42864
-
Engedelmeddel nem kommentálnám ezt részletekbe menően.Mostanában éppen eléggé leterhelt vagyok a munkahelyemen,meg itthon ahhoz,hogy sem a műsort élőben,sem a forumot,sem az uj zenéken ne figyeljem,most inkább csak szaladok minden után,igy sem jutok egyről a kettőbe mindent határidő után jut időm megcsinálni,igy nem igazán nyilvánulok meg.Na de ez magánügy.
A két héttel ezelőtti bakelitpartyban is igy volt.azt is amikor visszahallgattam,mindent ismertem,vagy már megvolt,vagy nem volt meg de azért mert nem tetszett,nem is kerestem,de tudtam mi volt.Egyetlen!!!dal volt csak amit nem ismertem,ráadásul az még tetszett is..és persze az egyetlen,amit a műsorban nem konferáltak vissza...van ez igy...de az megkérdeztem utólag Walla Sanyitól,hogy mi volt.Nincs még meg,de legalább már tudom mi az.
És valóban elhangzik sokszor olyan dolog amitől én is a fejemet fogom,de már belefáradtam,hogy ilyenkor beirjak,hogy már megint mi ez a baromság ami elhangzott...és igen,igaza volt az Attilának két hete amikor arról értekezett,hogy néha van olyan zene amit viszek,de amikor meghallja a Kiss Gyuri vagy a Hajcser akkor kivágja,hogy mi ez a szar,na ezt az Ő műsorukban le nem adhatom...aztán eltelik 2-3 hónap,és láss csodát valahonnan,valakitől megszerzik,és után mint nagy kedvencet játsszák.......hm.ki tudja,nem értem én az embereket.(legutóbb a Cliff Wedge dal volt,az,amik oktoberben Attila ugy kapott ki belehallgatás után a Cd játszóbol,ahogy beletett,aztán láss csodát,két hete mint remek ujdonságot mutatott be).DE legyen így,mit foglalkozom én ezzel.Belefáradtam már abba,hogy állandoan rosszalló megjegyzéseket tegyek arra hogy vannak a müsorok összeszerkesztve.Én már régi iskola vagyok,más szokásokkal,mentalitással,lehet vannak berögzüléseim,rigolyáim,amikhez ragaszkodom,ők meg nem.Ez van.
Semmi közöm ezekhez a müsorokhoz,így ha emiatt szólitanak meg itt a forumon,felesleges,ha nem vagyok ott akkor sem,de sokszor már akkor sem ha ottvagyok,mert az az idő már elmult amikor ha mentem még szabad rádiózás ment.Most már sokszor csak biodiszletnek érzem magamat mellettük.
Már a Komjáthy Gyuri sem igazán jár el vendégnek,kora,betegségei miatt is egyrészt,másrészt már ő is sokszor mondta nekem,hogy amikor egy-egy műsornál vendég,akkor már valahogy ugy érzi magát mintha csak biodíszlet lenne,a feje felett szerkesztik,alakitják a műsort,és ő ebbe már belefáradt,,nem érdekli igy a rádiozás már.
Engem MÉG érdekel,de ugy érzem,amig a Visegrádi utcába jártam,ott szabadabban tudtam a műsorokat késziteni,itt ebben az új studióban már szinte mindig csak az "ezt ne, azt ne,ez nem a műsor stilusa,stb. " szerkesztés megy.10 perc alatt borul a koncepció,anélkül meg minek informáciokat mondani,ha ugysem az jön ami be van tervezve,vagy amiről lenne mondanivaló...aztán betetetnek valamit amiről viszont semmi mondanivalóm vagy infom nincs,amiről persze utána megkérdezik adásban,hogy mondjak valamit..mire köpni nyelni nem tudok.......ez van.
Infokat????Hm.hagy kuncogjak,két hete is mikor Walláék Ellen Cora dalt játszottak és arra azt volt a kérdés hogy az meg ki,nem is ismerik.........hát otthon kicsit feszengtem,ismerve Cora kisasszony több éve,lassan évtizede tartó New Italo munkásságát.Persze én sem tudnám a születési dátumát vagy a lakcimét(amit esetleg is sokan tudnának) de azt azért tudom,hogy milyen dalok köthetők a nevéhez.
