhetőleg poénkodik!

Egyébként itt van egy videó,nekem ez nem tetszik,(Heigh Ho) brutál nagy zene volt tőle,és még mindig az.

• reynaud #27337
    flame!

Mesélj,abban nagyon jó vagy,mivel dicsekedtem én ? ... tán a 200 ft-ért is beszerezhető a tagnak szimplán jó szándékból linkelt fájlra gondolsz,esetleg a több mint 3000 db Cd lemezemre ? ... több tucat tagnak van ugyanennyi vagy még több,egyik dolog sem képezi nálam dicsekvés tárgyát.
    Az persze tőled hogy ily módon reagálsz ,már megszokott.
    Lássunk egy kis előzményt :
    MrSister hsz
    én hsz
    te hsz
    Dfresh hsz

Napokon keresztül úgy cirka 20 topicban hirdeted a Ciprusi nyaralásod,ha valami dicsekvés akkor ez inkább az volt.
    Én is voltam nyaralni,egy szót sem ejtettem róla.
    Lassan elérünk egy olyan pontra veled hogy egy live videóban,bekukkanthatunk a hálószobádba is.
    Jó volt ez a Zef mentes néhány nap,mert nekem nem hiányzik az a stílus (jelzőt nem használok,maradok úriember) ami belőled folyik.
    Többször kértelek ,kerüljük egymás társaságát ,burkoltan se találj meg,köszi ha teljesíthető,vagy inkább lépek innen,én nem vagyok vevő az ökörködéseidre.

s hogy legalább egyszer igazad legyen,Reynaud most dicsekszik .....ha beüt a lottó 5-ös ,vegyél te is magadnak egyet,luxus limuzin,én megdolgoztam érte ,megérdemlem,neked meg marad az irigykedés ahogy fentebb linkelt hsz-ben ,egyik tag helyesen utalt rá!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.07.19. 17:15:17
  • Zephyr Retiring
    Már akinek hiányzik annyiért.
  • Biatomi
    Ez vajon mi lehet?????
  • ItaloMucsacso70
    Basszus ez nem a mostani Carino Cat-os csávó?

Starcluster - Smoke & Mirrors (Feat. Marc Almond from Soft Cell) - 12'' Mix

• cucurbia
    ami nagylemez árának a negyede kb.szóval jó üzlet:)))
  • ItaloMucsacso70
    INNEN meg lehet venni a kettő bonusz zenét kemény 3Euro-ért ami hiányzik a Peter Wilson CD-ről.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.19. 10:16:50
  • cucurbia
    Na kellemes napos,esős,szeles(kinél mi) időt
    Most ezeket hallgatom ilyen hangulatom van valamiért:))Állandoan Nick Letizia és a Hold me jut eszembe róla gyerekkoromból:)

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.07.19. 10:01:07
  • ItaloMucsacso70
    Ebből a Fabian Nesti korongból csak amit én tudok minimum már 6db van az országban.
    És ezt Biatomi is pontosan tudja.
  • Zephyr Retiring
    Csatlakozom. Ezt a verziót valóban jól összedobták.
  • Zephyr Retiring
    Pieesz tusé...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látom, illetve olvasom a témához írt későbbi hozzászólásaidat is.
    Röviden: vannak személyek, akik felé felesleges bármiféle magyarázkodás..sajnos.
    Egyesek azt hiszik, hogy az ember csak és kizárólag egyféle zenei irányzatot kedvelhet, mert magukból indulnak ki.
    Plusz dicsekednek azzal ami van, mert régen nem volt csak a nincs.
    Valahol érthető is ez a mentalitás. Bár azonosulni képtelen vagyok vele.
    Az "öregnek" add át jókívánságaimat ha arrafelé lesz dolgod. Nem tudom milyen állapotban van jelenleg, de nyugtasd meg, hogy a jó emberek jó helyre kerülnek ha itt az idő. És mi mind jó emberek vagyunk. Te, én és ő is...
    Persze vannak emberek akik nem értik a jó fogalmát, mert felnőve nemigen volt jóban részük.
    De ez van, míg nincs jobb...

