42868
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Ezen nem kell elgondolkozni.Inkább örülni kell,hogy még megvannak.Nekem a 29 évvel ezelőtt kiépitettek nagy része már meghalt,külföldre költözött,vagy már abbahagyta a zenékkel foglalkozást.
  • ItaloMucsacso70
    Még ha Angolul is megszólalnának ezek a dalok.....

Alexander Pierce ( Remix ) - 12 Tracks
  • ItaloMucsacso70
    Ilyenkor mindig elgondolkozom egy kicsit milyen jó kapcsolatokat sikerült kiépítenem.
  • cucurbia
    másfél éve keresem a nagylemezt,de csak mp3 forrásokat láttam,pedig tele van jobbnál jobb remixekkel.ez is az egyik kedvenc:))
  • reynaud #27498
    Mflex Sounds - The Warmth

...ezek a dallamok,extra !
  • fülcsimanó2
    Még nem, bár épp gondolkodtam ma a fizetős beszerzésén....
  • ItaloMucsacso70
    Még nem küldtem el ezt a maxi-t?
  • reynaud #27495
    pofátlanul jó !
  • reynaud #27494
    Ha most kezdenék lemezgyűjtésbe,felkérnélek ,ajánl és válogass nekem italo-euro disco stílusú korongokból,azt gondolom csalódás nem érne.

Ezt egyébként korábban én is ajánlottam.
  • wmallas
    Alan Walker - Faded (Loki 80s Remix)

Jól nyomja a csóka.....
  • ximix #27492
    Dreamhour - Shobdohin (feat. Moses Koul)
  • fülcsimanó2
    Szuper!
  • Biatomi
    Victor Ark Feat. Mr. Konrad - Loving Me (NU Disco Remix)
  • gyula1971
  • reynaud #27488
    Mert a hollandok amikor beszélnek befelé veszik a levegőt :),ennek állítólag évszázados oka van,amit inkább most nem részleteznék.
    Amúgy a felszolgáló kollégák,amikor elszámoltak a szállodában a bevétellel az irodámban,mindig panaszkodtak rájuk,nem egy jattos ,borravalós ,nagyvonalú nép,pld. a németekkel ellentétben,persze ez nem általánosítható minden hollandra.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.08.07. 20:26:45
  • cucurbia
    Ismerem a holland embereket,többször sátoroztam a Benelux államokban,meg többhetes kiküldetésben is volt részem Amszterdamban meg Eindhovenben a kilencvenes évek végén..meg egyébként is szeretem Hollandiát.
    De hogy az angolt alig értem ki a hadarása meg a pöszesége mellett..:))
  • reynaud #27486
    A holland az európai nyelvek közt ,hát....mit is mondjak,tán a legcsúnyább,a csaj nem hadar,ezek így beszélnek,volt a munkám során több ezer holland vendéggel kontaktom (vendéglátás).
    Innen próbáld letölteni,ha valami ilyenre gondoltál.
  • cucurbia
    Igen,kár hogy valamiért nem lehet lementeni:(Többször bele kell hallgatnom,az infokért mert ez a holland-english beszéd,főleg ahogy ez a csaj hadar néha érthetetlen:((

