42856
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #35883
    Szevasz!

Ennyi nyaralás és eltelt idő után csak most olvasva....(képen látható) most ezt elengedem a fülem mellett, de ha akkor olvasom, hogy ilyen rondán személyeskedsz, biztosan másképp alakult volna. Azóta végig olvasva a topikot hozzászólásod sem volt, igaz nagyon előtte sem, akkor sem kellett volna belelépned, mivel más taggal kommunikáltam.
    Tehát ez törölve lesz hamarosan, mintha megsem történt volna.
    Üdv.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.07.11. 12:51:27
  • reynaud #35882
  • reynaud #35881
    Jó utat,jó szurkolást.

Hajrá Olaszország !!!
  • reynaud #35880
    Úgy van !
  • reynaud #35879
    Új album ,hamarosan!
  • becauseIsaid

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2021.07.10. 23:16:09
  • gyula1971
    Capostrano - Stranger
  • allacska
    Mind3 zene amit bemutattál nagyon magas színvonalú, kiemelkedő produkció .... nem is tudom ennyi jó dal közül amelyek az idén bemutatásra kerültek hogyan tudom majd az év végi listám összehozni és még csak július eleje van ....Holnap párommal leugrunk Olaszországba hogy megnézzük olasz barátaink hogy szurkolnak ... addig is Forza Azzuri e Italia....
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.07.10. 21:12:00
  • ItaloMucsacso70
    ..."Néhány éve volt egy jó kis synth-pop zenéje ,nekem az is tetszett,és ha jól tudom az is kiadatlan."

Igen az Ismael Blanco - If you are my friend ...technopop2 -ra gondolsz.
    Anno még a soundcloud-on mutatta be a dalt!
    Valóban az is egy nagyszerű dal lett!
  • allada67
    Ez de jól hangszerelt zene. Pont mindig annyi hang, és hangszer szól ahogy én szeretem.
  • reynaud #35873

Exciting Valence - Miracle (bandcamp)

Ebben a dalában is hozza a tőle már megszokott színvonalat.
  • reynaud #35872

Leslie de la Torre - Dime Porque (Chiko Mix Producer Remix Italo 2021) bandcamp

Lehetséges hogy a Despertar egy egyszeri csoda volt,merthogy az tényleg ütős,bitang jól sikerült.
  • reynaud #35871

AlimkhanOV A. - The Road To The Sun (bandcamp)

Na tessék kérem,Oroszországból is érkezhet jó zene,mert ez az!
    Volt egy orosz formáció akik full minőségi zenéket hajigáltak piacra jó pár évvel ezelőtt,de sajnos mostanság semmit nem hallani róluk.
    Talán majd a nevük is eszembe jut,most kapásból nem tudom.
  • reynaud #35870
    Számomra nagyon egyértelműen az idei év eddigi felhozatalában ,italo-disco stílusban a legnagyobb dobások egyike az " I'm Feeling Alone dalának elérhetősége (végre!) és az albumáról a " Heaven" nagy kedvencem,nagy kár lett volna ezt kiadatlanul hagyni.

Akkor jöhetne akár még egy album,vagy egy maxi a még kiadatlan zenéivel!
    Egyébként megjegyzem,Ismael egy nagyon kedves ember,volt anno nekem is vele néhány levélváltásom, baráti válaszokat kaptam a kérdéseimre.
    Néhány éve volt egy jó kis synth-pop zenéje ,nekem az is tetszett,és ha jól tudom az is kiadatlan.
  • ItaloMucsacso70
    Talán tavaly mutattam ennek a dalnak a sample-jét itt be!
    Csak akkor még más címe volt .
    A nótát 8 !!! éve kaptam Ismael-tól még jó pár szintén kiadatlannal együtt.
    Ez az utolsó bemutató csak a hangja kedvéért!
    De részemről nincs több.
    Egyszer majd talán a többi is kiadásra kerül!
    Mert van még bizony jó pár ami akkor készült és szintén zseniális!
  • reynaud #35868
    Ismael Blanco Ramos

Magic System D.J. - Heaven

Tessék mondani,esetleg ajánlani a new gen vonalon,nála jobb énekest.
    Szerintem Ismael a 80s években ,az aranykorszakban (is) ilyen dalokkal,ezzel a tehetséggel,italo-disco sztár lett volna!
  • fülcsimanó2
    Megfejtés, Grant Miller.
    Segítséggel így már könnyebb volt.
    A hangminta alapján nem ismertem fel, rossz minőségű nagyon, ráadásul ez a zippy engem mindig kiakaszt, amúgy sem vagyok jó hang- és zene felismerésben.

A besúgóra visszatérve, egyszer majd megtudjuk, ki volt ő.
    Engem mindössze annyi érdekelt, hogy egy itt aktív tagról van-e szó (ami igen szomorú lenne), vagy a háttérből esetleg valaki, aki nem posztol ide semmit.
    Utóbbi esetben azért nagyon gáz, hogy nem hoz infót, nem oszt meg semmit, csak áskálódik.

