42849
-
Örülök hogy egyetértünk!
-
joe65 #36729 tényleg egészen jól sikerült !
-
Aleph - Like A Fire (TMP 012 - Promo Mix) soundcloud
-
Mai modern klubzenékben utazgató zenészek ,úgy tűnik kezdenek rájönni,egyre kevésbé van igény a monoton,dallamtalan fűrészelős,techno zenékre,így aztán meglepően jó dalokat dobálnak piacra.
Ez is egy ilyen.
Modeo - Living Free (Extended Mix) -
ItaloMucsacso70 #36726
Peter Wilson - The Great Unknown (Extended Version)
-
Italoconnection - No Guilt No Pride (bandcamp) -
Lucca Leeloo feat. Pierre Pascual - Say Goodbye (bandcamp)
Hamarosan én is ezt fogom mondani!
Ez egyébként nálam 2022 eddig eltelt időszakának legjobb zenéje,egyszerű de hatásos. -
Michael Oakley - Introspect (The Remixes) bandcamp
Nagyvonalú ! -
Manuel Deep - Down Down Down (Original Mix) soundcloud -
Manuel Deep - Discoman (80s Mix) bandcamp
Fabio De Marchi (Milan,Italy) -
Bandcamp link to K.U. London - In Darkness Let Me Dance -
Beindítja a fantáziámat,milyen további remixeket lehetne ebből a dalból készíteni.
Erős anyag !!!
Első körben beérném ezen remixből egy hosszabb verzióval,ez a rövid megvan,oda-vissza hallgatom. -
ItaloMucsacso70 #36718 A még három percből sem , szerintem kihozta a maximumot! 

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.03.01. 20:06:28 -
wmallas #36717 ipp most akartam bérakni
-
wmallas #36716 Pazar,,,nagyon-nagy zene
-
ItaloMucsacso70 #36715 Filatov & Karas - Au Revoir -RMX VERSION LONG EXTRA ITALO- LOMELI-2021
Már végighallgatható!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.03.01. 20:04:54 -
The 80s Kid - If It's Right (Marcus Brodowski Remix)
Hatalmas !!!
De miért nincs extended verzió ? -
Köszönöm a visszajelzést !
-
carbit #36712 Nem csak neked tetszik. Nekem is bejön a dal eme verziója...
-
Lucca Leeloo ,március 11-én kiadásra kerülő újdonságáról elejtettem már néhány infómorzsát ,ha többet szeretnél hallani a dalból,nincs más dolgod csak,kattints a videó play gombra,és fülelj.
Lehetséges hogy ez csak nekem tetszik ennyire ? -
Nem szeretném,nem akarom tovább offolni a topicot,nem idevaló zenékkel,de ha már szóba került,egy pontot rakva a téma végére.
Egy dal mely számomra "szerelem" volt első hallásra és a mai napig tart ,nagyon-nagyon kedvelem a dalt,az a tipikus szitu amikor egy zenekedvelő leírhatja,ezt nem lehet megunni.
Az alábbi linken ,megnézhetitek ,jelen pillanatban 148-an lájkolták a dalt,ami zenei stílusához képest egy meglepően nagy szám.
Ez is azt bizonyítja hogy igenis van ezen tempósabb italo-disco zenékre igény!
Edyta - Come Back -
ItaloMucsacso70 #36709 Exciting Valence War 2022
Egy aktualitás sajnos!
bandcamp -
allacska #36707
Tronaxian - Tunnel Vision -
djani75 #36706 Mirko Hirsch - The Wraith
Utoljára szerkesztette: djani75, 2022.02.28. 09:12:37 -
ItaloMucsacso70 #36705 Mirko Hirsch - Tell me (Retroteque Remix)
bandcamp
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.02.26. 19:11:20 -
Biatomi #36703 Marlena Crystal – Closer To Your Heart (Released:Feb 4, 2022)
-
Ez egy olyan speciális dallamvilág ami stílusában szinte páratlan.
Nagyon jól sikerült,szép munka!
Gratulálok Mike!
Köszi az ajánlást!
-
Közeledik egymáshoz az álláspontunk,merthogy ezzel engem nem csak világvégére üldözhetnek ,de még azt is megengedem hogy a holdra kilőjenek,csak ne kelljen meghallgatni.
Ezért tiltakozom az ellen hogy az italo-disco stílus tempósabb emeltebb BPM számú dalaira az Eurobeat címkét ragasszák.
Nahhh Jani,ez az Eurobeat,ami nem összekeverendő azzal amit én favorizálok.
Japánban van erre igény,úgy egyébként a kukába való,hallgathatatlan ,dallamtalan zenei szemét.
Szóval akkor rendeztük a sorokat,megbeszéltük. -
djani75 #36700 Ez a fajta zenei stílus, amitől kiszaladok a világból... Semmi bajom vele egyébként , csak nekem ne kelljen ilyeneket hallgatni, de azt megoldom :-) Ellenben a David R. Jones féle vonallal, az jöhet...