• reynaud #27484

AMD 047 - Joy Peters - The Passion Of Love -12” White vinyl
    AMD 048 - TOY - Grace - 12” Grey vinyl
    AMD 052 - Body Power - Nothing - 12” Ultra Clear vinyl
    AMD 053 - Blu-I Boy - Night Of Ecstacy -12” Aqua Blue vinyl
  • reynaud #27483
    Sajnos elfoglaltság miatt én az élő adásról lemaradt,ezért is jó hogy feldobták ezt a felvételt.
  • cucurbia
    Tegnap majdnem végig élőben hallgattam.Már keresek is jonéhány zenét ami megtetszett.
  • reynaud #27481
    Sokatok kedvence !
    Peter Wilson
  • gyula1971
  • reynaud #27479
    Akkor most javaslom lapozzunk egyet,induljunk egy tiszta lappal.
    Konkrétan én nem hogy le akarnám szedni a fejed,éppen ellenkezőleg,hálás vagyok a rádiózással kapcsolatos kulisszatitkokért,akkortájt még érdemes volt rádiót hallgatni.
  • cucurbia
  • cucurbia
    Na nekem pl.ez tetszik régota:))
  • cucurbia
    Ez tetszik.Honnan tölthető le?:)
  • cucurbia
    Elég "barátilag" írtam kedves?
  • cucurbia
    Hát látod pont ez a lényeg.Felrakjuk a zenét...meghallgatjuk...véleményezzük...aztán vagy tetszik vagy nem,mindenkinek más az izlése,vagy az izléstelensége.Aztán kiirjuk,hogy mi a véleményünk róla,vagy tetszik,vagy nem,és ha valaki nagyon nagyon szakértőként akar feltűnni talán még azt is leirja hogy miért igen vagy miért nem.És igen,eddig tart a véleménynyilvánitás szabadsága,hogy elfogadjuk a másik itéletét akár tetszik,,mert egyezik a miénkkel,..akár nem,és akkor elfogadjuk,hogy más más szempontok alapján mérlegel.De ezen véleményünk már nem jo,ha publikus,mert innentől kezdve már az egész diskurzus személyeskedés lesz akár engem érint,akár másoknál olvasom ezt..és ezt én ha megtehetem kerülöm(hacsak nem engem találnak el vele)
    Tehát igazad van a véleménykülömbség természetes,sőt pont az a jo,ha többfajta dolog is felkerül,nem csak egy irányzat,hogy legyen mindenki izlése kielégitve.(biztos van olyan elvetemült akinek még a mostani Beach recordos kinálat is orgazmust okoz,és van olyan is-magamat is beleértve-aki inkább a Blanco Y Negros meg a Maximusicos kinálatért rajong).És igen,utána lehet a zenét minősiteni,kategoriákra bontani,de aki leirja a véleményét azt megszolni már nem.És igen a Carino Cat esetén a kritikád nekem szolt ,rólam,meg a véleményemről,nem arrol hogy nekem miért tetszik vagy miért nem..és ezért is vettem fel akkor a kesztyűt,semmi más oka nem volt. És örülök,ha aztán az érveimet megértetted és elfogadtad.Én is elfogadom másokét,fogadják el az enyémet is.
    Egyébként fura is lenne ha nem baráti hangnemben beszélgetnénk a forumon,ennek nem kell utánaolvasnom,normális esetben ez a természetes,így semmi igazságtalanságot nem érzek.
    Egyébként rádiot én sem hallgatok(nagyon),max néhány netrádiot és azt is ritkán.Az okait már leirtam egyszer 1-2 évvel ezelőtt,igy most nem ismétlem meg önmagam.Max néha csinálom,ha meghivnak vendégnek,de most az sem nagyon vállalom,ennek is megvan az oka de most ezt sem részletezem.A netrádios müsorstruktura most ugy látom több adón is remeg,finoman szolva.:(((
  • reynaud #27473
    Azt amit te, esetleg még mások úgy élnek meg hogy "leszedem a fejét" az nem más mint véleménykülönbség,ami egy ilyen jellegű fórumon tök természetes dolog.
    Az esetek nagy számában a kritikám a zenének szól,nem a tagnak aki feldobja a zenét.
    by the way : .... ha valakitől ,akkor tőled egy ilyen kijelentés,irreális és igazságtalan,csak lapozz vissza emlékezetedben,vagy a szomszéd topicban ,abszolút baráti hangvételben szoktam kommunikálni veled.
    Carino Cat dal kapcsán volt némi véleménykülönbség köztünk,de miután közölted hogy te az alapján minősíted a zenéket hogy eltudod é nyomni a rádióban :) vagy nem,elkönyveltem,megértettem,(persze némi további fenntartással) ,rádiót éppen ezért nem hallgatok,illetve egy műsort majd igen....erre majd visszatérek.
  • gyula1971
  • cucurbia
    Az Elena Ferretti-t kedvelem, a Laci bá felvételét már két hete is kidobtam.Nekem már túl szjúúpereurobeat-es:((max a Japánok értékelik ezt a tempót.
  • cucurbia
    Adtam érte néhány ezüstpénzt,de még csak bele-belehallgattam,30 s-okra nem volt kedvem az egészet előlről.
  • cucurbia
    A Parralox remixeket legalább nagyrészt szeretem.Ezt is,meg a Madonnát,Vision Talk-ot,stb,stb.Kár hogy nagy része fizikailag beszerezhetetlen.
  • cucurbia
    Hogy aztán ha neked nem tetszőt ir valaki akkor meg leszedd a fejét...hát mint mondjak,ez nem interaktivitás.
  • ItaloMucsacso70
    Laci bá!
  • reynaud #27466

Space Odyssey – Trip Four: Journey to the Sun (name your price) BandCamp

Nem hogy letölteni,de még belehallgatni sem volt időm,de válszeg akad néhány nagyon jó zene a track-ek közt,első blikkre pld.15 .(Neo Romantic,egész kellemes.
  • reynaud #27465
    Kowski2000 EP (Free DL) bc
  • reynaud #27464
    Kylie hugicájának dala az eredetiben is tetszett,így ebben a remixben pláne.

Dannii Minogue - This Is It (Parralox Remix)

• reynaud #27463
    Örülők a viszonylag aktív jelenlétednek !