42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Ismerem,bár nekem nincs meg.A Ministrys mixeket valamiért nem annyira szerettem, az Italo bootmixeket is csak a 3-tól a 13-ig utána detto unalom mikor átment Italo house-be.Nekem a max mixek meg a bolero mixek jobban bejöttek,igaz azokat nem annyira játszhattuk adásba mert nemigazán van rádióverziójuk,főleg a koraiaknak.Kicsit offok lettünk.:))
  • reynaud #34474
    Boot mixhez annyit fűznék,egyáltalán nem vagyok oda a mixekért.
    Italo Boot Mix szériából,néhány jobb,aztán lehúzom e rolót.
    A 90s évek vége táján a "Ministry Of Sound" adott ki olyan duplákat,sőt esetenként triplákat,mely lemezeken összemixelték a dalokat,de ugyebár nem egynéhány másodpercet felhasználva a dalból.

Viszont a kivétel erősíti a szabályt,a minap rádiózás közben ,felkaptam a fejem,hegyeztem a fülem egy tök baresz mixen.
    Hot Plate 7 (Discogs)
    Nohát,hogy Wind mesternek milyen jó lemezei vannak!
  • cucurbia
    Nekem is van néhány maxim és nagylemezem tőle.Sajnálom az öreget,hogy ő is elment:((anno a BNV C pavilonjában lépett fel,nem igazán megfelelő akusztikai környezet de hát szegény magyar azzal főz,ami van.És bár lehet kinevetnek érte de a kilencvenes években szerettem a dalait,bár nem mindig volt rádióképes.
  • reynaud #34472
    Egyet választottam a felsoroltakból.

• cucurbia
    Apropo,nézegetve a vincsijeimet néha előkerülnek olyan hiányok,amelyek valamikor megvoltak,de a 2016-os crachnál a tönkrement vincsin voltak és azota nincs.
    Igy ha megvan valakinek ez a cd lossless begrabbelhetné nekem privát:
    Espana boot mix

Ez meg az a bakelit amelyek nemrég belinkeltem.Mivel magam bakeliteket nem tudok venni,így ha valaki már rendelkezik vele, a felhívás ugyanaz mint az előzőnél.
    Hight Energy dance club. volt.1.
  • cucurbia
    Nem.Fancy:))
    Persze hogy ő.
    Anno ha ezek a sztárok jöttek riportra a rádioba(Words Apart,Blünchen,Mr.President,Scooter,etc.)vagy mi mentünk riportra hozzájuk(N'Sync,Backstreet boys,Lavinia Jones,Scatman)vagy Totál Dance volt és mentünk az öltözőjükbe riportra (Culture Beat,Daisy D, DJ.Bobo,Two Unlimited,Modo,C&C Music Factory,Nightcrawlers atc.),mindig vittem magammal egy egy cd-t vagy haverom bakelitlemezeit.
    Néhány megvan de sajnos van amit a tolvajok anno elvittek.((
  • reynaud #34469
    Haddaway Maxi CD-k is hivatalosak,csak kiraktam ,a műanyag tokból,abba amit látsz,így kisebb helyen elfér,rengeteg 90s maxi lemezem van.
  • reynaud #34468
    Nestor dedikálta a Life maxit?
  • cucurbia
    Ja értem.Nekem cd-im vannak:))hivatalos,kiadótól.:))).Az első Life maxi dedikálva is megvolt,de azt is ellopták azzal a 80 cd vel együtt,amikor 2002 környékén egyszer kiraboltak,igy most már csak a dedikálatlan pótlás van meg belőle.
    Előző kérdésedre a válasz,amiket kifejezetten nem szeretek tehát nem semleges,hanem elkapcsolok ha meghallom:
    NO TEARS,SPY IN THE NIGHT,FOLLOW ME
  • reynaud #34466
    Hivatalos kiadótól.
  • cucurbia
    Mit értesz original kazetta alatt?
  • reynaud #34464
    Melyek az utálatod tárgyai a listámról?
  • reynaud #34463
    Roger Meno ‎– Love, Good-Bye
    Szintén nagy kedvenc,nekem megvan a rádió verzió is a dalból,az jobban tetszik mint az extended.

Haddaway - Life ,hatalmas zene,de azért nálam a What Is Love mögött marad a rangsorban.
    Haddaway-től nekem vannak original kazettáim is,ezekre igazán büszke vagyok.

