42856
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #36333
    Reynaud hsz (2021.10.27)

Tudtam hogy hamarosan érkezik,de a dátum nem volt fix.
    Egyébként egyetértek,ez ütős,színvonalas jó dal,de top 20-ban nálam nem férne be,David 2 másik idei dala ott van a listámon.
    Nagyon tehetséges zenész és egyben jó hangú énekes.
  • ItaloMucsacso70
    .."igazán ütős újdonságokat én nem látok előre jelezni,persze ettől függetlenül néhány dal év végéig befuthat még"....

Máris egy!

Exciting Valence - Into The Light

bandcamp
  • reynaud #36331

Royal Visionaries - Somebody Like You (bandcamp)

Végre valami új tőlük " Peace Rain Down (Fill The World With Love) " korábbi daluk mintájára egy Parralox remix sokat dobhatna ezen zenéjükön,de így sem rossz.
  • reynaud #36330
    Nos,kedves italo-disco rajongó tagok.
    A mai naptól nyitva a szavazás lehetősége,az év általatok legjobbnak tartott dalaira.
    Két héten át lesz erre mód,dec.19-én zárom,a végeredményt, december 24-én tervezem publikálni.

A szabályokat leírtam,annyit még,80s dalok hivatalosan kiadott ,2021-es remixei is játszhatnak.
    Az év hátralévő napjaira, a stílusban ,igazán ütős újdonságokat én nem látok előre jelezni,persze ettől függetlenül néhány dal év végéig befuthat még.
    Grant Miller új album volt beígérve 2021-re,ezt ha jól emlékszem valaki írta itt is.
    Az előadó face oldalán olvasható a bejegyzés erről,hogy ez hol csúszott el,miért nincs még piacon ,fogalmam sincs,aki többet tud,tájékoztasson bennünk.
  • ItaloMucsacso70
    Óriási kedvencem ebben a verzióban de jelen esetben köze nincs IAN COLEEN-hez.
    A verzió pontos megnevezése TOM JONES - DELILAH (RMX )DJ,s MsM & MiroMix 2019
    Tudom mert a szerzőtől kaptam anno!
    Ritkán lehet ilyen régi slágerből ilyen jó feldolgozást hallani!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.12.04. 14:25:33
  • reynaud #36328
    Maradjunk magyar vonalon,igazából spoiler-be raknám,de azt most nem tudnátok megnyitni.
    Tulajdonképpen én ezt paródiaként kezelem,konkrétan háromszor pörgettem le a videót,s közben kidőltem a nevetéstől,röhögéstől.
    Imádom minden pillanatát.
    Nem célom senki zenei ízlésvilágát megsérteni,de halkan megjegyzem ,ebben több az eredetiség mint mikor lengyel, és főleg orosz stb előadók, formációk Modern Talking dallamvilágot másolnak,oly szánalmas színvonalon ami már a mulatós zenei világot súrolja,
    Persze alapban a probléma már ott kezdődik,nekik nincs egy olyan énekesük mint Thomas Anders.

Hamar Jani és a TóParty Menyecskék - Cheri cheri lady

• reynaud #36327
    Válasz Rain #36326

Amikor már úgy gondolnám hogy nincs több fokozat amivel a dal nagyszerű és egyedi hangzás illetve dallamvilágát fokozni lehet,akkor megérkezünk 05.01 perchez ,azon dallamokkal csúcsra járatja a zenét,s ami egy totál profi profi megoldás, egyben abból le is vezeti a dalt.

S ha már a fokozást említem,ehhez a dallamvilághoz melyet Mike képvisel,néhány korábbi dalából,remixéből tudjuk,a női vokál nagyon jól passzol.
    Azzal a siker tán még tovább növelhető,a plafon át is fúrható.

• rain70 #36326
    Látom még nem került be!

Mflex Sounds - Dungeon Tears (with lyrics)

Ez egy Fucking giant masterpiece!

Stílusban besorolni sem lehet annyira egyedi. Egy bűnügyi történet, Mike csávesz börtönbe megy

"The lyrics of this song tell the story of a man who enters prison for the first time, without even knowing when he will be able to leave, a world darker and unknown until then for him, is mixed with his most beautiful thoughts and memories."

