42858
-
allada67 #34314 Köszönet.
-
https://we.tl/t-dlW44lA2yr -
allada67 #34312 Köszi a listád, te is meg tudtál lepni egy két új zenével. A 20. különösen tetszik. Hát igen erre is jók ezek a listák. Egy jó kis visszatekintés
a 2020-ra. Jó tippek is jönnek olyan zenékre, amit még érdemes beszerezni. -
DIgor #34311 Sziasztok.
1. TIZIANA RIVALE-Don't Cheat On Me
2. THE SECRET-Melody
3. MIKA ELLA-Never Let It Die
4. MICHAEL SCHEICKL-Venus From Paradise (XTD VERS.)
5. SAVAGE-Alone
6. DECAMERON-Just A Little Dance (ORIG. XTD MIX)
7. MARC FRUTTERO-Time On Your Mind
8. JOY PETERS-Lucky Star (DJ VERSION)
9. SIBERIAN HEAT-If Your Love Is Gone (ORIG. VERS.)
10. SPATIAL VOX-Secret Room (MAXI VERS.)
11. LIAN ROSS-From Here Where Do We Go
12. FRANCESCO E LUIGI-Watch Me Dance Tonight (ZYX REMIX)
13. GRANT MILLER-One Day (ITALO DISCO XTD REMIX)
14. FRANCESCO NAPOLI-Arrivederci Amore
15. LIMIT ECCITATION-In The Dark In The Dark (ALSO PLAYABLE MONO '20 REWORK)
16. MODE-ONE-Your Heaven Is My Hell
17. MAT OD-Summer Days
18. PURPLE DISCO MACHINE-Exotica (CLUB MIX)
19. KNIGHT $-Hijack My Heart (ALSO PLAYABLE MONO REMIX)
20. ROYAL MINT-Bella Ciao (IKER SADABA ITALO REMIX)
Utoljára szerkesztette: DIgor, 2020.12.30. 01:34:16 -
igen,emlékeim szerint ez nemrég be is linkeltem,belehallgatásilag.(sajnos ezen a bandcamp liken nem lehet) -
Mint irtam a megjelenésekor és most is előbb,nekem ez a hosszitott Italoconnection mix nem tetszik.Hogy miért?Nekem ritmikailag nem jol van összerakva.Ezért bár nagyon nagyon vártam de sajnos nem lett a kedvencem és maradtam az album verzionál mert abban megmaradt ez a jól összerakott szerkezet. -
Apropó Peter Wilson,
Kint van már a kiadó bandcamp oldalán a hamarosan elérhető új maxi.
Peter Wilson - Forever Can Start Tonight -
Korrekt válasz,köszönöm!
Peter Wilson - Goodbye - Mix22 Extended
Azaz "Goodbye (Italoconnection Extended Play)" ahogy a CD maxin címkézték,idei,szavazhattál volna rá!
A saját listámon ott van a 2020-as verzió,lazán veri a "Maxi Music Records-os feldolgozást.
-
gyula1971 #34306 Peter Paul - Hot Light In The Night (Special Long Version) Italo Disco 2020 
-
Nem érzek benne rosszindulatot.
1.Valóban tetszik az exotika,de ugye a lista arrol szólna,hogy mi az ami NAGYON,vagy amit sokat hallgatunk(unalmunkban,munka közben,vagy szórakozásbol).Ez a dal tetszik továbbra is,de hogy sokat hallgatnám,azt nem mondanám.
2.Peter Wilson..hát igen,idén két dala volt igazán ,az egyik a goodbye uj feldolgázása Rachellel,erre ugyanazt tudom irni mint az előzőre,jó jó( elküldtem a Zeneturmixba is,ott sokat játszák,mert állitolag a hallgatoknak tetszik),de nekem akkor is az eredeti változat(és nem az a mesterkélt később kiadott maxi) a favorit ebből a dalbol,ami meg ugye már nem idei.A Fire alarmrol meg már megjelenésekor leirtam,hogy sajnos nem tetszik,(bár te meg irtad,hogy neked igen).Az uj nagylemezt tuti megveszem fizikálisan is,ahogy az eddigieket is, a szerzői listáját elnézve remélem,hogy tetszeni fog.
3.Igen én is szeretem az italo discot mint műfajt,de nem mindent, a nagyon kopogos 94-95 utániakat már egyre kevésbé és nekem a korai italo disco gyöngyszemek(81-82 környéke) sem igazán jönnek be.(tapasztalataim alapján a Time recordosok vagy a Gelmetti szerzemények szinte mind,de már az AC Beatesekben,AlaBiankásokban sok csalodás ért).Én mindig szivesen játszottam műsorokban italo discot mégha ezért sajnos a Gyurival anno a nevesebb szerkesztők ferde szemmel néztek ránk.De vállaltuk,és ma is vállalom,de oránként max 1-3 darabot, nem többet,az a fajta tömény fél óra kopogos italo disco amit aztán a Haluska honositott meg amikor átvehette 3 év után a Pillantás műsor szerkesztését szerintem sosem volt jó ötlet,és ezt a mai napig is tartom.De ez van,van aki csak ezt a korszakát ismeri és a műsor első 3 évére nem is emlékszik már.Én mindig is inkább az eurodiscot kedveltem,abban még a koraiakat is jobban szeretem a mai napig is szivesen hallgatom.(abban a 77-83-as korszak is kiváló,szemben az italo discoval).
Csak egy kis megjegyzés.Én mindig azt az elvet vallottam(ma is),hogy a rádiónak a zenék megismertetésében IS nagy SZEREPE VAN.Ergo,sajnos sosem tudtam azonosulni azokkal a formatrádiós alapelvekkel,amelyeket 94-95 után kezdtek követni a rádiók,hogy csak a slágereket kell adni,azt is csak rádioverzióban,stb.tudod mire gondolok.(aztán nem kell mondanom ,mindenki tudja milyen kaptafaadok selektorral,stb vannak).Anno a Komjáthynál én bemutatóműsorokat készitettem,amikor a Tini kivánságműsort készitettem,akkor is,ugy válogattam a leveleket,hogy a műsorban 4-5 napi sláger menjen(lehetőleg ne a radiomixben) de a többi egyedi, eddig vagy utána többet máshol nem hallott dal legyen.És amikor még hivtak adásba is, ehhez az elvemhez ragaszkodtam,nem tűrtem ha a nevem alatt halálra játszott dalokat adtunk,én jobb szerettem mindig MÁST adni,és ezért akár össze is vitázni a műsorvezetőkkel.Lehet rossz elv,de sajnos ebben már nem fogok megváltozni így szocializálódtam.
4.Ami a bőség zavarát illeti 1-2 hete mikor fülcsivel volt egy levélváltásunk már leirtam mi alapján válogatok.tavaly előtt meg tavaly rengeteg jo dalt találtam 40-50 es listákat is tudtam volna irni,idén sajnos nem.Biztos idén is sok dal jelent meg amikor ide belinkeltek valamit mindig meghallgatom,és én is vadászgatok a neten ha látok valamit,de sajnos idén nagyon kevés dal volt olyan amire azt mondtam magamban,hogy na ez jo,na ez tetszik,szivesen hallgatom,nem ugyanannak a kaptafája már századszorra is.Voltak jó dalok,de nem olyan amit rendszeresen hallgatnék,és nem felejteném el egy-két hónap után.Másrészt a sok youtube-on,sondcloudon fellelhető dal,amit csak ott tudok meghallgatni mert sem letöltési sem más hozzáférési lehetősége losslessben nincs eleve kiesik.Ami meg csak bakeliten jelenik meg és senkitől nem kapom meg hiába kérem el,az is mind kiesik,mert magam bakelitlemezeket nem veszek nem is lenne értelme lejátszási lehetőség hiján.De ezeket már mind leirtam 100x.(tehát nem minden pénzkérdés,hiába ir ilyeneket fülcsi, a kapcsolatokra meg inkább nem térnék ki itt.)Tehát itt van előttem egy word fileben az a kb ezévi 45-50 dal ami ebben az évben tetszett kedvenc volt,szivesen hallgatom,de ezekből csak ez a 15 volt az ami ezeknek az általam felállitott elveknek meg tudott felelni.A többi a fentebbi okok miatt a listámra nem kerülhetett. -
Thanks!