..és persze a zene legyen veled
  • reynaud #27327
    ZYX Italo Disco New Generation vol.13 ,várhatóan 2018.09.07
    Tracklistát hamarosan feltolok.
  • reynaud #27326
    Kedves Biatomi,

Ezt a kijelentésed ugye csak viccnek szántad?
    Néhány éve amikor zöldfülűként megjelentem a fórumon,senkit sem ismerve a tagok közt,én szoktam ekkora badarságokat leírni.
    Aztán néhány tag villantott a gyűjteményéből ezt-azt,s megértem kapkodni a fejem.
    Csak a zenei stílusnál maradva,pár éve még aktívan fórumozott itt hazánk tán legnagyobb lemezgyűjtője,ne kelljen a nicknevét említenem,s éppen néhány napja a szomszéd topicban láthatunk egy 200 €-os vinylt,magángyűjteményből.
    Én maradok szerény,bár csak CD lemezből több mint 3000 db van a gyűjteményemben (maxik+albumok).

Beleszaladtam pár hete egy japán zene fórumba,egy" Super Eurobeat " CD fotótól hanyatt vágják magukat a tagok,pedig ugyebár van némi életszínvonal különbség.
    Szóval ha akarsz válaszolni,írd azt hogy csak poénkodtál ...
  • Biatomi
    Biztos nem itteni fórumozó,drága lehet az a keret
  • ItaloMucsacso70
    Van akinek ennyire tetszik az új Fabian Nesti kiadvány.

• Biatomi
    Szerintem ez így ahogy van okés,persze nem kötelező mindenkinek
    On And On (Fears Keep On) (Italoconnection Mix)
    Remix – Italoconnection
    9:01
    B On And On (Fears Keep On) (Codazzi Rework)
    Remix – Sandro Codazzi
    7:02
    C On And On (Fears Keep On) (Flemming Dalum Remix)
    Remix – Flemming Dalum
    7:04
    D On And On (Fears Keep On) (Leo Mas & Fabrice Danceology Dub Mix)
    Remix – Fabrice, Leo Mas
    6:48
    Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2018.07.18. 13:52:12
  • ItaloMucsacso70
    Nekem is csak az tetszik belőle!
  • cucurbia
    Izlések és pofonok...ahogy mondtam.nekem pl. az összes verziojábol csak ez tetszett..szerencsére ezt tették rá a 2016-os remixalbumukra és nem a többiből egy borzalmat.
  • ItaloMucsacso70
    Nem tartottam annyira nagy zenének( eddig) ezt a nótát.
    És soha nem értettem mi ez a furcsa nyávogás végig a zene alatt mintha egy rossz kazettás magnó húzná a szalagot.

Ez a verzió most tetszik de a nyávogás sajnos maradt.

Decadance - On And On [ Fears Keep On ] (Italoconnection mix)

• ItaloMucsacso70
    Nagyon szépen köszönöm!
  • cucurbia
    Na Matt Popnál több sikerem lett.Mindjárt küldöm a levelesládádba a két flac file-et.))
  • cucurbia
    Én most éppen Matt Popnak irtam.Mondjuk más ügyben mert abba covereket tesz letölthetővé(állitolag) 20-án,amire most éppen egy műsor miatt szükségem lenne,ha lehet nem mp3-ban.Gondoltam egy üzenetben megemlitem ezt a Peter Wilson dalt is,ha már ő keverte.Meglátom mit ir vissza.
  • ItaloMucsacso70
    Nos most beszéltem Peter-el.
    Kérdeztem mi a helyzet ezzel a kettő bónusz nótával.
    Azt mondta a hivatalos CD-re nem kerültek fel( ezt eddig is tudtuk) de a digitális kiadványon bizony rajta vannak amit vásároljak meg az iTunes vagy valamelyik digital store-bol.
    Nos az iTunes számomra kizárt többen megégtünk már ott a lossless-nek árult mp3 felvételeikkel.
    Azért érdekes üzletpolitika ez. Az aki fizikális CD-t vesz kevesebbet kap mint aki digitálisan megveszi?
    Ez van , valahonnan be kell szerezni digitálisan is ha ezt a kettő bónuszt is akarjuk.
  • cucurbia
    vagy még egy ötlet.Az első 100 előrendelőnek a lemezzel együtt postáztak egy excluziv mixeket tartalmazó anyagot is.Sajnos és nem voltam benne ebben az első 100 ban,de lehet a kollega igen.Majd nyilatkozik.
  • cucurbia
    Tudom, a Pete Hammond válogatásokat is csak privátban tudom megvenni.
  • ItaloMucsacso70
    Feltételezem hogy az eredeti lossless , csak a kolléga mp3-ba konvertálva tette be ide.
    Nem tudhatom.
    Majd kiderül ha válaszol rá.
    Hidd el rengeteg dolgot meg lehet vásárolni privátban lossless ha van hozzá jó kapcsolatod.
    Engem most csak az érdekel hogy létezik-e olyan vásárlási lehetőség ahol ez a kettő dal is szerepel a digitális file-ok között!
  • cucurbia
    Ha digitális vásárlás,akkor sem a kiadotol van,mivel az Energiserecords oldalán megvásárolható digitális formátum is csak 25 trackes,mint a cd.Ráadásul ez a két feltöltés mp3.
  • ItaloMucsacso70
    Hello Kolléga!

