42866
-
ItaloMucsacso70 #28743 Egy nagyszerű kiadvány 2019 elejéről.
Igaz a hőn áhított Mr. Blue ezen sincs rajta, de azért nem rossz így sem.
Miko Mission - Greatest Hits & remixes 2019
-
fülcsimanó2 #28742 Igazad van, véletlenül összekevertem a két nőt...:-)))
-
Bár inkább már kilencvenes,de imádtam őket,szinte minden maxijukat..és hát ahogy a klippen is látszik a japánok is.))
Da Blitz-I believe
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.01.19. 20:25:16 -
Én amikor Hollandiában laktam akkor minden nap holland adókat hallgattam:)) -
Kedves Fülcsi,
Előfordul ,sőt teljesen természetes hogy a stíluson belül is másként értékelünk egyes zenéket,előadókat.
Nem látok ebben semmi problémát,ez a dal és korábbi az elmúlt években kiadott zenéi sem tudtak rám hatással lenni.
A 80s zenéit viszont kedvelem.
Fantasy ... Lian Ross dal.
Az Ő egyik nagy slágere ez volt,de ezt te is tudod.
link ,itt a B oldal is óriási zene.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.01.19. 18:49:48 -
A Fantasy az Lian Ross:)).Most akkor miről is beszélgettek itt? -
Én most konkrétan nem erre a dalra gondoltam,általánosságban ha küldesz,ajánlasz neki valamit,akkor nem hinném hogy személyre szabottan különbséget tesz a Walla Sanyi és közted.
Én Hajcsert azért ostorozom mert látok benne fantáziát,a hangorgánuma nagyon kellemes,tipikus rádiós,kicsit jobban felkészülni,megszerkeszteni azt a 3 órát,és klappolna szinte minden,segítsetek neki a szerkesztésben,akár te akár a Sanyi,tippekkel,zenékkel.
Kell egy jó italo-disco rádió műsor ,az RSDH szuper de azt a holland nyelvű harácsolást a zenék közt elviselni kínszenvedés.
Aztán most tényleg befejezem,nem tartozik rám . -
fülcsimanó2 #28736 Akárki akárrmit mond, szerintem ez jó, nem mondanám azért így, hogy a nyolcvanas évektől ez a nő nem mutatott fel valamit, ezzel most nem értek egyet, amit írtál Reyaud, szerintem jó a nő, sőt tökjó... a ruhájától kezdve a hangjáig bezárólag.....szeretnék én így énekelni tudni...persze ne akarjuk a Fantasy-hoz mérni, az azóta eltelt munkásságát, mert az überelhetetlen. Tudjuk, hogy még egy olyan slágere nem lesz, mint a Fantasy, de azért szerintem amit azóta mutatott az elmúlt két évtizedben, az se semmi....És ez is jó, amit most hallhatunk tőle, de ez csak az én véleményem persze.... 
-
Én miért küldeném??Nekem nincs meg.
Egyébként sem én voltam/vagyok az ellátója. -
semmi probléma,Lian Ross jobb mint Linda ,pld. Mode-One (kiskopasz) Raul-al közös zenék nekem tetszenek. -
Miért,ha te küldöd akkor nem játssza le? :)
Tegnap többször is említette a neved,a végén a szerkesztésben segítők közt is,sőt egy általad ajánlott CD-ről is játszott egy jó kis zenét.
Abszolút értékel Ő téged! -
ItaloMucsacso70 #28732 Elnézést mivel nem vagyok VIP ezért már nem tudtam javítani a nevét. -
ItaloMucsacso70 #28731 Majd ha elküldöm a Walla Sanyinak akkor lehet.....
-
Ez amolyan maxi music style , Modern Talking kottamásolással fűszerezve, nekem egyáltalán nem tetszik,de rádióban tán 1x elsüthető ,mondjuk éppen egy MT dal helyett érdekesebb.
Linda Jo Rizzo az énekesnő neve helyesen írva,nyomokban hasonlít valamit a 80s hangjára,én tőle a 80s évek óta nem találok értékelhető zenét. -
fülcsimanó2 #28729 Majd ha Walla Sanyi elküldi, akkor halljuk ott is... -
fülcsimanó2 #28728 Huh, ez nagyon jó!!!! -
Majd ha a Walla ezt is elküldi a Hajcsernek akkor ott megy. -
ItaloMucsacso70 #28726 Egy rádió barát verzió belőle! 
Linda Yo Rizzo - In My heart
-
Lian Ross már a mult héten is mehetett volna Kiss Gyuri müsorában Fehérvárrol,csak sajnos hiába vitte el, elfeledkezett rola,hétfőn jutott eszébe hogy már egy hete elküldtem nekiés elfelejtette leadni.A 2019-es új Lian Ross zenék engem most jobban izgatnak. -
Nekem éppen most ragad már le a szemem az álmosságtól,sokáig fent voltam tegnap este,megyek alszom egyet,most megtehetem! -
Fred Venturáék ettől tudnak sokkal jobbat,nekem a zenei alap válik unalmassá hallgatás közben.
Pont úgy vagyok én is vele ahogy te,minél többet hallgatom annál inkább nem nyerő.
Ne hogy megvásárold ha nem tetszik,hallgasd az En Blanco zenéjét,az a legjobb tőle. -
wmallas #28722 Ne vedd meg Marika,,majd bedigizem neked lemezről,,
Mert hát nekem meg felettébb tetszik a muzsika,,,
-
Én lehet egy maxi meg egy instruváltozatba befektetek,most még két napig ugyis akcioan adják.de még erősen gondolkodom melyik legyen,Az első lemezét nem szerettem,de az En Blanco-t a mai napig imádom(bár valamiért ezt sem hajlandoak játszani),de ez a harmadik nekem már teljesen ugyanolyan dallamvilágra épit mint az előző csak nincs benne az a kellemes háttér női vocal hang mint ez előzőben igy ez már nekem kissé kaptafa,unalom. -
fülcsimanó2 #28720 Hát nem tudom, hogy erre áldozzak-e?
