42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #27781
    New EP from Mflex Sounds (coming soon !)

Hamarosan,amit sokan várunk tőle ..... italo-disco !
  • ximix #27780
    Peter Zimmermann - Kaneda's Theme (Italo Disco Reprise)
    - link

Pat & Pats - Tobago
    - link

Robert Parker - End of The Night
    - link

Dreamers Avenue - Fire In The Night
    - link

Dana Jean Phoenix - Far And Away
    - link

Chris Huggett - Maybe She Loves You (feat. Lilli Janik)
    - link
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.09.22. 03:46:37
  • ximix #27779
    fél OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha esetleg már meguntatok pár "bakelitet", akkor itt a lehetőség
    Magyarok reszelik az AC/DC vinil napszemüvegeit
    link
  • gyula1971
  • reynaud #27777
    Espen Kraft - Americana (soundcloud)
  • reynaud #27776

Dragon Inn 3 - Double Line (bandcamp)

Igényes !
  • gyula1971
    Hát 30-év az 30-év öregedés. Azért a két szélső tagon jobban látszik,a középső énekes,egész jól tartja magát!
  • gyula1971
  • reynaud #27773
    itt vagyok segítek,jelöld ki a time paramétereket. :)
  • reynaud #27772
    Az a fránya megöregedés ...... éppen Silent Circle albumot hallgatok (Anywhere Tonight)

• reynaud #27771
    Azért érdekességként, néhányat rádiós meghívásaid alkalmával lejátszhatsz.
  • cucurbia
    most kezdek hülyülni hallok egy dalt és nem jut eszembe a cime előadoja igy nem tudom megnézni megvan-e:))))öregszem.
  • cucurbia
    Igen erről a kiadványrol értekeztünk a nyolcvanas forumban.a neten mp3 letöltésként van fent,egy (megbizható) forrásbol meglett flacban is,de ellenőrzés és meghallgatás után nagyon ugy tünik,hogy ha ez valoban megjelent cd-n akkor ez nem igazán veszteségmentes forrásbol lett lemezre nyomva.Mr.Breitungnak ezügyben irt levélre a mai napig nincs még válasz.
    Meghallgatva néha hallani a szalagzajt tehát lehet hogy studiotekercsről van,lehet hogy bootleg..egyenlőre rejtély.
    Mindenesetre kb 4 dal kivételével a többit elég nehéz ép füllel végighallgatni.
  • gyula1971
  • reynaud #27767
    Nagyon határeset,hogy berakhatom é ide,talán csak azért mert a dal olyan jó kis 80s feeling!

Luxar ft Dēlfy - Move On

• reynaud #27766
    Linda hangja olyan mintha megfázással küszködött volna amikor felénekelte a vokált.
    A zenei alap valóban ötlethiányos ,az egyszer meghallgatom s aztán felejtős kategória.

(egy-egy általam linkelt zene,nem egyenlő azzal hogy tetszik is,pld. ez nagyon nem.)

Sajnos italo-disco fronton egyre gyengébb a felhozatal,vannak az elcsépelt orosz new-italo próbálkozások,amikben úgy másolják a 80s elsősorban Modern Talking kottákat,hogy a szegényes,teljesen ötlettelen synth hangzással tulajdonképpen egy mulatós színvonalat produkálnak.

A linkelt videót végigpörgettem,találtam benne 4 jó dalt,4 remek kiadványról ,a többit ha ingyen adnák sem kéne,kukába valók,élen a "BCR" katasztrofális produktumaival ,ugyanazt a szart eladom 1000x.
    A csávesz pedig tipikus példája annak hogy megveszünk minden szemetet amit kiadnak,miközben a lemezjátszóinak a fordulatszámát ajánlatos volna pontosan beállítani.

• rain70 #27765
    Talán a legjobb kifejezés erre a zenére?, hogy:
    Szörnyű!
    Ez nem neked szól, csak nem értem, ha ennyire nincs ötlet, muzikalitás, dallamvilág, akkor minek kell egyáltalán ilyet csinálni?
    Linda hangja is inkább idegesítő, mint hallgatni jó lenne. Amolyan, dobjunk össze valamit italo félét, ráadásul azokat is csórva valamelyik régi nagyból. A 0:38 induló az minek is volt a (el)csórása, pár akkord máshova tételével? Nem jut eszembe.
  • reynaud #27764
    Victor Ark feat. Linda Jo Rizzo "JUST AN ILLUSION" (Italo Disco 7" Single Mix)

• rain70 #27763
    Oké most így értem is.
  • cucurbia
    Ok,tehát a Michael Jackson tetszik,nem amiből koppintották a dallamát.Most már értem,ez volt a kérdés.
  • rain70 #27761
    Mi melyik? Az amire válaszoltam. Mi más?

