42848
-
ItaloMucsacso70 #38309 "Igen ,jól írod "Rick De Moore" artist néven kiadott zenéi is játszhatnak a listákon."
Na most akkor azért jól kiengeded a szellemet a palackból.
Nem kellene akkor különválasztani hogy legyen egy Mirko néven futtatott top 5 és legyen egy többi más néven
futó top 5-ös lista?
Mert ha minden dala játszik akkor nálam toronymagasan a Mirko Hirsch & Steve Burbon Project - The Vibe
dala a befutó!
De Alan Shelling , Dario Silver , Rick de Moore , Analog Autumn , D. Black, Dorina Fog, Flash Connection , Mauro Mission ,
Neon Shades, Shock Wave 85 , MEVO , álnéveken is pazar nótákat jegyez ami simán beférne nálam a top 5-be mint Mirko dal!
-
Biatomi #38308 Top 5 Mirko Hirsch
01.All The Night
02.The Power Of Desire
03.The Vibe
04.Rainy Day In Moskow
05.Turn Me On -
Köszönöm, s gondolom holnap Mirko dalaiból is kapok illetve kérek szépen egy top 5 rangsorolást.
-
Helló Allada,
Igen ,jól írod "Rick De Moore" artist néven kiadott zenéi is játszhatnak a listákon.
Köszönöm szépen hogy jó szokásodat tartva ,részt veszel a szavazásban.
2 hét múlva a folytatásban egy német-svéd duó,formáció, valamint egy ausztrál előadó dalait szeretném megversenyeztetni. -
Szia Marika,
Megkérlek,legkésőbb kedd estig,rangsorolj.
Szerdától el leszek havazva teendőimmel,a hétvégi napokba is becsúszva.
Fülcsi nélkül nincs party,tehát kérlek ha lesz rá módod,szabadidőd,szavazz!
Köszönöm.
-
allada67 #38304 Az én listám is jön holnapra. A Mirko listákhoz bátran írhatók a RICK DE MOORE néven futó zenéi is. Az It's Love mindenképp ott lesz. -
Biatomi #38303 Magic System D.J. Top 5 (most)
1.Magic System D.J. – Without Your Love
2.Magic System D.J. – Up & Down
3.Magic System D.J. - Beautiful Night
4.Magic System D.J. – Want To Kill
5.Magic System D.J. – You Are My Fantasy
-
fülcsimanó2 #38302 Ehhez a szavazáshoz hamarosan én is csatlakozom, de csak jövő hétre ígérhetem.
-
ItaloMucsacso70 #38301 Sokkal többet vártam ettől az új formációtol.
Hetek óta szellőztetik hogy jön, jön, jön.
Hát ez nem túl nagy durranás az biztos.
Letölthető már a 4 track-es maxi belőle, és milyen érdekes az is 160mp tré az ígért lossless helyett.
Szóval nem túl bíztató a kezdés! -
fülcsimanó2 #38300 Italfaces - Hey Boy
-
Igen Mirkonál bőséges a választék,de azért nálam stabilan megvan az 5 legjobb.
Ismael dalaiból is le kellett hagynom favoritokat,de egy ilyen szavazás természetes hogy ezzel jár.
Számítók rád,ebből a szavazásból ne maradj ki,s mindenki másra akik kedvelik a stílust s a két előadót.
Sokan vagyunk úgy gondolom. -
The Best Songs of Magic System D.J. Top 5 by Reynaud
1. I’m Feeling Alone
2. Angels
3.You Are My Fantasy
4. Inside
5. Up & Down
The Best Mirko Hirsch Songs Top 5 by Reynaud
1. Open Up Your Heart
2. It's Love
3. Love On The Run
4. Hey Operator
5. Shout Down
-
ItaloMucsacso70 #38297 Ismael dalait még csak át tudom nézni , de Mirko több száz dalát hát.....
Nehéz dió, de inkább sok legyen mint semennyi! :)
Fantasztikus talentum mind kettő de nálam Ismael a nyerő ez nem is kérdés!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.09.02. 12:52:28 -
Ronda,rideg ez a borító,de találó.
A dal ,a nem rossz kategória. -
Év végéig,alkalmanként szeretném megversenyeztetni a new-italo disco stílusban jeleskedő ,az új generáció előadóinak,formációinak dalait.
Ezt kizárólag egy-egy hétvégére korlátozva.
Az első nekifutásra két jelöltem,Ismael Blanco Ramos és Mirko Hirsch.
