42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    Maxin és albumon is megjelent már a dal! ;)
  • ItaloMucsacso70
    Akkor megoldódott!
  • wmallas
    Ez pl éppenséggel nagyon jó
  • cucurbia
    Ha ez nem letöltött változat,hanem az eredeti lemezről van akkor a kérdés megoldodik.
  • cucurbia
    Én sem,csak most ezt a kellemes koncertfelvételt meghallgatva megnéztem mik vannak meg tőle,és akkor szembesültem vele,hogy a 2017-es albuma nincs meg.Van már egy ajánlatom,de ha az elfeledkezne rolam,akkor mondjuk egy hét mulva élek a tieddel.Ráér,nem sürgős.
  • cucurbia
    Most kicsit elfoglalt vagyok,de ha eszembe jut hétvégén átdobok neked néhány idén és az elmult két évben megjelent Parralox remixet,ami nekem anno tetszett.Aztán majd eldöntöd megtartod-é vagy sem.
  • vika1979
    Neo Romantic - You're My Fantasy, You're My Mistery
  • ItaloMucsacso70
    Mivel vinyl-re még csak most került fel nem ismertem ezt a Parralox Remix-et!
    Nekem ezek a remixek ettől a Parralox-tól sötét lovak.
    Pár jobbat ajánlhatnátok tőle összegyűjtésre!

!distain - SynthPopBoy (Parralox Remix)
  • ItaloMucsacso70
    Ez van az eredeti CD-n .
    Döntsd el magad!
    Eddy Huntington - U.S.S.R.
  • ItaloMucsacso70
    Nekem! De soha nem hallgattam meg!
  • retrotime1990
    Jó ez a Wilson srác is:))
    Azért azt tudod,hogy a Total dance fesztiváloknál akkoriban viszonylag könnyű volt elérni,hogy a napi aktuális sztárok lépjenek fel nálunk,csak jól kellett összeszervezni és a Schneider Attiláék értettek ehhez.Sok előadó promóciós turnén volt,vagy jelképes összegekért lépett fel,esetlen az akkoriban megjelent új lemezeit reklámozta,és akkoriban hazánk még új piacnak számított fizetőképes kereslettel,már ami a fizikai hanghordozókat és koncertbelépőket illeti.
    Azért manapság más a helyzet,néha úgy kell könyörögni hogy valaki felénk nézzen,akkor is aranyáron,és nem a legfrissebb előadók.
    De igazad van,ezért jó lenne ha nálunk is a legfrissebbeket hoznák ezekre a fellépésekre nem a levitézletteket.
    De mivel a rádiók nem játszák ezeket az uj dalokat senki nem ismeri,senki nem venne elég lemezt,jegyet,így a kör bezárult,marad az évi 6-7 Boney M,,DJ Bobo,meg Thomas Anders.
  • retrotime1990
    Na végre egy nekem való zene.Nem ismertem ezt az előadót,de most rákeresve néhány napja ilyen zene szól a a kocsiban.
  • wmallas
    Igen,neki szól az ismeret terjesztés
  • cucurbia
    gondolom ez sgitalo-nak cimezve.
    Mert engem k**-ra nem érdekel.Vagy mondhatnám fingom nincs róla.))
  • wmallas
    https://www.discogs.com/Various-ZYX-Italo-Disco-The-7-Collection-Volume-3/release/13847239
    Szerinted itt hol írják hogy remix??? Még egyszer leírom mert elsőre úgy látom nem volt érthető:Rádió változat van rajt és nem remix
  • cucurbia
    Csak hogy túllendüljünk ezen a többiek számára érthetetlen-csak számomra értelmezhető-kifakadáson.
    Egy kis mai reggeli friss a kakaó mellé.

TheGreyDisorder-Drive

• cucurbia
    Ja és ebben sincs ironia.(max egy kicsi).
    Attila anno azt mondta ők (igaz csak egyszer) lejátszották a Davaj-t.Hátha ez is belefér így október környékén.
  • cucurbia
    Hát esküszöm,ha valaki előbb elő nem kapja a lemezét,valamelyik nap előkeritem,ha az összes lemezem át is kell ehhez böngészni.
    Szerintem( és ezek szerint Sanyi is ugy emlékszik) nem remix van a cd változaton,hanem az eredeti.De ezt igy most amig elő nem kerül a zene és bele nem hallgatok nem fogjuk igy irogatva eldönteni szegény kérdezőnek,most csak biztos jol belezavartuk.
  • Musachy
    Tök mindegy, én már csak a nevek és címek kiejtése miatt hallgatom, hüledezek és nevetek...
  • sgitalo
    A discogs is azt írja, hogy az egy remix. Vagy oda is a kalózok írják az infokat?
  • cucurbia
    Na akkor küldjük a Music Storyba.

