42849
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #36730
    Örülök hogy egyetértünk!
  • joe65
    tényleg egészen jól sikerült !
  • reynaud #36728

Aleph - Like A Fire (TMP 012 - Promo Mix) soundcloud

• reynaud #36727
    Mai modern klubzenékben utazgató zenészek ,úgy tűnik kezdenek rájönni,egyre kevésbé van igény a monoton,dallamtalan fűrészelős,techno zenékre,így aztán meglepően jó dalokat dobálnak piacra.
    Ez is egy ilyen.

Modeo - Living Free (Extended Mix)
  • ItaloMucsacso70

Peter Wilson - The Great Unknown (Extended Version)
  • reynaud #36725

Italoconnection - No Guilt No Pride (bandcamp)
  • reynaud #36724

Lucca Leeloo feat. Pierre Pascual - Say Goodbye (bandcamp)

Hamarosan én is ezt fogom mondani!
    Ez egyébként nálam 2022 eddig eltelt időszakának legjobb zenéje,egyszerű de hatásos.
  • reynaud #36723

Michael Oakley - Introspect (The Remixes) bandcamp

Nagyvonalú !
  • reynaud #36722

Manuel Deep - Down Down Down (Original Mix) soundcloud
  • reynaud #36721

Manuel Deep - Discoman (80s Mix) bandcamp
    Fabio De Marchi (Milan,Italy)
  • reynaud #36720

Bandcamp link to K​.​U. London - In Darkness Let Me Dance
  • reynaud #36719
    Beindítja a fantáziámat,milyen további remixeket lehetne ebből a dalból készíteni.
    Erős anyag !!!
    Első körben beérném ezen remixből egy hosszabb verzióval,ez a rövid megvan,oda-vissza hallgatom.
  • ItaloMucsacso70
    A még három percből sem , szerintem kihozta a maximumot!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.03.01. 20:06:28
  • wmallas
    ipp most akartam bérakni
  • wmallas
    Pazar,,,nagyon-nagy zene
  • ItaloMucsacso70
    Filatov & Karas - Au Revoir -RMX VERSION LONG EXTRA ITALO- LOMELI-2021
    Már végighallgatható!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.03.01. 20:04:54
  • reynaud #36714

The 80s Kid - If It's Right (Marcus Brodowski Remix)

Hatalmas !!!
    De miért nincs extended verzió ?
  • reynaud #36713
    Köszönöm a visszajelzést !
  • carbit
    Nem csak neked tetszik. Nekem is bejön a dal eme verziója...
  • reynaud #36711
    Lucca Leeloo ,március 11-én kiadásra kerülő újdonságáról elejtettem már néhány infómorzsát ,ha többet szeretnél hallani a dalból,nincs más dolgod csak,kattints a videó play gombra,és fülelj.

Lehetséges hogy ez csak nekem tetszik ennyire ?
  • reynaud #36710
    Nem szeretném,nem akarom tovább offolni a topicot,nem idevaló zenékkel,de ha már szóba került,egy pontot rakva a téma végére.
    Egy dal mely számomra "szerelem" volt első hallásra és a mai napig tart ,nagyon-nagyon kedvelem a dalt,az a tipikus szitu amikor egy zenekedvelő leírhatja,ezt nem lehet megunni.

Az alábbi linken ,megnézhetitek ,jelen pillanatban 148-an lájkolták a dalt,ami zenei stílusához képest egy meglepően nagy szám.
    Ez is azt bizonyítja hogy igenis van ezen tempósabb italo-disco zenékre igény!

Edyta - Come Back
  • ItaloMucsacso70
    Exciting Valence War 2022

Egy aktualitás sajnos!

bandcamp
  • allacska

Tronaxian - Tunnel Vision
  • djani75
    Mirko Hirsch - The Wraith

Utoljára szerkesztette: djani75, 2022.02.28. 09:12:37
  • ItaloMucsacso70
    Mirko Hirsch - Tell me (Retroteque Remix)

bandcamp
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.02.26. 19:11:20
  • Biatomi
    Marlena Crystal – Closer To Your Heart (Released:Feb 4, 2022)

• reynaud #36702
    Ez egy olyan speciális dallamvilág ami stílusában szinte páratlan.
    Nagyon jól sikerült,szép munka!
    Gratulálok Mike!

Köszi az ajánlást!
  • reynaud #36701
    Közeledik egymáshoz az álláspontunk,merthogy ezzel engem nem csak világvégére üldözhetnek ,de még azt is megengedem hogy a holdra kilőjenek,csak ne kelljen meghallgatni.

Ezért tiltakozom az ellen hogy az italo-disco stílus tempósabb emeltebb BPM számú dalaira az Eurobeat címkét ragasszák.
    Nahhh Jani,ez az Eurobeat,ami nem összekeverendő azzal amit én favorizálok.
    Japánban van erre igény,úgy egyébként a kukába való,hallgathatatlan ,dallamtalan zenei szemét.

