42849
-
ItaloMucsacso70 #37053 Nekem is nagyon tetszik. Kár hogy egyelőre nincs rá engedély. -
wmallas #37052
AlimkhanOV A FEAT. LOMELI-Jeannie Moviestar- VERSION LOMELI -
wmallas #37051
Kathy Joe Daylor - Give me back my Heart - Unofficial Extended 2022 Remix by Mirko Hirsch
Ma van a szülinapja Mirko mesternek,,,Itt is értesse sokáig a jó isten(hátha erre jár és olvassa)
Magunknak pedig sok-sok ilyen remixet kívánok,,mert ez pazar lett szerintem....
-
ItaloMucsacso70 #37050 Valaki szólhatna már neki hogy ne használja ezt az összes számában alkalmazott dob effektet mert már hányok tőle. Senki más nem használja gondolom tudod miről beszélek! Még ha jók is a zenék számomra teljesen hazavágja ezzel az összetéveszthetetlen kitartott valamivel aminek köze nincs egy igazi dob ütemhez!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.08.20. 16:28:44 -
Bárki bármit mondhat, de a több, mint 1 hete megjelent és a rengeteg hozzászólást olvasva nekem is ez az álláspontom, (a többiről nem is beszélve és persze hogy nem került ide be), szóval bárki mondhat, de ez mind hangban - brutális hangok - és képi világban magasan felsőfok!
-
Egyszerűeb szebb MFlex Chariots Of Fire verziója, kár hogy csak 2 perc. -
Mflex Sounds - Wolf Man (Wolfman) /Italo Disco - HI-NRG/ 2022
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.08.17. 08:16:57 -
Mflex Sounds - Chariots Of Fire ( In memoriam VANGELIS)
-
Mflex Sounds - Under The Sea
-
ItaloMucsacso70 #37044 Ha valakit érdekel még itt így kell feldolgozni egy nagyon jó régi kedvencet!
Már vinyl-n is kapható!
Mariana - Talk About Love (Project 50 Rework) (Original Mix) 2022
-
ItaloMucsacso70 #37043 Tegnap volt a premierje a Youtube-n. 
Alig várom hogy megjelenjenek valami kiadványon ezek a remek zenék!
Peter Paul - In the Mix
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.08.05. 09:00:38 -
ItaloMucsacso70 #37042 Cliff Wedge - Pick Up The Phone 2022 
-
nájlony #37041 Sok szeretettel (hátha valakit érdekel):
-
DJMIX #37040 enjoy -
DJMIX #37039 enjoy -
wmallas #37038
Lars La Ville Feat. Jessica - Na Na Na Na Na Na (La Ville Radio Italo Edit - The Pizza Song)
-
wmallas #37037
BLUE BOX - Ta miłość (Loki 80's Remix) Official Video Italo Disco 2022 -
fülcsimanó2 #37036 Bazz Feat. Vincent International - Speak To Me
-
fülcsimanó2 #37035 Nagy kedvencem ez a csapat, most sajnos nem hozták a megszokott színvonalat...:-((( -
allacska #37034
MarcelDeVan - Das Licht ( 80s Dance Art Mix ) -
wmallas #37033
Nation In Blue - I See You Dancing 2022 -
wmallas #37032 Honeybeast X Paulina – Tele a szívem (Gabry 80’s Remix)
Kedvelem Gabry 80's remixeit,,
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2022.07.22. 14:39:31 -
wmallas #37031
D.White - Behind the Scenes. New ITALO Disco -
Aha elmondtad, ami nem baj, sőt, de mindig ugyanaz és akkor is rossz véleménnyel lennél róluk, ha fene fenét eszik is és ez a nem mindegy, ezért ne hallgasd az ő "szar zenéit. Szerinted ezt a baromi sikeres bandát (mert ők azok!) hol a francba érdekli, hogy egy sehol nem jegyzett, világ végén lévő kis eldugott topikban valaki(k) azt írják mindig, hogy amit csinál az rossz... (költői volt)
Az a sok szemét ami napi szinten bekerül ide, azokat is lehetne ekézni folyamatosan, de mégis elviseljük.
10-szer szerintem ne írd le, elég egyszer is, csak mondom. Ha többet akarsz tudni, érdeklődj privátban valakinél rólam...
De inkább zárjuk a témát.
További szép napot mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.07.18. 19:09:16 -
allacska #37029 Ja még annyit, hogy ha annyira elképesztően fantasztikus minden egyes zenéje, mint amennyire itt sokszor néhányoktól olvasom, akkor miért nincs egy dala sem pld. a tavalyi listában az első 30 között ? A tavaly előttiben meg 11. és 13. helyezett csak. Én nem mondom hogy rossz, de nagyon elsíkú és kissé már unalmassá váló a stílusa, sokszor olyan BCR-be illő sablonos rigmusokkal. Nem lehetek róla, nekem ez a véleményem, EZ VAN ... -
allacska #37028 Ez egy zenei fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét úgy gondolom. A jövőben is le fogom írni ha nem tetszik valami zenéjük - hiszen itt mindenki ezt teszi, elmondja a véleményét -, az én kérésem az lenne, hogy akkor ne olvasd el a kritikámat. Ez az ÉN VÉLEMÉNYEM, ha elfogadod ha nem. Nem tudom, ki vagy és nem is érdekel, de neked sem teszik mindig minden. Na mind1, én maradok az ízlésemmel a "csőben" és akkor is le fogom írni a véleményem a jövőben, ha naponta 10szer kell megtennem. Vagy nekem nem szabad ??? -
Neked semmi sem tetszik tőle, ezt már mindenki tudja, ezért megtehetnéd az a szívességet, hogy többet nem írod le.
