42866
-
gyula1971 #27741
-
E hölgy zenei karrierjével kapcsolatban merem remélni az albumcím bekövetkeztét... -
Tobias Bernstrup – Technophobic (NADA 7) - Vinyl, LP, Album, Limited Edition
(B1) Tobias Bernstrup - Hear Me Calling (snippet) sc
Tobias Bernstrup - Doesn't Matter (bc) -
hamarosan.... a zenei alap amúgy egész jó! -
Többször utaltam rá,ha blogszerűvé süllyed a topic,elmaradnak a párbeszédek,annak már nem akarok részese lenni.
Majd ha lesz egy kis pörgés,több hozzászólás,és nem csak sumákolás ,meg letöltés link keresés,majd újra aktivizálom magam.
Privát ,néhány számomra fontos tagnak továbbra is elérhető leszek.
Akkor jöjjön egy meghatározatlan időre tőlem utoljára néhány infó.
Laserdance - Trans Space Express (Album Preview)
-
... azért ennél tudtál volna találni érdekesebbet is,mint pld. Amaya újdonságát,melyet elsősorban vinyl gyűjtőknek ajánlók!
... ha majd egyszer bakeliten is elérhetővé válik!
-
gyula1971 #27735
-
pontosan ! -
de ahogy látom,és gondolom ezek az eredetik,semmi remix. -
80s remek zenék új kiadásban.
-
Maradjunk annyiban hogy "Parralox" Matt Pop nyomába sem ér! -
Ahogy többször hallgatom egyre inkább felmerül bennem,honnan is lophatták ezt a dallamot és az alapot Parraloxék:))
A szálak ismét a jó öreg Matt Pophoz vezetnek:
-
Örülök,ha neked is tetszik. -
Tell me the truth (track 5) éppen hallgatom,már harmadszor egymás után, ahogy te is írtad,nincs benne unalmas rész,elejétől a végéig történik valami jó benne!
-
Mitch Murder - Selection 5 (Free DL) bandcamp -
-
Már megint igazam volt,érkeznek majd Peter Wilson legutóbbi duplájáról,a vinyl kiadványok is,a bakelit gyűjtők nagy örömére.
I'm excited to announce that along with the usual digital and CDr formats, Diamond Eyes has been licensed to AMD Records for a very limited 12" vinyl release!!!! The will be a remix by Italoconnection, a great classic extended by RetroTeque with loads more spoken words by Fancy, and exclusive to the vinyl is an unreleased mix of Angel Of Love!! Digital and CDr will include incredible mixes by Matt Pop and Sakgra! Late October release is planned. Big thanks to my label Energise Recordings and to David Lin for making this happen. -
-
ItaloMucsacso70 #27723 Én az Imgurt használom. 
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2018.09.09. 18:26:24 -
postimages.org -
Valami képfeltöltőoldalt ajánlanál?ilyenek nem használok,nincs rá szükségem. -
a fotót feltöltöd valamelyik képkezelő oldalra,majd az ott kapott linket bemásolod,a "kép beszúrása" opciót választva
Ez esetben nincs az a limit ami említesz. -
erről többet majd privát,és késő délután lesz rá időm. -
Az egész scannelt boritót nem tudom beszúrni mert ez a 35 kilobyte határ kevés.Ha meg lecsökkentem a képet a betűk elmosódnak.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2018.09.09. 11:47:10 -
ItaloMucsacso70 #27717 Kár hogy ez az előadó megközelíthetetlen.
IAN COLEEN & ALESSIO FARINA Feat. BACKSTER - VOLTEI
-
Röviden:Igen.Mit akarsz róla tudni?(most vendégségbe megyek,csak délután leszek) -
Zedd _ Beautiful Now ( Gerson Tellez Remix) -
Megkaptam a linkeket,köszi.
Ahogy időm engedi megfogom hallhatni valamennyi adást,ez számomra érdekes,értékes dolog.
Az első adást lepörgettem,ott elhangzott az alább linkelt Peter Wilson remekmű,én sem tudtam amit a műsorban elmondtál,hogy ez egy Dieter Bohlen szerzemény.
Apropó Peter Wilson,a magunk mögött hagyott nyár legnagyobb slágere részemről,a "Take Me Over" s az a speciális eset,amikor nekem a rövidebb verzió jobban tetszik mint az extended.
Mondok egy nevet : Klamancsek Krisztián ... ismered személyesen?
Peter Wilson - Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.09.09. 10:27:19 -
na ez aztán a vegyes kinálat:))Na ez az amit nem akarnak nagyon engedni sajna manapság,mindig vegyiteni kell.