-
djani75 #36699 Igaz , ez a David R. Jones a 10 % kivétel egyike... Én valami ilyesmire céloztam : -
wmallas #36698 Mflex Sounds - Roads (Italo Disco / synthwave) 2022
-
Bunny X - Strangers Again (bandcamp) -
Jó !!! -
ItaloMucsacso70 #36695 AlimkhanOV A. – Disco Vibe (2nd album) / CD
Csak egy ajánlat egy nagyszerű zenésztől !
Már rendelhető!
-
Szia Jani,
Dehogy,szó sem lehet haragról,nálam egy véleményütközés nem generál sem sértődést,sem haragot.
Ebben most nem vagyunk azonos hullámhosszon,nálam nagyjából pont fordítva van,úgy cirka 80-90%-át kedvelem a 87-től,93-ig kiadott tempósabb italo dalokból.
Szerintem ezen eurobeat dalok zömében nagyon jó a vokál,elenyésző amiben vinnyogós,ezt alátámasztja az is hogy a klasszikus korszak nagyszerű énekesei is (Mauro Farina,Fred Ventura,Gianni Coraini,Dora Carofiglio,Roberto Zanetti,Giancarlo Pasquini,Gino Caria etc.) nem kevés dalban vokáloztak.
Egy rövid sztori,
Egy Balatonlellei szállodai szobában 1991-ben,a délelőtti órákban zenét hallgattam,jól feltekert hangerővel,arra lettem figyelmes,valaki dörömböl az ajtón,már felkészültem arra hogy valakit zavar a zene,és elnézést kell majd kérnem,ajtót nyitottam,egy velem nagyjából azonos korú úriember állt ott,és Ő kért elnézést a zavarásért,és azt kérdezte mi ez a dal amit éppen hallgatok,nagyon tetszik neki.
Ez volt:
David R. Jones – More Than A Dream
pld. ebben is milyen jó a vokál,s az alább látható,hallható lemezen szintén.
Tudom hogy e korszak dalai az italo-disco rajongók közt megosztó,ahogy írod ,utaltál rá.aki ezeket szereti,azokat nem befolyásol semmi negatív vélemény.
Még annyit ,sokan emlékezhetünk Haluska Imre "pillantás" műsoraira,amiknek ezek a zenék képezték az alapját,s ugye tudod az egy nagyon népszerű műsor volt a hazai italo-disco rajongók körében!
-
wmallas #36693 Mirko Hirsch - All the Night (TDHDriver Remix) (2022)
-
djani75 #36692 Roland még ne haragudj,de szerintem az eurobeat zenék 90százalékával vallatni lehet...túlpörgetett bpm,túlcsavart melódiák, és időnként szörnyű vinnyogós vokál.... Viszont mint minden műfajban,itt is akad jó néhány gyöngyszem,főleg a korai eurobeat zenék közt. Aki eddig szerette,az ezután is hallgatni fogja,aki meg nem,az mást fog nyomatni! Uff,én beszéltem -
Azokat túltolt tempójú ,dallamtalan 1993-94 utáni dalokat én sem kedvelem, igazából ezeket címkézném eurobeatnek,Japánban volt,van ezekre igény.
Loris Hilldebrand ,Philip stb. ezek tulajdonképpen italo-disco zenék,modernebb synth hangzással.
Megnéztem az előbbiként említett dal értékelését,lemezgyűjtöktől a discogs-on.
Loris Hilldebrand - Blue Heart
A számok sokat elárulnak.
Az köztudott rólam ,nagy Bobby Orlando rajongó vagyok,és hát miért,mert zenéinek,szerzeményeinek zöme ugyancsak jó tempójú .
Digimax a remixeiben jól visszaidézi a 80s évek végi,90s évek eleji dallamvilágot,nem véletlen hogy világszerte sok rajongója van. -
allada67 #36690 Nekem külön mappákban vannak kiválogatva, best of-ok. Külön a 70es - 80as évek eleje eurodisco. Kb. 300 db
80-as euro-italo, (Az lett a legnagyobb, 1003 db ) Eurobeat (1988-93-ig) 354 db. Euro-italodance, 217 db, az (1993-1997-es időszakból.)
1998-tól, + 2000es évek eleje, az Euro House-Italodance , ami csak 81 db, A New Italo kb. 100-130 db.
Ez alapján a 2. legtöbb darab, az eurobeat zenékből van kiválogatva nekem. (1988-1993 közötti időből.)
Ami utána jött, az szinte hallgathatatlan.
Kivételek azért vannak, mert a Lisa Ferrari - Love In Music (Digimax Remix) az nagyon jó lett.
-
Ezt a közmondást itt a Balaton-part környékén is ismerjük!
Csak indítsd el a play gombot és elhárul annak akadálya hogy meghallgass egy eurobeat zenét,s közben még csak csodálkozni sem kell,max neked nem fogja elnyerni a tetszésed.:)
Komolyra fordítva,szóval te is besorolsz azok mögé, akik nem kedvelik ezen korszak zenéit,semmi probléma,lásd a jól ismert közmondás.
Ámde eddig 3:1 azok javára akik viszont igen!
Akkor srácok ,várok további véleményeket.