42866
-
Ez qrva jó 
Sejtettem én, hogy az a bari inkább már barinő
-
Dancshow feat. neo - Neon Love [Official Video]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Arra adhatna inkább valamelyikszáőtechguru választ miért van az hogy az utobbi 2-3honapban semmilyen netről letöltött vagy levélmellékletben kapott rar file-t nem tudokmegnyitni mindegyikre azt irja hogy ismeretlen formátum vagy sérült.
De mindegyik nem lehet az??Mi lehet az ok?(commander,Winrarr,IZarc sem nyitja) -
Fülesen szinte sosem hallgatok zenét,autóban vezetés közben elsősorban trance zenét és néha Bobby O best lemezét.
Otthon viszont hónapok óta kizárólag,80s euro-italo disco,synth-pop,90s eurodance (néha) és természetesen new-italo.
Ez a CD autóban, vezetés közben hatalmas élmény,nem csodálom,hogy a discogs-on senki nem akarja eladni kinek megvan.
világosabb a szitu !
Köszönjük hogy ezeket leírtad.
Azok a rádiós mainstream zenék ....
-
Na ezzel én is igy vagyok,mást hallgatok a fülesen át ha a gépnél ülök,mást kocsiban utazás közben,mást ha háttérzenének megy,stb stb -
a billentyüzetemrossz és amig a héten nem veszek ujat,addig karakterhibásan irok,elnézést. -
Egyébként pedig a rádios multhoz ennek semmi köze.Tudod ha valaki a saját izlése szerint gyüjti vagy szerkeszti be a dalokat egy műsorba abból régen és most sem kerekedne ki semmi jo dolog. Mindig is az volt nagy műhelymunka megtanulni a nagy elődöktől,akik mellett néha megfordulhatott az ember,hogy azt elsajátitsuk hogy szerkesszünk ugy meg egy zenei folyamot hogy az egy adott műfajt,stilus kedvelőközönségnek is megfeleljen,nem kapcsoljon el,de közben mi is,akik készitünk egy műsort is megfeleljen,hiszen olyan dalt amihez valahogy nem tudunk kötödni,nem biztos hogy folyamatosan el tudnánk viselni több órán,akár éven át.És ez-bevallom-nem egy egyszerű munka, még ma is ha néha meg is kell szolalnom egy egy műsorban kis nehézséget okoz ebbe a régi rendszerbe visszarázodni,hiszen már nem aktivként én is sokszor a saját kedvenc zenéimet akarom csak játszani,ami műsorszerkezeti okokbol régen és ma sem tul szerencsés.Na persze ilyenkor általában a mv.időben kapcsol és belök valami "populárisat" hogy kicsit megtörje az addigi zenei irányt.(addig max elmegyek teázni néhány percig).Hiszen ha mindenki csak az adná,és azt erőltetné a hallgatokra amit szeret elég fura adások lennének.Buza Sanyinál akkor régen csak rock ment volna,Rónai Egonnál AOR zene,Rókusfalvynál jazz meg LGT, Kajárik Andinál amerikai hiphop,Komjáthynál meg Bach és Handel:)),bizony,nem folytatom a régi kollegák zenei preferenciáinak felsorolását....és az hogy szeretem az italodiscot az egy dolog,de 3-4 számos blokkoknál többet egyfolytában elviselhetetlen ezekből adni.(Egyébként elárulom a korai nyolcvanas évek italo discoját sosem és ma sem szeretem,csak a nagyjábol 85 ben indult vonalat..én mindig is europ kedvelő voltam,abból már a hetvenes évektől kezdve is sokkal több a kedvenc.