Tetszik az a feldolgozás.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.19. 16:54:43
  • cucurbia
    D.White-Faster
  • cucurbia
  • cucurbia
  • AeroCool
  • AeroCool
  • cucurbia
    Most melyik?
  • reynaud #27754
    Tudva hogy 3 kislány apukája vagy,a te helyzeted érthető,azok után meg ami a közelmúltban történt pláne.
    Nekem is fontos a családom,de nálunk már mindenki önálló,elsősorban a szüleimmel való törődés vesz el sokat a szabadidőmből,ami marad azt legfőbb hobbimra a zenére ,zenehallgatásra csapom el,ebből nem vagyok hajlandó engedni,a zene nekem olyan mint az oxigén.

Azért néha ha van pár szabad perced,gyere fel kicsit dumálunk,és legalább megpörgetjük a topicot.
    Egyebeket egy privát válaszban,de valószínű csak valamikor holnap délután,lépj majd be.
  • rain70 #27753
    Végre nem CSAK egy másolás még a trance szerű hangokkal is ütött. Kegyetlen jó! Bejött nagyon!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.16. 10:40:09
  • rain70 #27752
    Modern Talinka hangszerelés, nyávogós punci hang. Egyenlő = hányás utáni...
  • rain70 #27751
    Ez bejött rendesen!
  • rain70 #27750
    Én sosem voltam space rajongó, vagy spacesynth, vagy mi a neve, de nekem ez a demó olyan, mintha ugyanazt hallanám, amit a 80-90 években produkáltak. De a név biztos eladja a zenéket. Számomra hallgatatlan még ezek a kis demók is.
  • rain70 #27749
    Privátban leírtam a lényegét, hogy pl én miért vagyok kevesebbet, de ennek ellenére olvasok is néha, ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbet fog diskurálni és inkább a családjával van.
    Az idő olyan gyorsan repül, hogyha valaki eltávozik, bánni fogjuk azt a percet is, amit itt és máshol basztunk el rá a neten és nem vele töltöttük. Jobb szó nem jut az eszembe.
    Nagyon sok jó jó zene került be az utóbbi időben, TQ is már nagyon hiányzott!
    Van pár jó italo disco, de a legtöbb csak hülye próbálkozás, vagy másolás. Ahogy írtad is, legközelebb pl Mflex csávesztől-től is jöhetne már egy, mert mostanában nem volt ilyen próbálkozása, vagy tele lett a töke az egésszel, ezt nem tudjuk.
    De az biztos, hogy a csillagos instrumentális zenéje Vangelis és Jarre magaslatokban van, sőt ő ebbe belekevert valami dreamwave féle fantasztikus hangulatot is, a videóval együtt egy igazi mestermű, bár nálam a MOMENTS az amit mindent tarol, talán a gitár rész miatt jelent az többet nekem. Egy biztos, mai viszonylatban ilyet csak ő tud, hogy elszakadj ebből a világból.

De jöhet italo disco, vagy syntwave is és reméljük jön is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.16. 10:29:58
  • amaximus
    ezek csak ajánlók, ha a beszerzett zenék akár a 99%át mindig vmben raknám ki, az is igen kevés előnnyel (viszonzással) járna nekem,ezért nem is fáradok vele,nagy ritkán rakok vm-et
  • cucurbia
    Van amit ismertem van amit nem,kár hogy mp3:(((
  • ItaloMucsacso70
    Vajon eljutunk oda valaha hogy egy hivatalos ZYX kiadványon ne legyen legalább egy mp3 zene?????
  • amaximus

a svéd meleg éghajlatról izzó dallamok
    The Lovers of Valdaro - Walk Alone
    The Lovers of Valdaro - Lost Forever

az olasz csapat tonnányi remixéből 2 igen jó feldolgozást ajánlok italo popban,ami még rádiókompatibilis is (cucurbiának jelzem csak )

Italian Disco Mafia - Stop! Dimentica
    Italian Disco Mafia - Laura non c'é

italo disco synthpop hajlamú vonalon

Equinoxious - Límite Voltaico
    Fryc - Road
    Sonik Proiect pres. Magic Invaders feat. Steelyvibe - Dance with the Devils (freestyle italo)
    Disco Fire - Feel The Power (New 80s Version)

• Copernico
    ChikoMix Producer - Mexico Disco 2018
  • Copernico
    Romantic Dreamers - Fire Of Love (Vocal Version)
  • ItaloMucsacso70