Én rólad úgy tudtam ,kedveled Peter Wilson dalait,felfért volna legalább 1.
A közelmúltban egy képzeletbeli lájkot kapott tőled egy Purple Disco Machine dal is "Exotica"
De nem is folytatom tovább, mert végül is magánügy ki mi alapján döntött a listája rangsorolásánál a dalok közt.
Van egy kérdésem is,melyre egy őszinte választ várok,ha elkülönítjük a rádiózást,kedveled te egyáltalán az italo-eurodisco stílust,vagy és most beleviszem a rádiózásban eltöltött éveid,elsősorban amiatt ,a hallgatóság kiszolgálása volt a cél?
Neked talán nem kell mondjam,B.Tóth sem kedveli a stílust,viszont tudta hogy van hallgatói igény rá,ezért játszotta ,legalább a nagyobb sikereket.
Tehát konkrétan erre gondolok veled kapcsolatban is.
Mert ugyebár akik kedveljük ezt a stílust,inkább a bőség zavarát küzdöttük le,egy 20-as listára szűkítve.
P.S. : Ne feltételezz semmiféle rossz indulatot a kérdéseimben,csak tisztán akarok látni. -
ItaloMucsacso70 #34303 2021 
-
Talán a radio dance mix.
Bakelitkiadásokat ne nézd,én azokkal nem tudok mit kezdeni,ami csak bakeliten jelent meg,és máshogy nem lehet hozzáférni,az hiába van a kedvenceim között listára nem kerülhet,amig valaki el nem küldi.Ezért ezt a D.White dalt választottam direkt,és nem mást.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.12.28. 22:29:25 -
allada67 #34301 Köszönjük, ez is alapos ahogy nézem. a 11. D. White & DimaD.-600km-en megakadt a szemem,de rögtön be is ugrott,hogy egy
nagy 2020-as 11. verziós kiadás jelent meg,így oké az is. Melyik a kedvenc verziód ? discogs
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.28. 22:22:56 -
Na vártam,vártam de mindegy egerek szülik a hegyeket,ahogy a mondás tartja.meg erre jött még egy mai áramkimaradás is,amire kijött az ELMŰ már este lett)
Ez a listám idénre elég nyögvenyelősen,leírtam már miért, az első három fix a többiben nem tudok igazi sorrendet felállitani,csak úgy irtam valamit,de 20-at így sem voltam képes idénről..A maradék kb.25-30 idei dal ami itt van a listámon ami ebben az évben tetszett és sokat hallgattam nem került fel a listámra mert annak a kitételnek nem felelt meg hogy megvan lossless,mivel senkitől sem tudtam elkérni,magam meg sehol tudtam beszerezni.Így részemről erre az évre ennyi a lista:
1. Marcos Rodriguez Feat. Keneida : In This World (Italoconnection Remix)
2. Retronic Voice - Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version)
3. Marc Fruttero : Time on your mind(Long edit)
4. Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit)
5. AlimkhanOV A. , Right Time Into The Night
6. Boytronic:You Can't Get Fooled By Love (Ant People Remix) ,semmiképpen nem a Flemming Dalum mix ez nekem nem tetszett)
7. Tom Garrow - One More Night
8. Mode - One - Man On The Moon
9. The Secret – Melody
10. Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix) [feat. Andrea Powell]
11. D.White & DimaD. - 600 km
12. Secret Service — Secret Mission
13. Synergic Silence - You're So Fine (Italoconnection Remix)
14. Francesca Gastaldi - What's In The Night (Extended Version)
15. Savage – Lonely night(Flemming Dalum mix)
16. Ross Alexander: I Love My Radio (Matt Pop club Edit)
-
wagner70 #34299 BLUE STAR PROJECT- Saturday night
BANDCAMP LINK -
djani75 #34298 Thomas Anders - Cosmic Rider ( Lalykin Remix) ... Nem sokat variált rajta, de attól függetlenül, ezt is lehet nagy hangerőn döngetni :-)
Utoljára szerkesztette: djani75, 2020.12.28. 13:50:56 -
allada67 #34297 Oké, dec. 31 délelőtt az első 50 már kaphatja nálad a bónusz pontokat, meg a végső sorrendet. Amúgy kevesebb holtverseny várható.