Egyébként mindenütt vannak ilyen "patkányok", hidd el.

Nekem van egy kollegám, aki abban leli élvezetét, hogy a főnököknek jelentget.
    Én már nem merek neki mondani semmit, legalábbis semmilyen kritikát a cégvezetésről, pedig lenne mit, elhiheted.
    Amúgy egy fiatal ember viszonylag, legalábbis hozzám képest.

Mondtam már neki sokszor, hogy Neked a szocializmusban kellett volna élned basszus, amikor mindenki megfigyelt mindenkit és mindenki jelentgetett holt lényegtelen dolgokat. Undorító.

Szóval megértelek, ha kiakadtál.

Mindössze annyiban vitatkoznék Veled, hogy Szerinted az ilyen embernek nem járna egy nyilvános megszégyenítés?
    Akár itt....

A kollegámnak is mondtam, és ez szerintem nagyon ütött, s elgondolkodott rajta (sajnos nem túl sokáig...)

Tudod mi jár az árulónak?
    (Gondoljunk a Pál utcai fiúkra...)

A közösség kollektív, s az egyéni személyes megvetése.

Ez a véleményem a történtekről, és nagyon sajnálom, hogy a jó szándékodat ellened fordították.

• ItaloMucsacso70
    Őszintén meglep ha nem ismered fel a hangját.
    Szerintem ő benne van a legnagyobb Italo Disco előadók között!.
    Csak pár cím a legjobb dalai közül!
    Red For Love, Colder Than Ice, Lost In Paradise, California Train, Sail Away, Tracks In The Snow,

Persze lehet tudni , és én tudom is.
    De maradjon ez az én ütőkártyám!
    Mert hogy az lesz .
    Nem szoktam soha senkinek az adósa maradni.
    Ott fog a legjobban ütni ahol a legjobban fáj, és akkor amikor már nem is számít rá!
    A patkány attól patkány hogy sunyin rejtőzködik ha mégis fel akarja fedni a kilétét akkor maga fogja beírni ide a nevét!
    De nem fogja mert annyi vér nincs a pucájában!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.07.09. 08:15:58
  • fülcsimanó2
    Uhhhh!
    Lehet tudni, hogy ki volt az a kis "patkány"?
    Ha itteni aktív nicknév, akkor nevezd meg légy szíves, mert így nem értjük.

A hangmintát meghallgattam.
    Nem jöttem rá, ki ez.

Zippy amúgy tök vírusos, egy párszor jeleztem már itt ezt, szerintem semmit ne töltsünk rá.
    Mióta meghalllgattam, amit feltöltöttél, mindenféle örömlányok ostromolnak az ajánlataikkal, basszus.

• reynaud #35864
    Igen ,nekem is ez a véleményem !
    A soundcloud-on,ezt a verziót lájkoltam.

Ha egyszer lesz kedvem hozzá,majd feldobom az original 1990-es verziót a zenefelismerő játékba.
  • reynaud #35863
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A tizenegyespárbajt ,tudtam ,éreztem hogy az olaszok fogják nyerni,habár mindjárt az elején a frászt hozták rám,viszont azután nagyon magabiztosak voltak.
    Ez a spanyol csapat nagyon jó,világsztár játékosokkal,s tegnap valamivel jobban is játszottak az olaszoknál ,akik viszont ennek ellenére,nem érdemtelenül jutottak a döntőbe.
    Talán a dánokat könnyebben megvernék,ezért remélem ma este az angolok kiesnek.

Az olasz csk (Chiellini) amit művelt a 11-esek előtt,az a lazaság meglehetősen jellemző az olasz emberekre,ellenben a spanyol focista be volt feszülve,ez már jó előjel volt.
  • allada67
    Az AMD Full Mix az italo-sabb , nekem bejön. Egészben meg még jobb lehet.
  • allacska
    Hát ez nagy nyögvenyelős volt, de a végeredmény számít, a focit gólra játszák hál istennek és nem labdabirtoklásra vagy helyzetekre :)
  • reynaud #35860

A1. Danny - Don't You Know (AMD Full Mix 2021) soundcloud link

B1. Danny - Don't You Know (2021 Version Euro Lomeli) soundcloud link

A címkézésnél a stílust nem sikerült belőni ,ez még mindig italo-disco,max. karcolja a Hi-NRG stílusjegyeit.
    Eurobeat címkével szokás még ezeket a pörgősebb italo zenéket ,de az is totál fals,az eurobeat legfeljebb azokra az egekig emelt BPM tempójú dalokra megfelelő,melyekből ezáltal elveszik a dallamosság, monoton hallgathatatlan ,értékelhetetlen produkciók,tudjuk ,elsősorban a japán zenei piacon van erre igény,kereslet.

