42864
-
Junior Ricaldy Zanetti - Marissa (Érdekességképpen egy kis Mexikói Luca Gold feldolgozás)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.28. 19:24:35 -
djani75 #32210 Február ide vagy oda,, ez a verzió nálam Top 3... vagy majd ahogy alakul, de mocsok jó! :-) -
Tom Wilcox feat. Sabrina - Touch Me
Megkarcolom a topic stílushatárait,de érdekességként ... van még néhány új,de mára ennyit! -
Leaderboard - All Systems Go! (bandcamp)
track 2 : (Cliff Wedge Remix) lehet a nyerő verzió! -
A svédek nagyon jók mostanság is!
Nordik Sonar - Fiction No Science (soundcloud) -
Exciting Valence - Make My Day
Említettem már az idei évben eddig megjelent,elérhető dalok közt az új Grant Miller dal az egyik nagy favorit nálam,ez a másik,a harmadik pedig "Capostrano - Running For My Life" ahogy azt korábban djani75 fórumtárs megjegyezte,angol kiejtése alapján a férfi TQ !
-
Mflex Sounds ft. Victoria - I walk alone /starry night/ (epic ballad version)
-
Na hol kezdjem? sok újdonság van.
Talán elsőként ezzel.
1984 (In Stylish Hair, We Were Sharp Dressed Men) (Italoconnection 2K20 Remix)
Már beszerezhető : bandcamp link -
Tök jó, hogy ezt megjegyezted,köszönöm,mert az oké hogy a dal is jó,de ez már ismert volt tavaly,november végén már megvolt nekem.adtam róla itt a topicban is infót,tehát elsősorban a videó miatt dobtam be újra.
Igen ,annak idején én is játszottam ilyen játékgépen,ha jól emlékszem a cél minél magasabb szintre jutni az így megszerezhető jutalomjátékért.
Ámde én inkább a flipper játékgépeken szerettem játszani, .... fiatalságom emlékei :) ! -
Tök jók voltak régen ezek az árkád játékok.
-
ItaloMucsacso70 #32201 Az Italove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R. Mix)-ről már ne is beszéljünk. 

Középszerű nóta lett ez a The Mirror.
Legalább is nekem egyszer hallgatós az biztos. -
djani75 #32200 Nem tudom hová tenni ezt a Mirrort.... Jó zene, de fényévnyire van a Ken Laszlo-val közös dal ( Disco Queen) vagy a TQ duett-től....A Fred Ventura-val közös Never Surrender-ről nem is beszélve... A Space Crusader viszont meglepően jó .... -
djani75 #32199 Jó ez a Secret Service nóta! -
ItaloMucsacso70 #32198 Jobb mint a The Mirror!
-
Italove - Space Crusaders
-
ItaloMucsacso70 #32196 Ez egy nagyon kellemes dal
, talán már hétvégén......
-
ItaloMucsacso70 #32195 Italove - The Mirror (Official Video)
-
fülcsimanó2 #32194 Kedves Rain!
Nos, ez mindössze annyit jelent, hogy egyes véleményekben olykor egyet is tudunk érteni.
Igaz, ez ritka, mint a fehér holló, de kivétel erősíti a szabályt !
Ami miatt többségében nem szoktam egyetérteni veled, az két fontos különbség kettőnk között:
1. Én nem szakmai alapon hallgatom a zenéket, közgazdász vagyok, s nem hangmérnök, legjobban a számok világához értek, a zeneszámokhoz is valamennyire talán, de ha valami tetszik, nem érdekel, hogy kissé 'lopkovicz'.... ugyebár a végtelenségig nem lehet variálni a hangokat, hangszereket, előbb utóbb majd' minden new italo zene ismerős valahonnan. Ez önmagában szerintem nem baj.
A gagyi mulatós stílusú vackokat persze én is utálom, legfőképpen, ha olyan ember énekel, aki nem tud énekelni (beach club records 99 %-a), ez sokkal jobban zavar, mintha ismerős dallamokat hallok ki egy-egy dalból, de jó minőségben össze van rakva és jól el van énekelve.
2. Inkább a pozitív megnyilvánulások-bejegyzések híve vagyok. Ha valaki túl sokszor ír negatív dolgokat, fricskát, kritikát, jaj hogy neki ez se tetszik-az se tetszik....ez a zene ezért szar egy másik meg amazért.... az magáról is valamiféle negatív képet alakít ki. Olyan ember imázsát sugallja, akinek ha azt mondják, nézd milyen szépen süt a nap, azt válaszolja, hogy igen, de mindjárt beborul és esni fog az eső!
Amúgy Rolanddal értek egyet: "mindezek tükrében evidens hogy a mai italo zenék többsége a 80s évek dallamvilágát idézi, akinél ez nem nyerő, zavaró annak más zenei műfaj felé kell kacsingatni."
Remélem, nem voltam hosszú. Őszintén és tömören próbáltam válaszolni.

-
Röviden annyit,esetemben ha igényesen nyúlnak vissza egy 80s előadó dalához,dallamvilágához és pluszt is hozzátud rakni az illető zenész ,mint e dalban pld. nagyon kiemelendő vokál,akkor számomra nem zavaró tényező amiről írsz.
Ennek fordítottja amikor vacak,bóvli szinten másol valaki ,többször leírtam már,nálam abszolút nem nyerő,semmire nem tartom ezeket.
Alig néhány előadó van a new-italo vonalon akik tudnak,tudtak valami újat,egyedit hozni a 80s években már eljátszott dallamokhoz,hangzásvilághoz képest.
