42856
-
Talán próbáld meg értelmezni, hogy mire és miért válaszoltam, nem azt írtam, hogy nem tudom elfogadni, mégis hol olvastál ilyet?
Idézd már be azt a szövegrészletet, amiből neked ez ment át.
Én arra válaszoltam, hogy nagyon nem szeretem, ha köntösben kóstolgatnak, ugyanis nem vagyok idióta, hogy nem nekem szólt az a szurkálás wagner-tól/től.!
Emiatt írtam, ha valami gondja van, akkor azt írja le normálisan.
A másik, hányszor kell még leírnom, vagy beidézni, hogy hányszor - volt hogy egyenesen szaroztam a zenéjét, de ami mestermű, az mestermű. A mostanira is azt írtam, hogy átlagos.
De nyilván itt ugyanaz maradt, mint régen is volt, neki akkor is automatikusan "diszlájkot" nyomtok, még ha nem is hallgatjátok a zenéjét. Gondolom, nagy ívben leszarja, hogy ti mit gondoltok róla, ekkora rajongó táborral, ez a kis topik eltörpül minden más mellett.
És ...Talán igen, mégsem kellett volna beleszólnod, mert teljesen félreértetted ezt a mostani válaszomat is. Wagner úrnak meg azt ajánlom, feleslegesen ne gerjesszen vitát!
"Akkor most én egy senki vagyok, mert nem esek hasra Mflex -től?"
Ezt inkább nem kommentálom, de ez inkább dedóba való kérdés volt. Ezért is írtam a múltkor, hogy pl amikor Reynaud is, vagy valaki más is összebalhézik, néha olyan érzésem van, mintha nem is felnőttek lennétek.
Szóval djani, mielőtt írsz, próbáld többször átolvasni a válaszom!
Na, most akkor zárjuk le ezt az egészet.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.05.27. 15:55:45 -
djani75 #35680 Ne haragudj, hogy beleszólok, és tényleg semmilyen rosszindulat nincs abban amit kérdezni szeretnék : Miért nem tudod simán , egyszerűen elfogadni azt, hogy valakinek nem teszik az Mflex zene? Bevallom őszintén, nekem egyik sem jön be, mert nem az én stílusom, de erről nem is akarok senkit meggyőzni... Jöhetnék azzal, hogy 12 évig doboltam , zenekarban, de ez sem szempont...Ez egy fórum, ahol el kellene férnie érveknek, véleményeknek, por és kontra. Akkor most én egy senki vagyok, mert nem esek hasra Mflex -től? Szerintem nem... Egyszerűen nem tetszik.. belehallgatok és továbbra is odajutok, hogy ez nem az én világom...Nem kell ebben a hozzászólásban sem támadást sem mást látni, egyszerűen csak különbözőek a véleményeink, az ízlésünk és ennyi. És még egyszer ne haragudj, hogy beleszóltam... -
ItaloMucsacso70 #35679 Szia Csabi!
Ment egy privát üzenet neked kérlek nézd meg!
-
Ha valami gondod van velem, írd meg normálisan, vagy privátban, ugyanis utálom az ilyen "szurkálást".
Veled ellentétben, aki tényleg vak szakmailag az akkordokhoz, én napi szinten foglalkozom ezzel a feleségemmel együtt, aki zongora tanár.
De mindegy is. Én hallom, hogy miben van munka és azt is, hogy mi túl egyszerű.
Mflex Sounds dalai nem egyszerűek, de ez most az lett, igen, de ettől függetlenül hozzá képest egy átlagos, dallamos italo-ról van szó, ami még így is magasan veri azt a sok szemetet, amit ide behajigáltok napi szinten. Ráadásul van benne hiba is, egy helyen hamisnak tűnik a vokál.
Azért írom,, hogy tűnik, mert az egyik reverb-et kapott szintetizátor lecsengése még tart az akkord váltásnál és ez hiba és bekever a vokálba.
Furcsa...
Ezt egy átlagos hallgató soha nem hallja meg, mint ahogy a legtöbb ide bekerülő zenékben is vannak ilyen hibák nagyon gyakran.