• cucurbia
    Na látod,csak ez a különbség,hogy a te listádon van olyan amit kimondottam utálok vagy semleges,az enyémen meg olyan van ami neked csak semleges:))
  • reynaud #34461
    Ezek közül ami nálam nem lett rangsorolva,egyiket sem utálom,de nem a top favoritok.
  • cucurbia
    Roger Menotol nekem a Love Goodbye az amit bármikor bárhol.. az I find the way-hoz nekem hangulat kell.van amikor szeretem,van amikor átkapcsolom,ha meghallom..egyébként elárulok egy titkot az összes Meno dal megvolt a rádióban a Komjáthy tárban,csak pont az I find a way nem,ezt én utolag potoltam csak a kilencvenes években.
    Haddawaytól nekem a második kislemez a Life az etalon.
  • cucurbia
    Nem stikában:))

In Shock,Bolero (Hold Me In Your Arms Again),After Midnight,Flames Of Love,Bodyguard,Seven Sins,Angel Eyes,C'est La Vie,Slice Me Nice / Chinese Eyes,Lady Of Ice
    de sorrendet nem rakok közéjük.
  • reynaud #34458
    Így van !

Megjegyzem,ha már az elmúlt hetekben rangsorolásokkal pörgettük a topicot.
    Minden zenei stílust egy kalapba véve,minden idők legjobb dalának,én Haddaway - What Is Love zenéjét tartom.
    A közelében egy euro-disco dal tud mocorogni ,Roger Meno - I Find The Way
    A hármas fokozaton pedig,egy Bobby Orlando szerzemény : Waterfront Home - Take A Chance

Ez nálam a zenei jéghegy csúcsa! :)
  • reynaud #34457
    Írj össze gyorsban egy tízest te is Béla.
    Lássuk te mely dalait értékeled.
  • djani75
    Finoman hajaz ..khmm... Haddaway - What is Love c. slágerére... :-)
  • reynaud #34455
    Mert te stikában klasszikusokat hallgatsz! :)))
  • cucurbia
    Na ebben izlésünk tuti nem egyezik.Hogy én ebből mennyit utálok,le sem irom.:))
  • reynaud #34453
  • reynaud #34452
    Top Ten of Fancy

1. ANGEL EYES

2. NO TEARS

3. COLDER THAN ICE

4. GET LOST TONIGHT

5. FOOLS CRY

6. SPY IN THE NIGHT

7. IN SHOCK

8. I CAN'T LIVE WITHOUT YOU

9. SLICE ME NICE

10. FOLLOW ME

• reynaud #34451
    De,igen!
    A másik dal ,melyre mint minden idők egyik legjobb euro-dance zenéjeként utaltam?
  • cucurbia
    .....vagy a Pretty woman-ra gondolt.))))))))))))))))

Mondjuk nekem Fancy 1996 utáni munkásságából sajnos csak egy olyan dal volt,amit képes vagyok lejátszani,meghallgatni ez pedig a Gimme a sign...enyhén mulatós beütéssel,de talán ez még beilleszthető más dalokhoz, a többi feledhető.
    Remélem Rodriguezzel sem a régi dalait hangszerelik csak újra hanem valami újon is gondolkodnak.
  • allada67
    A TOP 2020 első 30 után, #34348 és #34359 egy kis folytatás, . 31-től,- 55-ig.

31 Mode One - Man on the moon
    32 Bad Boys Blue ft. Tom Hooker & Charlett - With our love
    33 Tom Garrow - Be my girl
    34 Kristian Conde - Future Infinity
    35 Lian Ross - Enjoy Yourself
    36 Ryan Paris - I love you Je t'amie
    37 Boytronic - You can't get fooled by love
    38 Exciting Valence - Make my day
    39 Peter Wilson - Like dynamite
    40 Michael Scheickl - Russian girl

41 Peter Wilson - Goodbye
    42 Victor Ark & Daniella V. - Bachia me (Spanish version)
    43 Limit Eccitation - In the dark (Also playable mono remix)
    44 Torrewado - Living in the shuttle (2020)
    45 Dua Lipa - Physical (Parralox V3)
    46 Nea - Some say (Felix Jaehn remix)
    47 Victor Ark & Paul Parker - Menergy
    48 Dolls Of the Sky - In your world
    49 Lian Ross - Angel of love
    50 Julo - Now or never (Matt Pop Dub Mix)
    51 Alexander Ross - Fade to grey (Matt Pop Radio Edit)
    52 Tobias Bernstrup - Private eye (Dmt Berzerk Remix)
    53 Maxtor - The last man on earth
    54 Capostrano - Running for my life
    55 Heaven42 - Hotel la luna
  • djani75
    Csak nem erre gondolsz ? No Way Out

A Fancy zenék közt meg nálam(is) a Bodyguard a No.1 :-)
  • cucurbia
  • fülcsimanó2
    Nos, videót, ajánlót nem találtam hozzá, de ez a zene nálam a héten mindent vitt!!!!