Igen én is ugy tudom,elvileg én is szabad kezet kapok ilyenkor csak mint irtam tulságosan zárt keretek között kapok csak ez zavar mert a nagy rádioban nem igy terveztük a müsorokat ahogy manapság kérik,igy néha hiába teszek be egy cd-t ha utána műsorvezető kibobja,és oda a előzetes koncepciom.Walláék egy szük kereten belül mozognak igy abban kevesebb kompromisszumot kell kötni,mint velem,aki sokkal szabadabban értelmezi a műfaji kereteket.Feltöltöttem még néhány régebbi adást,majd elküldöm a linkeit.
-
Zone Tripper - The Forsaken Land
-
Köszönöm a linkeket,az egyikbe már belehallgattam a másikat holnapra hagyom.
Nagyon fiatalos a hangod,az alapján úgy cirka 28-30 évesnek tippelnélek.
Sanyival én is örömmel összefutnék egyszer,mint ahogy az itt korábban aktívan fórumozók közül még néhány italo disco rajongó taggal szintén.
Talán erre jó alkalmat adna italo-euro disco előadókkal egy rendezvény,koncert,de ez hazánkban "hiánycikk" ,ami környező országokban flottul működik,itt nem értem miért ütközik falakba,nagy valószínűséggel volna rá igény.
Én kedvelem,kedveltem a tematikus zenei összeállítású műsorokat,a vegyes kínálatot úgy tudom elképzelni hogy :
ITALO DISCO - HI NRG - EURO DISCO ...
Én úgy tapasztaltam,(aztán lehet tévedek),Hajcser zöld utat ad a bakelit party műsorban Sanyiéknak,ez így fair. -
gyula1971 #27710
-
Küldtem linket.
Bakelit partit utolag néha én is meghallgattam,bár nem mindet.Legközelebb oktober 19-én lesznek de akkor elvileg déltől éjfélig 12 órán át.
nekem előző nap egy vizsgám lesz szoval még gondolkozom benézzek-e majd hozzájuk másnap munka után végre megismerhessem a Sanyit személyesen is.
Egyébként tegnap adáson kivül, éppen arrol beszélgettem a mv-vel,hogy miért tetszenek nekem kevésbé ezek a tematikus müsorok,ami CSAk italo,CSAk hetvenes évek,CSAK nyolcvanas évek stb.Én mindig a vegyes kinálatú müsorokat szerettem ha valamit hát ezt tanultam a Komjáthy mellett,de manapság ezt engedik nekem a legkevésbé ha adásban vagyok,mindig beleszelektálnak a zenékbe és már borul is az elképzelésem:(( -
Sajnos ez a dala nincs kijátszva nekem. -
s ha már szóba került a pillantás e dalról,korongról, egészen véletlenül akad é egy kijátszásod? :)
Dan Newman – It Isn't Up To You
Aki discogs linket tol,azt elküldőm a francba!!!
Nem akarok mindent megvenni,annyi lemezem van már hogy lassan kitúrnak a szobámból,és potyognak rám a szekrény polcokról.
-
Ezen dolgokról meglehetősen egy hullámhosszon gondolkodunk,és örülők amikor ezekről írsz,mert mindig gazdagodok néhány újabb infóval.
Azért érdekes, felmerül bennem,Haluska Imre azon bizonyos műsora kapcsán szinte legenda lett,ami azt igazolja,hogy volt és lett volna még több igény a rádiókból az italo stílusú zenékből.
S akkor ehhez hozzátenném,a pillantásban már nem is a klasszikus italo zenék mentek,hanem azok a pörgősebb zenék,amikre akkortájt már elsősorban a japán piac volt vevő.
Megkérlek ha legközelebb adásban leszel valahol,dobj egy linket,meghallgatnálak.
Számomra extra ,nagy élmény a Walla Sanyiék alkalmanként jelentkező "bakelit partyja" is,több órán át 80s euro-italo disco zenéket hallgatni,megfűszerezve "new gen" italo muzsikákkal,az én világom!
Kedvelem a szerény embereket,de mivel én pontosan tudom ki is vagy,milyen műsorokban volt szereped,amatőrnél azért többnek gondollak. -
Aktuálisan egy Budapesti Dj barátom küldte le nekem néhány maxiját,még aznap este felhívtam,meséljen mit lehet erről az előadóról tudni,merthogy enyhén szólva,elnyerte a tetszésem a zenéje. -
A dal egyenlőre nem megvásárolható,de biztosan elérhető lesz hamarosan!
JMJ nálam szintén kedvenc.
-
Nos,hogy a rádiós dolgokhoz amatőrként de mégis autentikusan hozzászoljak,valóban sok szart lejátszanak,de (ahogy azt már néhány hete kifejtettem) ott sokkal több szempontot kell figyelembe venni azzal kapcsolatban mit engedsz adásba mit nem.Az rég rossz,ha a szerkesztő izlése diktál,,de sajnos az is ha mindent a hallgatoi igényre tolunk át,mert sajnos- mi is tudjuk mulatós nemzet vagyunk- hamarabb fog megkedvelni az egyszerű nép fia egy ilyen spanyol dalt,mint egy Retroteque vagy Italoconnection mixet,hogy csak két autentikus példát emlitsek.