Nekem ez az általad emlitett kedvenc zene is a korai italo éveket idézi,és sajnálom,ha ebben nem fog egyezni a véleményünk,de attol mert neked ez tetszik tetszett,attol még nekem továbbra sem fog.Ami Annabell-t illeti,ez egy kifejezetten nem egy tipus Maximusicos zene.Ezeket a spanyol válogatásokat amelyek a kilencvenes években is megjelentek és nekem is van néhány én annyira nem szeretettem,nem sokat mondanak az ilyen olyan álnéven felbukkano coververziokat éneklő válogatásalbumokon szerepelő dalocskák és előadói..Nekem ez az Annabell dal kifejezetten a kilencvenes évek közepét idézi a Les Blue Belles és Maryann,Lisa Jonhson meg Morena korai időszakát(te tudod kik ezek).Van benne dallam,éppen megfelelő az ütem,szerintem még a hanggal sincs sok baj,kifejezetten rádiobarát dal(Mondjuk a story to remember pont a középrésze miatt nehezebben beszereszthető,de a Question of time az nagyon is!). Igaz tuti,hogy 10év mulva már csak a rajongok fognak emlékezni rá,de ezzel szerintem a kilencvenes évek italodiszkodalaival is igy vagyunk.
Egy facebook bejegyzésben éppen a mult héten fejtettem ki azt a Zeneturmix müsor megszünése kapcsán,hogy miért volt annyira népszerű a korai Danubius rádio zenéje,szemben az utána következő korszakkal vagy azokkal a hallgathatatlan rádiokkal amibe néha belebotlik az ember.Pontosan ez a vegyes zenei világ felvállalása, ez egyéni szerkesztői magán izlés kizárása a zenei kinálatbol,ez volt az ami hallgathatóvá tette és az egyéni izlés elburjánzása az ami aztán létrehozta azokat a rádiokat amelyek zenei kinálatát nap mint nap szidjuk a különböző forumokon.Igen régen kellett zenei végzettség ahhoz hogy valaki zenei szerkesztő legyen egy rádioban,manapság meg...akármelyik celeb vagy szépségkirálynő is azonnal diszkos lesz meg zenei müsorvezető.(nem véletlen,hogy mivel nekem sincs én is CSAK technikai rendező cimen kaphattam pénzt,nem mint szerkesztő,mégha a feladat néha ugyanaz is volt)
Szoval veled szemben aki amint azt mondtam,hogy én azt a kedvenc zenédet kikukáztam,én nem tettem becsmérlő jelzőt az izlésedre.Ahogy másokéra sem.Szeretem az italodoscot,de nem félórán át,szeretem a rockzenét is,de nem állandoan, még technot is hip-hopot is szivesen hallgatok sőt Mozarttal,Joe Pizzarellivel,Warren Hillel,Michael W.Smith-el vagy Sade-val sem lehet engem a világbol kizavarni.És igen gyüjtök,hallgatok hatvanas és hetvenes éveket is,sőt sok zenét keresek ebből az időből is,de gondolhatod,hogy ezen kérdéseimet nem ide fogom kiirni.:)).Számomra a kedvenc zene kifejezés sosem azt takarta hogy mi az amit nap mint nap akár100x is meg tudok hallgatni,hanem mindig az amit egy adott műsorfolyamban a legjobban tudok felhasználni,beépiteni.És annak sajnos az a dal nem felel meg,ettől lett kuka.Ettől még akár világsláger is lehet.Számtalan olyan dalt tudnék mondani,amit sokan ismerünk mégsem hallod egyetlen rádioban sem.Sajnos ez is egy olyan "szakma" amit nem lehet oktatni,tanitani.Csak megtanulni,amihez sok idő kell.És sajnos az idő mindenkivel elszalad egyszer. Velem is.(.és majd veled is..)
-
Jahh !!! , azt én nem tudtam hogy te az alapján értékelsz egy zenét hogy eltudod é nyomni a rádióban avagy nem!
Azért úgy felmerül bennem hogy e Carino Cat dalt miért is nem ?
Gondolom tematikus összeállításokat tolsz.
Annabell(e) artist néven (elírtad!) nekem egy valóban nagyszerű italo zene ugrott be,abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy meg is van.
-
wmallas #27411 Nekem lelki világ kérdése ez sokszor,,,mindegyik zene tetszik,képtelen lennék dönteni köztük... -
Nem baj,túlélem.Beteszem a te striguláid mellé:))
És igen van köze a rádios multhoz.Sajnos az általad kedvelt zenét sehol nem tudnám elnyomni, mig Annabellt több helyzetben is.Ez a különbség dióhéjban.
