42864
-
nekem tetszik.Még pont annyi a dobszinti amit elviselek. -
wmallas #29021 https://lucagold.bandcamp.com
-
ItaloMucsacso70 #29020 Akkor majd engem is világosíts fel Sanyikám mert nekem egyik track sincs meg még jóban!
-
wmallas #29019 Hülye vagyok,,most látom elérhető már ez a zenéje jóban is Luca Gold-nak
-
wmallas #29018 Kifejezetten tetszik,,,remélem ráveszi magát a szerző és elkezdi lossless is gyártani a zenéit. -
fülcsimanó2 #29017 Ez egy egész jó dal..... lehetett volna !
Nem rossz elgondolás, de sajnos pocsékul van kivitelezve.
Ebben a formában csak egy rossz lakodalmas nótára emlékeztet, kár érte.
-
Ez viszont egyáltalán nem jött be, nagyon lassúnak hat ez a zene, el lehet aludni tőle.
Meg eléggé verejtékszagú is...
-
Ez még jó is lenne, MT ide, vagy oda, ahogy írod is egy durvább italo disco hangzású hangszereléssel. -
+1 ráadás .
Neon Game - Parlerò (Demo)
-
1 újdonság mára is a Modern Talking style kedvelőinek ajánlva.
Luca Gold - A Little Love In My Life
-
Grandiflora - Do You Love Me
-
Silent Gloves - RNB feat. Magic Dance (Visitor Cover)
RNB feat. Magic Dance (Visitor Cover) by Silent Gloves (Free DL) bandcamp
-
Még egy dal mára,az előadó az egyik legnagyobb favorit nálam,végre egy újdonság tőle,a szokásos magas színvonalon.
Maxthor - Run
Maxthor - Run (bandcamp)
-
David Verona - Lie On Your Dreams
-
Ennél azért jobb zenét is hozhattál volna!
Ha jól emlékszem Fancy is feldolgozta,onnantól kezdődött a karrierjében az igazi lejtmenet.
Én tegnap este ezt a lemezemet hallgattam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csajó Rénó bácsi 
Köszönöm a megtisztelő lehetőséget, esetleg majd megfontolom még, de vélhetően megint nem hallasz majd rólam jó 3 hónapig.
Kanada rég volt, szép volt, tán igaz sem volt. Ki tudja...(mármint rajtam kívül)
De két dolgot helyesbítenék ha megengeded még..
1) mindig mulatságos vagyok, csak nem mindenki érti a poént.
2) sosem dicsőítem magam...szinte sosem...
Na léptem, szálljon füledbe a new italo..
/...az enyémben is diszkó szól, bár nem italo, de olasz verzió egy maximról (lásd spoiler alatt)/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Thanks !
-
A cime,meg a stilusa miatt választottam zárásra,mert nem lehetett rajta érezni,hogy nem régi.
Lisa Ferrari:Love in music -
Hi Zef! 
Már hiányoztál
,olyan hirtelen tűntél el hogy az is megfordult a fejembe ,megint leléptél egy időre ide ... Kanada.(erre anno felkaptam a fejem,így aztán emlékeztem a tag bejegyzésére.)
Ami pedig a "ragozást" illeti ... kár hogy nem folytattad,mert bár nem kívántam a dolgot,a leírtakat hitelesíteni,nem találtam érdemesnek,lehet mégis rászántam volna magam.
Véleményem fel szoktam vállalni a zenékkel kapcsolatban ,semmi hátrányom nem származik abból ha nekem valami olyan tetszik ami másnak nem,csak 1 példa :volt idő amikor az volt a menő itt hogy hordában támadtattok egy bizonyos előadó miatt,a botfülű jelzőtől kezdve kaptam hideget-meleget,akkor is vállaltam hogy nekem tetszik a zenéje,senki nem tudott befolyásolni,elnézve a népszerűségét nekem volt igazam.
Az a bizonyos "frankó történet" pedig inkább egy bocsánatkérés volt egy lemezgyűjtő ismerősömtől ,akivel azóta privát levélváltásom is volt a témával kapcsolatban,de ez kettőnk dolga,nem tartozik másra.
"A 80s dalok remixei" ,igen ebben hajlítható vagyok,beismerem "off" de akkor erre mindannyian figyeljünk oda,ezért sajnálom hogy Maxika barátom lemondta a HG titulusát,s megértelek hogy ez érzékenyen érint hiszen korábban én is rád szóltam az efféle offolásért.
" majd tavasszal bekukkantok megint" ... maholnap itt van a nyakunkon !
,ezek szerint visszatérsz és jön a napi tucat hsz melyben magadat dicsőíted! néha sikerül is olyant firkálnod ami több mint mulatságos,úgyhogy ... Welcome back!
-
gyula1971 #29003
-
gyula1971 #29002 -

Valami hasonlót gondoltam én is, de ezt olyan szépen megfogalmaztad, hogy kár lenne tovább ragozni.
Léptem is, nem akarom elvenni az értékes helyet mások elől. Majd tavasszal bekukkantok megint.
Hátha lesz min röhögni megint.
-
Peter Wilson - Like Dynamite /Until The Day & Whenever You Want Me
Akár dupla CD-n is beszerezhető!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A múlt pénteki "Music Story"(Hajcser Attila) műsorhoz gratulálok egy élmény volt,erről írtam az elmúlt hetekben ,ha ott vagy,jelen vagy a műsorban,egy időutazásban van részem ,mint hallgató olyant kapok amiért anno érdemes volt rádiót hallgatni.
