42864
-
Legalább annyit,mint a Please don't go-ban a Ne menj el!Mégis elmentek mennyien rá.
Valóban nem új a feldolgozás,már úgy két hetes lassan.(persze az alapmű már klasszikus) -
ezt remegve sem merem
-
az ifjú lajos első dobása az elég gyenge lett, hamar el is süllyedt, ez viszont egész jó lett. -
kár, hogy nem valami új, kár, hogy a napi átlaghőmérséklet máris 10 fokkal melegebb, egyébként jó feldolgozás, és a klippben szereplő brigád is tetszik
, amiben Zef-ír azaz Zef-Úr unalmában simán megszámolhatná hányszor hangzik el a tem(p)tésön
-
-
vika1979 #29780 La Prohibida, Victor Algora - Bouvet -
Gonosz vagy, de a film az nagy. 
-
vika1979 #29777 Alex Blue - Back To Paradise -
A régen szar volt, az most is az!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az egykori hazai műhey records 1996-os "Első Dobás"-a után, Lajos bátyánk 2 éve csendben visszatért... 
Ma őket hallgatom. Mert sok időm van...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.15. 10:56:39 -
Ha nekem sok időm lenne, állandóan new italo zenéket hallgatnék...de sajnos az időm véges.
-
Na most képzeld el, mi lenne, ha még ideje is lenne!
-
kcsaba33 #29772 ZSG - Dandelion Girl 2019
-
vika1979 #29771 Night In Wales - Raffaella -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár így lenne. -
nagy mágus vagy, véletlen találtam meg hozzászólásaid más fórumokon is, mindehol szereted megcsillantani végtelen tehetséged világnézeted és intelligenciád morzsácskáit, látszik, tele vagy szabadidővel, hogy mindehol szórakoztatsz vagy szórakozol valakikkel.
-
már nagyon rég írtam nekik, de amikor még válaszoltak,már akkor is jelezték, hogy olyan sok levelet (emailt és fb üziket is) kapnak,amire egyszerűen úgy sincs kapacitásuk már, hogy a háttérből besegítenek a feldolgozásukba vagy válaszolgatásokba,így csak nagyon ritkán vagy rendkívüli esetekben tudnak írni, hivatalos támogatású fanclub-ot meg sajnos nem tudnak fenntartani. a zenei gondolataidat én is így érzem, hallom, hogy lehet tanulgatni dolgokat, de ilyen komplex zeneiség, ilyen dallamok vagy megoldások is csak rendkívüli tehetséggel tud megszületni.reméljük sokáig kitart még ez a magyar ihlet.
-
igen, ilyenek jobbak lennének. 
-
Nem rossz, de szinte minden részhez oda lehetne írni, hogy miből lopkodta össze, de azt elég jól összetákolta. -
Délután is jó hallgatni!
-
Nyilván a pénz, reklám, hogy él még kell egy kis rivaldafény, visszajelzés és ilyenek, ezt a szart megnézték, hallgatták júl 4 óta majdnem másfél millióan kihasználva az MT nevet! 47 ezer like és 10 ezer dislike elég durva jelzésértékű, hogy elhúzhatnál vissza a redvába, ahonnan jöttél. Ez akkor lenne sikeres, ha ott maximum 500 lenne! -
HEH?
EZT MEG MINEK KELLETT? Ő is rombolja a felépített nívóját, itt lassan mindenki meghülyül öregkorára?
Hallatszik az autotune SE tudott segíteni ezen az elfuserált énekhangnak még fényévnyi távolságról sem közelítő szarnak!!!!!!! -
Ezt ugyanazon napon már a sokadik emailemmel megírtam neki is, hogy tetszett az a női szívdobbanásos jelző a sok hozzászólás mellett. Bár nem hinném, hogy elolvassa, emiatt haragszom is rá, legalább írná vissza, hogy menjek a retekbe már és hagyjam békén. 
igaz, az sem biztos, hogy jó mail címre írok, lehet nem is használja
De lényeg, hogy a csávesz - és bár neki is van számomra vállalatlan zenéje, de az már olyan régen volt, hogy "assetudommikormelyikvót" -, sok éve már szinte, ahogy említed is olyan egyedi mesterműveket hajigál ki 8 9 percekben, hogy egyszerűen nem vágom, hol a retkebe tanulta ezt így meg. 9.5 év zongorázás után azt mondom, hogy ehhez születni kell nem pedig tanulni, én hiába állnék ülnék minden téren jól felvértelzett stúdióban, ha nem jön semmi, ő meg úgy hajigálja ki a pofalejtős zenéit, mint valami robot, földönkívüli?
Ha jól belegondolok még akkor is gyorsan készülnek ez ezek a zenék, hacsak ezzel foglakozik a nap 24 órájában semmi mással, de ez nyilván nem így van. Szóval, akkor hova lehetne írni az MFlex csáveszéknak, hogy azt el is olvassák? Többször írtam FB-ra prvivátba az asszony nevén, de odaírtam, hogy én vagyok. Erre ott is jött egy sablon szöveg egy Christine nevű asszisztens csajszitól, hogy MFlex már nem elérhető itt adott egy mail címet, de arra se válaszolt senki, tehát ő tartja karban a profilját MFlex az FB-on lényegében elérhetetlen. Hát hurrá!
De ettől függetlenül hajrá magyarok, mi mindig megmutattuk valamiben a világnak, hogy mindet tudunk jobban csinálni!!!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.07.14. 12:38:00 -
Az esetleges konfrontációt elkerülve spoiler alá dobok egy friss, idei eurodisco (tehát nem italo!) zenét...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már maga a vizualizáció is felér egy elmei orgazmussal. De a zene sem rossz...
-
Ezen gyorsan essünk túl,mielőtt 3x felrakjátok.
Nem tudom Mirko Hirsch mit gondol erről .... (sc link)
Az Ő által nemrég bemutatottból kéne egy extended verziót készíteni ... #29583 -
Ez is jó,de nekem egy másik verzió jobban tetszik.
-- link -- -
Klafa !
-
Fuss Lola fuss...jó kis film volt ez néhány évvel ezelőtt.
A dalt pedig már kerestem,de még nem leltem.Néhány hónapja már Sanyi bemutatta itt. -
Hogy te miket nem hallgatsz?:))És kikre nem hallgatsz?? -
Biatomi #29755 Teljesen jó Sanya!
-
wmallas #29754 ILyen zenék kellenek vasárnap reggelre (is)...:)
Retronic Voice - Discohunted 2019 -
kcsaba33 #29753 Night Vision - Set Me Free (Omegagon Remix) 2019
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.07.14. 07:44:08 -
allacska #29752 La Prohibida - Ruido
-
kcsaba33 #29751 PRODUCERS MEXICO 23 -
kcsaba33 #29750 PRODUCERS MEXICO 23
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.07.13. 20:11:13 -
-
kcsaba33 #29748 Brian Culbertson & Vivian Green - Still Here (Mextazuma Remix) 2019
-
Ahogy már említettem, szerintem is botrányos... A Music Storyban meg úgy lelkendeztek neki, hogy ez mekkora visszatérés, meg mennyire kell ez a hallgatóknak. Itt még csak negatív jelzőket láttam, ki kedveli?
-
Zef mágus keze mindenhová elér...
Mai különleges diszkós meglepinket egyenesen egy hajdani sg-s kolléga polcáról varázsoltam ide: +2 DR a la lossless (katt)
Hisz mi is a HQ valójában?...
-
kcsaba33 #29745 Yuri Sosnin - Ciao Ciao Senorita ! ( IvanDragoRmx) 2019
Letöltés(MP3):Ciao Ciao Senorita ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )