42864
-
djani75 #32335 Michiel Van Der Kuy összekapta magát ! :-) Rygar : Sonorous Album promo mix
-
ItaloMucsacso70 #32334 Soulya ID - Buongiorno Italia 2020 
DownloadFree -
wmallas #32333 Linda Jo Rizzo - Dance In The Moonlight (Official Video)
-
wmallas #32332 Mflex Sounds - Search a heart! (r20) italo disco
-
gyula1971 #32331 Romantic Gladiators - Hero (Warrior Version) -
S1973 #32330 -
fülcsimanó2 #32329 Tiziana Rivale - Don't Cheat On Me
-
gyula1971 #32328 De jó kis muzsika, sajna rövid a bemutató!
-
SHALON BOWER - BONITA (EXTENDED VERSION)
-
Biatomi #32326 Italo Made In Spain 8 - Mixed By Juan Martínez & Toni Bafles (Edit Version)
-
vika1979 #32325 Franck Choppin - No Escape (feat. Emphavoice) -
ItaloMucsacso70 #32324 Kristian Conde feat. TQ - "Island Girl" (Official Teaser)
Kitartást! -
wmallas #32323
Tam Harrow feat Tom Hooker Your love is so nice - 1st extended -
Elsősorban "F.Ricci (The Ri-Mix)" izgalmas,érdekes illetve mondhatom úgy is,a jobb a 2 új remixből.
Ha szeretnél belehallgatni,kattints az alábbi linkre.
Duke Lake - Do You -
Hölgyeim és Uraim !
Ha valakit érdekel néhány remek Fred Ventura digitális kiadvány s netán még nincs begyűjtve,tessék parancsolni.
Fred Ventura on BandCamp
Milyen jóvágású,jóképű srác volt egykoron Fred! -
vika1979 #32319 Maxthor - The Last Man On Earth -
Man Parrish feat. Steven Jones - Moskow Diskow
-
DJMIX #32317 enjoy -
Remélem "Stockholm Nightlife - It's Happening Again" a későbbiekben,kap egy külön EP-t,remixekkel. -
gyula1971 #32315 Mika Ella featuring Linda Jo Rizzo - Last 2 Girls On The Dancefloor -
ItaloMucsacso70 #32314 Ez a ZYX Italo Disco New Generation Vol 16 nagyon erős lett az új verziókkal végre! 

Belehallgatni! -
Cosmix - Space Exploration (Free DL) bandcamp
Cosmix - Galaxian (Free DL) bandcamp -
Humanoid Invasion - Galactic Ride (Official Video)
Hétfőtől beszerezhető : bandcamp link (Humanoid Invasion - Galactic Ride) -
Lost Outrider - After Dark Rituals (feat. Preston Knight)
-
Ma italo-disco mentes napot tartok!
Maxthor új albuma némileg a várakozásom alatti,viszont ez a dal kimagasló és kárpótol a hiányérzetért.
Tízes skálán ,10-es értékelés tőlem!
Maxthor - The Last Man On Earth
-
Franck Choppin feat. Emphavoice - No Escape
Végre feltolta a YouTube-ra is!
Nekem ez bejön ! -
Na, ez viszont tényleg jó italo Disco! Viszont az ő hangja sem a régi már, de attól még rendesen odatette magát ezzel a dallal. Kár, hogy le lett keverve a dobszolos résznél, az ott hamisítatlan Miko Mission volt.
-
Ezt gyorsan meghallgattam és kénytelen vagyok reagálni is rá. 
jó hangokkal indult és az első!!! váltásnál lehervadt a szám.
Lehet, hogy levelezgetsz vele, de ezáltal elfogult is lettél. Ez pontosan az a dal lett, ami. Egy nagy rakás gané. Pedig a csaj hangjából sokkal jobb dalt lehetne csinálni, ami egyébként nagyon hasonlít Milk Inc-ben lévő Linda Mertens hangjára.
Tehát, nekem ez óriási csalódás (a nagy slágere után persze), valami dallamtalan katyvaszt hallottam az előbb, ahol FC egyszerűen nem tudta, hogy milyen irányba is menjen.
A címe lehetne az ellenkezője, ettől inkább menekülni kell.
Egylövetű ő is... egyelőre... -
Szia Fülcsimanó!