Reméljük technikai okok nem lépnek közbe. -
Egy irányba gondolkodunk ! 
30-ig,lehessen szavazni,én így szeretném. -
Igen,én várnék még listákat,kitoljuk a határidőt dec.30-ig.
Ez ha elfoglaltság miatt nálad nem oké,ha érkezik még lista,én felviszem a többihez.
Uraim,tessék szavazni. -
allada67 #34294 Próbálok a pontosságra is menni,nem kapkodni. A remixek külön pontozása is egy jó kis feladat. Viszont azzal + munkát adok neked is. -
allada67 #34293 Semmi gond, és akkor mikor zárjuk ? Dec. 29, vagy 30. -
Tudtam hogy te is kiszúrtad,ahogy írtam,csak a rend kedvéért ... -
allada67 #34291 Igen, láttam,hogy véletlen 2 db kettes van, és korrigáltam pont úgy ahogy írtam most. -
Alex Arcocha - Take Me Out (bandcamp)
Egy jó vokált hozzáadva,hasítana! -
Ha már más ,általunk nem igazán kedvelt stílusokban evezgetők is visszanyúlnak a 80s évek dallamvilágához ...
Igazából ,én úgy gondolom ebből egy Italoconnection remix,nagyot ütne.
De erre nem számíthatunk,így sem rossz,pláne a DJ más dalaihoz képest,klassz!
Klaas – How Far Can We Go
-
Szevasz Allada,
A saját listámon #34155 , egy ponton,helyezésen muszáj változtatnom,mert ha úgy hagyom,100%-ban nem tükrözi az idei dalokról alkotott véleményem.
A év utolsó napjaiban még kiadtak egy olyan dalt ami felmászott a listámra,méghozzá a 2.hely pozícióba.
Retronic Voice - Bessinia (MarcelDe Van - Maxi Version 2020)
Ennek megfelelően ,a további dalok csúsznak 1 helyet lefelé,a 20.helyezett dal pedig értelemszerűen kiesik.
Ezt a módosítást neked nem kell figyelme venned,én az összesítés bónusz pontok kiosztásánál rendezni fogom.
Elnézést! -
Már éppen akartam reklamálni hol vagy az idei év dalai listáddal.
Nagyon köszönöm hogy rendszeresen számíthatók rád!
01.Exciting Valence - Make My Day (Extended)
2017-ben már ismerté vált a dal,viszont idén év elején kapott egy külön maxit,tehát játszhat a dal.
Apropó az előadónak megjelent egy vinyl kiadványa is.
Exciting Valence – Here I Am (AMD 120) Discogs -
Rendben!
Annyit még ehhez a listához. #34171
A sorszámozás a rangsorolásban az elején el van írva,és mivel az övét másoltam,én is elrontottam.
Tehát helyesen,csak a rend kedvéért:
2. Tom Garrow - One More Night (Maxi Version)
3. Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( Flemming Dalum Remix )
4. Miko Mission - Do You Wanna Dance -
allada67 #34285 Köszi, gyorsan rá is néztem, ami fejből nem ment arra rákerestem. Szerintem rendben van, a szabályok szerint.
A többi 12 db lista fel van pontozva, haladok velük, jöhet még ha valakinek kész van.
