42864
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #32700
  • allacska
    Ez így van nem vagyunk egyformák ...... és ez jól van így ..... nem vot sértő dehogy
  • reynaud #32698
    van ez így ! :)
    De ettől még számomra,jelenleg az első számú favorit.
    Ez nem egy lötyi-pötyi két dallamos,mulatós hangulatú italo-disco zene,nagyon igényes,jól hangszerelt dal,Fred Ventura nagyszerű,csodálatos vokáljával.

Remélem a leírtak nem sértő számodra,tudod ízlés kérdése,a szavazás is arról szokott szólni.
  • allacska
    Nekem egyáltalán nem jön be még az első 200-ban sem lenne bent.
  • allacska
    Savage - Italodisco (Flemming Dalum Remix)

Igaz innen-onnan csippentett dalamokkal rakta tele de ez a változat nekem tetszik !
  • reynaud #32695
    Remélem az idei év végén is letudunk zavarni majd egy szavazást 2020 legjobb zenéiből.
    Ha most szavaznék,az első helyre ezt a dalt raknám.
    Italoconnection - Nightride (YouTube link)
  • reynaud #32694
    Ha már megemlítettem ,,,
    Michael Maltese - It Isn't Changed (Flemming Dalum Remix) soundcloud
  • reynaud #32693
    Carino Cat tagok már írják az új dalokat,s közben itt van Andy Sandy-től egy újdonság.

Andy Sandy - Ski Jump
  • reynaud #32692
    tingli-tangli,de azért nem rossz,és ez a legjobb verzió szerintem,

Rozalla - Magnificent (Sakgra PW Elle mix)
  • reynaud #32691
    A zenei alap tök baresz,kár ezért a vocoderizált (vagy mit tudom én hogy írjam) énekért,az sokat ront az összképen.
  • reynaud #32690
    Flemming Dalum twitter oldalán olvastam ,még ezen a héten vinylen is kiadják !
  • reynaud #32689
    Nekem ez így ahogy van tetszik,és már meg is van,természetesen lossless minőségben.
  • reynaud #32688
    Így van ,Fred & Paolo adja a minőségi ,jó zenei alapot,a remek vokálhoz!

• wagner70
    Köszi a tippet! Megvásároltam!
    Minőség kiváló.
    Szerintem az Italoconnection remix mindent visz.
  • AeroCool
    Stylove - Dire Fare Baciare (Extended Mix)
  • allada67
    Ez egy kicsit gyengébb lett mint az alap verzió..... Tobias Bernstrup - 27 , vagy az lett túl jó akkoriban.
  • djani75
    Bizony , bizony...Végre megint egy jó zene, ami az év végi listára való !!! Azért érződik F.Ventura és P.Gozetti keze nyoma ...ez a zene nagyon ott van !!!
  • reynaud #32683
    David Jackson feat. Tobias Bernstrup - Adore (Original mix)

• reynaud #32682

Peter Wilson - Another One To Love (previews)
  • reynaud #32681
    Hamarosan beszerezhető,
    Francesca Gastaldi ‎– What's In The Night ( DM 025 ) discogs

Meghallgatható : YouTube link

Jó anyag,érdemes beszerezni.
  • reynaud #32680
    George Aaron vonatkozásában ,ennél van frissebb.

George Aaron & Ryan Paris - Russian Ladies (2020) on RSDH (YouTube link)

Remélem kiadják ...

• gyula1971
    GEORGE AARON - LOVELY FANTASY (Heaven Mix)
  • gyula1971
    Discobonus ft Synthgo - No reason to Pretend (Italo Disco)
  • reynaud #32677
    Cicero - Hide from life instead (Official Video)

A 90s évek elején,a PSB szárnyai alatt,bitang jó zenéi voltak.
  • reynaud #32676
    Mflex Sounds - Where are you? (r2020)

Mike egyik legnagyobb zenéjének 2020-as verziója,mestermű,a legfelsőbb kategória a stílusában,egyik személyes kedvencem a dalai közt.
    Az egykori aljas szándékú kritizálóknak jelzem több mint 60 ezer feliratkozója van már,biztos nem a menő baseballsapkáiért,hanem mert ilyen zenéket képes komponálni.
  • Musachy
  • reynaud #32674
    Elvileg tényleg nem voltam részese,bár a lehetőségem megvolt rá,néha akkortájt a kereső ide navigált az sg-re ,pár hsz-t el is olvastam,aztán gyorsan el is kattintottam.
    Nem az én világom gondoltam magamban, mert amit itt akkoriban leműveltettek,arra nehéz szót találnom az én értékrendemmel összeegyezhetetlen volt .

Csak tekerjetek vissza legalább 10 évet,hát ,mit mondjak nem érzékeny lelkű embereknek való pálya volt,s engem borzasztóan irritált az is hogy egyesek képesek voltak egy mp3 fájlért körbenyalogatni bárkit,ha akkor én jelen lettem volna,biztos odaszóltam volna azon tagoknak hogy húzd már ki a nyelved a seggéből,aztán meg voltak itt olyanok is akik kb úgy próbálták magukat eladni mint ha ők találták volna fel az italo-disco stílust :) !
    Ez a mostani állapot szimpibb nekem,csak lennénk többen.
  • Musachy
    Nem is tudhatod, milyen jó kis "marakodások" voltak azok akkoriban.
  • allacska
    No Name - Extasy