Mert az ábra szerint úgy néz ki, hogy minden "hülye" (rengeteg rajongó) veled szemben közlekedik az MFlex autópályán, csak te mész "szabályosan". Szóval, én is már jó párszor szaroztam a zenéjüket, mert mindig nem lehet jót csinálni, de az MFlex banda ettől függetlenül olyan mesterműveket tud kidobálni, amire senki más nem képes, főleg ilyen rövid idő alatt.
A múltkor írtad, hogy két zene tetszett tőle, hát erre én azt mondom, hogy nagyon csőben van a zenei ízlésed, hacsak két Italo Disco zenéjük jó neked a bandától. Mflex lassabb, főleg gitárra (is) szerelt inkább synthpop mesterműveihez, a mostani generáció a bokájáig nem ér fel.
A vokállal nekem szintén semmi gondom. Nem az én reszortom megvédeni a bandát, de úgy látszik ez a topik még mindig hordozza magában azt, amiért szétrobbantottam az egészet anno. (tisztelet a kivételnek)
Az én kérésem, a jövőben ne kattinsts 1 másodpercre sem egy új MFlex dalra.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.07.18. 15:32:18 -
allacska #37026 Húúúúú szerintem ez most sem sikerült és rossz lett, főleg ezzel az énekkel .... -
allada67 #37025 Igen, jogos az észrevételed, sajnos van,hogy lemarad egy betű, és küldöm a hsz.-t Mflex Sounds , így helyes.(Tiszteletem a munkáihoz.) -
Minden rossz szándék nélkül írom, hogy nem első, vagy második, hanem már több(edik) alkalom - aha elég hülye szó ez a többedik most részemről, mindegy... 
Szóval, amit észrevettem, hogy nem írod Mflex Sounds nevét rendesen.
Tehát Mfex írsz, Mflex helyett. Tanuljuk meg az egyetlen magyar és egyben legsikeresebb New italo generation előadó honfitársunk nevét jól leírni, ez a minimum tisztesség irányába. és biztos senki nem vette észre (biztos), hogy közben kidobtak tegnap egy új dalt, ami megint odab..ott a többi előadónak. Elég a rengeteg hozzászólást elolvasni tegnap óta. Én nem is értem, honnan van ezeknek ennyi erejük és inspirációjuk.
A DRAGONS premieren most én is voltam online, eszméletlen hangulat volt. Az a rengeteg ember a világ különböző részeiről mind jó kedvű volt, mindegyik kivétel nélkül kedves volt a másikhoz, nem lehetett azt érezni, hogy valaki, valakinek az ellensége, egyszerűen kurva jó volt ott lenni és figyelni a beszélgetéseket.
Mike-ot és Marta rengetegen imádják és ezt megtudom érteni, nem csinálnak ők semmi mást, csak azt, amit szeretnek és ezt folyamatosan tudják hozni és nagyon kedvesek mindenkivel, több mint 141 ezer feliratkozással Mflex és Marta simán úgy beszélgetnek bárkivel, mintha valami ismeretlenek lennének, pedig ők már régen influenszerek, mégsem éreztetik ezt senkivel.
A párja eszméletlen dalszöveget írt, nagyon tetszik, a videó, a dal is nagyon tetszik, egyedi Mflex Stílus. Remélem soha nem változtat az stílusán, mert nem lenne jó...A Dragons premier előtt a visszaszámláló videó még nagyobb hangulatot teremtett, baromi állat módón meg volt csinálva a 10-től a visszaszámlálás, mint egy AAA film kezdése...
Nem akartam ennyit írni, de ez most csak új jött ez a pár gondolat. Én továbbra is büszke vagyok erre a csáveszre!!!
Mflex Sounds - Dragons (Italo Disco 2022) Lyrics subtitled
-
Nem baj:))Nekem sem sok jön be,amit kiraknak,de ahogy Roland is irja,ízlések és pofonok...... -
fülcsimanó2 #37022 Ez most nekem nem bejövős.
-
Péntekről kimaradt.Marcus Brodowski,kezdem megszeretni a remixeit is:)
-
Két napja láttam alig ismertem fel az eredetit de ettől még jó mashup -
fülcsimanó2 #37019 Lady Gaga - Paparazzi - Parralox remix
-
allada67 #37018 #37015 Igen kevesebb az erős zene, és sajnos én azt látom,hogy akik még a régi eredeti "öregek" vannak, Ken Laszlo, Fred Ventura, Tom Hooker,
Miko Mission, Brian Ice, stb. Azért idősődnek, és fogynak (Albert One) sajnos. De még kb. 5-6 évet látok benne, aztán lehet,hogy jön
majd egy visszaesés, de ne legyen igazam. Ami kevesebb jó jön azzal kell beérnünk. De van egy Mirko, Mfex, Italo4ever, Clay stb.
Ők még talán tovább viszik a stílust.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2022.07.10. 10:52:48 -
ItaloMucsacso70 #37017 #37016
Kető percig bírtam hallgatni.
Azért ebben még egy jó adag lakodalmas is van!
-
Baba_Voz #37016
hely....https://music.apple.com/
Artist: Aethra
Cim: Start -
Falaska & George Vee feat. Ivana Lola - Mistery (Socievole & Adalwolf Remix)
Nem tudom ti hogy látjátok,mit gondoltok erről.
Szerintem az idei év zenei felhozatala eddig, a new-italo vonalon ,a korábbi évekhez képest jóval gyengébb.
Azért bizakodjunk ,tán továbbra is érkeznek majd újdonságok,jó dalok,ezzel életben tartva az italo-euro disco stílust. -
Igen,valamiért neki minden szám bejön,amiben van Goodbye.Zsinórban ez már a harmadik.:))