De a lényeg, hogy nem telt el 2 nap, a nézettsége 20K, hozzászóltak 230-an mind dicsérve, lájk és a dlájk között 98%-ban a lájk a nyerő.
Nem a sehol nem jegyzett sg fórum, egyik eldugott topikja a megmondó és soha nem is lesz az.
A megmondó, az maga a youtube, a lájkok, feliratkozások száma, a nézettség, a tetszési index, ami MA SZÁMÍT.
És ebben ez a banda úgy elhúzott a többi new italo előadótól, hogy büdös életbe nem érik utol soha.
Jól írtad, a hozzászólások alapján a balladákat sokkal jobban szeretik és ha a csávesz az elején lévő chillout intro-t, ami itt senkinek nem mond semmit zeneileg, teljesen készre megcsinálná, akkor bekerülne egy olyan helyre, ahol 100 milliók hallgatnák az ilyen relax műfajú zenéket.
Kérdések...
Ha unalmas, miért hallgatod őt?
Miért nem a csatornájára írod a kritikád, vagy a kérésed?
Hol volt olyan leírva, hogy jön majd dream your life maxi?
Én csak egy remix-ről olvastam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.05.27. 09:15:53 -
ItaloMucsacso70 #35677 Ezek a srácok tényleg elképesztőek! 
Italoconnection - All I Want Is You
Italoconnection - Rainbow Warrior feat. Tobias Bernstrup
Italoconnection - All Over
Italoconnection - Get Together
Italoconnection - Virus X feat. Etienne Daho
Italoconnection - Since You Went Away feat. Francesca Diprima
Italoconnection - The Year Of The Sun feat. Carino Cat
Italoconnection - Humans
bordello -
wagner70 #35676 "Szakmai szemmel" (nekem ilyen nincs), biztos hatalmas zene ez is!
Nekem nem tetszik, unalmas, mint az 1-2 hete kidobott is!
Viszont a mostani és a múltkori beharangozott nyári előzetes mindkettő tetszik! Várom, ugyanúgy mint a Dream your life maxiját! Bár már régóta! Nekem ezek a zenék bejönnek, de valószínűleg kisebbségben vagyok, vagyunk a balladákat kedvelőkhöz képest! -
gyula1971 #35675 Anita Campagnolo - I'll Sing My Fears Away
-
-
gyula1971 #35673 Peter Wilson / Hold You Tight (High Energy)
-
allacska #35672
Junior Paes - Dancing My Way (Extended Version)
-
allacska #35671
Mflex Sounds - Dancing in the Dark (transformed italo edit) -
fülcsimanó2 #35670 Ez csillagos ötös zene!
-
gyula1971 #35669 Peter Paul - Hot Light in The Night (special long version)
-
S1973 #35668 -
S1973 #35667 -
ItaloMucsacso70 #35666 Érdekes hogy mennyire másképp látjuk a dolgokat.
De mindegy is így kerek a világ!
-
Szerintem is így kéne. Aki vinilen akarja, úgyis megveszi, sőt legalább előtte meghallgatja, megkedveli. Annak is jó, aki pont ezért veszi meg, mert tetszik neki és amúgy meg sem venné, mert nem szeretne zsákbamacskát. Aki meg nem is akarja a lemezt megvenni, azt úgyse lehet azzal inspirálni, hogy hamarabb jelenne meg. Megvárná vagy szerezne egy ripet. -
wagner70 #35664 Szerintem sem üti! Sőt, sajnos lehet már gazdasági szempontból jön ki előbb digitálisan!
De az is igaz valami bónusszal lehetne több a fizikális kiadvány, ha már jóval többet ad ki érte egy gyűjtő!
Azt azért tudjuk a fizikális kiadvány darabszámok milyen kicsik! De azt nem (én legalábbis) hogy digitális értékesítésből befolyt nyereség / fizikális adathordozó arány milyen lehet. -
Egyáltalán nem üti egymást a kettő.
Ne menjünk messzebb,nézd meg a bandcamp-on ,a jobb, zeneileg igényesebb kiadványokat ,ha fizikálisan is elérhetővé teszik,kiadják,elkapkodják ,sok példát mutathatnék.