Csak egy kis infó kellene.
    A hivatalosan kiadott dupla CD-n nem létezik a CD2-n a a 11-12-es track.
    Amit most feltöltöttél az digitális vásárlásból származik?
    Létezik ez már lossless vásárolható formában így hogy ez a kettő szám is rajta van?
    Mert akkor beszerezném én is a digitálist is.
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.07.18. 08:30:11
  • lazzoo
    FRISSITVE:
    Peter Wilson - The Passion & The Flame (Deluxe Edition) 2018

CD1: https://www43.zippyshare.com/v/MvhtCAve/file.html

Disc 1 - Red - The Passion
    1. Careless Nights
    2. Diamond Eyes (spoken words by Fancy)
    3. Angel Of Love
    4. Take Me Over
    5. Don’t Throw It All Away
    6. No Sadness No Regret
    7. Kiss The Sky
    8. Surrender
    9. Border Of Devotion
    10. Until The Day
    11. Verona (duet with Sean Smith)
    12. Angel In Disguise
    13. Every Day Every Night
    14. Whenever You Want Me
    15. Like Dynamite

CD2: https://www43.zippyshare.com/v/01sU5tjS/file.html

Disc 2 - Yellow - The Flame
    1. Careless Nights (Flashback Ri-Mix)
    2. Verona (RetroTeque Retro Remix)
    3. Kiss The Sky (Italoconnection Remix)
    4. Shadows Of The Night (Italoconnection Extended Play)
    5. I Just Wanna Turn Back Time (Marco Di Luna Space Of Time Remix)
    6. Until The Day (Extended Version)
    7. No Sadness No Regret (Extended Version)
    8. Never In A Million Years (Luke La Barre Linn Mix)
    9. Every Day Every Night (Extended Version)
    10. Doing What They Said Can`t Be Done (Dub)
    11. Take Me Over (Italoconnection Remix)
    12. Don`t Throw It All Away (Extended Mix
  • Musachy
    Jól van na, neked is igazad van. De ez akkor is tetszett.

Én azért segítettem volna, ha meglenne.
  • gyula1971
    És egy új CD-tőle.https://www.discogs.com/Raffaele-Fiume-Best-Of-Raffaele-Fiume/release/12200509
  • gyula1971
  • ItaloMucsacso70
    Igen jól látod. Be volt ígérve az (Italoconnection Remix) de az már nem került fel rá.
    Mint ahogy a Don`t Throw It All Away (Extended Mix) sem.
  • reynaud #27305
    Jól látom hogy a CD kiadványon "Take Me Over" hosszabb verziója nem került fel?
    Nagy tétben mernék rá fogadni,néhány dal az albumról,a jobbak, vinyl kiadványokra is felkerülnek majd.
  • reynaud #27304
    kibic
  • reynaud #27303
    Ne gondolj e dolog mögé rosszindulatot,természetesen megvan a dal kiváló minőségben,de kötve van a kezem,tettem rá utalást miért.
    Ha én egy olyan típus volnék amilyenek most gondolsz,nem írtam volna hogy remélem "Stylove" kérésedre érkezik majd segítség.

Számomra egy fórumtag iránti rokonszenv,szimpátia nem csak addig tart,illetve nem az képezi alapját kapok é tőle egy rip-et,egy fájlt.
    Így aztán részemről irányodba ,már csak a rádiós múltad miatt is marad a maximális tisztelet.
    Sajnálom hogy nem tudtam segíteni !
    Üdv.
  • allacska
  • ItaloMucsacso70
    Raffaele Fiume-nek vannak nagyon jó zenéi de ez a gyöngyszem 50 Copy ide vagy oda most ingyen se kellene!

Infó

De biztos lesznek lelkes gyűjtők akinek egy kincs lesz a polcán ez is.