42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #32618

Italoconnection - Nightride (bandcamp)
  • reynaud #32617
    Szia Maxika,

Számomra ez nem fárasztó és semmiféle stresszel nem jár!
    Mivel gyűjtőm a new-italo zenékből azokat melyek elnyerik a tetszésem,egyébként is naponta csekkolom az újdonságokat.
    Néhány perc a szabadidőmből ezekből ide is posztolni.

Egy itt a fórumon egykoron aktív lemezgyűjtő ismerősömet megkérdeztem néhány éve,miért lett passzív,a válaszában az egyik legfőbb okként a tagok közti párbeszédek elmaradását jelölte meg ,amiben teljesen igaza van,szerintem is ez adja a fórumozás savát-borsát!
    Nem azt várom el hogy napi 50 YouTube videót dobjatok ide fel,azt pláne nem hogy egy aktuálisan azon napon egy kattintásvadász youtube feltöltő hasztalan szemetét idehajítsátok, lásd,ilyenekre gondolok : #32607

Sokkal hasznosabbnak gondolom ennél ha kulturált hangnemben,egy-egy újdonságot kielemezzünk,s ezzel alkalmanként megpörgetjük a topicot.
    Ennyit szerettem volna elmondani a visszavonulásommal kapcsolatban,itt vagyok ,továbbra is idekattintok,s ha érdemesnek látom,újra aktív leszek,azt azért remélem nem az orosz vonal és a MT klónok irányába mozdultok el újra,ezért most ha már itt vagyok mindjárt kaptok néhány minőségi zenét!
  • allada67
    Nálam hibátlan ez a zene, az év végi top listámon ott kell, hogy legyen. Én régen is szerettem ezeket.
    A 80s években Koto, Cyber People, Hypnosis, Psychic Interface stb. Az italo disco részei voltak, az Italo Boot Mixek-ben
    is gyakran lehetett találkozni velük. Volt olyan, hogy ott hallottam először, persze track lista nélkül azt sem tudtuk mi lehet.
    Nyomoztunk, mert szerettük volna egészben is. Aztán csak meg lettek. Ha véletlen lesz extended, valami extra effektekkel,
    azt azért lessétek meg. Clay azokat nagyon el szokta találni, a maxi verziókban.
  • AeroCool
    Csatlakozom sajnos most ez egy közepes dalnak sikerült.Reméljük mert jön egy olyan ami "mindent visz" :-)
  • Musachy
    Hehe, lehagytad az elejéről a felkomfot, ami úgy indul, hogy "Buka... Buka... Buda... Buda... Pest"
  • wmallas
    Tegnap pár szót váltottam Vargas úrral,elvileg lesz vinyl ebből a remixből...Egyébiránt Én is amondó vagyok, hogy ez sikerült eddig a legszínvonalasabbra !!
  • amaximus
    Reynaud bari! Ne már, már megint kezded a visszavonulósdit?
    Alap dolog, hogy sokat írkálsz, és stresszeled magad, pihenj kicsit, és akkor gyere, amikor jólesik, ha épp tényleg lesz időd és kedved is.
  • amaximus
    Akárhogy is hallgatom, hiányzik egy Clay éneksáv. Oké, hogy ez egy tisztelegjünk minden előadó előtt,akik ápolgatják a stílust, de ettől még a zene számomra egy közepes erősségű instru, sajnos most nem több. Reméljük csak azért,mert Clay Italobox épp nagyon erősen dolgozik valami új extra jó zenén.
  • amaximus
    De ez legalább igen igényesre sikerült Vargas úrtól, szerintem ez lett eddig a legjobb változat minden szempontból, a dance és italo verziók előtt.
  • ItaloMucsacso70
    Még jó hogy kettő hete jelent meg a Total 11 verzióval.
    Mára itt a legújabb belőle ha még nem lenne elég.

D.White & DimaD. - 600 km (Albert Mix Extended)

Bandcamp

• ItaloMucsacso70
    Energy Voice - HieWave Forever

• gyula1971
    Roller Idol Feat. Bonfeel Electro Band - Now (Extended Mix)
  • allada67
    Ez egy 10-es skálán, nálam egy nagy 10-es. Nem szabad szerénykedni. Ez egy vérbeli italo lett.
  • wmallas
    Így van,,,Szerintem is betyár jó anyag!!!
  • reynaud #32604

Bunny X feat. Ksmtk - Midnight Tensions (bandcamp)

Én ezzel a remek,jól sikerült Bunny X dallal,egy időre elköszönök az aktív fórumozástól.
    Azt látom, jelenleg szinte semmi igény nincs az újdonságok bemutatására,így aztán megtartom ezeket az infókat magamnak.
    Majd ha lesz itt újra egy kis pörgés és érdemesnek találom,visszatérek!
    Jó egészséget és jó zenéket kívánok nektek!
  • reynaud #32603
    Szia,

Kellemes,dallamos és Clay eddigi zenéihez viszonyítja,újszerű dallamvilág,nekem tetszik,szép munka.
    A fogadtatás , így indulásként pozitív, hiszen a "RSDH" érdemesnek találta bemutatni,lejátszani,oda vacak,bóvli zenékkel esélytelen bejutni.
    Azt én nem tudom hogy ez mikor lesz,valahol,valamin elérhető,ti vagytok a baráti körében.
  • AeroCool
    Érdekes zene! Merőben más mint amit megszokhattunk Clay-től.
    Meglátjuk milyen lesz a fogadtatás.
  • reynaud #32601
    Nouvelle Phénomène - Not a Sin

Végre,valami új tőlük.
  • reynaud #32600
    Amikor a hsz-t írtam ,a kiadvány címkézéseként az előadónév még Oscar volt ,időközben gondolom a borítóhoz igazítva átírták.
    Tehát korrigálom én is "Francesca - Run" .