Szóval akkor rendeztük a sorokat,megbeszéltük.
  • djani75
    Ez a fajta zenei stílus, amitől kiszaladok a világból... Semmi bajom vele egyébként , csak nekem ne kelljen ilyeneket hallgatni, de azt megoldom :-) Ellenben a David R. Jones féle vonallal, az jöhet...
  • djani75
    Igaz , ez a David R. Jones a 10 % kivétel egyike... Én valami ilyesmire céloztam :
  • wmallas
    Mflex Sounds - Roads (Italo Disco / synthwave) 2022
  • reynaud #36697

Bunny X - Strangers Again (bandcamp)
  • reynaud #36696
    Jó !!!
  • ItaloMucsacso70
    AlimkhanOV A. – Disco Vibe (2nd album) / CD

Csak egy ajánlat egy nagyszerű zenésztől !

Már rendelhető!

• reynaud #36694
    Szia Jani,

Dehogy,szó sem lehet haragról,nálam egy véleményütközés nem generál sem sértődést,sem haragot.
    Ebben most nem vagyunk azonos hullámhosszon,nálam nagyjából pont fordítva van,úgy cirka 80-90%-át kedvelem a 87-től,93-ig kiadott tempósabb italo dalokból.
    Szerintem ezen eurobeat dalok zömében nagyon jó a vokál,elenyésző amiben vinnyogós,ezt alátámasztja az is hogy a klasszikus korszak nagyszerű énekesei is (Mauro Farina,Fred Ventura,Gianni Coraini,Dora Carofiglio,Roberto Zanetti,Giancarlo Pasquini,Gino Caria etc.) nem kevés dalban vokáloztak.

Egy rövid sztori,
    Egy Balatonlellei szállodai szobában 1991-ben,a délelőtti órákban zenét hallgattam,jól feltekert hangerővel,arra lettem figyelmes,valaki dörömböl az ajtón,már felkészültem arra hogy valakit zavar a zene,és elnézést kell majd kérnem,ajtót nyitottam,egy velem nagyjából azonos korú úriember állt ott,és Ő kért elnézést a zavarásért,és azt kérdezte mi ez a dal amit éppen hallgatok,nagyon tetszik neki.
    Ez volt:
    David R. Jones – More Than A Dream
    pld. ebben is milyen jó a vokál,s az alább látható,hallható lemezen szintén.
    Tudom hogy e korszak dalai az italo-disco rajongók közt megosztó,ahogy írod ,utaltál rá.aki ezeket szereti,azokat nem befolyásol semmi negatív vélemény.
    Még annyit ,sokan emlékezhetünk Haluska Imre "pillantás" műsoraira,amiknek ezek a zenék képezték az alapját,s ugye tudod az egy nagyon népszerű műsor volt a hazai italo-disco rajongók körében!

• wmallas
    Mirko Hirsch - All the Night (TDHDriver Remix) (2022)
  • djani75
    Roland még ne haragudj,de szerintem az eurobeat zenék 90százalékával vallatni lehet...túlpörgetett bpm,túlcsavart melódiák, és időnként szörnyű vinnyogós vokál.... Viszont mint minden műfajban,itt is akad jó néhány gyöngyszem,főleg a korai eurobeat zenék közt. Aki eddig szerette,az ezután is hallgatni fogja,aki meg nem,az mást fog nyomatni! Uff,én beszéltem
  • reynaud #36691
    Azokat túltolt tempójú ,dallamtalan 1993-94 utáni dalokat én sem kedvelem, igazából ezeket címkézném eurobeatnek,Japánban volt,van ezekre igény.
    Loris Hilldebrand ,Philip stb. ezek tulajdonképpen italo-disco zenék,modernebb synth hangzással.
    Megnéztem az előbbiként említett dal értékelését,lemezgyűjtöktől a discogs-on.
    Loris Hilldebrand - Blue Heart
    A számok sokat elárulnak.

Az köztudott rólam ,nagy Bobby Orlando rajongó vagyok,és hát miért,mert zenéinek,szerzeményeinek zöme ugyancsak jó tempójú .
    Digimax a remixeiben jól visszaidézi a 80s évek végi,90s évek eleji dallamvilágot,nem véletlen hogy világszerte sok rajongója van.
  • allada67
    Nekem külön mappákban vannak kiválogatva, best of-ok. Külön a 70es - 80as évek eleje eurodisco. Kb. 300 db
    80-as euro-italo, (Az lett a legnagyobb, 1003 db ) Eurobeat (1988-93-ig) 354 db. Euro-italodance, 217 db, az (1993-1997-es időszakból.)
    1998-tól, + 2000es évek eleje, az Euro House-Italodance , ami csak 81 db, A New Italo kb. 100-130 db.
    Ez alapján a 2. legtöbb darab, az eurobeat zenékből van kiválogatva nekem. (1988-1993 közötti időből.)
    Ami utána jött, az szinte hallgathatatlan.
    Kivételek azért vannak, mert a Lisa Ferrari - Love In Music (Digimax Remix) az nagyon jó lett.

• reynaud #36689
    Ezt a közmondást itt a Balaton-part környékén is ismerjük!

Csak indítsd el a play gombot és elhárul annak akadálya hogy meghallgass egy eurobeat zenét,s közben még csak csodálkozni sem kell,max neked nem fogja elnyerni a tetszésed.:)
    Komolyra fordítva,szóval te is besorolsz azok mögé, akik nem kedvelik ezen korszak zenéit,semmi probléma,lásd a jól ismert közmondás.

Ámde eddig 3:1 azok javára akik viszont igen!

Akkor srácok ,várok további véleményeket.