De otthoni hallgatásra biztos jó.....és rádiokat sem muszáj hallgatni.Én sem szoktam:))Sem régen,most meg pláne nem. -
Zeneileg sem szegényebb,a 80s évek,synth-pop,italodisco stílusát minden flikk-flakk nélkül idéző,nagyszerű dal.
Ahogy helyesen utalsz rá,egyszerűen kellemes a fülnek,jó hallgatni,s ez éppen elég ahhoz hogy zenei élményt nyújtson.
-
Teljes őszinteséggel mondom,ha valaki felajánlaná e zenét tartalmazó maxiból egy példányt,udvariasan visszautasítanám.
Mulatós közeli plastic dallamok,élvezhetetlen, a zenei alappal nem szinkronizáló vokállal,én ezt nem ismertem,belehallgatva 2 perc után pause,mert fejfájás közeli "élményt" kaptam tőle.
Van néhány hallgatható,jobb Maxi Music Produkció pld. Vince International,Night In Wales,de a többség egy kaptafára készült,két dallamos borzalom.
-
Tudva a rádiós múltaddal kapcsolatban ,röpke általad is említett dolgokat,melyekből azért nyilvánvaló kedveled az italo-disco stílust,merő meglepetés volt számomra,hogy egy ilyen dalt kukáztál.
Erre utaltam,de te dolgod,nekem viszont egy újabb strigula behúzása ami a csalódást illeti a személyedet illetően. -
Biatomi #27406
-
Lehet, hogy zeneileg szegényebb vagy egyszerűbb inkább a Carino Cat, de nekem mégis azt jobb hallgatni, valahogy kellemesebb hangzása van. -
Hát vitatkozhatnék ezzel az állítással,de direkt nem fogok.)))).Mondjuk úgy,hogy nekem amikor eldöntöm mi tetszik és mi nem, számtalan olyan szempontot is figyelembe kell és kellett vennem,amit egy sima egyszerű lemezgyűjtő nem szokott.
És hát igaz az ízlések és pofonok mondás......
Egyébként én mindig is vállaltam,hogy ízléstelen vagyok:))Ennek előnyével és hátrányával egyetemben....egyszer már kifejtettem már ennek történelmi kialakulását.
-
ItaloMucsacso70 #27403 Azért ezt a maxi CD-t nem adnám a Carino Cat Vinyl-ért zeneileg az biztos.
Anabel Lee - A Story Remember
-
Logikád kikezdhetetlen. Ezért jutalmat érdemelsz...
Pár napra átadom a stafétát, vagy ahogy korábban szépen megfogalmaztad: pár Zef-mentes nap következik ..
Mit nap...hetek , hónapok vagy akár évek is lehet(né)nek ezek.
Emelkedjenek hát mind az égnek hálaként a kezek...
Búcsúzik hát Zef mára és végre valahára zárul szolid mókatára

-
Gondold át újra,velem is előfordult már hogy kidobtam valami értékes dolgot amit később szántam-bántam ,ha azóta még nem volt a kukásautó üríteni,tán még megmenthetsz egy szuper zenét,mert ez az,még képletesen sem kukába való. 
Persze tudom ízlések és ..... ízlésficamok !
ezerszer jobb mint a máximjúzik produkciók .... persze szigorúan szerintem !
-
Mármint zeneileg? Úgy semmi. Viszont nem ide illik, mert nem new italo.
Igazából nem is tudom hová lehetne sorolni. Talán kicsit a dance, a diszkó és a mulatós furcsa elegye.
Nekem a GDB féle eredeti jobban bejön. -
Mi a baj ezzel?Ha még lenne Dáridó,vagy Koós-toló akkor tuti minden héten menne:))
Nálunk is volt Rony,és Árva fiú.... -
Hm.Erre mondják,hogy izlések és pofonok,de hát ezért jo,hogy sokan vagyunk.Nálam már hetekkel ezelőtt a kukában landolt. -
na majd folyt.köv. !