Sőt olyan is akad,ahol a digitális kiadványt ingyen adják,a vinylre még is van kereslet,igény. -
ItaloMucsacso70 #35662 Szerintem meg pont fordítva kellene.
Előbb a vinyl vásárlóknak kedvezni aztán a digitális szekció!
-
Bírom ,díjazom a kiadó profi hozzáállását,még a vinyl megjelenés előtt ,digitális kiadványként ,mindenki számára elérhetővé tették.
DJ TINTIN / FRED VENTURA - Come On
Ettől még aki fizikálisan szeretné ,egészen biztosan megfogja vásárolni a vinylt.
Példát vehetnének ezen lemezkiadóról,azok akik ,befeszülnek,rágörcsölnek a lemezértékesítésre. -
Igen ,ez a legutóbbi rework ,nagyon jól sikerült.
-
ItaloMucsacso70 #35659 AlimkhanOV A. - Jeannie Moviestar
-
S1973 #35658 -
ItaloMucsacso70 #35657 -
Ez a legutóbbi is jó, a Rago & Farina rework. De az a Kremlin féle nem tetszett -
wmallas #35655 Könnyedebb vízekre evezve.....
Neo Romantic & Wolframm - My Dream-Baby Blue (official teaser) -
djani75 #35654 Huhh, ez tényleg jó ! Viszont kissé félve hallgattam meg a Flemmig Dalum verziót, és kellemeset csalódtam! Kicsit Koto-s a hangzás itt-ott, de egy egész jó remix lett ! -
Malcom & Leo - Living In The Dark (2021)
Also Playable Mono remix,egész jó.
Flemming Dalum remix az alábbi linkre kattintva meghallgatható,teljes egészben.
soundcloud link -
Ma egy időutazásra hívlak bennetek,visszarepülünk a 2008-as esztendőbe, a célirány Svédország.
Jó ez a dal,valószínű sosem volt még itt megemlítve,nos akkor ,jobb később mint soha.
Bobby - So Many Scars (Dynamikk Extended Remix)
-
A héten eddig sajnos csak a szerda esti élő adást állt módomban hallgatni.
Tippem szerint ,Mike Kremlin feldolgozása került lejátszásra.
The Years (Go By) ,Fred vokáljával az elmúlt években ,számos remixben kiadásra került,de számomra az "Extra Special Remix" (1988) felülmúlhatatlan.
Viszont nálad válszeg az 1985-ben kihajított ,klasszikus verzió a favorit!
Fred Ventura az italo-disco stílus egyik koronázatlan királya,folyamatosan képes megújulni. -
Viszont ez igaz visszafelé is. Talán tegnap hallottam a DDR-en a (szerintem) legjobb zenéjét - The Years (Go By) egy másik előadótól (orosz). Hát nem lehet Fredet megközelíteni sem, csak lestem mi a fene ez, pedig először örültem, hogy az egyik kedvenc előadóm egyik kedvenc száma lesz. Aztán meg jött a csalódás, mikor nem egészen az lett
-
Ha netán valakinek hiányozna jó minőségben,az alábbi linken megszerezheti.
Maxthor - The Last Man Of Earth (Free DL) bandcamp
-
Ez nekem nagyon bejön!
Egy apró "szépséghibája" van :)
Túl rövidre szabták.
Remélem lesz belőle kiterjesztett verzió is. -
Kis túlzással,Fred amihez hozzányúl,arannyá változik.
Ez is jó!
Ami pedig esetében nem mellékes,ugyan olyan jól énekel mint a 80s években.
Szinte semmit nem kopott az évek során az énekhangja.
Na majd én is begyűjtőm ezt! -
gyula1971 #35646 Fred Ventura & DJ TinTin - Come On (Flemming Dalum Remix)
-
ItaloMucsacso70 #35645 Én Ebből sem találtam sample-t még! -
ItaloMucsacso70 #35644 Igen , érdemes meghallgatni mert ez már az új verzió! 
-
ItaloMucsacso70 #35643 Alex Rasov - Be my Inspiration ( Italo Disco 2021)
-
ItaloMucsacso70 #35642 Év végi top 10-es kiadvány lesz nálam ez nem is vitás!