Fejhallgatóval hallgatva brutálisan szép hangok, gyönyörű sztereó megoldások és effektek. Mind a zene, a dalszöveg és persze a videó mögött kegyetlen sok munka lehet. Mflex csávesz és párja nagyon jól játszák el a történetet. Kurva jó néznek ki benne na!
    A végén az derült ki nekem, hogy nem mostanában szabadul! De a gondolatok a történet és ehhez ilyen zenét komponálni szerintem senki nem tud, csak Mflex! Értem a newitalo generációra. A dalszöveg fenomális, amit most még spanyolra is lefordítottak az első hozzászólásban, amit videóban szereplő párja Marta Nut írt. Nem akartam ennyit írni róla, de teljesen a hatása alatt vagyok ennek a mesterműnek!
    Mflex 117 000 feliratkozója nem a véletlen műve!

• reynaud #36325
    Hétvégén startolhat a szavazás, az év legjobb dalaiból várok max 20 dallal rangsorolásokat.
    Aki 20 dalnál kevesebb zenével szeretne listát írni, részt venni a szavazásban,semmi akadálya.
    Zenei stílusként :
    New Italo Disco,New Euro Disco,Synthwave,Synth-pop,Nu-Disco,New Retro Wave ,2021-es hivatalos kiadványokból kérek válogatni.

Vannak standard ,állandó szavazók,rájuk idén is számítok,ha legalább annyi lista érkezik mint tavaly,azzal maximálisan elégedett leszek.
    Kedves zenerajongók,csináljunk egy kis felhajtást,szavazzatok.
    Köszönöm.
  • reynaud #36324

Italoconnection - Midnight Confessions Vol​.​1 (Deluxe Edition) bandcamp

Azt gondolom, 2021 egyik legjobb kiadványa!
  • reynaud #36323

Marco Goia & Mauro Minieri feat. Block - Lunatic

E dal esetében ,elképzelni sem tudok olyan feldolgozást,mely az eredetivel versenyképes lehetne.
    Felejtős,minden próbálkozás,ez egy felülmúlhatatlan mestermű.
    Csak mint érdekesség,hogyan rontsunk el egy remek 80s dalt.
  • reynaud #36322

Bandcamp link to Francesca e Luigi - Dirty Disco EP 2
  • reynaud #36321

Peter Zimmermann - Zimmermania vol.1 (Free DL ) bandcamp
  • reynaud #36320
    Nohát,érdekes éppen ezt a dalt ajánlottam korábban az albumról.
    Reynaud hsz
    Kapott egy külön kiadványt,azaz ezek szerint John Von Ahlen is úgy gondolta,ez kiemelendő.

Parralox - WXJL Tonight on bandcamp

• allada67
    Az első két percet én levágnám, ami utána jön az nálam még az idei top 20-ba be is férne. Jó zene.
    De gondolom még ez sem elérhető hivatalos kiadványként.
    A 2018-as (In the House mix sem rossz, de ez még jobb lett.)
    Sajnos ez az új meg nem lesz szavazható, úgy érzem..
    Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.12.02. 23:56:41
  • gyula1971
    COSTA SMERALDA - Cocktail D'Amore
  • reynaud #36317
    Back to the new-italo disco line. :)

Doctor Martini feat. Becky- Eternity (You And I) (New Medico Remix )

• reynaud #36316

Egy kis időutazás visszafelé,megállunk 1984-ben,akkor volt óriási sláger a dal eredetije,az előadó dalai közt éppen ezt jegyzem a legnagyobb favoritként.

Jó ez a remix,innen a szomszédból (Ausztria) Joshua Grey remek feldolgozása.

Nik Kershaw - Wouldn´t It Be Good (Joshua Grey Terrazza Remix) bandcamp
  • reynaud #36315

Bandcamp link to Sfera Celeste Project feat. Fred Ventura - Broken / Borealis
  • reynaud #36314

Maxi Music Records - It´s Megamix Time 2 (bandcamp)
  • reynaud #36313
    Robert O'Connor dal Sakgra remixét oda-vissza hallgatom.
    Ez egy szuperprodukció.

De jó hogy akad még a tagok közt olyan,aki értékelni tudja az ilyen igényes zenéket,mert ez az!

• reynaud #36312
    A dal a tempósabb ,modernebb synth alapokra épülő italo-disco zenék egyik legjobb dobása volt akkortájt.
    Ha jól tudom Fernando Bonini a vokál.

Szép munka,ötletes ez a feldolgozás,átdolgozás!
    Tetszik.
  • reynaud #36311
    Szia,segítünk.

