42860
-
Na hallod!
Azt nem is néztem, a 81,6K az nagyon durva, főleg mert egy new italo generation elődaóról van szó, bár ők belenyúltak gyakran synthpop, sythwave, spacesynth, trance, dance relax és chillout műfajokba is és mindegyiket odarakta úgy, mintha mindig azt csinálta volna.
Ennyi feliratkozót gyűjteni, már több pc-és, autós oldal is megirigyelhetne, csak ott az a különbség, hogy 1 héten 3-4 videót is tudnak csinálnia nagy semmiről, akár egy unboxing-ról, vagy használtautó körbe filmezéséről, fogyasztásáról satöbbi. Emiatt ezeknek az oldalaknak, ha jó beszélőkéje van, gyorsan tudnak emelkedni a bázisuk.
De egy zenész, főleg egy new italo zenész, amit csak egy bizonyos korban lévő emberek hallgatnak többségében, nagyon nehéz, ahogy írod is, akár egyet is megfogni, hogy rákattintson arra a feliratkozó gombra. Neki egyrészt meg kell csinálnia a kész dalt, amiről egy átlag hallgatónak halvány fingja nincs, hogy az mennyi munkával jár, mire egy leütött, vagy pengetett akkordból egy kész dal születik. Az egész téma felépítése, az elejétől a végéig a váltásokkal és dalszövegekkel, hozzá meg kell komponálni minden egyes apró részletet, hogy az egész egy valamire való dal legyen. 10 évig zongoráztam, annyi zenész között megfordultam már, tudom miről beszélek. Ezért szoktam azt írni, hogy inkább bele sem gondolok, hogy egy-egy dala mögött mennyi munka lehet, mert pont ő nem az, aki megoldja az egészet két három hangból, hanem, egyedi stílusával és baromi szép nagyon sok szinti hanggal, vagy épp gitárral akár 9 percen át is tudja tartani a "feszkót".
És akkor emellé, egyedülállóan nem is akármilyen videók készülnek, ami szintén rengeteg meló.
És akkor nem telik el 1 hónap sem, mire kijön egy új dallal? 2-3 hetente kivágnak szinte mindig egy nagy slágert, mondjuk nekem sem jön be minden zenéje, de a legtöbb az igazán pofánvágós!
Én nem is tudom, hogy lehet ezt így szalagon gyártani ennyi idő alatt, mert erre csak a zsenik képesek, az irigykedők meg elhúzhatnak oda, ahova gondolom, mert a rengeteg komment a világ minden tájáról és a lassan 82000 feliratkozó együtt nem lehet síkhülye, ugye. Akár év végére átlépheti a 100 ezret és ismételve, egy new italo generation előadó, akinek és akiknek talán a legnehezebb ismertté válni, akik ezt csinálják manapság. -
vika1979 #33666 Equalizer - Big Big T..s -
A számoknál maradva.
Nem egészen két év leforgása alatt több mint négyszerezte a feliratkozóinak a számát a YouTube-on,jelenleg már 81000 fölött jár.
Ahogy erről korábban már beszéltünk,egyet szerezni is nehéz,megtartani pedig még inkább.
Beleolvastam az új dalhoz fűzött kommentekbe,ha országokra bontjuk,van ott francia ,svéd,német,orosz,lengyel,spanyol,görög,olasz,brazil,mexikói etc. és még pakisztáni is,s azt különösen jó látni ,magyar is.
Leírtál a zenéről minden lényegeset !
-
Bármit írnék, közhely lenne. De egy zseni a csávesz és kész. 
A nem egész 1 nap alatti - most nézve -, a több mint 150-160 komment kb mindent elmond, szerencsére az angolon kívül az összes nyelvet fordítja egyszerre a google és azokat olvasni, amit mi is írunk. A csávesz és az egész MFlex banda nem normálisak
, amit ebben az évben (is) művelnek, dolgoznak.

Az egész dal zseni, de a refrénje páratlan és persze szokás szerint tökre egyedi lebilincselő hangzásvilág, hangszerelés. A vége után az első picurka demó, na se lesz semmi, már most hallatszik.
Elképesztő nagy dal "a neon fények"!!!!!!!
Ja igen és látszik Mike szemei, amire eddig nem volt példa!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.10.11. 15:16:36 -
-
Wow!
Mit művel Mike,újfent egy extra produkció!
Az idei dalai közt ennek bérelt helye van az év végi listámon, #32913
Köszi hogy feldobtad! -
Mflex Sounds - The Neon Lights
-
ItaloMucsacso70 #33660 Nagyon jó zene Peti! 
Beszerzős!
-
John Sauli - Can't Stop The Rain (John Sauli Lyric Video)
-
John Sauli - Can't Stop the Rain
-
ItaloMucsacso70 #33657 Decemberben megjelenő új albumán kettő elképesztő szép lírai zene lesz olyan hanggal hogy még most is
leiskoláz mindenkit!
Ennyit jegyezzetek meg!