By the way:
    Az original verzió ezeknél jobb,viszont jó ötlet volt ehhez a remekműhöz hozzányúlni.
  • fülcsimanó2
  • reynaud #35858
    Kiszurkoltuk!
  • becauseIsaid
    Én is néztem akkoriban, a világbajnok olasz csapat posztere sokáig kint volt a szobám falán. Azon a vb-n Paolo Rossi volt a favorit, tavaly ő is meghalt.

Én is az olaszoknak drukkolok most is.
  • fülcsimanó2
    Ó persze, óriási emlékek ezek!
    15 éves voltam '82-ben, s minden foci rajongó kívülről fújta, a Mundial 82 kapcsán, hogy Viva Espagna.
    Máig emlékszem a kis Junoszty fekete fehér tévénkre, amin néztem.
    Hú, de jó volt!

Akkor egy is kis nosztalgia:

Y viva España (Los fabulosos 3 paraguayos) (con clamor final) –Casete ''España – Mundial 82'' 1982

Elnézést, hogy nem tettem spoiler alá, de ezt kár lenne.
    Drukkoljunk az olaszoknak cirka 2 óra múlva.

• reynaud #35855
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Forza Italian Football !

Marika,az 1982-es Spanyolországban rendezett világbajnokság meccsei közül,láttad az NSZK - Franciaország elődöntő mérkőzést?
    Szerintem minden idők egyik legjobb meccse volt,melynek végén mint egy kisgyerek úgy sírtam (persze az is voltam!) merthogy végül nem a francia csapat nyerte a meccset.
    Azt a világbajnokságot a szenzációs olasz válogatott nyerte,teljesen megérdemelten,most is megérdemelnék.

Az hagyján,azt már tudjuk hogy kiváló zenei ízlésed van,de hogy még hölgy létedre a focit is szereted,szóhoz se jutok!
  • allacska
    Örülök hogy többen egy hullámhosszon vagyunk - tehát Forza Italia .) Akkor én is had tegyek ide egy nem ide illő de aktuális bejegyzést ( Buffon arcán érdemes nézni ) :)

• fülcsimanó2
    Igen, Hasselhoff "kissé" szét van esve....

Múltkor ejtettünk szót a másik fórumon a rosszul és korán öregedő nőkről.
    Nos, Ő is egy jó példája annak, hogy hogyan ne öregedjünk meg....

Egy gyönyörű szép férfiból egy roncs lett, szerintem hangilag, zeneileg is gáz ez a videó.
    Helyében nem vállaltam volna be.

• fülcsimanó2
    Én nagy focirajongó vagyok, nőkkel általában ellentétben.
    Nálunk az a helyzet, hogy a páromat nem érdekli a foci, én viszont minden jó meccset megnézek, EB, VB, Bundesliga stb.

Én is az olaszoknak drukkolok!

• reynaud #35851
    Ha tetszik,itt akár meg is veheted.
    Neo Romantic & Wolframm - My Dream - Baby Blue (bc)

Mit ne mondjak ,jó beárazták !
    Tudják ,ismerhetik az euró árfolyamát?
    20 € egy ilyen kiadványért ,több mint megmosolyogtató.
    Arról nem beszélve ami a tracklista alatt olvasható:
    " Second single of the new italo disco heroes! "
    Ez az év vicce!
  • reynaud #35850
    Egyetlen negatívumot tudok a dalhoz fűzni,túl rövid!
    Így is jó,de úgy cirka 5 percben ,még inkább ütős lenne.
    Hamar vége van,gyorsan leszalad az a három perc.
  • reynaud #35849
    Örülök ha segíthettem!
  • reynaud #35848
    Szomorú leszek ha nem az olaszok nyerik az Eb-t!
    Ezen a kontinensviadalon ,ők játsszák a legszebb,legjobb futballt.
    Megjegyzem a magyarok megérdemelték volna a továbbjutást a csoportból,meglepően jól játszottak.

• allacska
    Tényleg borzasztó rossz .... bár ennek a dalnak van 1-2 jó feldolgozása, csak az nem ide való kategória (italo dance)
  • fülcsimanó2
    Ebben most nem értek egyet Veled, szerintem mindkét zene kifejezetten jól sikerült, de nem tetszhet mindenkinek, ez tény.

Mutatok viszont valamit, ami tényleg borzasztó rossz:

David Hasselhoff – The Passenger 2021

• ItaloMucsacso70
    A múltkor jófej voltam és mit kaptam cserébe ?
    Egy sunyi kis patkány jelentését a kiadó felé!
    Ezért jó lesz nektek már az ilyen minőség is
    bemutatásra egy fantasztikus előadótól az új albumáról akinek a hangja szerencsére még a régi!
  • allacska
    Szerintem borzasztó rossz .....a Capostrano dal szintén ....
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.07.05. 19:37:29