42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #28502
    Ilyen elképzelésed volt az extended verzióval kapcsolatban,avagy kérdezhetem másként,tetszik,elégedett vagy a hosszabb verzióval?
    Nekem nagyon tetszik,s talán azért nem figyeltem fel e dalra aktuálisan,mert az én disco zenei világom inkább a pörgősebb dalok,Bobby Orlando a király nálam.
    De ez a dal a legjobb,legszebb 80s italo zenéket idézi vissza,a vokál is kiváló!
  • reynaud #28501
    Lehet egy megjegyzésed,de attól tartok egyezik a véleményünk lásd,olvasd újra mit írtam : "neked mint tapasztalt rádiós",nem tudásról szóltam.
    Komjáthy úr mellett dolgozva lehetőséged volt tapasztalatokat szerezni.

Én voltam DJ vizsgákon,az első a legemlékezetesebb,pedig ez volt a legkönnyebb,akkor egy 5 zenei blokkból álló,általam kazettán előre elkészített anyagból választott a vizsgabizottság ,bár volt italo-euro disco összeállításom is a "funky" stílusúra esett a választásuk,az egyik asszisztens csaj szinte végigtáncolta a bemutatott műsorom,( Kool & The Gang,Earth, Wind & Fire,Delegation) dalokra emlékszem,na meg arra, az első vizsgám előtt nagyon izgultam,de csak addig amíg a Dj pult mögé állhattam,sikeres vizsga volt,de jó évek voltak azok ...........

s ha már rádiózás,ma este "bakelit party" remélem Walla Sanyi visz magával néhány new-italo korongot,s pörget is néhányat a jobbakból.
  • cucurbia
    Nem csak ezzel bánnak mostohán,de hagyjuk.Time goes bye ahogy mondaná az inglish:(((
    Egyébként pedig ha lehet egy megjegyzésem a zenei szerkesztéshez nem tudás kell,hanem tapasztalat ahogy 30 év alatt megtapasztaltam és látom.Tudni senki nem tud mindent söt minél több zene megy át a kezeiden annál kevesebbet ismersz meg.Ez tapasztalat és többen megerősithetik.:)).Viszont régen a diszkosvizsgákon volt olyan feladat,hogy eléd raktak 5-6 zenét és abbol kellett összeszerkesztened egy megfelelő műsort...na ez azért nehéz,főleg ha nem ismered a zenéket esetleg.
    Sokan ha a kedvenceikből kéne összerakni valamit akkor játsszva megcsinálják, a nehézség mindig akkor van,ha mindenhonnan lekorlátoznak,mit adhatsz(mint néha mostanság engem),vagy ha erre nincs tapasztalatod még(mint sok ifjú titán a hazai rádiosvilágban a programigazgatói székben ülve).Na ebből lesznek az egyenrádiók,meg a stilustalan kotyvalékműsorok.
    Én ízléstelen vagyok,ezt már többször kijelentettem,és a tudásom sem nagy csak lett anno tapasztalatom.
  • reynaud #28499
    Mint azt már többször leírtam,a zenei ízléseddel az én szempontomból nézve semmi probléma,sőt ...ha kiindulási alapként azt veszem,milyen zenéket szoktál magaddal vinni,s ajánlottál lejátszásra azon bizonyos zenei rádió adásokban,azt kell mondjam feldobtad a sablont.
    A listád is jó az én véleményem szerint.

Nekem viszont éppen ideje volna több mint 5 év után visszavonulni az aktív fórumozástól,mert az itt elvesztegetett időm a zenehallgatás rovására megy.
    A célom elsősorban az italo-disco stílus népszerűsítése volt itt is,neked mint tapasztalt rádiós nem kell fejtegetnem milyen mostohán bántak a hazai rádiózásban e stílussal,pedig igény lett volna rá.
  • cucurbia
    ma reggelre megküldte Mr.Choppin a levelesládámba.
  • cucurbia
    Igen mert csak olyanokat voltam hajlandó a listára irni ami megvan lossless formátumban is nekem.Amit még nem kaptam meg sehonnan vagy csak youtube formátum,azokkal nem foglalkoztam.De egyébként is...az izlésem ,mint az már többször kiderült eltér a trendtől.
  • reynaud #28496

Érkezik nagyon hamarosan ...
  • reynaud #28495
    Franck Choppin feat. Emphavoice - Pain In My Heart (Extended)