-
Igyekszik az ember..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ott ártani ahol csak tud.
-
Musachy kollégát idézem :
Zeff meg trollkodni , mert sosem értik meg, hogy ő is szeretne valamit hozzátenni, csak nem sikerül.
Azért az igyekezetért jár egy jó pont Zef !
-
Ha neked ez bejön, megmutatom a lengyel kollégáink milyen retro zenére mulatnak a klubokban.
Persze szigorúan csak spoiler allatt...mielőtt fejemet veszik még..
Perpillanat ez is bejön, pedig lassan már 10 éves zene:
Marisa Machado - Wet Dreams
-
A klip is és a zene is baromi jó.
De maga az ipse továbbra is tisztára Hitler..
..szóljatok már neki. Lehet neki ez fel sem tűnik..
-
Ez jó!
-
Carino Cat - Chinese Machine (Official Video 2018)
Nálam,az elmúlt hetek egyik legjobbja ! -
Aleph - Time -
-
Zenéljünk is... 
Soulya ID - Disco Boy 2018.

-
Nem gond. Lehet saját véleményed is
-
Zef,totál be vagyok havazva,ezért most csak nagyon röviden annyit,ez a hsz ,egy nem tökfej csávesz írása,van neked egy ilyen stílusod,arcod is.
Még akkor is,ha a soraid közt leírtakkal vitatkoznék,elsősorban az 55 verziós lemez témában. -
Ezt a zenét egyébként a new generáció is kedveli még manapság is..
Ha már példaként fehoztam.. -
Természetesen nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ismersz, csak felszínesen. Annyi infó alapján amit itt a fórumokon összeszedhetsz rólam, minden további nélkül tarthatsz akár tökfejnek is ha jólesik. Mode One részleteket megbeszéltük Sanyival, bár anélkül is tudnám hallgatni bármikor, hogy megvenném. Nem ezen múlik. Új és "retro" italo disco-t is hallgatok már viszonylag régóta, igaz, talán csak a mennyiség miatt is, de retro diszkót azt sokkal többet, mint mait, az tény. Sanyának is említettem, hogy épp most szereztem be például egy tripla lemezes diszkó vinylt is. Gyűjtőnek ettől még ne gondolj, mert - mint azt korábban többször is jeleztem már - csak és kizárólag olyan lemezeket veszek meg, amiket szívesen hallgatok is bármikor. Ezért nálam nem fér bele az a gyűjtői szokás, hogy egy zenét beszerzek 55 féle maxi vagy remix verzióban. Ha megvan már mondjuk a radio vagy az album verzió belőle, az nekem doszt elég meghallgatni. Többször is akár, ha akarom. Ezért nem is tudok elismeréssel tapsikolni ha valaki egy zene 55 verziójának birtoklásával dicsekszik. Annak nem látom semmi értelmét mint zenehallgató.
És még egy apróság, ha már lemezvásárlás a téma: sokszor megjegyzed, ha valaki mondjuk egy több száz eurós maxi verziót birtokol. Nálam nem az ár játszik. Hanem maga a zene. Akkor is, ha az mondjuk példának okáért csak egy Delirio Mind a Scotch-tól 1 euró értékben. Nem ez fogja eldönteni, hogy ez ennyiért most jó zene, vagy sem. -
Akad néhány olyan felvétel ami nincs meg,bár szeretném.
Ám de nem vagyok egy mohó típus,megelégszem azzal ami van.
Végre kioszthatók neked egy jó pontot,ha tényleg megvásároltad a Mode-One Cd-t,hallgass new-italo-t ,szerintem jó hatással lesz rád.
Amúgy Musachy & Amaximus által megpengetett dologhoz kapcsolódva,szerintem te nem troll vagy,hanem egy tökfej,és gyanúm szerint ezt direktben tolód,régebben bírtam a humorod,előkaphatnád újra azt az énedet.
A "tökfej"jelzőért remélem nem fogsz megsértődni,de ismerd be gyakran tényleg úgy nyilvánulsz meg.
-
Talking style from Russia ... ez a stílus ha nem tévedek,hozzád közel áll!