Szóval elnézést,de én már nem fogom senkinek sem felhívni semmire a figyelmét....falra hány borsó.
Egyébként meg tudod,hogy olvassák amit ide kiirsz(meg valószinüleg engem is)igy inkább abbahagyom,mielőbb bárkinek a lekébe gázolnák.
Maradjunk annyiban,hogy én még a régi Brody Sándoros iskola vagyok,erre pedig ma már nincs szükség a rádiókban,poros,alavult,unalmas,elriasztja a hallgatókat.De ahhoz én már öreg vagyok hogy megváltozzak,arra pedig sem időm,sem energiám(és főleg pénzem),hogy alkalmazkodjak a mai igényekhez.
Elég ennyi?
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.04.29. 21:38:54 -
wmallas #29302 Jó a mai felhozatal fiúkák...:) Főleg a Neil Garret tetszik nagyon,de a Reynaud féle Newretro remix is klafa!! -
ItaloMucsacso70 #29301 Nem titok felvételről vissza szoktam hallgatni a műsorokat ,de nem a zenéket hallgatom csak a köztük elhangzó infókra figyelek hátha hallok valami érdekeset. 
De néha mondanak akkora megmosolyogtató dolgokat hogy csak pislogok mint hal a szatyorban.
-
Viccelsz ?
De ha nem,ezen nincs mit tanulni,egyszerűen kijelölöd a címet a videómegosztón és vagy áthúzod vagy bemásolód .
Simán le is billentyűzheted a címet,
Ez azért jó dolog,mert ha becímkézzük a videókat,később visszatudjuk keresni a kulcsszavakkal. -
Rádióbarát !
Apropó rádiózás ...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pénteken hallgattam a " Music Story" műsort ,ami ugyebár ha valaki nem tudná,italo-euro disco,hi-nrg stílusra épitkező műsorsáv,melyben te is szoktál vendégeskedni,s nekünk italo-disco stílus kedvelőknek jó dolog hogy van egy ilyen rendszeresen jelentkező adás.
A szerkesztő úr az utóbbi időben ügyeskedik a zenei szerkesztésben,ámde ... a múlt heti adásban némi bosszankodás ... elindul egy zene aminek kezdő dallamaira felkapom a fejem ,merthogy barátom Tom Garrow új dalát hallom ,viszont felkonf nélkül,reménykedem hogy legalább a dal végén elmondja mely dalt játszotta,de sajnálatos módon erre sem került sor,pedig ezt alap dolognak gondolom egy zenei műsorban.
Elküldtem volna a műsor felvételének linkjét Thomasnak,biztos örült volna hogy egy magyar rádióban lejátszották az új dalát,de így hogy nem volt felkonferálva ciki,kellemetlen.
Anno volt szerencsém Haluska bácsi "pillantásaiból" néhányat meghallgatni,Ő azon kivűl hogy több infó közt pld. a lejátszásra kerülő dalok kiadóit is elmondta,kis tűlzással még arról beszámolt hányas sportcipőt viselnek
... profizmus felsőfokon.
Szóval a gyakran sok üres duma helyett ,nekem hallgatóként elvárás lenne a dalok felkonferálása akár néhány infóval megtámasztva,ahogy te szoktad amikor jelen vagy a stúdióban ,erre az észrevételemre felhívhatnátok Hajcser úr figyelmét,
A zenei szerkesztés tetszett. -
beva02 #29298 Sziasztok . Van valakinek prémium letöltése a nitroflare.com oldalról? -
gyula1971 #29297 videó címkézés elmulasztása. -Ezt tanulom még, ilyent nem csináltam -
detto -
NEIL GARRETT ft. Reety "like a perfect done" -
Emlékeztetőleg a korábbi remixe ,amit sokan kedveltünk,kedvelünk ... --- soundcloud link ---
... s itt van egy új,nekem ez is tetszik,meg kell szereznem!