Ahogy többször hallgatom, egyre több kétségem van.
Ez nem jó, basszus, pedig nagyon várományos volt a 2018-as zenéje alapján.
-
Szétesek a fáradságtól,képtelen voltan tegnap fentmaradni kilencig igy nem hallottam az adást. -
Ha már Manuel Rios.
Díjaznám ha ez a remixe majd elérhető lenne valahol,valamin lossless minőségben,ez kell nekem. - link - -
Szia Fülcsimanó ! 
Egyetértek veled,ez nem olyan jól sikerült mint az ezt megelőző ,de ha kihajítják vinylen én begyűjtőm. -
Ahogy említettem,hallgattam a tegnap esti műsort ,azt gondolom az én véleményemet illetve a te zenei szerkesztő koncepciódat igazolja,hogy a műsorvezető elmondása szerint a hallgatóknak nagyon tetszett az új Lian Ross dal,valamint Tom Hooker new-italo vonalas zenéje,pedig ezeknél vannak sokkal jobbak is.
Azaz amit én nagyon gyakran szóvá teszek,van ,volna igény az újdonságokra.
Kérdem én mi a frászt kell olyan szintű fenntartással lenni az új italo zenékkel kapcsolatban,pld a Man Parrish mix olyan hatású mint egy állon rúgás,szerintem bitang jó zene,de már nem lep meg hogy félre dobják,Joy kell meg a Modern Talking mert az már bevált :)!
Befejem a kritizálást mert egyébként is értelmetlennek látom, nem célom de megbántom a szerkesztőt,ám zenei szerkesztés alatt alap hiba mixre egy újabb mixet játszani,s egyáltalán nem mindegy hogy egy adott dalra mit választunk következő track-ként,ez a Dj-k világában is fontos dolog.
Na remélem, ha odajutsz,lesz alkalmad rá,majd te lejátszod a Hard Ton mjúzikot. -
wmallas #28714
Rubix & Rivers - Te Quiero (Space Synth Original Mix) -
fülcsimanó2 #28713 Ez most sajnos nem sikerült olyan jól, mint a tavalyi zenéjük.
Vacillálok is, hogy megvegyem-e vagy sem.... -
kb.három hete elküldtem már a rádióba a Man Parrish mixet,de senki nem játssza.Talán majd ezt is saját kezembe kell venni? -
wmallas #28711 Tonschatz – One
-
Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line
Hosszabban pld. itt tudjátok meghallgatni.
Man Parrish mix
Original mix -
wmallas #28709 CHITO - This Is Our Night (Special Fresh Colour Remix)
-
milan - King & Queen (Free DL) bandcamp -
Na de sok a duma,zenéljünk,remélem kiadják vinylen is.
Andermay - En Rojo (Italoconnection Remix)
-
Egy így van !
Annyit hozzátéve,Walla Sanyi irányába elpuffogtattam már néhány pozitív jelzőt a "bakelit party" kapcsán,mivel remek new-italo zenéket szokott ajánlani lejátszásra. -
Ha olvassa a fórumot,akkor én sejtem az okát,valószínű én voltam a célszemély,de nincs ezzel semmi probléma.
Nekem az italo-euro disco stílushoz való hozzáállása ,az a rajongás ahogy beszél e zenei műfajról nagyon szimpatikus.
A zenei szerkesztést kritizálnám inkább,gyakran érzem úgy a "Music Story" 3 óráját végighallgatva,hogy a mai kereskedelmi rádiók által használt sémát ,miszerint van néhány száz dal a kínálatban és azt ismétlik orrvérzésig,alkalmazza a szerkesztő úr is ,az italo-disco műfajon belül.
Ha valaki rendszeresen hallgatja a műsorát,egy idő után baromi unalmas lesz,ugyanazokat a dalokat hallgatni,Modern Talking mixek,meg a London Boys ,Divine stb. ezekkel engem nem tud elvarázsolni, hatalmas a kínálat a stíluson belül,a ritkaságok közt is nagyon jó zenék vannak,csak venni kell a fáradságot és megszerkeszteni ,érdekessé tenni egy-egy műsort.
Na itt érkezünk el a te szerepedhez ,amikor vendégként, felkészülve egy koncepcióval,olyan zenéket viszel amire kapkodom a fejem....
Ma dolgozom este, a cégünk ügyeit intézzem, háttérzeneként hallgatni fogom a műsort.
Ha ajánlhatnék két dalt.
1 a 80s évekből : Stian Rigby - Turn Me On (talán sosem játszották még magyar rádióban,az osztrák Ö3 műsorában viszont évekig rendszeresen.)
Egy new-italo : J.D. Jaber - I Want You -
Megkockáztatom,hogy Raynaud nem ezt érti soha a megjegyzése alatt,mint amit te Péter.Pontosan ez a régi és a mostani rádiós iskola közötti legfontosabb különbség. -
Sziasztok!
Hajcser Úr műsorában kiemelném 2 barátomat akik jelenlétükkel ugyancsak hozzájárulnak a műsor szinvonalához.
László Zoltán és Walla Sándorról van szó akik időt és energiát nem kimélve nyomják a jobbnál jobb Italo Discó zenéket!
Le a kalappal előttetek srácok!!!!