Amolyan "Komjáthy feeling" amikor még nem a gépből játszották a zenéket,apropó Komjáthy György,jó volt hallani élőben,még mindig topon van,páratlan legendája a magyar rádiózásnak!
Arra pedig ahogy rólad beszélt nagyon büszke lehetsz !!! ...
Jók voltak a zenék is,de 1989 zenei felhozatalának egy adás nagyon kevés,örülnék ha volna ennek folytatása.
Éjfél magasságában játszattál egy ha jól emlékszem Digimax remixet,ez pontosan mely dal? -
George Aaron - Russian Ladies (High Energy version) official video
Szerintem ez a legjobb verzió a dalból. -
Magnavolt feat. Daria Danatelli - Jessie (Free DL ) bandcamp -
JUNIOR RICALDY ZANETTI - Ilusión Increible (cover Tam Harrow) (2019)
-
gyula1971 #28996
-
Biatomi #28995 Gürcan Erdem - Angie Lives in a Souvenir
-
allacska #28994 Kel - Air & Band Band - Tuareg (Flemming Dalum Remix)
-
allacska #28993 Naomi - Give Me (Remix) Italo Disco 2019
-
Nem voltam elég érhető, hogy ne rakj be ilyeneket, mert nem ide való?!!!!!
A másik.
Te nem írtad, hogy neked nem tetszik, csak burkoltam megjegyezted, hogy mi a vélemény, most, hogy kb mindenki megírta, hogy szar, akkor írsz egy frankó történetet (28988) beállva sorba?
Én nem ma jöttem le a falvédőről, van eszem ám és gyorsan átlátok az ilyen hozzászólás féléken.
Utoljára megkérlek, ne rakj be semmilyen feldolgozást, mert nem ide való és szemeteled vele a topikot, de ha ennyire kényszered van, akkor minden legyen spioler-ben, de 1 héten maximum egyet.
Amúgy ez is moslék feldolgozás, a remixhez köze sincs, az alapzenéhez meglévő és kész loop-okat társított, amit szinte a program megcsinál, még ott sem kell lennie.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.02.20. 21:53:58 -
Így viszont lehet hozzányúlni egy egykori nagy italo-disco slágerhez.
Privát vélemény,ez nekem kifejezetten tetszik,ha valaki mást gondol ,azt szabad,lehet,de tiszteletben kell tartani a másik véleményét.
Eddy Huntington - U.S.S.R.(Master Of Dreams feat. Alex Rue Remix)
-
Ott a pont és a kulcsszó nálad.

Az egyértelmű hogy ez a feldolgozás egy katasztrófa, elindítva a dalt,a vokálnál az első gondolatom az volt hogy ... a betyárját a "Tarzan Boy" egy operaénekes előadásában ???
Azt vártam hogy ezt lesz é valaki ,ki szóvá teszi,megtörtént.
Egyébként a Baltimora project motorja ez az olasz úriember volt ... Maurizio Bassi
-
allada67 #28989 Igazi operaénekes hangzás, nem passzol a zenéhez.
Viszont pont 20 éve egy hazai csapat, a Remix - Tarzan Boy , nekem a mai napig tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=WXPq6sN7dGg -
Egyetértek !!!
Tegnap este belehallgatva azt gondoltam ezt megmutatom nektek,nem flame keltés szándékkal,érdekelt hogy csak én tartom ilyen borzalmasnak vagy mások is,akik e stílust kedvelik.
Mindezt azért is mert az itt frissen bemutatott zenék közt,nagyon leminősítettem egy olyant,amit egy kedves lemezgyűjtő ismerősöm aki a YouTube-os fiókjában úgy évente max. egy-két dalt lájkol az újdonságokból.,azt pont berakta kedvencei közé,pedig aztán ha van valaki kivel nagyon azonos a zenei ízlésvilágom az Ő,de elfogadom ,nála ez a dal valamiért betalált,s ahogy ismerem meg is fogja venni ,miközben én azt írtam hogy ezt azok fogják akik minden szart megvesznek.
Pardon,mert az úriember nagyon is válogatós. -
fülcsimanó2 #28987 Egy percig bírtam, borzalmas!
Ilyen etalon zenékhez nyúlni szerintem szentségtörés.
Akinek nincs új mondanivalója, ötlete, az keressen más foglalkozást, főleg ha énekelni sem tud.
-
Nézd, amit beraktál ide, az egyrészt flame keltő, ráadásul spam is.
Vita lehetne belőle, de ezt most itt zárjuk. Ráadásul Jimmy McShane emlékét legalább "mi" ne baszkuráljjuk, ha már van néhány ilyen balfék, aki még ennek a hangot is ad is közre is adja!
Én meg úgy gondolom, hogy Amaximus nem azért nincs jelen, mert tele lenne a töke az itteni fórumozókkal, én is csak akkor írok, ha éppen van időm. Pl van család, ami jóval fontosabb, mint bármi és ezzel egyetemben pontosan egyetértek, amit Musachy írt.
Nem muszáj, nem kell napi szinten megfelelni, hogy ide bekerüljön egy zene, vagy annak nevezett moslék, csak azért, hogy legyen valami.
Ez nem rossz szándékból lett írva. -
Szia,
Valamikor az esti órákban úgy cirka 19 óra körül keresni foglak privát,beszélnünk kell néhány dologról.
Ha teheted ebben az időpontban lépj be online. -
Erre az is egy megoldás, hogy nem kell feszülten fórumozni. Ugye? Hát nem? De! -
Kedves Rain,egy kis kárpótlás,remélem ez elnyeri a tetszésed.
Michael Oakley - Control (Northern Lights Remix)