Arra kérek mindenkit aki kedveli az italo-euro disco stílus 2000s évek utáni korszakának dalait,vegyen részt a szavazásban.
Magic System D.J. & Mirko Hirsch _ Top 5 favorit dalok rangsorolását várom.
Ha sokan szavaztok,hétfőn este már kint lesz a végeredmény és folyt.köv. más előadókkal ahogy időm engedi. -
ItaloMucsacso70 #38294 Linda Jo Rizzo & Alessandro Morgan - Italodisco 2023
Az ügyesebbek már le is tudják tölteni! -
polojana #38293 Ez tényleg nagyon jó. -
ZYX Italo Disco New Generation vol.23
A videóban track 2 = Alan Ross - The Last Wall (The Ri-Mix)
Minden előzetes várakozásomat felülmúlta,Fabio Ricci remek munkát végzett,akarom mondani nagyszerű a remix!
-
Franck Choppin & VERONiYA - Only You
Franciák a 80s években is nagyon jók voltak,new-italo vonalon is jól futnak,lásd egy másik zenész,Nicolas Bertin. -
joe65 #38290 már jön is lefelé.. köszi az infót -
Italoconnection - Better Place
bandcamp -
O!Dorian - Dancing Brokenhearted (bandcamp)
Néhány óra múlva ,akinek elnyeri tetszését,megvásárolhatja,beszerezheti. -
Azt nem tudom,van é annak valami sztorija,Dieter és Thomas hogy talált egymásra ,de Bohlen lájtos dallamvilágához ,sweet euro-disco stílushoz ,úgy gondolom sikerült megtalálnia a legjobb énekest,Thomas hangja jól passzolt a Dieter által komponált dalokhoz.
Igen,a felsorolt egyedi hangú énekesekhez lehet még továbbiakat,én egyet még hozzáírnék ,Rod Stewart.
Viszont ha 80s évekre vetítek,s egy kalapba veszem az összes zenei stílust,nálam a legnagyobb favorit a fotón látható énekes,előadó.
Remélem felismeritek.
Csak disco vonalon,Grant Miller énektudását kell kiemelnem,ámde az általam legjobbnak tartott, az nem más mint Roger Meno. -
fülcsimanó2 #38286 Az oroszok különös előszeretettel másol(gat)ják a Modern Talking hangzást, de a lényegre tapintottál, zeneileg még csak-csak elkapják a stílust, de a végeredmény óhatatlanul kudarcossá válik, hiszen nincs egy jó énekesük hozzá.
Lásd pl. Disco Bonus, ami zeneileg egész tűrhető lenne, csak ne kéne hallgatni azt a borzalmas vokált.
Mondjuk Thomas Anderst nehéz is volna überelni, hozzá teszem, hogy rengeteg olyan énekhangot ismerünk, amely megismételhetetlen, első hallásra felismerhető, és legfőképpen nem utánozható, csak néhány példa: Tina Turner, Bonnie Tyler, Julio Iglesias, Demis Roussos, Freddie Mercury és még hosszasan lehetne sorolni.
Cirka 40 éve vagyok Modern Talking rajongó, a népszerűségük titka véleményem szerint három körülmény igen szerencsés együttállásának köszönhető,az egyik az akkori időbeniség, hiszen ma hasonló szerencsével sem jöhetne létre ekkora siker. Másra volt igény a 80-as években és másra van igény ma. A siker három titka szerintem két fiatal és eszméletlen jóképű, szívtipró kinézetű férfi, egy tehetséges zeneszerző (Bohlen istenáldotta tehetség, hiszen ki tud ilyen zenéket írni, mint Jet Airliner, Brother Louie, In Hundred Years stb.?) és egy zseniális hangú énekes, Thomas Anders.
A mi örömünkre e három tényező egyszerre, egyidőben találkozott.
Amúgy aki élőben is szeretné élvezni ezt a stílust, annak ajánlom a 2023. október 07-én 4. alkalommal megrendezendő retro party-t, többek között Thomas Anders, Fancy, Ken Laszlo, Joy, Afric Simone közreműködésével a budapesti Arénában.
-
A francia mester,Franck Choppin is ,jövő hét pénteken új dallal jelentkezik.
Only You
Lesz hamarosan új Tiger Club music is. -
*Paolo Gozzetti (így helyes) -
Tévedtem,neked volt igazad,jönnek,érkeznek az újdonságok szép számmal
Szeptemberben a nyári uborkaszezont magunk mögött hagyva sok jó zene fog piacra kerülni.