Mindezek tükrében evidens hogy a mai italo zenék többsége a 80s évek dallamvilágát idézi,akinél ez nem nyerő,zavaró annak más zenei műfaj felé kell kacsingatni.
Tudjuk mindannyian az italo-disco stílus zeneileg nincs túlbonyolítva,viszont mégis hatásos ,van egyfajta varázsa,a minap jól írtad a synthwave zenékben sokkal több munka van mire egy jó produkció elkészül,de azok közt egyre kevesebb az igazán kiemelendő. -
Megbeszéltük!
-
Secret Service — Go On (Official Lyric Video, 2020)
-
Maxthor - Fiction ( Album teaser) soundcloud
track 8 : "The Last Man On Earth" első blikkre a legígéretesebb. -
Kedves Fülcsimanó!
Ne burkoltan írj, nyugodtan leírhatod, hogy ez nekem szólt.
De pár gondolat, mert nem vagyok hülye és az egyik alaptulajdonságom, hogy nagyon jó a memóriám (többek között).
Tehát, nem kötöttem bele, csak azt tudom írni, amit amit #32188-ban. Az pedig nem belekötés, szerintem.
De akkor itt egy Re:
>>>>>>>>>>>>>
fülcsimanó2 #32147 2020.02.23. 15:39
Azért ne kapkodjuk el.... még csak február vége van....
Ki tudja még mit hozhat az idei év???
<<<<<<<<<<<<<
Itt, kb te ugyanazt írtad, akkor, hogy is van ez?
Nem muszáj rá válaszolni.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.26. 13:17:16 -
Azért a mestermű erős. Mert egyrészt, az összes szintihang Gazebo-tól lett csórva, ráadásul néhány akkord eltéréssel kreált hozzá egy dallamot, ami ugyan tényleg nagyon szép lett és ha, tehát ha, ez mind egyedi lenne és nem csórás innen-onnan, simán rávágnám, hogy igazad van.
Ettől függetlenül magasan az egyik legjobb new italo dal lett. A fentikre hivatkozva meg simán kijelenthető, hogy ő is csak "egylövetű"... -
Rendben, de nem kell mindent megmagyarázni és kiemelni. Én, annyit írtam, hogy az év elején ilyet írni az eléggé korai, vagy elfogultság.
Akkor maradjunk ennyiben EGYELŐRE, és ezt így kell írni és kiejteni is mostantól, mert ugyan, ha tabletről írok én sem teszek mindenhova vesszőt, vagy lemarad egy, vagy több ékezet, de ez a magyar nyelv degradálása.
Csak azért írtam, mert mindig így írod, ergo nyilván nem elírásból.
-
Bananarama - Robert De Niro's Waiting (Sakgra PW Elle Mix)
-
Fórumtársunk még a tavalyi év legvégén "rápislogott" azaz kiszúrta az akkor általam linkelt adás felvételéből az "Italoconnection remixet"
Számomra sem egy elhajítandó,érdektelen remixnek tűnt! :)
Aki akkor elmulasztotta ,tessék a link újratöltve,ahol meglehet hallgatni a dalt Fred Venturáék remixében.
mixcloud
Itt pedig megvásárolhatjátok : MARCOS RODRIGUEZ FEAT. KENEIDA - IN THIS WORLD "REMIXES" (BYN 027) -
Digitalo - Alien -
allacska #32182
Grant Miller - One Day (Radio Version)
Végre végighallgatható ....... most úgy látszik az év vági 3-ban tuti benne lesz .... elképesztő zene ......
ő
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.02.25. 16:19:04 -
Malcolm And The Bad Girls - Crazy (Cinedition)
-
Malcolm And The Bad Girls - Crazy Multimix
-
Mr Rocambole - Desperado (Cinetrailer)
-
Mr Rocambole - Desperado MultiMix
-
ItaloMucsacso70 #32177 Bombának bomba , már az volt 2013-ban is amikor először hallottuk. 
Figyelmesen végighallgattad azt a részt amit a Radio Stad Den Haag lejátszott belőle.
Sajnos nem az Italoconnection verziót játszották be pedig szerintem mindenki arra lett volna inkább kíváncsi.
Amúgy azt sem értem hogy ha már a B track a Digimax által készített Euro NRG Remix akkor az miért nem 8:52 vagy 8:04
Én a Radióban beadott verzióban nem hallok semmi különlegeset ami indokolta volna az újra Remixelését.
Mellesleg ezt a 2013-as verziót nehéz lenne űberelni!
De lehet Fredéknek sikerül.
Kíváncsi leszek rá , magasan van a léc az biztos.
Keneida - In This World (Digimax Euro NRG Extended Intro Mix) 2013
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.25. 10:04:00 -
fülcsimanó2 #32176 Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
-
fülcsimanó2 #32175 Tökjó!!!!!
Nekem bejön az összes verzió, talán ez a legjobb!!!
-
Tetszik !
-
Akkor te láttad már a lemezborító hátoldalát is! 
Azok kedvéért akik tán még nem ...
"B" oldal : YouTube link -
Ez 1 new-italo disco mestermű!
De szigorúan az eredeti Franck Choppin által.
Ez a linkelt valami,minek is nevezzem ...,amolyan átírok egy dalt vendéglátós zenész színvonalra,kár volt így e dalhoz hozzányúlni.
P.S. : A kritikám a zenének szól ,nem neked,tehát nem megsértődni!
Habár azt azért megjegyzem,erősen díjaznám ha efféle elcsépelt orosz próbálkozások idehajítását mellőznénk,próbáljunk meg az ajánlatokkal egy jó zenei színvonalat fenntartani e topicban. -
Malcolm And The Bad Girls 50 példányos megjelenés.
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:30:11