42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #28662
    A jövőben a videók felett legyen ott légy szíves a cím a kereső miatt. Ne csak bedobálva legyenek ide. Különben törlésre kerülnek.
    Köszönöm.
  • wmallas
  • Musachy
    Csak épp nem erre irányult a kérdés...
  • Biatomi
    másik
  • Biatomi
    egy alternatíva
  • cucurbia
    mp3-ra nem adok ki pénzt,ha lehet.
    De nem is vártam mást választ tőletek.
  • wmallas
    Megveszed a lemezt,,,és már meg is van a válasz a kérdésedre...
  • cucurbia
    És ez megvan valakinek valódi losslessben is(mármint az album),mert eddig 6 helyről megszerezve mindenhol egy ilyen mp3 kibontott lemez jön le flacként vagy vaw-ként.Tehát vagy mindenhol ugyanaz a szar van,vagy ez is egy olyan ZYX stilusu csalásos lemez amit már megszoktunk Silent Circle vagy a New Generation cd kapcsán??
  • wmallas
    Az album legjobb dala ,,,,szerintem...
  • wmallas
  • wmallas
  • rain70 #28651
    A ruszki Daria csaj bejött, de az inkább ilyen italo és synthpop keverék, synthwave-nek nem sok köze van hozzá, talán egy-két apró hangeffekt felkeverés emlékeztet rá.
    Viszont rendesen túlvezérelték a bass drum mélyet, már már hallgathatatlan.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.10. 08:17:34
  • reynaud #28650
    Ha visszapörgetném az elmúlt 5 évet,s e topicban bemutatott zenék közül csak egyet választhatnék ismétlésre.
    A kiválasztott ez.

Michael Oakley - Turn Back Time

Bye!
  • reynaud #28649
    Ma két igényesen hangszerelt synthwave zenét hoztam,letölthetők akár ingyen.

Daria Danatelli - Dreamcatcher (Dream Shore Remix) Free DL (BandCamp)

Rolly Rocket feat. Shenwalker - Savage World (Free DL) BandCamp
  • reynaud #28648
    Az artist nevének láttán az első gondolatom az volt eltévesztette a bejáratot.
    Na ennyit és nem többet erről.
  • Musachy
    Tanultam valaha spanyolt (is), tudtam azt is, hogy az illető nem magyar. Ami most megvan még abból a spanyolból, azzal nem vagánykodnék, meg a "rosseb" szó tükörfordításával is meggyűlne a bajom (állítólag infierno)... Nem is konkrétan neki szántam volna a megjegyzésem, csak úgy, mert ez a "zene" olyan fura. Egyáltalán milyen stílusba lehetne besorolni? Tudja a rosseb.
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.01.08. 20:12:32
  • reynaud #28646
    Gondoltam hogy nem igényelsz választ,és értem a kérdésed irányultságát is ami egyébként jogos,bár kissé durván tetted fel,s a tag ha fordítóba dobja a mondatod sem fogja tudni mit akarsz kérdezni tőle,ezért kicsit beleavatkoztam.
  • Musachy
    Ez egy "költői kérdés" lett volna...
  • reynaud #28644
    Ez a dal megérdemelt volna egy külön maxit.

Amaya - I Never Said This Before (Instrumental Dub version)

• reynaud #28643
    Nagyon valószínű spanyol nyelven kéne megkérdezned,mert tippem szerint a user nem magyar.
    De a kérdésedre itt a válasz : ( link )
  • Musachy
    Ez meg mi a rosseb?
  • DJMIX
  • AeroCool

25:47 től --------> Mention - Walk Away
  • AeroCool
    Reméljük ez is jó lesz! Ugyancsak Iventis kiadvány! :-)
    Mention - Walk Away (march 2019)
  • reynaud #28638
    Sajnos márciusig várni kell,akkor tervezi a kiadó piacra dobni.
    Az Orlando maxi is begyűjtésre való produkció.
  • reynaud #28637
    Több mint ígéretes,nagyon jó!
    Szerintem Brian Ice eddig a new-italo korszakban kiadott dalai közt ez lesz a legjobb,jól felénekelte,remek a vokál.

Megjegyzem ,Fabrizio Rizzolo 80s években kiadott zenéi nálam a mai napig top kategóriásak.

• AeroCool
    Na ez már döfi! Vásárlós vinylek! :-)
  • wmallas
    Nagyon ígéretesnek tűnik,nekem nagyon bejövős..,,,!!
  • allacska
    Ez nagyon jóra sikerült ....
  • reynaud #28633
    i Venti D'Azzurro Records néhány hét múlva megjelenő új kiadványai közt Orlando - Easy Lover (Savino DJ Remix) -ről már szóltam.
    Egy másik : Brian Ice - Fly With Me
  • allacska
  • reynaud #28631
    Ezt akár nagyon el is lehetett volna rontani,de pont annyit formált,változtatott rajta illetve adott hozzá,nagyon jó érzékkel,igényesen ,hogy a profi jelzőt kell használnom,újfent egy szép munka az Mflex Sounds Team -től.