Csak most lett időm elolvasni. Minden tiszteletem ezért, hogy ezt így leírtad
, de ne alakuljon ki senkiről olyan kép rólam, hogy én valami negatív f.sz vagyok, ellenben gyűlölöm a kétszínűségét és azonnal kimondom, ha valami nem teszik, vagy tetszik. Illetve az egyik olyan tulajdonságaim közé tartozik, hogy nem vagyok hülye, azonnal átlátok, hogy valaki mit akar megmagyarázni, vagy hazudozni. Való igaz, én a munkát is hallom a dalokban, vagy inkább nem hallom, mert a legtöbb zene, vagy annak nevezet valamik, manapság a szokásos négy ütemre írt alapok, valami kiizzadott kis melódiával és az már egyeseknél kész mű, hogy kikerülhessen a netre.
Én, az erősebb, a munkásabb, vagyis a jobban belefektetett munka alapján elkészült dalt sokkal többre értékelem, főleg, ha az jó is.
pl, a synthwave-vel sokkal többet kell dolgozni, de ez a stílus, ha jól látom, hamarosan kidöglik, mert a csak kis réteget érdekel.
Ellenben az italo alapokra épülő zenék most nagyon csúcson vannak, de. Nagyon hamar a temetőbe kerülhet újra, ha egyre ocsmányabb dalnak nevezett izék kerülnek ki. Persze azért szerencsére van pár előadó, aki a minőségre mennek, de azok közt is egyre több az egylövetű.
Majd kiderül mit hoz a jövő, de én inkább úgy vagyok vele, több egylövetű jöjjön, mint sok unalmas vért izzadva kikerülő gány munkák, mert akkor tovább tart, ragyoghat az "italo euro new generation disco" is. De a véleményemet, ha másnak nem is tetszik, ezek után is le fogom írni.
Na lépek is néhány hétre megint...

Szép Napot!
-
vika1979 #32304 Miko Mission - Do You Wanna Dance -
ItaloMucsacso70 #32303 Electro Potato feat. Lissy - Higher
-
Erre a kiadványra én is kivetettem a hálómat,és be is fogom gyűjteni,kell ez nekem is.
Csatlakozom "wmallas" fórumtársunk véleményéhez,mind2 korábbi kiadványuk kitűnő produkció volt,a sorminta ezzel folytatódik. -
Nem tudom hogy Miki és Tom tud é valaha a jövőben újra összecsiszolni egy olyan mesterművet mint " Dancing To The Night",válszeg nehéz lesz azt überelni,ez sem rossz de az említett daltól azért elmarad.
Ami viszont a videót illeti,ez a bohóckodás,parodizálás egy ideig jópofa poén volt,de mostanra már szerintem ciki,ebből most már ki kéne lépni. -
Nos ahogy ígértem,
Choppin úrral volt múlt héten levélváltásom ,melyben érdeklődésemre jelezte hogy az újdonsága a héten megjelenik.
Tartotta a szavát.
Akár már be is szerezhető,
FRANCK CHOPPIN - No Escape
Nagyon kellemes,nem okozott csalódást. -
Részemről maximális tisztelet az olyan lemezgyűjtők felé mint Wind.
Jómagam ,szerény személyem is ismeri azt a varázst,örömforrást,élményt amivel ez jár,s persze helyesen írod,azért ez nem kevés anyagi ráfordítással is jár.
Azért az elképesztő hogy én a discogs adatbázisában keresek egy számomra ikonikus dal speciális verzióját,Wind mester meg lazán feltol a lemezről egy fotót ,jó látni hogy e digitális világunkban is vannak még ilyen szenvedélyes gyűjtők,akik a fizikális kiadványokat preferálják.
Az más kérdés hogy én ezt a verziót,lemezt most hirtelen nem tudom leakasztani,beszerezni,de nincs hozzá merészségem hogy az úriembert megkörnyékezzem,s talán jobb is ez így,lehet úgy lepattintana hogy .... :) -
ItaloMucsacso70 #32297 Amaya album! 
-
wmallas #32296 Tam Harrow - Your love is so nice - (Italodisco VHS)
-
italomanjoco #32295 Ez egy jó példa arra, hogy vannak akik nem a neten a letöltő oldalakon keresik a zenét, hanem otthon a polcon, szekrényben, vagy éppen a padláson
Persze nincs is baj ezzel, mindkettő jó egészen addig, amíg örömet okoz. Habár ha a minőséget nézzük, legtöbb esetben az utóbbi jár jobban, persze nem anyagilag
-
wmallas #32294 Nagyon jó zene lesz ez,,,Synergic Silence Feat’ Fred Ventura eddig mind betalált nálam 
-
italomanjoco #32293 Annyira jó a csaj, hogy a zenére már nem is tudtam összpontosítani! Meg kell néznem..., akarom mondani hallgatnom még egyszer