Sajnos én is ismerem azokat a kilencvenes évekbeli olasz válogatás cd-ket, a Dolce Vita meg hasonlo sorozatokat amelyeken 1-2 használható,de aztán sajnos furán lekevert dal mellett tele volt tömve 10-15 ismeretlen egylemezes valakik által előadott coververziokkal.
Valószínűleg az olaszoknál és a spanyoloknál erre van igény,de ne bántsunk más nemzeteket,ez az ő dolguk.(érdekes a svédeknél ez miért nem akkora divat)..de mutathatok egy friss japánba készült dalt is,amelynél kiakadna a bit/sec mutató.Szóval én ezt már régen elfogadtam nem mérgelődök miatta,még csak megjegyzést sem teszek rájuk,régen rádios korszakomban a javát ki sem játszottam(Haluska lemezek 10-20%a mindig valami milyesmi volt, a Discomagic ennek nagy mestere),manapság meg alaposan megválogatom melyek azok,amelyeket rögzitésre érdemesnek találok(adásképesek) és melyek azok amelyekért felesleges fáradnom.
És hangosan is megjegyezhetjük,ennek semmi köze a New Generation jelenséghez,ahogy sok napjainkban divatos,holland vagy angol lemeznek,mixelésnek sem.(mégis felkerülnek a dance listákra)
Amit pedig a műfaj hazai népszerűsítéséről irtál,abban igazad van,de sajnos széllel szemben mi sem tudtunk pisilni.Egyetlen fecske nem tudja megváltoztatni a zenei izlésvilágot.A Komjáthy Gyuri egyetlenként felvállalta ezt a műfajt(B.Tóth csak kényszerből,,inkább csak a széléből és nem a mainstremből válogatva),és mivel anno a danubius első 3 évében is ő határozta meg a rádió zenei világát ezért természetes hogy ott is ilyeneket hallgattál.És igen én is mikor gyerekként faluhelyen összeültem esténként a kis kazettás magnókkal az árokparton ezeket a zenéket másolgatták tőlem,és nem az Earth Wind and Fire-t.A videodiscokba(tudja még valaki mi volt az?) is ha néha eljutottam Silver Pozzoli meg a Scotch volt a műsor...d e ez már a j mult, a kilencvenes években amikor a Haluska Imi által nagyobb mennyiségben szerkesztettünk be ilyen zenéket kaptunk is hideget meleget hidd el,hogy mi ez a sok (jelzőt ide mindenki gondoljon amit akar) amit mi adni akarunk a rádióban.Így aztán csak modjával adtunk és akkor is csak jobbára a rádioverziokat(ezért van kevés maxiverziom ezekből,szinte csak magamnak játszottam ki ezeket a változatokat ha volt rá időm).Tudod nem tul jó,ha zenei közegben dolgozol,és rásütnek egy negativ jelzőt ,amennyiben ilyen zenéket adsz adásba.Persze nekünk meg nekem akkor is és most is vastag a bőröm,de csak egy határig.
És hogy mi van ma a rádiokban? bemész egy nyolcvanas évek műsorba és bármit adhatsz csak lassan nem nyolcvanas éveket,meg ezt se mert lassu,meg ezt sem mert tul hosszu, meg ezt sem mert nem ismerik a hallgatók.....stb., bemész egy new generation műsorba és bármit adhasz csak ne new generation legyen mert akkor egy idő után elkapcsol a hallgató, nincs hallgatottság,nincs komment, ne legyenmlassu ne legyen hosszu ne legyen ilyen ne legyen olyan,Tegnap adásban megprobáltam néhány olyan friss zenét is elsütni a régebbiek mellett amiket itt ajánlottatok,és sikerült lossless megvennem,letöltenem....mondanom sem kell csak egyet sikerült, a többit belehallgatás után kikukázták,hogy ezt inkább ne mert elmegy a hallgató.
Hát szoval nehéz az élet,hidd el,és nehéz a médiapiac egyáltalán nem ugy működik,mint ahogy azt a zenegyüjtők elképzelik.
Persze ettől még véleményünk lehet akár negativ is,de ugy éreztem,ehhez a rádiós hozzászóláshoz érdemes egy kis hátteret adnom.
(és ezért nem kérek nagy kommentet ahhoz hogy melyik zene az amit kérek,és melyik zene az amit kikukázok,de ezt erről már multkor értekeztünk.Nekem mások a szempontjaim) -
ItaloMucsacso70 #27702 3. nincs,én is csak mp3 letöltésben vagy videoban találkoztam vele(25%)
Kb egyelőre itt keresd az igazságot.
Bár egy hölgyről el tudom képzelni hogy megkapta már de ő itt nem fórumozik és szerintem nem ismered.
Szerintem legkorábban a bandcamp.com-ról tudod majd megvenni.