Már mindjárt pénteken az új O!Dorian dal,hallottam belőle sample-t,ígéretes produkció. -
Az a baj ezekkel a Modern Talking dalok hangzásának utánzásában, már ott bukik ,elhasal a dolog,hogy nekik nincs egy olyan jó énekesük mint születési nevén,Bernd Weidung volt.
Belehallgattam a dalba,ez a vokál a mulatós színvonalig elég,attól tovább nem.
Vannak azért ritka kivételek, egy ha jól tudom olasz duó ,egész jól,színvonalasan utánoza a Modern Talking 80s dalainak hangzását.
Spatial Vox ha jól írom a formáció nevét,nekik van egy-két-há jó daluk.
Akkora zuhé volt cirka órája felénk .... de legalább véget ér ez a pokoli hőség! -
Azért írtam azt "worldwide" azaz világszerte,mert ezzel arra céloztam amiről te is írsz,a bolygónk minden szegletéből vannak rajongói,sok magyar is.
Amögött rengeteg munka és tehetség van , odáig manapság eljuthasson egy zenész hogy ennyien felíratkoznak a YouTube csatornájára,ebben a réteg zenei stílusban pláne.
Továbbá ,én úgy gondolom,van egy masszív 6 fős elit társaság a new gen vonalon akik a 80s vintage sounds-hoz tudtak valami újat pakkolni,,extrákat hozni,mai modernebb hangzással,szintikkel,azaz ténylegesen new-italo sounds halható dalaik többségében.
Gyors felsorolás kikre gondolok.
Thomas Fritsch (Tom Garrow)
Nicolas Bertin (Italo4Ever)
Michael Flaksza (Mflex Sounds)
Ismael Blanco Ramos (Magic System D.J.)
Frederico Bonaventura & Paolo Gottetti (Italoconnection)
Mflex Sounds Team - Mermaid
-
Már a 177 ezret is átlépte most néztem. És ahogy írod, manapság mikor minden hülye youtuber akar lenni, egy zenésznek, főleg egy new italo zenésznek 1 feliratkozó is siker, de ő több ezerrel gyarapítja minden hónapban. Szóval tud valamit a csávesz...
Az egyik legnagyobb rajongó?
Nem a legnagyobb, de tényleg szeretem azokat, amiket komponál, mert olyat csak ő tud és a a hangjai egyediek és minőségi szintetizátor hangok, egyszerűen hallatszik, hogy a csávesz nem átlagos zenszerkesztő szarokkal dolgozik, mint a többi new italo amiket ide betesztek, olyan gyatra a hangzás, hogy hallgatni is rossz, szóval a legnagyobb Mflex rajongók a kommentek olvasása után elsősorban a spanyolok, németek, franciák, olaszok! argentinok, sőt egyre több usa hozzászólás is van, de lényegében a világ minden tájáról írnak már neki. Kinai, japán, korea kriszkrasszok minden van ott már.
És ahogy látom ma új dalt dobnak ki fél hatkor.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.08.29. 08:16:30 -
Biatomi #38279 Miután gyula 1971 kolléga este beközölte, rá is néztem a többire azon nyomban. Italoconnection rmx nyerő nálam is. A többi meg amolyan is-is.
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2023.08.28. 16:34:51 -
polojana #38278 Köszi a bemutatókat! -
fülcsimanó2 #38277 Ez picit fantáziátlan zeneileg, az énekhangot pedig nem is kommentálom, mert iszonyúan csúszkál.
-
OMD - Bauhaus Staircase
OMD Official Site -
Egyik kedvencem a band-től ,ez inkább mint az Eddy Mi Ami remix!
Köszi a sok újdonságot Sanya! -
Meghallgatnék egy Bobby Orlando dalt ,mondjuk " Reputation vagy Whisper To A Scream " Eddy Mi Ami sablon kottáival átírva.
Bár elképzelésem van mi lenne ha lenne,mert évek óta ugyanazon kottából játszik a remixeiben,unalmassá válik ha valaki mindig ugyanazt a dallam illetve hangzásvilágot hozza a dalaiban,remixeiben,még akkor is, ha egyébként színvonalas,jó.
Ez a vinyl hiánypótló a vékonyabb pénztárcájú lemezgyűjtőknek! -
wmallas #38273 Scotch - Penguins' Invasion (Eddy Mi Ami Remix)
-
wmallas #38272
Koto - Overdrive (D.J. Version) ITALO DISCO -
wmallas #38271
Linda Jo Rizzo - I Love Fashion (I Venti Remix) -
wmallas #38270 Reeds - Lost In Paradise (Power Mix) ITALO DISCO