Megjegyzem,most megint egyetértünk !
  • djani75
    Na ez igen ! Valamennyi zene piszok jó ! :-)
  • reynaud #32598
    Elsősorban pont rájuk gondoltam,remélem visszajeleznek! :)
  • ItaloMucsacso70
    Kérdezd meg Fülcsit , Vagy W. Sanyit!
  • reynaud #32596
    Egy kis hazai,
    A főszerepben : Clay
  • ItaloMucsacso70
    Amint megérkezik az elakadt Vinyl , meg fogom tenni!
  • reynaud #32594

Oscar - Run (bandcamp)

Kiemelkedő !
  • reynaud #32593

Füleld meg a két új verziót az alábbi linken,
    Michael Maltese - It Isn't Changed
  • reynaud #32592
    Felvetődik bennem egy kérdés,egy igazán nagy Modern Talking rajongó ,vajon hogy viszonyul ehhez?
    SzuperGagyi !
  • ItaloMucsacso70
    Naoky - Run To Me (Extended Mix)
  • ItaloMucsacso70
    The Weeknd - Blinding Lights - Vintage Dance Choreography - Roberto F
  • ItaloMucsacso70
    Nem mondtam hogy magamtól megvettem volna, de ha már elküldték.......
  • amaximus
    mai turkáló

Jex Opolis - Dark Power

FLAC
    Gigi Slugostino - Coffin Dance (Italo Disco remix)

és CC múlt év végi számomra leg80asabb hangulatú kedvenc zenéje, ami önállóan emlékeim szerint még nem járt itt

Carino Cat - Go With The Flow

• amaximus
    Kifejezetten sok MT dalt szeretek (és sokat nem), de ezekben mégsem érzek semmi hasonlót sem, ennek egyik oka a vokál hiánya, a másik, hogy ez is csak hozzájuk pár zenében hasonló alaphangból összerakott egysíkú, és nagyon ötlettelen, nem fülbemászó dallamból próbál lenni valami, amiből max. 2-3 zene van, amit pár percig is lehet hallgatni, de az sem tud mély nyomot hagyni, a többi főzőműsorhoz való háttérzene,mint sok más tömegével ugyanilyen MT utóhatású kínszenvedés is.

• ItaloMucsacso70
    Szigorúan Modern Talking fanoknak ajánlva , de nekik nagyon!
    SRPB
  • DJMIX
    tanner remix
  • reynaud #32584

Milano 84 feat. Eleonora Cardellini, Gianluca Divirgilio - Suspiria on TV (Free Download) bandcamp

Kellemes,jó zene,ezt én is letöltöttem Wav minőségben,le is csekkoltam,lossless,tehát érdemes letölteni.
  • reynaud #32583
    Victor Ark feat. Mr. Konrad - Future City (Album)

• reynaud #32582
    Az én "wanted" listámon jelenleg két hiányzó van,
    Az egyik,Synergic Silence - You're So Fine
    A másik,az eddig még kiadatlan Retronic Voice - 911 (Extended version) ,e dallal kapcsolatban szeretném kérni azon tagok segítségét akiknek szintén tetszik ,eddig 3 vonalon próbálkoztam de ezidáig sikertelenül,a facebook volna az első számú kapcsolatteremtési lehetőség,azt Daniel biztosan olvassa,de nekem ott nincs regisztrációm ,s nem is szeretnék.
    Tehát ott kéne jelezni,hogy ezt legalább egy digitális kiadványként elérhetővé tehetnék a bandcamp-on.
    Egy vonalon még majd én is próbálkozom,Marek Kolodynski irányába megeresztek egy üzenetet.
  • ItaloMucsacso70
    Nagyszerű!
    Akkor ezt is hozzácsaphatom az egyre bővülő listájukhoz amit még nem sikerült megszereznem!

NEON GAME - All Right - 2013
    NEON GAME - Beautiful Island - 2011
    Neon Game - Parlerò (Demo) - 2019
    NEON GAME - I´m Like A Stranger - 2019
    NEON GAME - When The Sun Goes Down - 2019
    DAVID VERONA - Lie On Your Dreams - 2019
    DAVID VERONA - Staying Away - 2019
    DAVID VERONA - Lie On Your Dreams (Instrumental Freestyle Mix) - 2019
    AMAYA - New Ways (Demo) - 2014
    AMAYA - I Never Said This Before (Instrumental Dub version) - 2018
    NEON GAME & AMAYA - Crazy Nights (pseudo-demo) - 2013
  • amaximus
    na ilyen a tökéletesen félreérthetetlen cím feltüntetés! ezt a logikát kéne megtartanod.
  • allacska

Neon Game - The State Is Stealing My Life (Recover)