Zivert - Life (NewRetro Remix) [soundcloud] -
Carino Cat újdonság hamarosan ... (---- link ----) -
Az év vége táján érkezik az új Savage album.
-
Ehh ne is mond, kész vagyok ettől az MT féle és oroszoknak való nyáltengertől.
-
Szinte majdnem mindenhol az. Tipikus példája az amatőr szintnek, amikor egyetlen fejhallgatón, hangszórón, rendszeren készül el a mű.
De ezzel még nem is lenne baj, az összeválogatott hardver a főtényező, ahol a fent említett hangkeltők csalnak. Igen csalnak.
Tehát az előadó jónak hallja, de közben hamis. Emiatt nem szabad spórolni semmin, ha valaki erre adta a fejét, hogy zenét csinál, több rendszeren kell ellenőrizni minden akkordot. Ha nincs pénz profi hardverekre, akkor még mindig ott van az auto-tune. A legprofibbak is használják. Éneklés közben azonnal korrigál és rögtön ordít, hogy hamis. Ezt itt végig vonyította volna.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.04.28. 07:47:56 -
Én nem...
-
Meg a Mark Ashley féle nyálas, buzis verejtékszagú zenéknek is. Komolyan, te/ti ezt bírjátok hallgatni?
-
Ez egy Kazah népdal ??? ... a new-italo stílushoz sacc / kb annyi köze van mint nekem az űrkutatáshoz. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!P.S. : Tartok tőle a user nem fogja érti mit válaszoltam neki ...
-
Utóbbi,aztán újra feltöltötték.
A te sarad a videó címkézés elmulasztása. -
gyula1971 #29285 Én nem tudtam betölteni így, vagy törölték talán.
-
ItaloMucsacso70 #29284 Nagyon jó lett! 

-
vika1979 #29283 -
vika1979 #29282 -
Aztán ennyi elég is Mark Ashley dalaiból. :)
-
s akkor még egy dal az új Mark Ashley albumról.
Mark Ashley - Loving Tonight
-
vika1979 #29279 -

Így jár az ki többszöri kérésünk ellenére sem hajlandó címkézni a videót ....
De ha jól emlékszem ez volt amit ajánlani akart.
Mark Ashley - I Want To Love
-
Ez a Deleted video együttes legújabb száma. A címe titkos...
-
gyula1971 #29276
-
Estimado feat. Joy Peters - Winter In My Heart (Video Version)
-
allacska #29274 Tanner Feat.Pardo-The Last Call
Tanner Feat.Pardo-No Go No More
Utoljára szerkesztette: allacska, 2019.04.26. 22:22:14 -
allacska #29273 OM JONES - DELILAH (SPACEY REMIX)(RMX )DJMsM & MiroMix 2019
-
Artist: Mark Ashley
Album: Spring Dance Power
Genre: Dance
Released: 2019.04.25
Tracks: 4
Playtime: 15:17
01 Sayonara Means Goodbye (Classic Remix) 4:46
02 Flames of Love (J.K. Du Dramont Remix) 3:49
03 Like an Angel (Classic Remix) 3:05
04 Words 2018 (J.K. Du Dramont Remix) 3:37
Jó kis muzsikák, pánsíppal kiegészítve. -
ItaloMucsacso70 #29271 Jason Walker ft. Brayan Master Mix - Tell it to my Heart (High Energy)
Yence505 feat Emphavoice - The Sun
-
allacska #29270 EDWARD EASTER - COUNT ON ME (Ian Coleen Original Version)
-
Alex Blue - Back To Paradise (Official Video)
Modern Talking klón.
-
Mark Ashley
-
IDEON - Shattered Dreams (bandcamp)
Igényes! -
Armin lemezeimből egy kisebb tornyot építhetnék,így aztán "Fiora" kapcsán emlékszem erre - link - -
The Lovers Of Valdaro - Faster To Nowhere
-
Az eredetit is szerettem,de ez sem rossz.