• reynaud #28494
    Thanks !
  • allada67
    Volt egy kis időm,meg kíváncsi is voltam,hogy kinek hány zenéje fért be az első 50-be.
    A 12 db listáról,a szavazók időrendi sorrendjében.
    01.Reynaud vinyl gyüjtő ismerőse. 14-ből - 11 a top 50-ben.
    02 Reynaud ------------------------------ 30-ból - 20
    03 allada67----------------------------------30-ból - 19
    04 fülcsimanó2---------------------------.30-ból - 22
    05 wmallas---------------------------------30-ból - 25
    06 djani75----------------------------------15-ből - 10
    07 xgaboca--------------------------------20-ból - 11
    08 Biatomi---------------------------------.30-ból - 23
    09 ItaloMucsacso70---------------------.30-ból -18
    10 Aerocool--------------------------------.30-ból -22
    11 Ildikó---(wmalas ismerőse----------.30-ból -19 (a #28405 hozzászólásnál.)
    12 cucurbia---------------------------------.30-ból -16
  • cucurbia
    Én a single-t a forumrol kaptam még nyáron, az instrut már a netről töltöttem le mikor hozzáférhető volt,utána mindkettőt megkaptam ősszel a szerzőtől is,én sem követtem,csak ma más miatt ránéztem és meglepődtem az átállitáson.Csak erről szolt a megjegyzés.
  • ItaloMucsacso70
    07.09-én lett vásárolva. Azóta nem kísértem figyelemmel hogy hol, milyen módon tűnt fel.
  • cucurbia
    Amikor legutoljára néztem(valamikor oktoberben talán utoljára) akkor még az volt,határozottan emlékszem.Mondjuk már akkor is csodálkoztam ezen,ezért is jegyeztem meg.
  • ItaloMucsacso70
    És még ha hozzátesszük hogy a magyar Szűcs Tamásnak köszönhetjük ezt az albumot!
  • ItaloMucsacso70
    Én úgy emlékszem az az egy, a Pain in my heart soha nem volt szabadon letölthető.
  • cucurbia
    nekem több,de majd ami kell elkérem "valakitől"
  • cucurbia
    Azért látom észbe kapott az öreg.Eddig minden zenéje szabadon megkapható volt.Most meg mi történik??Minden zenéje szabadon letölthető maradt,kivéve a Pain in my heart-ot.azt átrakta fizetőssé.Ravasz:))csak kicsit későn kapcsolt.Vagy nem gondolkodott előre.
    Ezek után kíváncsi leszek betartja-e majd az igéretét hogy elküldi a maxit vagy fügyül ránk.
  • ItaloMucsacso70
    50-ből kettő nincs még meg lossless!
    Az nem rossz arány!
  • reynaud #28484
    Tom Hooker - Take Your Time

Nagyon jónak ígérkezik az új Tom Hooker album,egy jó klipet azért készíthetett volna....:)
  • reynaud #28483
    Köszi Allada,javítottam!
  • reynaud #28482