Lian Ross Davaj,davaj-ja után azért van még lejjebb:((
  • cucurbia
    Már bocs,de én csak a történetet irtam le,hogy miért hallhatta az ismeretlen hallgató azt a borzalmas változatot a műsorban.Az Attila azt a változatot játszotta(ő azt mondta nekem mikor kérdeztem),amit te küldtél neki,én meg azt irtam,hogy emlékeim szerint,amikor megjött a cd azon az eredeti változat volt,nem az átkevert.
    Én csak ezt irtam.
    Ellenörizni nem tudom,mert fogalmam sincs hova van elhányva az a cd itthon.
  • wmallas
    A végén még kiderül hogy szinte minden Music Storyt én készítek....Most komolyan, ennyire qrvára ráértek agyalni???
    A felmerült cd válogatáson az eredeti 7-es verzió van(szerintem), nálam mp-re addig tart, mint amit a kislemezre írtak.Így valószínűnek tartom hogy nem a 2019-es remixek valamelyike van a cd-n,amik ugyan nem durrantak akkorát mint maga az eredeti dal, viszont abszolute vállalhatóak voltak, úgy gondolom.
  • cucurbia
    Igen tudom mire gondolsz,én hoztam meg még anno a Hajcsernek a lemezt,de mivel én a postával lassabban kapom meg,minthogy ő a Walla Sanyitól megkapná digitális letöltéssel,igy a műsorban játszott róla dalokat pénteken és valoban egy borzadály ment USSR cimmel.Mikor megjött rá 3 nappal a lemez fizikailag is,akkor belehallgattam és ugy emlékszem azon az eredeti verzio volt rajta nem az a borzalom,amit én anno jeleztem is neki,még rá is kérdeztem,hogy honnan játszotta azt a fertelmet.Ő mondta,hogy a Walla Sanyi küldte.
    Ezért mondom,ha jol emlékszem,akkor a cd-n az eredeti csak lekevert változat volt.
    Nálam kupleráj van most fizikai cd-k kapcsán ezért nem egyszrű bármit előkapni.:((
  • sgitalo
    Emlékeim szerint egyszer még Hajcser is lejátszotta azt a borzadályt, de ugyanakkor a ZYX oldalán az eredetibe lehet belehallgatni. Szürkeként a torrentre és társaira gondoltam.
  • cucurbia
    Nálam valamikor nyáron járt a cd,valahova ki is játszottam,de persze ilyenkor éppen nem találom.Emlékeim szerint az eredeti változat van rajta csak lekeverve,ugy emlékszem.De amig nem találom meg,addig hátha valaki megerősit vagy cáfol.
    Mi az a szürke csomag?
  • reynaud #30604
    Az előadó abszolút favorit nálam, egyáltalán nem meglepő módon élőben is jól énekel.
    Left Behind nagy zene,de van attól egy még jobb ,ami szigorúan privát véleményem alapján ,e zenei stílust figyelembe véve ,az elmúlt 5 év toronymagasan legjobb zenéje.

Michael Oakley - Turn Back Time

Köszi a videót,nagy élmény volt!
  • sgitalo
    Sziasztok!

Ti biztosan meg tudjátok mondani, hogy a ZYX Italo Disco The 7" Collection Volume 3 kiadványon az Eddy Huntington U.S.S.R. valóban abban a hallgathatatlan remix verzióban jelent meg, mint ami a szürke csomagokban van?
  • cucurbia
    Remek.Lassan rászokom a koncertvideok nézésére,egy nap alatt kettő is.))

Jut eszembe megvan valakinek Oakley California c albuma lossless?(priv)
  • kcsaba33
    Nemrég Michael Oakley fellépett Torontóban.Kíváncsi voltam ,milyen ha élőben énekel.Mindenki döntse el milyen.Nekem mindenesetre a kedvencem 23:54-től indul(Left Behind)!
  • vika1979
    La Prohibida, Victor Algora - Bouvet
  • cucurbia
    Na megvolt a szokásos risza jobbra-balra:))
    Maué-Hirsch-Moroder-Ventura-Hammond-Orlando-SAW-Bohlen....ha csak a szerzőket nézem.....

