Mégsem nézünk Pókember 4-et jövő nyáron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Kérdezed: erõs-e õ,
A sugárzós vér nyerõ.
Bármit bénáz, nem bánom:
Õ valóra vált álom.
Nem kell ide vadkender:
Ott repked a Pókember.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha pedig szigorúan vesszük, az elsõ Batman film korántsem az volt, amire gondoltok, csak azt a gagyit, ami valóban elõször volt - a sorozattal együtt - mindenki inkább igyekszik elfelejteni... 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Emellett Raimi nem is tartotta magát a történethez, a 3. részt pedig egyenesen agyonerõszakolta azzal, hogy ennyi ellenségét beletette, közte sokunk kedvencét, Venomot. Na az õ "eljátszója"(Topher Grace) viszont tényleg mindent alulmúlt, aki jártas kicsit is a Pókember világában, tudja, miért.
Ez az epizód egyébként önmagában is egy óriási csalódás volt, néhány jelenetére egyenesen szánalommal tekintettem...
Remélem, lesz reboot valamikor, más rendezõvel, más színészekkel...😊
A Pókember drámának egy kalapszar.
De jogos az észrevétel, igazad van!
(Amúgy én szinte csak drámákat nézek, azokból is filmdráma és romantikus. Tehát be tudod lõni az ízlésem, ráadásul látod, miért tetszik nekem a pókember. Ha nem ilyen lenne a Pókember, hanem akció dögivel, nulla érzéssel, le se tojnám.)
Batmanbõl nekem csak a legelsõ, az eredeti tetszett. Most mondjam, hogy a többi szar, se füle se farka baromság? Mert az az én szememben, de nyilván egy akcióflm kedvelõnek tökéletes.
AZTA: Hogy élted túl? 😊
annyira jó akciófilmet lehetett volna a képregényekbõl csinálni
erre elbasszák ilyen fos tini-romantikus-dráma szerûség szintre
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
(((elnézést azoktól, akik szeretik ezt a mûfaji párosítást, semmi bajom vele, csak, hogy ha ezt egy jó alapanyagra alkalmazzák...)))
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1. rész $806,700,000
2. rész $783,577,893
3. rész $885,430,303 (a sokak által legjobban utált hozta a legtöbb pénzt 😊)
amíg a részek a világ 30 pénzügyileg legsikeresebb filmjei között vannak, nem kell aggódni, hogy nem lesz Spider-man 😊
Részrõl részre szarabb volt.