Projeckt Ich feat Sterero In Solo - Honey Cherie Honey (Monotronic remix)

letöltés

Baromi jó!!!!!!!!!!!!

• gyula1971
    Raffaele Fiume & Joey Mauro - Streets Of Heaven
  • reynaud #34444
    Roxi Drive - Hot Night

• reynaud #34443
    Szerintem is az ötödik soralbumig ,5 csillagos minősítés jár.
    De említsünk még meg 3 dalt,melyek ezen albumokra nem kerültek fel.
    Fools Cry
    No Tears
    Follow Me

Továbbá,azért én kiemelnék két 90s években kiadott maxiját.
    Az egyik tulajdonképpen minden idők egyik legjobb euro-dance dalának dallamára,hangzására épül,nem árulom el mely zenékre gondolok,tessék tippelni.
    A másik 90s maxit felfedem ,
    Fancy ‎– D.I.S.C.O. (Lust For Life) Discogs
    Ez volt az utolsó olyan "dobása" ami nekem még tetszett.
  • cucurbia
    Peter Wilson:Forever can start tonight
    megvehető megjelenés előtt egy héttel.
  • fülcsimanó2
    "a hymn of love az egy akkora mestermű olyan zenei megoldásokkal..."
    Egyetértek, nem véletlenül tettem első helyre.
    Ez a zene olyan hatással van rám, amit nem lehet szavakkal leírni.
    A videó és a zene is remek.
    Mflex zenei pályafutása csúcsa szerintem.
    Ahogy írtam korábban, felér Vangelis, Jean-Michael Jarre, Mike Oldfield bármely kiváló zenéjével.
  • wagner70
    Igen tetszik az All Night! És a Dream your life is! Na ezért írtam, hogy jó lenne ha kiadnák egy-egy jó változatban. Akkor legalább be lehetne szerezni. Az elmúlt évben a Fast volt a harmadik ami még tetszik, de ugye azt mondjuk hogy kiadták. A nemrég megjelent digitális kiadványon ugyan rajta van a Dream.. de nem tudom miért annak az egynek rosszabb a minősége, mint a többinek ezért örülnék egy vinyl kiadásnak.
    A "beszélgetés" (lehet rosszul fogalmaztam) abból állt, július 6-án dél körül írtam neki egy levelet, amire ezek szerint szerencsémre válaszolt! Azt kérdeztem tőle hogy tudnám megvenni jó minőségben az említett dalt. Válaszában boldog névnapot kívánt, (lehet ezért volt szerencsém) és említette, tőle közvetlenül nem, de most készült el, 8 percnél hosszabb verzió amelyen sok olyan rész lesz ami az eredetiben nincs. Említette rajta lesz a vinyl-en, és akkor majd megtudom venni. Nem került rá, nem vettem meg! Ennyi volt a beszélgetés!
    Ami meg a ízlések és pofonokat jelenti csak annyi, hogy 50 évem alatt még nem "hatott" rám úgy dal hogy ilyeneket írjak mint az általad idézett rajongó. Szerintem egy ilyen véleményre valaki azt írná neki, hogy nem jó még virtuálisan meg is ölne!
  • reynaud #34439

Peter Wilson ,március 12-én megjelenő új albumának tracklistája.
    Italoconnection, Pete Hammond, Matt Pop, Also Playable Mono, Team 33 Music, Mode-One, RetroTeque, Sakgra, Martin Permer, Gordon Pogoda, Gloria Sklerov, David Chamberlin, John Davis ,az album dalaihoz fűzhető névsor.
    A Fred Venturával közös dalt,kiemelt érdeklődéssel várom.
  • wmallas

Junior Paez- Domino Dancing cover (italo Disco 2021)
  • cucurbia
    Na erre vannak a nők,hogy emlékeztessenek arra milyen feledékeny vagyok.Igen, a Bolero a negyedik kedvenc nekem is.Még akár oroszul vagy németül is,amikor úgy énekelte.
  • fülcsimanó2
    Minden nyolcvanas évekbeli Fancy zenék legjobbika szerintem a Bolero.
    Felülmúlhatatlan. Ezt ezerszer leírtam már.
    Meghallgatva minden aprólékosan összerakott zenei hangot ebben a zenében, azt kell mondjam, mestermunka az egész dal úgy ahogy van.

Tehát nálam Bolero ezerszer, aztán I'm In Schock, és legfőképp a "Szedjél darabokra" - Slice Me Nice - utóbbi kettő, amit először hallottam tőle, és az először megvásárolt, akkoriban szétgyötört magnókazettámon voltak rajta.

Nyilván a nosztalgia is benne van a véleményemben, de az első öt lemeze gyakorlatilag felülmúlhatatlan, örökbecsű zenéket tartalmaz.
    Később kicsit hígult a történet.