-
Biatomi #34284 Sziasztok! Igyekeztem...most per pillanat ez a sorrend 
01.Exciting Valence - Make My Day (Extended
02.Fred Ventura and Eddy Mi Ami - A New Tomorrow (Italoconnection Remix)
03.Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
04.Grant Miller - One Day (Italo Disco Radio Remix)
05.Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized
06.Gianni Durante - Breaking My Heart (Extended Version)
07.Magnus Krieg - Time Traveller (Flemming Dalum Remix)
08.Luca Gold - Heartbeat (Extended Version)
09.1984 - Synthpop Och Filmen G (Scala Remix)
10.Synergic Silence feat Fred Ventura - You're so Fine (Italoconnection Remix)
11.George Aaron - Never Cry For Love (Extended Version)
12.Francesca Gastaldi - Endless Possibilities (Club Mix)
13.Rachel Santos – Young Again (extended Mix)
14.Kristian Conde - Future (Infinity Special Edit)
15.Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Italoconnection Remix)
16.Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( ZYX Extended)
17.Miko Mission - Do You Wanna Dance
18.Dyva - Wicked Witch (Electro Potato Remix)
19.Savage - I Love You (Flemming Dalum Remix)
20.Moe Nellow - Futa Sight (Vocal) -
allada67 #34283 Tony - Our Story 2020 (New Maxi Version) ez lesz.
discogs
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.12.27. 20:16:56 -
ItaloMucsacso70 #34282 Kit érdekel ki van a videóban? Nem szoktad még meg az ázsiai csajos videóknál? A zene a lényeg! -
Na most már hosszabban bele lehet hallgatni a január 15.Peter Wilson maxiba.
Peter Wilson -
Cate Blanchet mint Lian Ross??Érdekes. -
ItaloMucsacso70 #34279 Úgy hallom Jövőre is lesz mit begyűjteni!
Lian Ross - You ( dance version ) -2021
-
#34171 lista javítva:
1. Grant Miller - One Day (Italo Disco Radio Remix)
2. Tom Garrow - One More Night (Maxi Version)
2. Stockholm Nightlife - It's Happening Again ( Flemming Dalum Remix )
3. Miko Mission - Do You Wanna Dance
5. Piston Damp - Something In Me (Technomancer Remix)
6. KEN LASZLO - Hey Operator (Mirko Hirsch Bootleg Mix)
7. Mirko Hirsch - Pandoras box 2020
8. Dyva - Wicked Witch (Electro Potato Remix)
9. Synergic Silence feat Fred Ventura - You're so Fine (Italoconnection Remix)
10. Savage - Italodisco (Flemming Dalum Remix)
11. Knight$ - Hijack My Heart (Also Playable Mono Remix)
12. Marcos Rodriguez Feat. Keneida - In This World (Italoconnection Remix)
13. Leaderboard feat Intellivision - All Systems Go! (Cliff Wedge Remix)
14.Tam Harrow (Feat.Tom Hooker) - Love is so nice
15. AlimkhanOV A. - Come Back (extended)
16. Italo4ever - Magic Story (Space version)
17.Tony - Our Story (2020) (New Maxi Version ?) nem vagyok képben,(Electro Potato Re-recorded Version) hivatalos megjelenést nem látok.
18.Fred Ventura and Eddy Mi Ami - A New Tomorrow (Italoconnection Remix)
19.Mono Band - Ghost Town (Flemming Dalum Remix)
20.Bunny X - Revolving Doors (Michael Glitterati Remix)
#34244 jelzésre. -
ItaloMucsacso70 #34277 Szomorú lennék ha csak 8 track lenne tőle. Mextazume-töl is már csak 6 track hiányzik az összeshez. Mondjuk abból ki is lehetne tölteni akár egy külön listát is. Akárcsak Alexander Pierce-ből. Meg még van pár előadó akinek csak privátban érhető el a művei. Sajnálatos mert listára lettek volna érdemesek.Talán jövőre érdemes lenne nekik egy külön lista, félő hogy elverné a hivatalos dalokat. -
allada67 #34276 Köszi. -
fülcsimanó2 #34275 Nos, én sem tudok róluk semmit, de a zenéik mind a 8 pazarok a 2020-as La-La Love c. lemezről.
Leginkább a 04. track, amit a listámra tettem. Toronymagasan ez a legjobb.
Nekem azért tetszik, mivel cseppet Bohlen-es, s mint tudod, a Bohlen-es stílus a szívem csücske.
Digitális letöltésből beszerezve.
belehallgatás
Disco Fire La La Love 2020 letöltés
Disco Fire - La-La-Love!!! (Conrat-Re Mix) 2020 WAV