Egy jól sikerült Laserdance koppintás
  • reynaud #32671
    A szomszéd topicban a napokban írta az egyik tag,
    "Azok a régi szép idők.. " na jahh,amikor főleg martátok egymást mint rozsda a vasat,a zenekeresés és csereberélgetések közepette.
    Amikor én regisztráltam ide,olyan fogadtatásban volt részem,hogy 2 nap után kerestem a regisztrációm törlésének lehetőségét,sajnos nem találtam,ezért aztán ha már maradtam képletesen felhúztam én is bokszkesztyűt :)!
    Persze azért voltak jó dumálások is,de főleg gyerekes,óvodás szintű civakodások,marakodások,ahhoz képest most a béke szigete a zenefórum,de ehhez persze értelemszerűen hozzájárul hogy kevesen vagyunk aktívak.
    Na ennyit erről.
  • reynaud #32670
    Azt kell mondjam ezt jól felvázoltad,mint okát annak miért nincs már az a pörgés ami egykoron.
    s ez nem csak erre a fórumra ,hanem szinte minden ilyen jellegű zenefórumra érvényes ,világszerte.

Írtam hogy nekem nincs facebook regisztrációm,s nem is lesz,mert aki ott csap el a szabadidejéből arról nekem is van egy nem éppen pozitív véleményem,amit nem bontok ki mert sokakat megsértenék az itteni tagok közt is.
    Ez a zenefórum az amire én nem sajnálok a szabadidőmből mert s ezt is leírtam a zene fontos hobbi,kikapcsolódás számomra.

Rain,az utóbbi időben amikor bennem felmerült hogy lépek innen,az nem sértődés,besértődés alapját képezi,ilyenre nem is volna okom.
    Van e még értelme ennek,van é rá igény ,ez a kérdés foglalkoztat,jól írod változnak az idők,mások az igények,lehetőségek,és valóban tán még kedv kérdése is.
    Azonban amit én kiemelek a hozzászólásodból mint fő ok : "Ment a cserebere és keresések." ez így van,csak vissza kell tekerni azokhoz az évekhez.
  • allacska
    Teljesen igazad van abban amit leírsz.
  • allacska
    Sziasztok, én nem sokszor szoktam hozzászólni mostanában, régebben többször. Ennek rém egyszerű oka van : néhányszor tettem fel zenéket de a fórumozás helyett olyan szinten le lettem oítva nem egyszer nem ide illő stílusban hogy elment a kedvem a hozzászólásoktól. Inkább csak posztolok néha. Nagyon sőt túl sokszor fordult itt elő hogy valaki besértődött apró jelentéktelen dolgokon ami inkább gyerekes. Többször oldalakon keresztül csak vitatkozás volt értrlmetlen dolgokon. Én erre abszolút nem vagyok kiváncsi, én a zenék miatt vagyok itt. Akinek nem inge ne vegye magára.
  • rain70 #32667
    Ezt rém egyszerű átlátni.
    2005-2010 között volt az az időszak, amikor szinte mindenkinek volt net elérhetősége, amikor tényleg olcsó(bb) lett. Emiatt aztán szinte minden fórum pezsgett.
    Abban az időszakban, pl az Italo Disco -is- halott volt és visszaolvasva ezeket a topikokat, egyrészt ez újdonság lehetett a legtöbbnek, és főleg, hogy akinek nem volt meg valami, az másnak megvolt. Ment a cserebere és keresések. Nem beszélve róla, hogy valóban a társaság is nagyon jó volt, ezért jó dumálások is folytak. Én 2014-ben szinte majdnem visszaolvastam ezeket a topikokat, akkor értettem meg én is főleg ennek a miértjét.
    Azóta eltelt több, mint másfél évtized! Az k sok ám Reynaud. A legtöbbjük, dolgozik és a családdal van, ha lenne is rá ideje fórumozni, már vagy nincs hozzá kedve, vagy inkább nem ezzel fogja elcseszni a drága idejét, ha maradt egy kis sütnivalója.
    Aki még nem halt meg (tudom erős), az 50, vagy már bőven felette van az éveknek, ilyenkor minden internet (ha az nem munka jellegű) elcseszett fórumozás, főleg fészbuk és a többi, amikor oda kerül az illető, nagyon megfogja bánni, hogy erre pazarolta a drága és kevés idejét, minthogy azt a szeretteivel töltötte volna.
    Nem azt mondom, hogy nem lehet néha így kikapcsolódni, de amit te elvársz és néha besértődsz, hogy lelépsz, meg visszajössz, mert más nem olyan aktív, az barátom, kimeríti a nonszensz fogalmát. Neked van erre időd ezek szerint (örülj neki), másnak nincs, vagy nincs hozzá kedve, vagy föld alatt van már...Ezt kellene megérteni.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.03. 10:14:01
  • reynaud #32666
    Jó ez is,fura szitu hogy egyáltalán nem zavaró tényező számomra hogy német nyelven énekel.
  • wmallas
    Nekem ez sokkal jobban tetszik,,,pedig németül nyomják.
    NEA! | Jede Stunde Zählt (Matt Pop Radio Edit)
  • reynaud #32663
    Stockholm Nightlife feat. Helly - It's Happening Again (Victor Ark Radio Remix)

• reynaud #32662
    Ma se maradjunk jó zenék nélkül a new-italo illetve az újdonságok terén.

NEA! - Kaleidoskop (Matt Pop Radio Edit)

• fater68 #32661
    Köszönöm szépen ! Az a bajom,hogy nem lehet letölteni :(
  • AeroCool
    Louis Latino - Lambada De Natal
    Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.05.02. 22:20:05