Grant Miller- Laura
Grant Miller - Guardian Angel -
djani75 #33656 Ilyen egy tökéletes feldolgozás...Vagy így vagy sehogy... Az eredeti is egy fantasztikus zene, ez a verzió simán vele egyenértékű! Szerintem ... -
bandcamp link to Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love (Steve Franklin Remix)
Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love (Steve Franklin Remix)
Merész bevállalás volt,minden idők egyik legjobb lírai dalát feldolgozni,de megugrotta azt a bizonyos mércét,ez nekem nagyon tetszik! -
Mirko Hirsch - Lady in Black (teaser)
-
LIAN ROSS - ANGEL OF LOVE (OFFICIAL VIDEO) -
wmallas #33651 Zivert - Crazy (Mextazuma) Italo Disco 2020 | 80s -
wmallas #33650 Antonis WolfBack - Song For Denise (35Y Remake) Italo Disco -
Van olyan müsor ahol ez bőven elmenne...
de ez a 2 dollár sok érte -
allada67 #33648 Bobby Orlando feldolgozások szégyene. (Vallatni lehetne vele.)
-
The Ghost Of Bela Lugosi - Passion (bandcamp)
Írjatok majd,ti mit gondoltok e feldolgozásról? :) -
Helytelen,rossz üzletpolitika a kiadó részéről.
sacc/kb ,ez a beárazás ,reálisan egy fizikális korong ára,ha egy Maxi CD-t adnának ,azt mondanám oké.
Ez a dal jó,és ha az a bizonyos extended verzió,5-6 perces lenne,akkor azt mondanám, érdemes volna csak azt az 1 tracket megvásárolni,de én előtte rákérdeznék a minőségre vagy kérnék egy sample-t a dalból,hogy csekkoljam.
Egyébiránt :
Michael Scheickl – Pure Joy (discogs)
Milyen csúnya ez a borító! -
ItaloMucsacso70 #33645 Ezt a verziót már régen listára tettem. -
Még jó,hogy rajta van a Lost legends sorozaton.A maxi meg a 30 s-al hosszabb változatáért ennyit nem ér. -
allacska #33643
Retronic Voice feat. Alicja & MarcelDeVan - Bessinia (MarcelDeVan Version) -
allacska #33642
Tony - Our Story (Electro Potato Re-recorded Version) -
ItaloMucsacso70 #33641 Jó verziók de húzós ár egy digitális Maxi-ért! -
East Project - Glasnost (bandcamp link) -
Kylie Minogue - Turn Into Magic (Sakgra Mashup MIx) -
Free DL on bandcamp -
Dryve feat.Hunz - Dryve - Mirror (Shout)
Több mint 1 hónapja megvan nekem ez a zene,de mivel itt csapom el a fórumon a szabadidőm nagy részét,tegnap este volt alkalmam first a Hi-Fi rendszeremen meghallgatni,enyhén szólva hatásos zene,én nem is használok további jelzőket,olvassátok el a videó alatti kommenteket. -
Jó kérdések ,akinek ez tetszik,annak meglehetősen igénytelen a zenei ízlése!
Mint aktív tagnak,aki sokat tesz azért hogy a zenei színvonalat egy jó szinten tartsuk,nehéz türtőztetni magam.
Én nem beszélek oroszul,ha magyar volna,2 rövid mondatból megértetném vele,hogy nem kérjük ide a YouTube feltöltéseit,teljesen hasztalan és érdektelen amit csinál,és még offol is,mert ennek annyi köze van a topic megjelölt zenei stílusaihoz,mint nekem a Mars-kutatáshoz! -
fülcsimanó2 #33635 UHHH....:-(((
Ezt valaki nézi?
Ezt valaki hallgatja? -
2012-es album új felvételei, melyek "Daniel Pettersson, Marco Rochowski" szerzeményei,köröket vernek az új album dalaira,nem gondoltam volna hogy Joy Peters odáig süllyed hogy Estimado szerzeményeit énekli,bóvli szagú produkció! -
What is this shit?
-
vika1979 #33632 Joy Peters - Lilac Flower -
vika1979 #33631 Toktar Serikov - Balalyk Shak (Dj Ikonnikov E.x.c Version) -
Dettó 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.10.06. 21:45:30 -
fülcsimanó2 #33629 Ja, a videó címkézést nagy elragadtatásomban lehagytam:
D.White feat Dima D - Verone (extended version)
Utoljára szerkesztette: fülcsimanó2, 2020.10.06. 21:36:03 -
fülcsimanó2 #33628 Óriási zene!
Egykori Modern Talking fanoknak kötelező.

-
fülcsimanó2 #33627 Szándékosan nem írtam a címét, de látom, azonnal beugrott.
Imádtam.