Ezt visszaidézem tőled :
    Teljesen jó és jobban hangzik, hogy az eredeti zongora dallamot két plusz akkorddal megfejelte. Nagyon szép az új zongora hang is. A levezetés meg aztán durván átmegy fülbemászó gyors italotánciba!!!
    Ezt tökéletesen megfogalmaztad,és jól hallod. (Te tanultál zongorázni,gondolom szerepe van abban hogy zeneileg is érted a dörgést!)
  • reynaud #28630
    Én nem voltam képes rá hogy ezt 1 percnél tovább hallgassam,s ezek szerint ha ugyanazt ismétli ami elhangzik az első két percben további több mint hat percen át,akkor egy kínszenvedéstől kíméltem meg magam,mert az 1 perc is sok volt belőle.
    Ez tényleg durván rossz,s igazad van,a legtöbb komment orosz .... nem is írok mást,mert csak téged ismételnélek.
  • rain70 #28629
    Asszony fész oldalára belépve, tegnap este került ki. 16 óra alatt 2000 megtekintés csak Mflex oldalán. Estimado 4 napja kirakott zenéje vagy mijének lehet nevezni, kb 10 óra alatt legyalázta. Most azért az övét hoztam fel, mert az volt itt az utolsó YT-re kikerülő 2019-ben. De amit írtam is, eléggé félre gondoltam, hogy egy magyar dal remix-e így meglódul. Nagyon nagy gratula! Mégis magyarok vagyunk és Mflex csáveszék nem felejtettek el minket onnét a messzi távolból!

Azért szoktam ezeket figyelni, mert nagyon sok dolgot lehet belőle leszűrni! A nézettség után számolja a YT a lájkokat. A nem tetszik lájkot nem veszik figyelembe, a tetszik lájk a lényeg, ha abból az adott nézettség után elér egy bizonyos százalékot, akkor automatikusan ha kel ha nem nyomja az emberek arcába! És ez a nem mindegy! És akkor már a többit hozza magával!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.06. 12:25:39
  • AeroCool
    Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel a Digital Scream új Maxi vinyljét lehet rendelni ,(fekete,átlátszó,fehér) korongokon.
  • rain70 #28627
    A legtöbb hozzászólás az ott orosz. Oda való is! De ezt nagyon jól látod és teljesen igazad van, egy ilyen ÁLISTENÍTÉS az egész euro-italo műfajt könnyen újra temetőbe küldheti. Nagyon könnyen!

Lényegében azt az 1 percet, vagy inkább 2-öt ismétli több mint 8 percen át. Nagyon hosszú egy ilyen semmitmondó MT hangokból lenyúlt baromságnak!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.06. 11:52:40
  • rain70 #28626
    Ezt a zenét így ebben a formában a 80-as években, főleg angolul tarolt volna az euro-italo korszakban.
    Azért érdekesek ezek a csáveszek, beharangoznak egy új Italo Disco-t, közben lerágott kutyacsontként meg kihajítják csak úgy a semmiből ezt a remix-et. Ez nem is egy átlagos remix, ahogy írtad is, ez alá bekerült egy teljesen más világ MS felfogásban.
    Én nem gondoltam, hogy egy "szűzvarázslót" ennyire át lehet formálni jóval jobbá. Ezek szerint lehet simán, de ahhoz megint csak kell egy MflexDmc alien páros! Teljesen jó és jobban hangzik, hogy az eredeti zongora dallamot két plusz akkorddal megfejelte. Nagyon szép az új zongora hang is. A levezetés meg aztán durván átmegy fülbemászó gyors italotánciba!!!
    Nyilván a magyar nyelv miatt úgy gondolom, hogy többen esetleg lefogják húzni, de szerintem ez nem is a külföldieknek készült, hanem ahogy írtad a 80-as évek magyarjainak legfőképp! Emelem kalapom újra!!! De most nézve talán még jobban megy felfelé a nézettsége és a hozzászólások száma is, mint a megszokott. Pedig ha valami nem angol az már eleve nem indul előnnyel, ezek szerint ez még így is tud nyomulni!
  • reynaud #28625
    Mflex Sounds & V'Moto-rock - Tűzvarázsló ("firewizard" remix)

Egyik favorit zeném a 80s évekből,Mike megint profi munkát végzett!
  • reynaud #28624
    Ezek viszont szerintem jó színvonalat hoznak.

Andermay - En Rojo (Italoconnection Remix) snippet

Eloquent - Lay All Your Love On Me (DMT Berzerk Remix)
  • reynaud #28623
    Láttam még mielőtt linkelted,cirka 1 percet tudtam belőle hallgatni.
    Értékelhetetlen bóvli,vacak MT klón.
    Zenei alap + vokál = egy nagy nullával,a videó pedig egyszerűen szánalmas.
    Az ilyen produkciók sajnos akár padlóra is küldhetik a new-italo vonalat,hiszen aki meghallgat egy "BCR" dalt amik ahogy Fülcsi is utalt rá az italo-disco stílus megcsúfolása,és mondjuk ezt,joggal mondhatják maradnak a 80s évek italo-euro disco zenéinél,s nem kérnek az újdonságokból,pedig ugyebár tudjuk azért vannak szép számmal jó zenék is.

Megnézve a kommenteket a fő problémát én abban látom,hogy sokan lájkolják,és írnak dicshimnuszokat a dalt értékelve,(hogy ők mit hallanak ebben ami jó,az számomra rejtély) ezáltal elhitetik az előadóval hogy ez egy jó dal,miközben tulajdonképpen szóra sem érdemes,avétos utánzat,semmi eredeti nincs benne.

Tudod a kritikám a zenének szól,nem neked,tehát nehogy megsértődj.