1. Rick De Moore - It's Love

2. J.D. Jaber - I Want You

3. Franck Choppin feat. Emphavoice - Pain In My Heart

4. Malfa - So Long (NewRetro Remix)

5. Royal Visionaries - Peace Rain Down (Fill The World With Love) Parralox Remix

6. Amaya – I Never Said This Before

7. Robert Camero - Welcome Back

8. Aleph - I'm On Fire

9. Yuhniversia - Infection

10. Ken Laszlo - Forever Young

11. Charly Danone - Go!

12. Italobox - You Are Everything

13. Mandy Mancini - Love me

14. Wish Key - Man In The Air

15. Peter Wilson feat. Sean Smith - Verona

16. ItaLove - At The Disco

17. Andermay - En Blanco (Italoconnection Remix)

18. AlimkhanOV A. - Ocean Of Fantasy

19. Diego La Riva - Desire

20. Joy Peters - Star In heaven (Classic Mix)

21. Gianni Durante - My Heart Is On Fire

22. Systems In Blue ‎– There's No Heart

23. Retro Beat - Summer Night

24. Estimado - You Try To Help Me

25. Aleph - Time

26. Anabel Lee - A Story Remember

27. Cyber People ‎– This World Is Not Enough

28. Mirko Hirsch – Midnight Affair

29. Joy Peters - The Passion Of Love (Classic Mix '2018)

30. Tiziana Rivale ‎– Open Up Your Heart (Digimax NRG Mix)

31. Luca Gold- I'll Never Cry In The Night

32. Mintaka – Amando Sin Hablar

33. Italoconnection feat. Fred Ventura - Humazine

34. Lian Ross & Mode One - I Still Love You

35. Stylove feat. Vincent International - You Are Bambina

36. Yuhniversia - Glitter

37. Peter Wilson - Take Me Over

38. Victor Ark Feat. Mr. Konrad - Loving Me

39. Mr. Konrad - Electric Kiss

40. Alex Chroma Band - A New Day (Dub Remix by Eddy Mi Ami)

41. Alex Blue - Day By Day

42. Peter Wilson - Diamond Eyes

43. Barry Lane & Vanello - Journey To The Moon

44. Steven Silverheart - In The Night

45. Katiuscia Ruiz - Mirame (DJ Nikolay-D Italo Disco Remix 2018)

46. Mr. Konrad - Love Somehow

47. Joe Lettieri - Faces

48. Paul Parker - The Man That Fell To Earth ( Digimax Remix)

49. Verona - Life Will Never Be The Same

50. Amaya - Feeling Something
  • allada67
    A listára egy privát üzenet ment.
  • reynaud #28479

Wham! - Last Christmas [Steve Callaghan Remix] [2018] sc

Ha elnyerte tetszésed,lossless minőségben,"free" letöltheted!
  • reynaud #28478
    Hi Rain !

Merre jártál téli vakációdon,ha itt nem publikus ... pm.
  • reynaud #28477
    A stílusában,műfajában királykategória!
  • rain70 #28476
    Egyszerűen az a baj, hogy ezek az előadók megöregedtek és vele együtt a hangjuk is, amin már a legprofibb keverőasztal sem tud segíteni.
    Bár nálunk van egy olyan, ami csodákat művelne még ezzel is. Egyszerűen nem jó hallgatni RP hangját, amit a hangszereléssel lehetne bőven ellensúlyozni, de itt még az is egy nagy foslé. El kellene fogadni egyeseknek, Fancy-vel az élen, hogy csak rombolják, amit anno felépítettek.
    Igaz, RP-nak new italo-ban több jó sőt kiváló zenéje volt, mint akkor a halálba imádott Dolce Vita. A mai napig nem értem ,hogy az mitől lett akkora sláger. Ennek a felújításnak, vagy minek el az első akkordját is szemétbe kellett volna dobni, nemhogy elkészíteni.
  • rain70 #28475
    Nagyon ott van!
  • rain70 #28474
    Ez is egy tök jó zene.
  • rain70 #28473
    Ez viszont betalált.
  • rain70 #28472
    Jó zene, de ez már több éves, hiába mostani feltöltés.
  • rain70 #28471
    Sosem fogom ezt a műfajt, vagy mit megszeretni.
    Számomra hallgathatatlanok. Ettől még elismerem, hogy biztos jó, többek közt ez is.
  • rain70 #28470
    Üdv Mindenkinek!
    Visszatértem a családdal a téli vakációról. Bár ez talán hagynom kellene most még is válaszolok rá, ennyi idő után is.
    Nincs olyan, hogy rád küldöm, nevezhetjük úgy, hogy én vagyok az egyik ilyen kutya, ha már így nevezted őket, remélem érthető volt.

És akkor lapozzunk.
  • Nastar
    Ez az album nagyon gyilkos lett, persze jó értelemben!!!A srác nagyon tud, nincs mese, nagyon nagy neveket odaver, akik ebben a stílusban ügyködnek az biztos!!Imádom, csak így tovább!SZMC - Dark Energy The Album 2018
    Utoljára szerkesztette: Nastar, 2018.12.18. 23:08:38
  • reynaud #28468
    SZMC - Asteroid Discovery

( DL link )
  • reynaud #28467
    A kritikám a zenének szól ,ez ahogy az alábbiakban valaki már leírta,katasztrófa,elgondolkodtat lesz é valaki ki ezért pénzt ad!
    Eddig az első számú citromdíjas a vinylen kiadott zenék közt nálam "Clay Pedrini - This Is My Life" volt,de csak volt mert ez a Dyva kiütötte a nyeregből,és az élre állt.... bbbrrrrrrrrrrrrrrr, ez nagyon vacak!
  • wmallas
    O mein gott...Mekkora pakk,,,,Nagyon szépen Köszönöm!!!!!!!!
  • wmallas
    Szerintem ez .....Katasztrófa
  • ItaloMucsacso70
    Majd a "postaládádba" is kukkants bele.
  • wmallas
    Ha Ő kiszáll...nincs Maxi Music,,,,nem hinném hogy erre mostanában sor kerülne...Egyébiránt van igazságod...
  • ItaloMucsacso70
    Szerintem Juan Martinez kiszállhatna ebből a Maxi Music projectből mert ez egyre gyengébb sajnos.

Vincent International - He's My Boy