Ciaobella - One Nait Stand (David H Remix)
  • fater68 #36310
    Sziasztok ! Ennek a zenének az előadóját és a címét nem ismeritek véletlen ? igaz nem italo disco,hanem italo dance.Segítsetek ha tudtok.https://krakenfiles.com/view/Vorm0IbqSO/file.html
  • wmallas

Enolion feat. MIKE HAMMER - Hot Love 2021
    Gergely oda tette magát...
  • wmallas
    MarcelDeVan - Universum Of Love ( Extra Long Version ) [ Special Room Vocoder Version ]
  • AeroCool

Simon's Voice - Ne búcsúzz el
  • wmallas
    Kíváló remix, akárcsak a Tee Webb
  • reynaud #36303

Robert O'Connor - Been & Gone (Sakgra Remix) soundcloud
    Beszerzés :
    bandcamp link

Nagyon jó!!!
  • reynaud #36302

Tight Fit - Fallout (bandcamp)
  • reynaud #36300
    Tee Webb - Steel Bars (Sakgra 80s Style Edit)

• fülcsimanó2
    Nagyon jó kis zene ez!

• ximix #36298
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dánielfy Gergő és az Utazók - Násztánc
  • reynaud #36297
    Örülök hogy ezt felvetteted,mert igen,én ragaszkodnék ahhoz , idei hivatalos kiadványok játszanak a listákon.
    Tavaly is problémát jelentett ez,de ha ezt nem tartjuk be,ha sok lista érkezik,abból káosz lehet.
    Ha ezt nem kérném akkor akár valamelyik YouTube user maszek mixét amiben két dallamot odébb rak egy-egy dal esetében és sajátjaként tünteti fel is el kéne fogadnom,ezzel pedig ez az egész szavazás komolytalan lenne.

Idén nem lesz új lista írási lehetőség,ami nem való a listákra,azt nem vesszük figyelembe.
    2021,hivatalos kiadványok (vinyl,CD,digitális) ennyi nem több amit kérek.

Retronic Voice - Feel The Night (MarcelDeVan - Official Version) ,ezt én is felraktam volna a 20-as listámra,de nem jelent még meg.

December 05-én startolhat a szavazás,akinek valami nem tiszta,kérdése van,bátran kérdezzen,segítünk,ha én nem lennék kéznél,akár Allada,Walla Sanyi és te is tudsz segíteni.
  • ItaloMucsacso70
    Ezekből Potató és a Maria Jose .
    A Dale B. Dooney az idei is és meg is jelent.
    Viszont a Starlab és a Retronic Voice szintén kakukktojás !
  • allada67
    Dale B. Dooney
    Maria Jose
    Electo Potato, lehetnek szerintem.
    Janurárban egy külön listán összesíthetnénk ezeket is, ha van kedvetek, időtök hozzá.

• ItaloMucsacso70
    Laci ha hűek maradtok a meghozott elveitekhez akkor bár jó zenék de ebből legalább három nem kerülhet fel az idei listára!
  • allada67
    Reynaud szépen összeállított 2021-es listája #36252 mellé még néhány zene, ami nálam többször hallgatós volt idén.
    Tobias Bernstrup - Staring
    Rachel Santos - Million Red Roses
    Retronic Voice - Feel The Night (MarcelDeVan - Official Version)
    Luzan feat. Apollo - Cristal
    AlimkhanOV A. - In The Heaven Of The Night (Extended Bright Mix)
    Dale B. Dooney feat. Eszter Vegvari - Hear My Call (Radio Mix)
    Mfex Sounds - Let's Dance
    Fancy - Lovers
    Rachel Santos - Love Is Gone
    Soulya ID - When I'll See The Sea (ZYX Remix Extended)
    Maria Jose feat. Click - Baila Baila (Duri Duri) (Gerson Tellez Remix)
    Electro Potato - Vocoder Love (1984 Version)
    Starlab - The Final Frontier (Robert Ludwinski)

• ItaloMucsacso70
    Nem tudom mikor fog megjelenni a vinyl de nem is nagyon érdekel már Lehet még az idén.
    Okulva az előző Joe Yellow sztoriból se sample,se előadó ( amúgy is tök ismeretlen lenne) csak a cím.

I'm A Warrior

Ha idén megjelenik nálam Top 20-ban lesz az biztos.
    Majd emlékezzetek a címre ha aktuális lesz!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.11.24. 08:15:12
  • reynaud #36291

Mirko Hirsch - Obsession (10th Anniversary Remix) Free DL (bandcamp)

Jó lenne ha a new gen német vonalának előadói aktívak lennének,maradnának,mert ha az orosz előadókon múlik a new-italo jövője ,attól sok jót nem várok,sőt az a stílus népszerűségének rovására fog menni,mert zöme igénytelen produkció!

Danke Mirko !