• Musachy
    A "Bak-elit party" Zoli hatalmas volt, pozitívum, hogy most milyen jól belefojtotta a szót a műsoretetőbe!
  • cucurbia
    csak ugy neked megsugom a Milout,már ugy két honapja elküldtem mindkét müsorvezetőnek lejátszásra,egyik sem tette be adásba szóval.......
    röhög a májam.
    Nekem továbbra is kedvenc,ha ők nem szeretik legyen az ő dolguk.
  • AeroCool
    Carino Cat - BeatBox GBG ('19)
  • Musachy

A klasszikus történet a két város keverésére Sandrához fűződik ugye...

De ezek szerint nem volt egyedi eset...
    Utoljára szerkesztette: Musachy, 2019.09.22. 10:29:32
  • cucurbia
    És hát szerintem ő is összekeverte Budapestet Bukaresttel.Emlékeztek?Januárban azt igérte a Hargitay,szeptemberben elhozza Lian Ross-t
    Aztán mit tesz az ég.,valóban eljött de valamiért a gépe Budapest helyett Bukarestben landolt.És ha már ott volt,adott egy remek kis minikoncertet:)))
    Lian Ross
  • cucurbia
    Azért jó volt a setlist is.
    Careless Nights
    Overdrive
    Shadows Of The Night
    Game Of Love
    247/Broken Man/Until the Day medley
    Unconditional/Goes Around/Tell Me The Truth medley
    My Rhythm duet with Fred Ventura
    I Don't Wanna See You Cry
    Hold You Tight
    Another One To Love/Whisper To A Scream medley
    Diamond Eyes.
    Az Energise-s korszak összes elemét beépitette 2012-2019-ig.
    Azt látom,hogy azért ez nem egy sportcsarnok.A végén azért vártam volna,hogy Fancy előugrik valahonnan a paraván mögül,az ilyen viselkedés rá vallott volna.))
    Azért kicsit nosztalgiázok ilyenkor a mrégi Totál dance fesztiválokra gondolva amit még a joemlékű Record Express kiadó szervezett a kilencvenes évek elején.Még megtaláltam néhány poromojegyet,meg StagePass-jaimat amivel be tudtam jutni kolleganőmmel a szinpadra az öltözökbe és a buli utáni afterpartykra.Hah de szép idők is voltak,akkor még valóban a napi aktiális dancefloor sztárokat hozták,emlékszem ,mikor első nagylemezük megjelenésének idején találkozhattam a régi BS-ben egy sajtóebédnél a DJ. Boboval,2 Unlimiteddel(sajna a dedikáélt cd-met már elvitték mikor néhány éve kiraboltak minket),vagy a Backstreet Boys,N'Sync,Modo,Culture Beat,C &C Music Factory,FunFactory, Daisy Dee,Words Appart,Scooter,Nighcrawlers,Ice MC,...felsorolni is nehéz.Ami ma megy Total Dance fesztivál néven az már csak a nevében azonos,sok évvel a fénykoruk után idehozott ,régen átalakult zenekarokkal,előadókkal,ez így már nem az igazi.ÉS,ami a lényeg,meg lehetett vele tölteni a BS-t,ma meg....:((na csak kicsit elkapott a nosztalgia a videokat látva,hogy nálunk ilyen már nincs évtizedek óta.
  • kcsaba33
    Lomeli Mix - Give Me Your Heart (Ian Coleen Dumping House Mix) 2019
  • cucurbia
    Köszönöm kollega a dicsérő szavakat,bár két hete igértem egy hosszabb választ a kifakadásokra,de egyenlőre megirtam és a fiokba tettem.Majd előszedem,ha ismét megráncigálják a bajuszom:))

Sajnos még nem volt alkalmam most a most pénteki műsort meghallgatni,csak az első 20-25 percet hallottam,én ilyenkor már fél tiz után alszom,de az az Off feldolgozás nekem is tetszett,csak ne recsegett volna annyira az eleje.Majd talán Zoli elárulja melyik variáció is volt az a sok megjelent közül.))